35 thoughts on “Päivän kuva: Pedo

  1. Luomumiehiä on noin 20 prosenttia, joten tulee tulevaisuudessa kiire siittää kaikki halukkaat naiset luomuspermalla, jos miehellä on normaalitkin hyvät miehen ominaisuudet. Monet naiset ovat hyvin tietoisia sperman laadun suhteen ja kelpuuttavat vain luomusperman. Jos et usko, niin kysele naisilta itseltään!

   1. Jo­ka it­sen­sä ylen­tää, se alen­ne­taan; ja jo­ka it­sen­sä alen­taa, se ylen­ne­tään.
    –    On­ko tul­lut ai­ka, jol­loin vii­mei­nen nos­te­taan en­sim­mäi­sek­si ja en­sim­mäi­nen vii­mei­sek­si,
    –    al­fa ome­gak­si ja ome­ga al­fak­si,
    –    be­ta-mies al­fa-mie­hek­si ja al­fa-mies be­ta-mie­hek­si.

  1. Eivät ole. Gaussin käyrällä mennään. Imbesillejä on yhtä paljon kuin neroja, siis teoriassa. Tosielämässä useimmat kaikki ovat typeryksiä, koska järjestelmä ruokkii sitä ja järjestelmällinen koulutus tähtää siihen. Järjestelmän on helppo sitten toimia, kun ei ole poikkeuksia.

  2. Eihän ne ole. Kuten on todettu, niiden ÄO jää 0.3 pistettä jokaisessa sukupolvessa verrattana valkoiseen DNA:han. Ja ihan niiden sisäsiittoisuuden vuoksi.

   Ja se yksi tutkimus jolla perustellaan aina ”juutalaisten älykkyyttä”, se tehtiin Ranskalaisessa juutalaisten yliopistosa jonne oli kerätty koko rodun kerma. Ja siksi sitä ei voi pitää keskimääräisenä älykkyytenä. Ja sehän oli kirjoitettu sen tutkimuksen loppuunkin, että tätä ei sitte yleistetä. Sen verran älykäs tämä tutkija oli. Muista en sitten tiedä.

 1. Uk­rai­nan ar­mei­ja jul­kai­si vi­de­on kuin­ka an­tau­tua dro­nen edes­sä
  –   How to Sur­ren­der to a Dro­ne

  … Jos dro­nen ak­ku on lop­pu­mas­sa, se saat­taa suun­na­ta ta­kai­sin tu­ki­koh­taan.
  –   Sii­nä ta­pauk­ses­sa an­tau­tu­van so­ti­laan pi­tää py­syä pai­kal­laan ja odot­taa kun­nes uu­si dro­ne saa­puu pai­kal­le [ja tu­ho­aa koh­teen].

 2. Biden saa jotkut eläimelliset saalistajan kiksit lasten muistamisesta ja nuuhkimisesta. Pikkulapsiin sekaantuminen viittaa sekin erittäin matalaan älykkyysosamäärään, mistä Laittomalle Lehdelle on yritetty kertoa.

 3. Pienellä kuvahausta sain tulokseksi monta kuvaa ja videota, jossa putin suutelee lapsia ja yhdessä pientä poikaa vatsaan. Mutta en minä hauku Putinia pedoksi. de wit sensijaan näkee pedofiilejä niissä ihmisissä, joita vastustaa mutta ei niissä joita kannattaa. Onko näin de wit?

  1. Onko Putinin tytär valittanut, että Putin haluaa väkisin ängetä suihkuun hänen kanssaan? Eikö sinua häiritse, että Bidenin tytär on moista valittanut isästään?

