Marco de Wit 20 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Natottajilla oli hurja suunnitelma: Suomi suoraan Natoon ilman vaaleja tai kansanäänestystä.

 

Tämä edellytti kuitenkin Venäjän demonisoimista monilla emävalheilla. Niinpä Suomessa on tänä vuonna nähty maailmanennätys sotapropagandassa.

 

Ensinnäkin oli pakko väittää, että Venäjä vain järjettömästi ilman mitään syytä hyökkäilee naapurivaltojen kimppuun. Niinpä Ukrainan sodasta puhuessaan valtamedia aina muistaa mainita Venäjän PROVOSOIMATTOMAN hyökkäyksen Ukrainaan.

 

Tämän takia Suomen valtamedia kielsi kaiken puheen Ukrainan natsien harjoittamasta 8 vuotta kestäneestä Donbassin siviilien pommittamisesta. Toisaalta valtamedia kiisti, että mitään natseja on edes olemassa Ukrainassa. Toisaalta taas valtamedia kuittasi pommitukset sillä, että Venäjä se vain sadistisesti ja järjettömästi pommittanut omiaan eli venäläisiä 8 vuotta putkeen.

 

 

Yle ja “tutkija” Ilmari Käihkö käänsivät takkinsa: Venäjä voittaa sittenkin Ukrainan!

 

 

Nyt kun ukrainalaisten rintama on romahtamassa Donbassissa, niin Venäjä on kuulemma innostunut pommittamaan omiaan entistä enemmän. Täysin loogista!

 

Alla oleva kuuluisa sotakirjeenvaihtaja on selvä putinisti, koska ensinnäkin on mennyt paikan päälle tutustumaan tilanteeseen ja toiseksi syyttää viatonta Ukrainaa pommituksista!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Suomen valtamedian emävalhe: Venäjä pommittaa itseään!

 1. Tämä Venäjän demonisointi, false flag-terrori-iskut, vuosien valheet, Ukrainan natsit ja jihadistit näytti ja kertoi myös pähkinänkuoressa mistä Natossa ja geopolitiikassa tapahtuu, sekä mitä suomalaisille on luvassa. Ukrainalaiset natsit tulevat pakottamaan suomalaiset aseilla uhaten Venäjää vastaan ja tulevat teurastamaan, raiskaamaan, sekä ampumaan suomalaisia selkään. Ja tietysti syyttää niistä Venäjää!

  1. Ei tule. Puukkoja, kirveitä ja moottorisahoja riittää. VIELÄ NIITÄ SAA OSTAA eikä tarvitse sukuselvitystä eikä poliisin lupia niiden ostamiseen. Raivausaha oltava myös itsepuolustukseksi. Yltää pitemmälle. Joukkkoteurastukset sitten tehdään kenttäsirkkelillä. Bensaakin saa ja lasipulloja cocktailien tekemiseksi vihollisen torjuntaan. VIELÄ NIITÄKIN SAA OSTAA ILMAN LUPIA. Tarvitaan enää vieraan vallan tunnukset vihollisen päällä ja SITTEN MENNÄÄN. Laillista sotatilanteessa.

  2. Veikkaan että (((YK, NATO, USA, Israel, Iso-Britannia, Saksa, Hollanti ja Ranska))) tulevat junailemaan kyllä kuhinaa maaperällemme. Voi olla pommi-isku tai jotakin muuta vastaavaa. Ollut suht’ huvittavaa kyllä nähdä lööppejä siitä, miten kaikki Venäjää vastaan tehdyt iskut ovat joko Venäjän itsensä tekemiä tai sitten tekoja ei voida vahvistaa mistään lähteistä. Ja tämä ”logiikka” toimii aina vain yhteen suuntaan: kun Ukrainassa sattuu & tapahtuu, niin tekijä on välittömästi tiedossa.

   Suomella ei pitäisi olla osaa eikä arpaa Venäjän ja Ukrainan kahinoihin. Nyt annetaan velkarahaa (miettikää: jos sinun pitää lainata satanen ”kaverillesi”, niin lainaatko ensin itse korkoa vastaan tuon satasen pankista?) miljardi Ukrainaan, rakennetaan aitaa supikoirille puolella miljardilla, 600 000 000 euroa annetaan al-Holin terroristileirille ja muuhun vastaavaan… Miettikää nyt ihan oikeasti jo tätä saatanan sirkusta edes hetki! Jokainen ukrainalainen, ISIS-terroristi, ghanalainen, eritrealainen, Syyrian mustalainen tai arabi, jolle ei ”kehitysapua” liikene, roudataan Suomeen perheineen, sukulaisineen & naapureineen Kelan ikuiseen huomaan.

