Free speech 21 joulukuun, 2022

 

Teknologia on nykyään kehittynyt siihen pisteeseen, että nuket alkavat olla hyvin paljon ihmisen näköisiä.

 

Tähän faktaan muuten perustui osittain myös Alex Jonesin epäilyt siitä, että Sandy Hookin joukkoammuskelu oli feikkiä eli vain valtion yritys saada ihmisiltä aseet pois. Siitä epäilystä sitten Jonesille määrättiin miljardin dollarin sakot ”kunnianloukkauksesta”!

 

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Päivän video: Nukke

 1. Ei se alex jonesin epäily ollut mikään pelkkä epäily vaan hän tasan tarkkaan tiesi millaisen valeuutisen päästi ilmoille. Haluaako de wit nyt esittää tällä jutulla, että sandy hooksin kouluammunta olisikin huijausta? Tämä on hiipuneella salaliittoteorialla lämmittelyä. Lue silminnäkijöiden kertomuksia ja poliisin sekä kuolemansyyntutkijoiden lausuntoja. Miten ylipäänsä olisi ollut mahdollista manipuloida satojen ihmisten todistuksia tapahtuneesta sekä ampumisesta selvinneiden selontekoja. Vaikka tuollainen valeuutisen julkaiseminen kuuluukin sananvapauteen, niin siitä julkaisija kantaa myös vastuun ja tuomio oli aivan oikea.

  1. Tuo Sandy Hook nyt oli niin väsynyt lavastus ettei montaa selvempää olekaan. Sandy Hook nyt kuitenkin oli ”vain” monista lavastusoperaatioista mtkalla, jonka päämääränä saada aseet pois tavalliselta kansalta. Yksittäinen jenkki-lavastus, on nyt jäänyt suurempien kusetusten varjoon, mutta hyvähän tämänkin kohdalla on totuus tiedostaa.

   1. Olen täyttänyt tehtäväni, kun olen päässyt osaksi pikkupojan nimimerkkiä. Kieli poskessa sepustettu kirjoitus, jossa ei ole totuuden siementäkään.

 2. Voimakas alapurenta tuolla nukella. Jatkossa pidetään malleina vain peruspersumiehiä.

 3. Olihan tuossa Sandy Hookin -jutussa jotakin outoa, kun siitä katselin YouTubesta juttuja aikoinaan. Mutta toki minkä vain saa näyttämään epäilyttävältä oikeassa valossa; oikeanlaisella narratiivilla. USA:ssa voi saada 25 vuoden vankilatuomion, jos huutaa neekerille uhkaavasti. Miettikää: Suomessa tuohon hintaan saa murhata ja istua elinkautisen, murhata uudestaan ja istua toisen elinkautisen. Tuossa hieman perspektiiviä tuomio-vakavuusasteikkoihin. Mutta silti, miten voi olla mahdollista, että internetohjelmaa pitävä ja ravinnelisiä ynnä vitamiineja kauppaava Alex Jones voi saada yli 1 000 000 000 dollarin sakot/vahingonkorvaukset (mitä/mistä johtuvaa vahinkoa korvataan ja miksi?)? Koko planeetalla on 2000 miljardööriä. Ja jos ihan oikeasti mietitään, kuinka monella noista on todella miljardi dollaria/euroa rahaa, niin määrä on taatusti vielä paljonkin pienempi. Mielikuvitusrahaa ja jotakin ihmeen ”net worth” -jenkkimeemisontaa ei voi eikä pidä ottaa huomioon. Eli kysymykseni kuuluu: jos maailmassa on n. 1000–2000 henkilöä, jolla on 1 000 000 000 dollaria/euroa pätäkkää, niin kuuluuko vitamiini- & lisäravinnekauppias Alex Jones näihin henkilöihin? Ja miksi häneltä vaaditaan vain miljardi tai puolitoista — miksei 10 tai 100 miljardia? Mielestäni se olisi sopiva korvaus salaliittoteorioiden levittämisestä.

 4. (K)kirkon (U)lkomaan (A)vun 0588..Matti ”Kusi” Ridanpää..aka ”Timoteus” aka Ole(n)t Hullu..aka…jne jne…

  Alex Jones…EI VÄITTÄNYT MITÄÄN…Vaan Hän haastatteli…Koulu turvallisuuden Asiantuntijaa..Wolfgang Halbiggiä…Jonka mukaan..Sandy Hook on/oli TODISTETUSTI Lavastettu…

  Hän on tämän KOKO KOHUN…Alullepanija…Mutta Valtanmedia/Viranomaiset…Haluaa Ymmärrettävästi…Pitää Häntä pois Otsikoista…Koska Hänen antamia Todisteita ja Asiantuntijuutta…EI Voida..Kiistää…

  Esm…Adam Lanza väitettiin käyttäneen..Hän hankkimaansa Rynnäkkökivääriä ampuessaan Koulussa…

  KAS KUMMAA..Kun Uutis helikopterit kuvaa sitä hetkeä kun Poliisit aukaisee Hänen autonsa takaluukkua…Tapahtuman jälkeen…Hänen rynnäkkökiväärinsä…Löytyy sieltä..

 5. Presidentti Barak Obama eli HOMO-KOMMUNISTI-MUSLIMI-SOTARIKOLLINEN järjesti KOKO ilveilyn MAINITUSTA syystä. Melkeinpä KAIKKI ”ammuskelut ovat J Ä R J E S T E T T Y J Ä False Flak iskuja, joista vastaa FBI ja TAHALLAAN hoidon ULKOPUOLELLE jätetyt MIELENTERVEYSTAPAUKSET tai HUUMEHÖRHÖT, jotka ovat ”koulutettu” ”LÄHETYSTEHTÄVÄÄNSÄ”! Olla likipitäen järjettömästä HABITUKSESTAAN huolimatta edustaa ”ÄÄÄÄÄÄÄRRRRRIOIKEISTOLAISTA” VALKOISTA terrorismia, joka on RISTITTY MAGALAISIKSI eli vaalipetoksella heivatun ent. presidentti DONALD TRUMPIN kannattajiksi. Jotka ovat KRISTITTYJÄ, VALKOISIA, SOPUISIA, ÄLYKKÄITÄ, AHKERIA, YHTEISKUNNAN TUKIPYLVÄITÄ, REHELLISIÄ, AVULIAITA ja KAIKESTA edellisestä johtuen eräällä tavalla VALKOISEN KRISTITYN TYHMIÄ kuin ”Punahilkka”, jota SUSI(Biden)-ISOÄITI ”VIE kuin litran mittaa”!!! Kun PITÄISI ottaa HAULIKKO käteemn ja TÄRÄYTTÄÄ susi-bideniä päin N Ä K Ö Ä ! ! !

Comments are closed.