   1. Marco, anna näiden lisko-kannibaali-pedofiili-satanistijuttujen olla omassa arvossaan. Jos tulee jotakin kovaa näyttöä jostakin, niin sitten voivat kaikki kirjoittaa aiheesta. Muutoin – ilman oikeuden näyttöjä tmv. – näistä on turha ”uutisoida” ja vievät vain uskottavuutta vaihtoehtomedioilta. Teillä menee lapsi pesuveden mukana, jos on pakko repiä näkyvyyttä ja kohuja joillakin avaruusolio-paloittelumurhaajaa-artikkelien tasoisilla jutuilla. Ymmärrän että jotkut uskovat kaiken internetistä lukemansa höyryn ja perustavat koko näkemyksensä maailmasta näihin harhaisiin tarinoihin. Silloin luisutaan totuudesta vielä kauemmaksi kuin Ilta-Sanomia ja HS:ia lukemalla. Ja koko ajan pitää vain sukeltaa syvemmälle päättömiin juttuihin, jotta pitää kiinnostavuuden yllä. Kuten sanoin: lopulta jutuissa on vähemmän järkeä kuin ”WAU! KATSO KUINKA SOMEN PYLLYTÄHDEN SIVUTISSI VILKKUI TRAMPOLIINISSA!” -tason journalismissa.

    1. TEE itse parempi julkaisu tai LUE vain Aku Ankkaa, josta tuli 1970-luvulla ”järki-naisten” ”PESUVESI” -lehtien pääjuttu: ”Ettei Aku Ankalla ole HOUSUJA!!!”

    2. Mitä typerää lässytystä sinulta Teddy tuo ”lisko-kannibaali-pedofiili-satanistijuttuja”!!!
     Kokeile joskus lukemista.

     ”TOP STORIES
     President Joe Biden’s daughter reportedly writes of alleged abuse in diary
     President Joe Biden visits with his daughter Ashley Biden as they view fireworks during an Independence Day celebration on the South Lawn of the White House,… Read More
     by: Karen Compton
     Posted: Jun 18, 2022 / 11:57 AM EDT
     Shocking sexual allegations are emerging from the reported diary of Ashley Biden, President Joe Biden’s daughter.

     According to the DailyMail.com, Ashley Biden, a drug addict, left her personal diary under a mattress in a Palm Beach, Florida halfway house where she stayed during a rehab stint. The diary reportedly details her drug abuse, sex addiction and her being “hypersexualized.”

     Ashley Biden also recounts times she showered with her father when she was young, something she allegedly wrote was “probably not appropriate,” says DailyMail.com.

     ‘I remember having sex with friends @ a young age; showers w/ my dad (probably not appropriate)’

     ALLEGED JANUARY 2019 DIARY ENTRY BY ASHLEY BIDEN
     The diary reportedly came to light after a Florida woman who stayed in the room Ashley Biden vacated at the halfway house discovered it in 2020 and sold it for $40,000 to a media organization, Project Veritas, says DailyMail.com. This woman, Aimee Harris, is being investigated by the FBI regarding her involvement with the diary, which the outlet says the Bidens allegedly reported stolen in a burglary.

     Project Veritas founder James O’Keefe and one of his journalists were targeted by federal agents who reportedly raided their homes in November 2021 searching for Ashley Biden’s diary, which they reportedly say was stolen, says Fox News and DailyMail.com.

     The DailyMail.com states that The New York Times confirmed that the Ashley Biden diary is authentic after the newspaper “reported a Justice Department probe over the diary in November 2021.”

     Harris allegedly circulated the diary at a Republican conference, and a right wing website published it less than two weeks before the 2020 presidential election, say reports. This report went largely unnoticed, though, says DailyMail.com.

     In her diary, “the president’s own daughter, believes his alleged showering with her could have helped create her sex addiction,” reports DailyMail.com.

     The outlet says Ashley Biden also reportedly writes about her financial troubles, saying she was “down to the wire.”

     She also wrote that President Joe Biden was reduced to tears due to worrying about her addiction and multitude of troubles, say reports.

     The DailyMail.com infers from Ashley Biden’s diary that she may have been abusing drugs as she campaigned for her father during his presidential campaign in 2019.