   Ja muistakaa säästää sähköä! Alle vitosen sähköstä maksaneet suomalaiset maksavat siitä nyt jo moni yli 25 senttiäkin, eli viisinkertaisen hinnan. Joku eduskunnassa tahtoisi hintakaton 20 senttiin eli tuolloin joutuisit maksamaan vain hieman yli nelinkertaista hintaa. Saako nyt jo langeta polvilleen kiittämään joulun ihmeestä hallitusta? Ja oikeastihan siellä jo todettiin, että paras keino sähkön säästämiseen on juuri sähkön korkea hinta, joka on kiistämättä totta, kuten sekin että ruokakuluissa säästää, jos ei ole ruokaa jota ostaa tai rahaa jolla sitä ostaa.

   Ihan loppuun vielä pieni laskupähkinä: sähkö maksoi 5 snt/kWh. Nyt hinta on 25 snt/kWh. Sähkön ALV oli 24 %, nyt se on pari kuukautta 10 %. Laske noilla arvoilla tekemäsi ”säästö” sähkökuluissasi.

  3. Minä tuon kommentissani esiin sen, että koko Ukrainan sota on venäjän aloittama. venäjä aloitti sen tunkeutumalla Itä-Ukrainaan ja krimille 2014. Sitä tosiasiaa ei mikään muuksi muuta. Ei de witin kiemurtelu ja selittely offensiivisesta realismista.

   1. Offensiivisen realismin mukaan tässä on kaksi asiaa:

    1. Faktataso: Eikös Venäjä silloin reagoinut Ukrainan fasistiseen vallankaappaukseen, jonka sionistit ja CIA auttoivat järjestämään?

    2. Määritelmätaso: Loppujen lopuksi kyse on itsenäisyyden määritelmästä (puolueettomuus/isolationismi/Sveitsin malli vai poliittinen ja varsinkin sotilaallinen liittoutuminen, kuten EU/Nato).

    3. Sääntötaso: Eli voiko suurvallan rajanaapuri olla äärimmäisen vihamielinen ja suurvallan vihollisten liittolainen tai jopa proxy?

    Joidenkin mielestä jokainen valtio voi tehdä mitä haluaa eli esim. vainota oman maansa vähemmistöjä (Venäjän kielen kieltäminen, yms.) ja liittoutua naapuriensa vihollisten kanssa (Naton laajentuminen Venäjän rajoille).

    Jos näin ajattelee, niin sitten pitäisi myös hyväksyä Venäjän ja Kiinan joukot ja ydinaseet Kuubassa, Kanadassa ja Meksikossa. Samalla pitäisi myös hyväksyä USA:n ja Kanadan intiaanireservaattien itsenäistyminen ja sekä Venäjän että Kiinan joukkojen ja ydinaseiden kutsuminen niihin. Tämä voisi hyvinkin tapahtua, koska monet intiaanit vihaavat amerikkalaisia vielä enmmän kuin ukrainalaiset vihaavat venäläisiä. Lisäksi USA:n, Kanadan ja Etelä-Amerikan intiaanit ovat myös geneettisesti lähempänä kiinalaisia ja venäläisiä.

    Jostain syystä natottajat vaativat (naapurimaita uhkailevaa) itsenäisyyttä vain omille liittolaisilleen, kuten Ukrainalle, mutta eivät Venäjän ja Kiinan liittolaisille intiaaneista Kuubaan ja Palestiinaan.

    Häiritseekö tällainen kaksoisstandardi sinua?

    1. Lue nyt uudestaan vastauksesi ajatuksella, niin huomaat kyllä sen absurdiuden. Moneltako Usan intiaaniresevaatin asukkaalta olet kysynyt tai olet lukenut, että he haluavat venäläisiä tai kiinalaisia alueelleen. Tai Meksikkolaiset ja Kanadalaiset haluaisivat heidän hyppäävän ojasta allikkoon pyytämällä venäläisiä tai kiinalaisia alueelleen. Sinä olet jossain vastauksestasi sanonut, sinua ei häiritse yhtään venäjällä harjoitettu toisinajattelijoiden ja eliittiä arvostelevien vainoaminen ja jopa vankilaan sulkeminen. Sinun juttusi ovat täynnä kaksoisstandardeja. Milloin maa (syyria, iran) on hyvä maa, mutta kun sieltä tulee tänne pakolaisena, niin noiden maiden kansalaiset ovatkin saastaa ja pedofiilejä. Sinun retoriikkaan on jo menettänyt tehonsa ja laimentunut pelkäksi sanailuksi.

