Marco de Wit 21 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on pitkään ihmetellyt miksi ns. Suomen kansallismielisillä on valtava kaksoisstandardi: Venäläisiä saa syyttää, herjata ja kritisoida vaikka kuinka paljon, muttei Suomen ruotsinkielisiä ja juutalaisia. Siis vaikka jälkimmäisten oligarkkien johdolla Suomea ollaan kirjaimellisesti sekä ryöstämässä että tuhoamassa kulttuurimarxismilla, monikulttuurisuudella ja globalismilla.

 

Monet kansallismieliset ovat täysillä mukana tässä kaksoisstandardissa. He valittavat Venäjän hyökänneen kautta historian Suomeen, mutta samaan aikaan unohtavat Ruotsin tehneen samaa ja monta kertaa pahemmin teurastaen ja tappoverottaen Suomen kansaa useita vuosisatoja näihin päiviin asti.

 

Syy tähän kaksoisstandardiin on tietysti päivänselvä: Venäläisten tuhatvuotiset viholliset eli juutalaisoligarkit yhdessä RKP:n ruotsinkielisen eliitin kanssa ovat ottaneet suurpuolueet haltuunsa omilla kätyreillään.

 

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen myyneet Suomen globalisteille! Osa I. Niinistö

 

 

Luonnollisesti juutalaisoligarkit ja ruotsinkieliset ovelasti loivat myös valeopposition Timo Soinin ja Halla-aho-Bergrothin avulla.

 

Soini, Halla-aho ja Purra ovat suomalaisia häpeäviä länsiblokin fanittajia!

 

 

Ikävä kyllä Suomen (suhteellisesti) rehellisin historioitsija Teemu Keskisarja on rahoitusta saadakseen myös osittain nuoleskellut näitä juutalaisia ja ruotsinkielisiä herroja. Ei kuitenkaan ihan täysin, koska uskaltaa ainakin jonkin verran vastustaa törkeintä kaksoisstandardia, sotahulluutta ja sotapropangandaa.

 

Historioitsija Teemu Keskisarja: “Uutisointi Venäjästä on valeuutisia vastaan valehtelemista”

 

 

Alla olevassa videoluennossa Keskisarja kertoo Hattujen sodasta (1741-43). Aihe on arka, koska sotahullut Hatut voi hyvin rinnastaa nykyisiin sotahulluihin natottajiin, jotka kerjäävät verta nenästä isottelemalla Venäjälle. Itse asiassa Hattujen nimenomaisena päämäränä oli vallata myös Itä-Karjala ja näin saada ns. luonnolliset rajat. Ei siis ihme, että nykyajan Suur-Suomesta haaveilevat natottajat persuista Sinimustiin ihailevat hattuja.

 

Tässäkin näkee jälleen sen mitä Laiton Lehti on aina sanonut evoluutiopsykologiaan vetoamalla: Mikään ei koskaan muutu, koska ihmiset ovat typeriä eläimiä toteuttaen vain omia eläimellisiä vaistojaan. Niinpä historiakin on yhtä kärrynpyörää, jossa toistetaan samoja virheitä kerta toisensa jälkeen. Mitä enemmän asiat muuttuvat sitä enemmän ne eli pääkuviot pysyvät samana.

 

 

Hattujen sota osoittaa tämän hyvin, koska se oli monellakin tavalla erikoisen äärimmäinen sota. Ensinnäkin hattujen hyökkäyssota oli todellakin hyökkäyssota eli täysin provosoimaton. Ei ihme, että venäläiset aina odottavat jonkun hyökkäävän Venäjälle.

 

Onko Venäjä paranoidi vai ollut hyökkäyksen uhrina jo 10 kertaa (maagisesti?) 100 vuoden välein?

