Free speech 20 joulukuun, 2022

 

Laiton Lehti on jo pitkään yrittänyt kertoa kovakalloisille persuille ja muille ”kansallismielisille” offensiivisesta realismista.

 

 

 

Yksi offensiivisen realismin perusopetuksia on, että kaikki valtiot ovat itsekkäitä. Kukaan ei anna mitään ilmaiseksi. Niinpä valtio- ja sotilasliitoissa on myös huonoja puolia. Liittoa dominoivat jäsenet nimittäin pyrkivät dominoimaan liiton muita jäseniä taloudellisesti, kulttuurisesti ja sotilaallisesti. Käytännössä tämä merkitsee mm. sitä, että USA ja Saksa pyrkivät levittämään sensuuria ja suvakismia sekä EU:ssa että Natossa.

 

Jostain syystä moni Suomen kansallismielinen on kuitenkin sitä mieltä, että Itä-Euroopan EU- ja Natomaat ovat muka immuuneja lännen satanistiselle mädätykselle. Siis vaikka EU ja Nato yhdessä Soroksen ja muiden juutalaisoligarkkien kanssa tekevät parhaansa tuhotakseen Itä-Euroopan aitokansallismieliset puolueet. Karmaisevana esimerkkinä Unkari.

 

Pedonatottajat hävisivät Unkarin kansanäänestyksessä!

 

 

Laittoman Lehden piti myös vääntää rautalangasta persuille, Suomen Sisulle ja Sinimustille, että länsimaat mädättävät jopa Ukrainaa.

 

Slava Pride-Ukraina! Sionistit ostaneet kansallismieliset ja jopa natsit?

 

 

Lisäksi koko valtamedia on tietysti täynnä mädätystä. Unkari ja monet muut maat pyrkivät mädätystä rajoittamaan, mutta nekään eivät voi mitään mädätykselle, joka tulee kansainvälisten urheilutapahtumien kautta. Tämän vuoksi monet maat ihan systemaattisesti pyrkivät saamaan urheilujoukkueihinsa ulkomaalaisia, homoja, jne., joita sitten media kovasti fanittaa.

 

Karmea esimerkki tästä on tietysti jalkapallo, jossa systemaattisesti pyritään sekä pridettämään että tuhoamaan kansan käsite. Tämän vuoksi Ranskan joukkuekin on niin musta. Siis vaikka pelkkiin mustiin nojautuminen varsinkin rangaistuspotkukilpailussa on itsetuhoisaa.

 

Jalkapallon MM-kisoissa Argentiina voitti finaalissa Neekeriranskan!

 

 

Onneksi latinomaita on melko vaikea aivopestä, joten Argentiinan joukkue on edelleen hyvin valkoinen. Tämä ei kuitenkaan käynyt New York Timesille, joka valitti Argentiinan joukkueen olevan liian valkoinen.

 

 

 

Myös Viron valtamedia on jo hyvin pitkällä mädätyksessä. Tämä nähtiin taas eilen, kun Viron suurin sanomalehti Postimees loi skandaalin MM-jalkapallon finaaliottelusta.

 

Siis Virossa skandaali ei ollut se, että Ranska suorastaan rikollisesti huijaa käyttämällä paljon neekeripelaajia, vaan se, että eräs kansanedustaja tämän uskalsi huomata!

 

EKRE-puolueen kansanedustaja siis kehtasi ihmetellä, että miksi lähes kaikki Ranskan finaalipelaajat olivat neekereitä varsinkin ottelun loppuvaiheessa. Mielenkiintoista nähdä erotetaanko hänet nyt eduskunnasta. Suomessa näinhän taatusti tapahtuisi, jos yksikään suomalainen kansanedustaja uskaltaisi ihmetellä neekeröitymistä.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

17 thoughts on “Virossa rasismikohu: Kansanedustaja ihmetteli Ranskan MM-finaalipelaajien olevan mustia!

  1. Juu, Argentiinassa on ollut venäläinen sputnik-piikkikin käytössä sen erään k-taudin suhteen, miten lie nuo pelaajat piikitelty. Aasinsiltana niihin juttuihin piikkikuolemista? Putin sinänsä toki taitaa arvostaa myös ns. tummempiakin maita kuten BRICS-maihin Venäjän kanssa kuuluvia Brasiliaa ja Etelä-Afrikkaa. Sinänsä monet Afrikan maat ovat kieltäytyneet julistamasta Venäjää terrorimaaksi tai että Venäjä pitäisi YKssa eristää yms. Syyksi on valtamediassa pohdittu mm. Ranskan osittain aika veristäkin, pitkää siirtomaahistoriaa Afrikassa. Ja että Venäjän (ja Kiinan?) toiminta nykyAfrikassa olisi sen verran lempeämpää kuitenkin?

