Marco de Wit 21 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten Suomen suurisuisimmat ”kansallismieliset” eli persut, sisulaiset ja Sinimustat pitävät kovaa meteliä venäläisistä, mutta pitävät herrojaan eli juutalaisia ja germaaneja kuin kukkaa kämmenellä.

 

Kyllä herrat saa vaikka tuhota Suomen. Herrat kyllä tietää!

 

 

Persuuntunut Suomen Sisu: Vapaus suomalaisille kansoille idässä, muttei lännessä!

 

 

Erityisesti nämä sionistien orjat pimittävät mitä tapahtui 1600-luvulta lähtien metsäsuomalaisille.

 

Ruotsalaiset nimittäin vainosivat ja kirjaimellisesti TAPPOIVAT alkuperäiset Keski-Ruotsin ruotsinsuomalaiset sukupuuttoon. Välillä suomalaisia jopa julistettiin henkipatoiksi.

 

Wikipedia pimittää Länsi-Pohjan ja Keski-Ruotsin metsäsuomalaisten kansanmurhan! (Sinimusta kaksoisstandardi?)

 

 

Myös norjalaiset vainosivat suomalaisia, mutta onneksi ei sentään ihan tappomeiningillä. Niinpä Etelä- ja Keski-Norjassa metsäsuomalaiset säilyivät pidempään. Itse asiassa siellä vieläkin vietetään metsäsuomalaisten päivää.

 

Metsäsuomalaisilla on myös oma lippunsa.

 

 

Kuvassa linkki Ruijan kaikun juttuun

 

 

Yksi metsäsuomalaisten alue jopa julistautui itsenäiseksi!

 

Kuvassa linkki Ruijan Kaiku -juttuun

 

 

 

Jostain syystä Suomessa ollaan näistä metsäsuomalaisten päivistä hiljaa, mutta onneksi ne ovat jatkuneet vireinä näihin päiviin saakka.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Norjassa aitosuomalainen Mettä-Suomen tasavalta julistautui itsenäiseksi. Suomessa hiirenhiljaisuus!

 1. Herrat tietävät. Luottakaa herroihin. Pitää kuolla viimeiseen suomalaiseen juutalaisten, ruotsalaisten, amerikkalaisten ja brittiläisten puolesta! Herrat tietävät!

  1. Ei naisten ja tyttöjen ”edustettavuudella” ole niin väliä, vaan yleisellä tasolla, ei missään nimessä mikään tämän artikkelin naisista ja tytöistä, vaan yleisellä tasolla suomalainen nainen on umpilaiska, helvetin ruma, valittava, vaativa, vähättelevä, aggressiivinen, maskuliininen, vihaava ja erittäin uskoton avioliitossa. On lähes varmaa, että suomalainen nainen ottaa avioeron, vie puolet miehen omaisuudesta, vie lapset ja sitten vielä kertoo kuinka paska mies olet ja kaikki on sinun vikaa.

   Jokainen suomalainen mies tietää minkälaisia lähes kaikki suomalaiset naiset ovat. Kaikkien muiden valkoisten kansojen naiset ovat miljoona kertaa parempia mitä suomalaiset lehmät ovat. Älkää masentuko, vaan hakekaa rohkeasti paljon parempia ja paljon kauniimpia valkoisia naisia mistä tahansa muualta. On naisten valetta, että muiden valkoisten kansojen naiset olisivat samanlaisia ja yhtä rumia. Älkää uskoko näitä valheita muiden valkoisten kansojen naisista.

   1. Ei kiinnosta pakkosotaväkeenotot. Pahin vastustaja ei ole keksitty vihollinen, vaan omat viranomaiset, jotka ovat jonkun muun asialla. Siksi metsäsuomalaiset ovat aina paenneet ja piiloutuneet. Idiootteja kun ei viitsi palvella, eikä edes halua niitä nähdä. Suomalainen lähtee mieluummin pakoon omia herrojaan kuin kuolee ja kärsii niiden idioottien takia. Se on suomalainen selviytymiskeino.

    Suomalaisella on aina ollut kaksi vihollista: a) omat herrat b) se ulkopuolelta tuleva vihollinen, jonka omat herrat ovat ärsyttäneet hyökkäämään.

    Siinä on suomalaisten ikuinen ongelma.

    Kun omat herrat eivät ärsytä ulkopuolista vihollista, niin kansa on aina saanut elää rauhassa.

    Suomalaisilla on jälleen kerran huono herraonni.

    Kun nykyiset herrat poistetaan, niin rauhanaika tulee takaisin. Tämä on toteutuva ennustus.

   2. En mää lähde mihinkään. Jonkun on aina jäätävä kotinurkille hommiin. Siinä sivussa saa suorittaa sisäkylvöjä pilvin pimein kun porukka on rintamalla. Ja kaikki on saamapuolella.

    Niin että ei kun uskomaan sitä politikkojen sodanjulistusta. Siitä se lähtee.

    1. Näin.

     Itselläkin kuutonen lähestyy, eikä enää tarvii lähteä rintamille.

     Kunto on kuitenkin vielä täyttä rautaa. Siinä nuorempikin plikka on ihmeissään!

 2. Taas oli kirjoitelma, jossa ei ollut totuuden siementä. Ei metsäsuomalaisilla tapettu sukupuuttoon, he vain sulautuivat vuosisatojen kuluessa ruotsalaiseen väestöön. Kyllä historian mukaan metsäsuomalaisten kokivat muun väestön taholta syrjintää ja jopa vainoaja, mutta että olisi tapettu sukupuuttoon on historian rumaa vääristelyä. Metsäsuomalaisten jälkeläisiä ovat mm. prinssi Daniel, pitkäaikainen pääministeri Tage Erlander sekä monia muita Ruotsissa vaikuttavia henkilöitä. Niin että se siitä sukupuuttoon tappamisesta. de witin historianluku on omintakeista ja tarkoitushakuista.

  1. Etnistä puhdistusta siis kutsutaan suvakkien keskuudessa ”muuhun väestöön sulautumiseksi”. Hieno sanaleikki.

 3. Mitäs SIELUTFTOMAT ja SYDÄMETTÖMÄT Suomi-GLOBALISTIT mokomasta NAKKAA kun ITSE Suomikin kansoineen päivineen on tarkoitus H Ä V I T T Ä Ä ! ! !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*