 

 

Toiseksi, Hattujen sota meni ruotsalaisilta pieleen katastrofaalisella tavalla. Oikeastaan kaikki mahdollinen meni pieleen. Venäläiset voittivat käytännössä kaikki taistelut. Lisäksi Venäjän keisarinna Elisabeth jopa ehdotti suomalaisille itsenäistymistä!! Tämä myös huomattavasti heikensi suomalaisten sotilaiden taistelutahtoa.

 

Tosin tässä nähdään myös suomalaisten typeryys ja hitaus. Naapurissa oleva suurvalta ehdottaa suomalaisille itsenäisyyttä, mutta nämä pysyvät mieluummin Ruotsin osana orjakansana! Kaiken kukkuraksi kiittävät sitten vielä Venäjää loputtomalla Venäjävihalla! Yhä tänä päivänä Suomessa on käsittämätön ryssäviha samalla, kun ruotsinkielisiä pidetään kuin kukkaa kämmenellä ja jopa annetaan edelleen pyörittää sekä Ahvenanmaalla että Suomessa suomalaisia orjuuttavaa Apartheid-hallintoa. Tätä monien suomalaisten aivopestävyyttä ja lammasmaisuutta ei selitä muu kuin evoluutiopsykologia.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

Lisäksi on tärkeää huomata, että Ruotsin hävittyä Hattujen sodan, niin suuri osa Itä-Suomea siirtyi Venäjälle. Tavallinen suomalainen väki oli tästä pian vain onnellinen, koska olot eivät pahentuneetkaan venäläisten alla. Monin paikoin päinvastoin!

 

 

 

 

Itse asiassa oli lähes väistämätöntä, että tavalliset talonpojat suosivat Venäjää siitä yksinkertaisesta syystä, että päinvastoin kuin Ruotsi, niin Venäjä oli suuri valtio kymmenine miljoonine asukkaineen. Niinpä Venäjällä ei talonpojalla ollut yhtään niin suurta riskiä joutua sotamieheksi tai joutua armeijan yli kävelemäksi! Pelkästään tämä tekijä teki Venäjän kokonaisverostuksen selvästi alhaisemmaksi kuin Ruotsin.

 

Tätäkin faktaa vasten on käsittämätöntä, ettei edes Elisabethin manifesti saanut suomalaisten kansallisuusmielisyyttä nousemaan. Suomi oli nimittäin satoja vuosia ollut kirjaimellisesti idän ja lännen taistelutanner, jossa suomalaiset kärsivät suunnattomasti. Luulisi, että jossakin vaiheessa suomalaiset olisivat halunneet olla muutakin kuin pingispallo, mutta kun ei.

 

 

Nämä itä-suomalaisten suhteellisen hyvät olot myös selittävät sen miksi yli puoli vuosisataa myöhemmin suomalaiset eivät kovasti pelänneet siirtyä Venäjän alaisuuteen. Itse asiassa monet suomalaiset halusivat mieluummin olla Venäjän kuin Ruotsin alla! Tämä narratiivi ei kuitenkaan sovi persuille ja muille valekansallismielisille, joiden mielestä sivistys ja hyvyys tulee aina lännestä ja pahuus idästä.

 

Niinpä nykyään Keskisarjallakin alkaa olla vaikeuksia. Yleisö ja valtamedia nimittäin VAATIVAT, että hän demonisoi venäläisiä ja ylistää ruotsalaisia. Tähän Keskisarja ei ole ainakaan täysillä vielä lähtenyt. Itse asiassa luennossaan hän hyvin rohkeasti kertoo miten ruotsalaisilla ja suomalaisilla oli kyllä suuri suu, mutta surkean farssimaiset sotataidot venäläisiin verrattuna.

 

 

Yleisökysymysten aikana Keskisarja näytti myös saavan yleisön lähes raivoonsa uskaltaessaan korostaa, etteivät suomalaiset suinkaan Ruotsin alamaisina omanneet sen parempia olosuhteita kuin mitä Venäjän maaorjat. Itse asiassa päinvastoin!!