     Ashley Biden also recounts alleged sexual abuse by a family member, according to an alleged entry in her diary obtained by The DailyMail.com:

     “I have always been boy crazy. Hyper-sexualized @ a young age…I remember somewhat being sexualized with [a family member]; I remember having sex with friends @ a young age; showers w/my dad (probably not appropriate).”

     ALLEGED JANUARY 2019 DIARY ENTRY BY ASHLEY BIDEN:
     Ashley Biden is President Joe Biden’s youngest daughter, and his only child with First Lady Jill Biden. His son Hunter Biden is infamous for his alleged sex and drug addictions as chronicled in a laptop he left behind at a computer repair shop
     ”(WTRF)

   2. Minua vain häiritsee se, että käytät lähteenä jotain mvlehteä, totuudenpuolesta sivustoa ja nationalfile nettilehteä. Kaikki tunnettuja salaliittomedioita, jotka väittävät mitä sattuu. Totuudenpuolesta väittää, että Biden ei ole Biden, vaan että hänellä on kaksoisolento ja että valkoinen talo on armeijan sulkema, Bidenin esiintymiset on kuvattu ihan jossain muualla. Nämä Bidenin väitetyt tyttären ahdistelut on myös tytär itse kieltänyt ja edustaa isäänsä rinnalla eri tilaisuuksissa. Putinin tyttäristä ei kukaan tiedä mitään, he on pidetty täysin pimennossa lukuunottamatta pieniä välähdyksiä harvakseltaan. Yhteen aikaa te väititte, että Biden olisi ahdistellut myös nykyistä vaimoaan, koska hän paljon nuorempi kuin Biden. Kuinkas paljon nuorempi putinin nykyinen tyttöystävä on kuin hän?

    1. ..”Nämä Bidenin väitetyt tyttären ahdistelut on myös tytär itse kieltänyt ja edustaa isäänsä rinnalla eri tilaisuuksissa”…

    2. Sinä uskot valtamediaa joka väittää Putinilla olevan useita kaksoisolentoja ja kuinka ulkonäkö on muuttunut sekä on vaikka mitä tauteja ja elinaikaa yksi vuosi sekä lähipiiri on syrjäyttämässä Putinin ja useita kertoja joutunut salamurhayrityksen kohteeksi.

     Biden muuten on esiintynyt lavasteissa studiolla. Dementia niin paha ettei sille toimittajat saa esittää kysymyksiä.
     . Vielä: Biden El käynyt vaalitilaisuuksissa ennen pressavaaleja. Täytyy olla irti tästä maailmasta, jos uskoo, että Biden oikeasti voitti pressanvaalit.

     Lisäksi Bidenin kognitiivisia kykyjä ei ole mitattu eikä terveystarkastusta ole julkistettu.

     Lännen johtajina on joko dementikkoja, kuten Niinistö ja Biden tai nuoria bimbosuvakkilesboja kuten Uudessa- Seelannissa ja muita en viitsi mainita, kun Marini tulee muutenkin esille liikaa

    3. Nyt nos­tai­sin esiin sa­nan gen­re, sa­noi­sin­ko suo­mek­si la­ji, for­maat­ti tai jo­tain sel­lais­ta. A sty­le or ca­te­go­ry of art, mu­sic, or li­te­ra­tu­re.
     –    Ei­vät kaik­ki jul­kai­sut voi ol­la yh­des­tä puus­ta veis­tet­ty­jä.
     –    On ai­van eri asia, jos jul­kai­sun gen­re on ker­toa sii­tä, mi­tä toi­set te­ke­vät tai kir­joit­ta­vat, kuin et­tä se oli­si laa­jan tie­teel­li­seen me­to­diin pe­rus­tu­van oma­koh­tai­sen tut­ki­mus­työn tu­los­ten jul­kai­se­mis­ta.

     Nyt sinä
     –    aku0588, en­sin ase­tat Mar­co’n tuo­tan­non vää­rään gen­reen ja sit­ten mol­laat si­tä sik­si, et­tä tuo­tan­to ei so­vi sii­hen it­se aset­ta­maa­si muot­tiin.