     1. Vastaat ihan ohi ja vieläpä hömpillä olkiukoilla. Miksi et vastannut kysymykseeni, että häiritseekö sinua lännen kaksoisstandardi? Vai etkö ole huomannut mitään kaksoistandardia?

 2. Taas suvakkiimedianvikinää. Anteeksi. Musk on löydetty ”väärässä seurassa”. Aikuinen mies, joka maksaa omat kulunsa ja huvinsa ei saa tehdä rahoillaan ja vapaa-ajallaan hyvää?

  Musk matkii vittuillessaan Zelenskia pukeutumisessaan. Samanvärinen virttynyt halpis T-paita.

  No hyvä, kun Fifa hylkäsi Zelenskin vinkumisyritykset. Se perkeleen penikka kun olisi halunnut vallata jalkapallostadionit esiintymispaikakseen. Hyi helvetti.

  Kauhulla odotan millaiset sateenkaaritransukisat tulee 2026-kisoista. Kisat avaa tietysti eräs Ukrainan juutalainen, joka ei osaa pukeutua. Soittaa pianoa avajaisissa mulkullaan ja korkokengissä.

  https://www.iltalehti.fi/jalkapallon-mm-2022/a/3926e773-9afc-488a-8ff4-4f46312828c7

 3. Tulipalot ja räjähdykset Venäjällä ovat venäläisten omia tuhotöitä, tulipalot Kiinassa ovat kiinalaisten itsensä aiheuttamia, tulipalot ja räjähdykset Turkissa on turkkilaisten itsensä tekemiä, jne.

 4. Iltalehti aloitti jo Marinin jatkokauden valmistelun. Marinin hallituksen jäljiltä syntyneen energiakatastrofin ratkaisuksi esitetään nyt energialaskujen kompensointi kuluttajille, Marin on nostettu esiin pelastajana, koska hän sitä ehdottaa. Marin lyö hallituksessa nuijaa pöytään ja saa kepulaiset kuriin, ja on sankaritar.

 5. Se ei ole mikään Venäjän hyökkäys Ukrainaan, Venäjän hyökkäyssota tai Putinin sota vaan Ukrainan sota. Ei esim. Irakin sotaakaan kukaan kutsunut Usan hyökkäykseksi Irakiin, Usan hyökkäyssodaksi tai Bushin sodaksi virallisesti mediassa.

 6. Teemu Keskisarja – Hattujen sota 1741-43, suurmiesten sotahulluus kautta aikain: https://www.youtube.com/watch?v=gBmm3JVhN6Q

  Katsottavissa vain 26.12. saakka. Jos on kiire, niin ainakin 30 min. kohdalta kannattaa katsoa. 1741-1743 sota meni täysin pieleen. Positiivinen puoli oli se, että siihen loppui Ruotsin sotiminen ja Suomen itsenäistymisaate alkoi.

  Monia yhtäläisyyksiä on aikaamme. Suomestakin on lähtenyt ihmisiä pakoon lännen kovaa verotusta. Jopa Venäjän maaorjuus oli niiden mielestä parempi kuin Ruotsin vero- ja sotaorjuus. Taidetaan olla nyt lännen sota- ja vero-orjuudessa. Minne päästään pakoon? Keskisarjan mukaan suomalaisten vastaanottokeskuksia ovat olleet piilopirtit ja pakosaunat. Vieläkö joskus joudutaan turvautumaan niihin?

 7. Juuri vastaavista asioista väittelin koko ylä-aste ajan opettajien kanssa. Lensin pihalle tunnilta varmaan 100 kertaa ja kokeista sain aina vitosia, kun vastasin totuudenmukaisesti. No, päätöstokarissa komeili 9.

  1. Tuo todistaa, että koulussa opetetaan yhden totuuden ideologiaa, ei etsitä vaihtoehtoja. Naama ja nimi jää mieleen, kun häiriköi. Tuntiaktiivisuudesta palkitaan.

 8. Lancasterin videot ihan reality kamaa,katselkaas siellä Sanomalla kanssa. Duginin menehtyneen(?) tyttären raportit esim. Mariupolista voitte katsella myös. Ja sitten repäiseviä otsikoita kyhäämään. jaa ei käy`? no mikäs nyt?

 9. KELLÄ on niin PALJON munaa ja EPÄ-KUNNIALLISUUTTA, että menee ja DISSAA sellaista, joka ”VOITTAA ITSENSÄ” tässä ”bideniläisessä maailmassa”, jossa kaikki joskus laskettiin DOLLAREISSA, muta NYT
  N U U K A I S U J E N M Ä Ä R Ä S S Ä !!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*