 

Tässä vaiheessa yleisö oli ihan pöyristynyt, mutta Keskisarja vain heitti löylyä kiukaalle korostamalla, että Ruotsin vallan aikana muuttovirta meni lännestä itään! Eli tavallinen kansa tajusi Venäjällä olevan usein paremmat olot!!

 

 

Tämä Keskisarjan rehellisyys eli RKP-Nato-narratiivin vastaisuus ehkä selittääkin miksi Lohjan Kaupunginkirjasto on estänyt Keskisarjan luentovideon kommentoimisen! Kaiken kukkuraksi aikovat kohta POISTAA videon netistä!!

 

Lohjan kaupunginkirjasto:

Lohjan kaupunginkirjaston kirjailijavieraana Teemu Keskisarja, aiheenaan aiemmin varsin vähän avattu Hattujen sota vuosina 1741-43.

Lohjan kaupunginkirjasto lähettää luennon livelähetyksenä klo 18:00 alkaen. Livelähetyksen tallenne tulee olemaan katsottavissa 14 vuorokauden ajan lähetyshetkestä. Videon kommentointi on pois päältä.

 

 

 

Laiton Lehti ei voi yllyttää kopioimiseen, mutta nyt aitokansallismielisten kannattaa jotenkin varmistua luennon säilyminen. Ainakin parhaat palat kannattaisi jotenkin säilyttää!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

41 thoughts on “Natottajat raivoissaan: Teemu Keskisarjan Hattujen sota -luento murskaa RKP-myytin Ruotsinvallan hyvyydestä!

    1. Ehkä Teemu ei itsekään tahdo että luentonsa on kaikkien saatavilla ilmaseksi Teemun saamatta korvausta tuöstään.

  1. Julkisen sektorin (sekä yhdistysten jotka saavat toimintaansa vähintään puolet tukea julkiselta sektorilta) on saavutettavuutta koskevan lain vuoksi tekstitettävä videosisällöt CC-tekstityksin 14 vuorokauden sisällä julkaisusta. Koska tekstittäminen on aika kallista, videot poistetaan useimmissa kunnissa jaosta 14 vuorokauden kuluttua. Mielenkiintoinen tulkinta että Lohja olisi tässä tapauksessa sensuroimassa sisältöä, kun koko tapahtuma on Lohjan itsensä tilaama.

 1. Timo Soini kävi ahkerasti sionistien pyörittämillä ”rukousaamiaisilla”, kuten myös Laura Huhtasaari.

 2. https://youtube.com/shorts/XXfGEcZERY0

  Venäläisen tytön kanssa seurustelun hyviä ja huonoja puolia, osa 2.

  Suomalaiset materialistiset, umpilaiskat, vihaavat, aggressiiviset ja uskottomat huorat ovat täysin toista maata, jonka kaikki suomalaiset miehet tietävät. Suomalaisia lehmiä ei voi edes verrata siihen mitä kaikkien muiden valkoisten kansojen naiset ovat ja miten paljon parempia he ovat naisina. Maailma on täynnä paljon parempia valkoisia naisia kuin jotkut suomalaiset huorat. Älkää suomalaiset miehet masentuko ja alistuko, vaan hakekaa rohkeasti oikeita kunnon naisia muualta. On pelkkää valhetta, että valkoiset naiset olisivat kaikkialla yhtä kuvottavia, vihaavia, umpilaiskoja ja helvetin rumia kuin Suomessa.

 3. Ainoa vaihtoehto vapauteen on tehdä laillinen diili venäläisten kanssa, MUTTA niin, että suomalaiset eivät alistu myöskään venäläisille, vaan palautamme hyvät ja neutraalit välit Venäjän kanssa ja katkaisemme suhteet oikeisiin vihollisiimme britteihin, amerikkalaisiin, ruotsalaisiin, sekä yhteen ryhmään.

  Mikään ”älykkäiden” kansanpetturi ei tule teitä koskaan auttamaan ja pelastamaan, mutta voitte olla varmoja siitä, että Putin auttaa laillisin keinoin vihollisensa vihollista! Älä mene tökkimään karhua silmään, joka voi myös auttaa sinua (auttamaan itseään)! Jokainen ”älykäs” suomalainen on kansanpetturi, vihollinen ja mädättäjä.