     Itse asi­as­sa me­to­dia käyt­tä­vät laa­jas­ti hal­li­tuk­sia lä­hel­lä ole­vat ta­hot.
     –    Esi­mer­kik­si tie­teel­li­nen tut­ki­mus voi­daan mol­la­ta si­ten, et­tä tut­ki­ja­jou­kon ka­ve­rei­hin (kei­no­ja kaih­ta­mat­ta) uju­te­taan huu­haa-trol­li, jo­ka sit­ten jul­ki­suu­des­sa «pal­jas­te­taan», ja sit­ten väi­te­tään, et­tä kaik­ki jouk­koon kuu­lu­vat ovat huu­haa-trol­le­ja.

     … Ikään kuin vaa­dit, et­tä Mar­co’n pi­tää al­kaa jul­kai­se­maan jut­tu­ja si­nun va­lit­se­mas­sa­si gen­res­sä.

     Mo­net «laa­ja-ali­set» jul­kai­sut il­moit­ta­vat ju­tun yh­tey­des­sä ky­sei­sen kir­joi­tuk­sen gen­ren.
     –    Usein gen­re on sel­vä «asi­aan vih­kiy­ty­neil­le» tai jul­kai­sua sään­nöl­li­ses­ti seu­raa­vil­le
     –    ei­kä si­tä ai­na voi kir­jal­li­ses­ti esit­tää.

     Jos gen­re on «va­paus», niin mi­kä on gen­re?
     –    Va­paus jo it­ses­sään tar­koit­taa, et­tä kir­joit­ta­ja ei ole si­dot­tu min­kään gen­ren kah­lei­siin.

     On myös ole­mas­sa asi­oi­ta, joi­den esit­tä­mi­nen on mah­do­ton­ta, jos ne sul­je­taan jon­kin gen­ren ka­te­go­ri­aan.
     –    Mi­kä on esi­mer­kik­si «Sii­onin vii­sait­ten pöy­tä­kir­jat» -te­ok­sen gen­re. Yk­si sa­noo, et­tä se on do­ku­ment­ti, toi­nen pu­huu kau­no­kir­jal­li­ses­ta te­ok­ses­ta, ku­ka mis­tä­kin … Jos tuo te­os sul­je­taan min­kä ta­han­sa gen­ren van­ki­laan, joh­de­taan vain lu­ki­ja har­ha­po­luil­le.

     Lop­pu­pe­lis­sä gen­ren voi ym­mär­tää vain itse lu­ki­ja,
     –    ja hän­kin hel­pos­ti aset­taa sen omien us­ko­mus­ten­sa mu­kai­siin ke­hyk­siin ja vält­tä­mät­tä ei kos­kaan pys­ty ym­mär­tä­mään kir­joi­tuk­sen vä­lit­tä­mää vies­tiä.

  2. Hei pysy aiheessa! Artikkelissa on kyse pedofiilimaisesta valepresidentistä, joka on kaikkien suvakkien sankari. Suvakit fanittaa pervoilua ja pedofiliaa.

   Voit perustaa oman median, jossa käsittelet presidentti Putinin toimia. Muista laittaa lähteet artikkeleihin!

   1. Molemmille yhteisesti. Missä on laittomanlehden lähteet, suurimmassa osassa juttuja ei ole lähteitä, ja jos on niin valelähteitä. Sanon näin , koska te sanotte ns. valtamediaa valemediaksi. de wit en minä vaihtanut puheenaihetta vaan vastasin sinun epäilyihin. Sanojen valinnoillasi epäilet itsekin, onko ne väitteet totta. Onko Bidenin tytär syyttänyt isäänsä jostakin rikoksesta? Kuinka monessa perheessä Suomessa isät ovat pienten tyttäriensä kanssa saunassa tai suihkussa? Ja vielä alasti saunassa. Usassa suomalaisia isiä voitaisiin syyttää pedofiliasta ja lastensuojeluilmoitus voisi olla ilmeinen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*