 1. Kukaan ei ihmettele miksi mustan Afrikan joukkueissa ei ole yhtään valkoista… Tämä ’monikulttuurisuus’ koskeekin siis vain valkoisten perinteisesti asuttamia maita. Lisäksi halutaan pyyhkiä historiallisesta kollektiivisesta muistista pois että Euroopan maat olivat joskus täysin valkoisten asuttamat, eikä tästä ole edes kuin pari sukupolvea.

  1. (((USA:n medioiden))) mukaan ”Argentiinan valkoisuus on myytti”. Kuka helvetti noita lehtiä ihan oikeasti lukee? Miksi ihmiset tukevat noita lehtiä? Olen joskus miettinyt, että missäköhän Suomen monokulttuuristamisessa menee raja pahimmallakin vasemmistoliberaalilla ja Ruotsin tien seuraajalla. Nyt on jo oikeus jakanut tuomioita katujengeille, joilla on omat reviirit ja tunnulset. Se että väkilukumme on kasvanut 700 000:lla 30 vuodessa (4,9 milj. → 5,6 milj.) ei riitä vielä. Riittääkö sitten kun puolet asukkaista on ulkomaalaisia? Vai pitääkö muukalaisuusasteen olla 75 %?

 2. Eikai Ranska virallisesti ole vielä Afrikan maa? Miksi tuolta puuttuu 135 kiloinen transseksuaali kääpiö jolla puujalka ja joka istuu pyörätuolissa ja jolla avustaja. Ei kovin edistyksellinen tuo Ranskan joukkue, sanoisin että saattaa olla rasistinen jopa.

  1. Itsellä meni Ylen ja MTV3:n kisastudiot boikottiin juuri sen takia, ettei mukana ollut lainkaan kääpiöitä, neekereitä tai transuja kommentaattoreina. Ylellä sentään oli taas se yksi saatanan lihava nainen (joka saattaa olla myös lesbo). Oksettaa tämä heteronormatiivisen, toksisen patriarkaalisuuden työntäminen ihmisten kurkuista alas. Menkää nyt vielä kaduille hakkaamaan muunsukupuolisia! Sittenkö te fasistit olette onnellisia vasta?

 3. Miksi Markku Kanervalta ei kysytty studiossa pelaajien ihonväristä, että onko ihonväri ratkaisu Suomenkin menestyksen puutteeseen? Valkoiset suvakkipelaajat eivät pärjää.

  Suomalaiset ovat perinnöllisesti värisokeita. Mustaa, musta, mustaa päällä. Sisustus valkoinen. Autot mustia tai valkoisia. Maailmankuva mustavalkoinen. OLETTE HELVETIN TYPERIÄ JA TYLSIÄ IHMISIÄ.

 4. Kyllähän FIFA:lle suivaantunut, kuolleille narkomaaneille & feminismille polvistuva, Qataria ja sen kulttuuria vihaava Ranska kaikkensa yritti. Tempauksensa jätti jopa Englannin viimevuotisen toiseksi. Valkoiset Griezmann ja Giroud vaihdettiin pois kentältä jo ensimmäisellä puoliajalla. Siis joukkueen parhaat pelaajat Kylian Mbappén lisäksi. En kyllä tuollaista muista tapahtuneen koskaan. Olisivat vielä vaihtaneet maalivahti Hugo Llorisin pois: vaihtopenkiltä olisi löytynyt kaksi neekeriä tolppien väliin varaveskareiksi. Mbappé oli, muuten, Ranskan kenttäpelaajista vaalein vaihtojen jälkeen, joka kuvastaa tilanteen mahtavaa ironiaa täydellisesti.

  Mitä tuohon artikkelin Ukraina/ABCDEFGHIVZYX-sekoiluun tulee: yhtä varmasti kuin Suomi ei koskaan tule lopettamaan ISIS:in tai PKK:n hyysäämistä, voimme olla varmoja siitä, että jos suomalainen KÄSKETÄÄN kannattamaan aakkosvammaisuutta & homotusta, niin suomalainen tähän ryhtyy. Työpaikoilla ihmisiä on jo vuosia pakotettu sitoutumaan ”suvaitsevaisuuteen” ja ”antirasismiin” eli sionistien luomaan kansalliseen itsetuhoon. Ihmiset pakotetaan pakkopiikeille ja BLM-marsseille, joten aivan varmasti heidät myös laitetaan hintti- ja Ukraina-marseillekin. Suvaitsevaisuudella ei, näet, ole rajoja — se kannattaa muistaa.