 4. Ruotsin hovi oli erittäin läheinen juutalaisen Rothchildien suvun liittolainen varsinkin Ranskan suuntaan, joka rahoitti Ruotsin hovia! Itse asiassa juutalaisen Rothchildien suvun intresseissä oli nimenomaan saada suomalaiset hyökkäämään ruotsalaisten ja ranskalaisten kanssa Venäjää vastaan laajempana liittoumana.

 5. Nyt ilmeisesti sekä Rockefellerit ja heidän liittolaisensa yrittävät Tuomas Malisen (ei koskaan paljasta takanaan olevia ihmisiä ja ei koskaan halua puhua siitä mitkä suvut hallitsevat rahakonetta) jne., avulla saada valtaa Suomessa, kuin myös Venäjä haluaa joko vallan Suomessa tai ainakin Suomesta neutraalin. Tekemällä laillisia diilejä venäläisten kanssa voimme laillisesti taistella totaalisen pahuuden imperiumia vastaan, amerikkalaisia, brittiläisiä, ruotsalaisia ja yhtä ryhmää vastaan, sekä voimme samalla säilyttää vapauden ja itsenäisyyden kun emme alistu myöskään venäläisille.

  Yksikään ”älykäs” hyödyttömänä, petturina ja mädättävänä ihmisenä ei tule koskaan tekemään yhtään mitään kansansa eteen, mutta voit olla varma siitä, että Putin tukee laillisesti vihollisensa vihollista! Mutta samalla myöskään venäläisille ei pidä alistua!

 6. Eikös tämä ole kuitenkin melko kiistämätöntä, että vaikka Venäjäkin on aina ollut imperiumi, se on sentään ollut miljoona kertaa parempi suomalaisille kuin Ruotsi, Ranska, Iso-Britannia ja Yhdysvallat, sekä nyt Israelin valtio ja kuitenkin sitten puukotetaan vielä monta kertaa selkään venäläisiä? Ei voida edes olla hyviä naapureita ja pitää yllä hyviä ja toimivia suhteita, vaan pitää sitten puukottaa selkään kiitokseksi.

  1. Venäjä ei tule antamaan anteeksi Suomen takinkääntöä. Tänään tuli ilmoitus, että Suomen rajalle lisätään reippaasti lisää asevoimia. Ehkä satoja tuhansia.

   Miten meni omasta mielestä, Natoon höyrähtäneet idiootit. Lisäsikö Nato suomalaisten turvallisuutta.

   Venäjä nappaa Pohjois- ja Itä-Suomen ensin. Sen jälkeen reitti on auki Pohjanmaan lakeuksille, joita ei pystytä puolustamaan. Venäjä piirittää sitten sekä etelästä mereltä, apua eikä ruokaa tule tällä kertaa Saksasta eikä mistään, että pohjoisesta valloitettujen alueiden kautta Eteläsuomalaiset kuolevat nälkään ja tauteihin ja lisäksi Venäjän tykistö jauhaa kaupungit yksi kerrallaan betonimurskaksi.

   KANNATTIKO?

   Jumalauta Toveri, älä valehtele Suomen kansalle. Venäjällä riittää resursseja, saatte olla ihan varmoja. Kun taivas on täynnä kuumaa terästä, ehkä pian…

 7. Kaikkein tärkeintä on vihata Venäjää ja venäläisiä, sekä kuolla viimeiseen suomalaiseen juutalaisten puolesta! Pitää kuolla Israelin puolesta!

 8. Ruotsin hovi on aina ollut erittäin läheinen Ranskan juutalaisen Rothchild-suvun liittolainen, joka on aina rahoittanut Ruotsin hovia!

 9. Ja mistäs suunnasta tuli matuvyöry Suomeen? Aivan, Ruotsista!

  Miksi Ruotsi haluaa pilata yhteiskuntamme tunkemalla maan täyteen matuja?!!

  Ei taida Ruotsi välittää Suomesta!

  1. Koko matuvyöry vaikutti olevan täysin suunnitelmallista ja siitä oli nimenomaan sovittu EU:n ja Naton kanssa, kuten muusta massamaahanmuutosta.

 10. Edes pahimmatkaan ns. venäjämieliset tai putinistit eivät koskaan vaadi että Suomen pitäisi olla sotilasliitossa Venäjän kanssa, perustaa Suomeen tukikohta Venäjän joukoille tai antaa Venäjän tuoda tänne ydinaseitaan. Ei edes mitään Euraasian unioniin liittymistä vaan ainoastaan asialliset ja ystävälliset suhteet naapuriin, niin nämä ovat sitten melkeimpä maanpettureita länsimielisten mukaan, jotka kannattavat ihan suoraan Suomea osaksi liittovaltiota, sotilasliittoa sekä vielä haluavat vieraan vallan joukkoja, tukikohtia ja ydinaseitakin Suomeen! Jos tuo ei ole todellista maanpetturuutta niin mikä ihme sitten on?

  1. Nimenomaan. Amerikkalaiset, brittiläiset ja ruotsalaiset ovat aina olleet todellista ihmisten pohjasaastaa ja ovat aina edustaneet totaalista pahuutta. Venäjäkään ei ole mikään ”hyvä”, mutta on miljoona kertaa reilumpi ja terveempi kuin amerikkalaisten, brittiläisten ja ruotsalaisten saasta.

 11. Ruotsilla menee muutenkin huonosti. On syytä muistaa, että Nordstream-kaasuputket räjäytettiin heidän alueella ja valvonnassa.

  Voi olla, että Ruotsin nato-suvakeille on syttynyt lamppu päässä ja he ovat tajunneet: ”Hetkinen! Venäjä tulee kostamaan sabotaasin ja he tulevat rankaisemaan meitä!” Voi olla, että Venäjä tulee vaatimaan Gotlannin saarta itsellensä, jotta rauha palaa itämerelle.

  Tämän lisäksi Turkki on paljastanut Suomen ja Ruotsin olevan likaisten kurditerroristien turvapaikka. Nyt sopii kysyä, että mitä ihmettä Suomen ja Ruotsin suojelupoliisit ovat kuvitelleet, kun he ovat katsoneet läpi sormiensa tuhansien kurditerroristien majoittumista alueillensa?

  Suomessa supon palkkalistoilla on ainakin yksi hiekkaneekerin nimen omaava työntekijä ja Vantaalla on nähty hiekkaneekeri poliisin asussa. Ettei vaan ole likaiset hiekkaneekerimäiset kurditerroristit soluttautuneet Suomen poliisiin?!!

  Me tarvitsemme lopullisen ratkaisun kurdiongelmaan ja voi olla, että rohkealla ja komealla Erdoganilla on tähän suunnitelma!

 12. Kiitos LL kaikista näistä ruotsalaiseliittiä sivuavista artikkeleista.
  Hykerrytti aamulla lukea Keskisarjan luentoon liittyen ”yleisö pöyristyy” ym. Todella hyvältä kuulostaa. Jospa ehdin vielä videon katsoa.

 13. https://www.youtube.com/watch?v=v655RGPU3d4
  Teemu Keskisarja 10.7.2021. Eipä tuota ole poistettu, eikä edes uhata sillä.

  – Aiheena jatkosodan alun taistelut Kiteellä. Talvisodassa hyvin puolustustaistelua johtanut eversti Laurila ei suostunut tapattamaan turhaan omia eteläpohjalaisia miehiään ja joutui kenraalien epäsuosioon.

  – Hyökkäysvaiheessa 1941 suorissa hyökkäyksissa venäläisten teräsbetonibunkkereita vastaan tuli suuria menetyksiä suomalaisille joukoille.