  1. Tyhmyydellä ei ole rajoja. Kyse on jo siitä, että mitta on tullut jo ihmisillä täyteen idioottien suhteen.

 5. Ranska vois liittyä Afrikkaan,vaikkapa etänä.Griesmanni ja Giroud plus molke ainoita ranskalaisia. Valmentaja ja hieroja,siinäpä ne. Argentiinassa tuskin koskaan ollut yhtään pikipyllyä joukkueessa joten mokoma nurina täysin turhaa. Uruguay myös joukkueena kuvaa kansaa hyvin,latinoja pakista kärkeen asti. Ja tietty Puola.Ah..niin valkoista.

  1. Mites Brasilia, maailman paras jalkapallomaa, moninkertainen maailmanmestari ja joka voittoisassa joukkueessa on ollut iso osa mustia pelaajia. Maailman paras pelaaja kautta aikain on Pelé, joka on myös musta. de witin sepustukselta putoaa pohja pois heti, kun sitä tarkemmin lukee. Ei tässä jutussa jalkapallo ollut missään osassa vaan fokuksessa oli vain mustien mollaaminen ja väheksyminen. Jos de wit kirjoittaisi vaikkapa koripallosta, niin ei koripallo olisi pääosassa vaan mustat pelaajat. de wit oikein hekumoi, kun saa kirjoittaa mustista halventavasti ja de witin retoriikka on kuin suoraan valkoisen ylivallan opaskirjoista. Ei ole mikään ihme, että hän siteeraa jatkuvasti jotain duttonia ja macdonaldsia. Hän suurennuslasin kanssa etsii salaliittoja ja siinä ohessa jopa virheellisesti siteeraa erästä tunnettua taloustieteilijää Rothbardia ja silloinkin väärin. Mearsheimerin offensiivisesta realismistakin de wit ottaa vain sen osan joka sopii hänen omaan ideologiaansa. Muitakin taloustieteen klassikkoja hän lukee kuin piri raamattua omien liberalistisen silmälasien läpi. Tämäkin juttu oli hyvin linjassa hänen salatiilloteorioidensa kanssa.

   1. Pele on ihan eri juttu. Häntä eivät pysty suvakkimädättäjöt hyväksikäyttämään ja ratsastamaan. HÄN ON KUNINGAS. Samoin Jamaikan rastafarit ja Haileselassie ja Afrikan mustat juoksijat. Ehdotapas Mike Tysonille, että hän kumartaisi valkoisten suvakkien näkymättömälle saatanalle. Sitä paitsi hän on muslimi, kuten oli Muhammad Ali, joka ei lähtenyt tappamaan vietnamilaisia.

   2. Mitä vitun väliä onko joku pele musta jalkapallo on tuperä laji eikä mitään tekemistä millään urheilulla siihen minkä rotuset ihmiset luovat parhaita yhteiskuntia elää ja marco on oikeassa melkein kaikessa! Vaikea olla juuri missään artikkelissa eri mieltä!!

 6. AINOA kohun arvoinen asia olisi OLLUT se, ettei VIROLAINEN selostaja TIEDÄ muista kansoista sen ENEMPÄÄ kuin LÄTÄKÖN tuolla PUOLEN oleva KANSAKUNTA nimeltä: AMEERIIKAN YHTYSVALLAT!!!
  Ranska raahasi jo WWI:een AFRIKKALAISIA sotilaita siirtomaistaan ”RAUHANJÄRJESTÖÖN” nimeltä: EUROOPPA, jossa ”prosessoitiin” LIHAMYLLYSSÄ miljoonia sotilaita TYKISTÖTULESSA kun alipäällystöön kuuluva käskyttäjä PUHALSI PILLIIN kiivetä juoksuhaudasta ”KUNNIAN KENTILLE” kaatumaan VERIHURMEHESSA!!! ”Herra ISO herrat” SIEMAILIVAT n. 70 km päässä HIENOISSA kartano linnoissa VIINEJÄ ja söivät VIIRIÄISTÄ pohtien samalla seuraavaa HYÖKKÄYSAALTOA vihollisen linjoille, joka RATKAISEE koko sodan jo JOULUKSI ja tietää heille ITSELLEEN kunniamitallisadetta ja YLENNYKSIÄ!!! Ja KAIKESTA tuosta VIHELIÄISESTÄ paskasta nousi muuan ADOLF HITLER, joka KAIKISTA mahdollisista ja mahdottomista VIOISTAAN huolimatta omasi kuyitenkin YMMÄRRYSTÄ sen verran, ettei saksalaisen sotilaan tarvinnut OSOITELLA miehistönkuljetusajoneuvojen ikkunoista MUSTAKSI maalatuilla HARJANVARSILLA kuten v. 2015 TAPAHTUI kun muuan ”VAN LEIJERI” oli SAKSANMAAN puolustusministerinä!!???!!!

 7. Miksei..Didier Deschampsia…Ei syytetä sitten Orjuttajaks..

Comments are closed.