  – Kenraalit olivat innoissaan hyökkäämään, koska rinnalla oli suuri, mahtava ja voittamaton Saksa. Venäjä olisi kukistunut, kun vähän sitä tönäisee…

  (Sama kaiku askelten on nyt natottajilla. )

  – Kohta noin 50 min.: Suomella oli maailmanennätystason tappiot toisessa maailmansodassa. 200 000 rintamasotilasta, joista 90 000 kuoli ja kymmenet tuhannet invalidisoituivat.

  – 53 min.: miksi Suomi ja Saksa hävisivät sodat? Materiaalipula sotatarvikkeista.
  Venäjä tykistö ja panssarit ratkaisivat toisen maailmansodan Euroopassa. Venäjällä on ollut vahva tykistö jo Pietari Suuren ajoista lähtien sekä vahva metalliteollisuus ja asetuotanto.

  (Ja se nähdään nyt Ukrainan sodassa. Tykkejä ja tykistön ammuksia Venäjällä kyllä riittää ikuisesti. Se jauhaa vastustajan murusiksi. Vaikka Toveri yksin jotain muuta väittää)

  – Kohta 1:01 min Keskisarja:
  ”-nöyrä toivomus Suomen ulkopolitiikan johtajille; ei enää ikinä jatkosodalle jatkoja”

  (Vahinko, kun Niinistö kokemattomana länsisuomalaisena ei osaa johtaa ulkopolitiikkaa.)

  Kohta 1:15
  – tuleeko uutta sotaa ja millainen?
  Keskisarja: ”en ottaisi kesämökkiä edes lahjoituksena Kiteeltä. ”

  – ”en tiedä auttaisiko Nato-jäsenyys Suomen turvallisuutta vai veisikö se Suomen kärsimään synneistä joita emme ole itse tehneet”

  1. Kitee kuuluu Pohjois-Karjalan maakuntaan ja tuossa maakunnassa on se erikoista, että kautta aikojen maakunnista se on kuulunut lyhimmän ajan Ruotsin alaisuuteen , noin vuosina 1607-1809. Olisiko Putinin suunnitelmissa? Joskus on uhannut palauttaa takaisin Venäjälle kuuluneet alueet ja tuo maakunta on ollut Venäjää muuten kuin sen parinsadan vuoden Ruotsin vallan ajan.

  2. Poistetaan juuri sen takia, että sitä ei haluta näyttää. Halutaan jatkaa tietyn narratiivin kertomista yhä uudestaan ja uudestaan. Tämän takia vihollisemme haluaa hallita kouluja ja kirjojen painamista, sekä internetiä.

   1. Jos täällä jotain narratiivia on ilmassa, niin se on tätä salaliitto-narratiivia :D Herranen aika, katso hyvä ihminen: Kunta A tilaa tilaisuuden josta kaikki ennakkoon jo tietävät millaista tuleman pitää, pitää sitä julki saavutettavuuslain sallimat 14 päivää (koska sen jälkeen sen pitäisi olla jo tekstitetty, mihin kunta A ei missään live-videoissaan ryhdy), ja sitten poistaa sen. Jos kunta A haluaisi jotakin salaliittoa, se ei alun alkaenkaan olisi tilannut koko tapahtumaa. Ei hyvää päivää teidän lupsakoiden kanssa! :D Ihan paras sana tuo narratiivi, koska ainoa narratiivi jota tältä palstalta löytyy on tuo jankutus narratiivista, lahjotusta mediasta, korruptoituneesta julkisesta sektorista ja vaikka mistä. Narratiivinne mukaan aivan kaikki ihmiset mediassa ja politiikassa on ostettu, ja yksikään ei ole kieltäytynyt lahjuksista. 100% kattavuus siis korruptiossa halki koko median ja politiikan kentän. Se on aika pirun epätodennäköinen skenaario, mutta ketään ei haittaa, koska siitä saa niin hyvät narratiivit aikaiseksi.

 14. Ja kukahan VATIPÄÄ vielä KUVITTELEE, että RUOTSIN PUUTERIPÄIDEN hallinto oli HYVÄ. Se oli YHTÄ ”hyvä” kuin AIVOIHIN edennyt K U P P P A T A U T I ! ! ! Siinä vähän kaikille sitä PAKKORUOTSIA ja ERITYISESTI Purralle, jolla on fiinit, mutta RASISTISET naapurit, vaikka hymyä väläyttävätkin aamun postilaatikolla! Noh, ”TSUHNA” on AINA ”tsuhna, VASSOGUU”!

 15. Laittoman Lehden toimitus on kuitenkin usein todennut tavallinen kansan olevan vain tyhmiä, mutta joka kuitenkin historiallisesti ja nykyisin tietää kuitenkin paljon paremmin kuin ”älykkäinä” esiintyvät vammaiset idiootit, jotka eivät tiedä mistään mitään ja ovat nyt jälleen tietoisesti ja tahallisesti tuhoamassa ja pettämässä oman kansansa ja rotunsa. Samoin Dutton on useaan kertaan väittänyt tavallisten ihmisten vain olevan ”vain niin tyhmiä”, että uskovat esimerkiksi salaliittoihin. Ha ha. Vielä mitä.

 16. Ehkä Keskisarja uskaltaa mennä pidemmälle jos saa tasaista rahoitusta jostain muualta. Nykyisin tämä alkaa olla teknisesti melko helppoa, vaikka juurikin sama eliitti tekee kaikkensa, että vain tietyt näkemykset voidaan tuoda esille ja voittajien näkökulmasta.

 17. Opettajat, historioitsijat ja kaikki muut ovat hyvin suuri syy orjuuteemme. Heitä on pidettävä vihollisinamme ja kansamme pettureita, kuten poliitikkoja, virkamiehiä, pankkiireja ja ”liikemiehiä”, jotka kaikki riistävät ja ryöstävät maatamme, sekä murhaavat lapsiamme.

  1. Suomalaisilla on kaksi vihollista: omat herrat ja ulkoinen vihollinen, jota omat herrat ärsyttävät tahallaan hyökkäämään.

 18. TEEMU KESKISARJA on erittäin SUORAPUHEINEN ja KAUNISTELEMATON historian tutkija, joka EI säästele KETÄÄN. Olipa HÄN kuinka SUURI ja MERKITTÄVÄ tekijä Suomen historian eri vaiheissa, jonka voi nostaa SANKARIKSIKIN. Mutta JOKAINEN sankarikin on vain IHMINEN eli inhimillinen olento VIKOINEEN ja HYVYYKSINEEN. Mutta KAIKISSA merkittävissä VAIKUTTAJISSA on yhteisiä ominaisuuksia, jotka NOSTAVAT heidät vähintäänkin päätänsä pidemmäksi MUITA. Eräs KAIKKEIN merkittävin näistä ominaisuuksista on ITSENSÄ UHRAAMINEN eli HENKILÖKOHTAISEN etunsa asettaminen VIIMEISELLE sijalle nostaen sen edelle KANSAKUNNAN YHTEISEN EDUN. Tällaisia SUURUUKSIA pienet pieni sieluiset PASKIAISET jälkikäteen PILKKAAVAT ja KUSEVAT SILMILLE tehden heistä MITÄTTÖMIÄ, ITSEKKÄITÄ ja KUNNIANHIMOISIA nousukkaita. Näin on viimeksi käynyt viimeiselle TODELLISELLE PATRIOOTILLE presidentti Urho Kaleva Kekkoselle (1900-1986). Joka SUOMALAISENA poliitikkona AJATTELI kaikista vioistaan ja hyvistäkin puolistaan VAIN ja AINOASTAAN Suomen kansallista etua Suuren ja Mahtavan Neuvostoliiton naapurina, jonka mahdollisuuden oli hänelle (Kekkkonen) luovuttanut Suomen armeija kaikkine sotilasportaineen ain SUOMEN HEVOSEEN saakka sekä heidän TORJUNTAVOITTONSA jälkeen TUOLLOIN Suomen NEUVOKKAAT ja VIISAAT poliittiset päättäjät. Ja KAIKKI he AJATTELIVAT vain SUOMEA ja sen KANSAA puhtain sieluin EIKÄ MÄDÄNTYNEIN ja KIEROUTUNEIDEN perversioittensa kautta, jonka YLIJUMALA on ISÄNMAATON RAHA ja HETKEN IMELÄ saastaa täynnä oleva HEKUMA!!!
  Suomen SAIRAUTTA kuvastakoot se TOSIASIA, että tämä ARVOKAS esitys poltetaan GLOBALISTI-KOMMUNISTI-NATON polttoroviolla, koska se muistuttaa heitä ITSEÄÄN siitä TYHJYYDEN ONTTOUTTA kumisevasta TYNNYRISTÄ, joka pitää SUURTA meteliä vain SISI, ettei sen sisällä ole YHTÄÄN MITÄÄN!!!

 19. Laittomalta Lehdeltä todella noloa väittää tavallisia ihmisiä ”vain niin tyhmiksi” ja edelleen väittää yhteiskunnan ja maailman johdossa olevan ”älykkäät” ihmiset, vaikka kuka tahansa näkee heidän olevan vammaisia idiootteja, jotka eivät tiedä mistään mitään. Kuitenkin nämä ”älykkäät” sitten näkevät tavalliset ”tyhmät” ja heidän yrityksensä valtavaksi uhaksi itselleen. He pelkäävät koko ajan, että tavallisilla ihmisillä olisi vapaus elää omillaan ja näin syrjäyttää muka ”älykkäät”. Hyvin ristiriitaista.

  1. TYHMYYS merkitsee ”SILMÄT KIINNI” elämistä katsoen kotisohvalta ”nurkkajumalaa” ja kuunnella KRITIIKITTÖMÄSTI sen suoltamaa PASKAA, josta sille on hallitus MAKSANUT! Suomalainen on verrattuna muihin kansoihin verrattuna hyväuskoista ja luottavaista suhteessa jopa omaan HALLINTOONSA. Tätä ihmetteli Suomessa vuosia ollut vieraileva professori USA:sta, jolta pestin päätyttyä kysyttiin mitä erityistä on Suomesta jäänyt mieleen ja on ominaista. Vastaus oli tasan mitä alussa on. Suomalainen REHELLISYYS on kuollut ja kuopattu GLOBALISTI-POLIITIKKOJEN toimesta. Suomen kansankin on ”muututtava” ja tuhltava ”globalisteiksi” niin, että KAIKKI mitä kunnianarvoisat Suomen syöjät” sanovat on: T Ä Y T T Ä P A S K A A ! ! ! Eli kauniimmin sanottuna, pelkkää VALHETTA!!! Jonnet EI tiedä mitä oli Suomi ennen Talvisotaa aina siihen saakka kun Suomi vaalipetoksella ja likaisella pelillä huijattiin EU:hun! No, nythän KAIKKI on mallissaan!

 20. Ostin tuon Keskisarjan sarjan kirjan aiheesta. Yksi mielenkiintoinen fakta hattujen sodan alla oli se, että ruotsalaiset aikoivat järjestää Lappeenrannan seudulla lavastuksen, jotta sota saataisiin alkamaan. Ruotsalaiset hankkivat venäläisiä asepukuja ja oli tarkoitus tehdä tuhotöitä ja väkivaltaa, joista Venäjää olisi syytetty. Ilmeisesti kuitenkin sota saatiin alkamaan ilman tätäkin.
  Eli kun ”kansallismieliset” puhuvat suu vaahdossa mainilan laukausten törkeydestä, niin voi todeta samat temput on olleet jo hurreillekin tuttuja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*