14 thoughts on “Päivän kuva: Vampyyri

  1. Halusitko vai haluatko nyt meidän nyt ymmärtävän, että puskaryssäpuolijuutalaiset ukrainalaiset voi keksiä jotain näin tähtitieteellisen älykästä

 1. Monet injektion ottaneet typerät miehet naureskelevat, että monet naiset ovat mukana alkaneet suosimaan tervettä luomuspermaa. Evoluutiopsykologia selittää tämänkin hyvin selvästi:

  Totta kai miehet pyrkivät myös valehtelemaan ja peittelemään geneettistä laatuaan, sekä totta kai älykkäät laatunaiset katsovat hyvin tarkkaan kenen miehen antavat pistää paksuksi ja he välttävät jälkeläisten suhteen kaikki mahdolliset riskit! Jos nainen voi valita ns. yhtä hyvän luomusperman ja injektiosperman väliltä, totta kai älykkäät laatunaiset ottavat luomusperman!

 2. https://youtube.com/shorts/z4lxE9cBR74

  Idiootti Trump luulee maailman vanhimman korkeakulttuurin olevan 8000 vuotta vanha. Vielä mitä! Haha. Tämäkin todistaa jälleen minkälaisia vammaisia idiootteja vallassa olevat valkoiset ovat, eivätkä he suinkaan ole mitään ”älykkäitä”.

  1. https://jerry-grey2002.medium.com/whats-your-social-credit-score-ae204f0fbd90

   Mikä on sosiaalinen luottotietosi?

   Myyttien hälventäminen

   Olen kysynyt monilta ihmisiltä, yleensä hymyillen, mikä on sosiaalinen luottotietosi? Ní de shèhuì xìnyòng píngfēn shì duōshǎo?

   Vastaus 100 prosenttisesti aina, kun olen kysynyt tämän kysymyksen, on ollut sanoja, jotka ovat kuulostaneet seuraavilta: ”Mistä sinä puhut”? Yksikään sadoista henkilöistä, joilta olen kysynyt, ei ole koskaan saanut vastausta tai edes tiennyt, mitä tämä tarkoittaa.

   Kiinassa on useita järjestelmiä, jotka länsimaiset tiedotusvälineet yhdistävät ”sosiaaliseksi luottoluokitukseksi”, ja yksi niistä on täsmälleen samanlainen kuin länsimaissa, luottoluokitus, ja jos haluat lainata rahaa, vuokrata asunnon tai talon tai jopa saada töitä, sinun on todistettava, että pystyt maksamaan velkasi takaisin tai ettei sinulla ole ollut velkaantumisia ja maksuhäiriöitä. Näin on myös Kiinassa.

   Toinen on yläasteikäisten lasten vanhemmille tarkoitettu sovellus 学习强国 (Xue xi qian guo), joka tarkoittaa kirjaimellisesti ”Learning to Strengthen the Country”.

   Tiedän tästä hieman, koska autoin (vapaaehtoisena) edistämään sovellusta omassa kaupungissani Zhongshanissa tekemällä videon, jossa ihmisiä kannustetaan käyttämään sitä.

  2. Kiina ei ole huolinut länsimaisia koronarokotteita, joten nyt pitää yrittää kansainvälisen painostuksen avulla pakottaa ottamaan ne tai muuten vaan mustamaalata Kiinaa? En väitä, kun en tiedä, mutta tämäkin on mahdollista.

 3. Uutinen sperman hinnan noususta, siis jo 19.11.2021, olisikohan Kiinasta, koska se kuvan yhteydessä mainitaan?

  Rokottamattomasta spermasta peritään 400 prosentin hintapreemio spermapankeissa.

  Alalla, jota hallitsevat naiskuluttajien subjektiiviset mieltymykset, rokottamattomien miesten spermasta ei ole liian korkeaa hintaa.

  Kuva:
  Teknikko tutkii mikroskoopilla siemennestenäytettä ihmisen spermapankissa sairaalassa Hefeissä, Anhuin maakunnassa Kiinassa. (Kuvan luotto: Reuters/Stringer)

  https://gab.com/IamTHE3percent/posts/107305427696064113

 4. Tämä artikkeli on vuodelta 2018, ja tilanne on saattanut muuttua, mutta huomionarvoista on se, että se on Trumpin varapresidentti Mike Pence, joka kutsuu tässä vuonna 2018 Kiinaa orwellilaiseksi yhteiskunnaksi. Trumphan asetti kauppasodan Usan ja Kiinan välille, joten tällainen mustamaalaus on varmasti ollut osa kauppasotaa ja taistelussa maailmanherruudesta.

  Yksityishenkilöt tai yritykset asetetaan mustalle listalle tietyistä, suhteellisen vakavista rikoksista, kuten petoksista ja liiallisesta saastuttamisesta, jotka olisivat yleensä rikoksia missä tahansa. Kiina tosin sääntelee sananvapautta, yhdistymisoikeuksia ja muita kansalaisoikeuksia tavoilla, joita monet eivät hyväksy, ja sosiaalisen luottoluokitusjärjestelmän käyttöä tällaisten oikeuksien rajoittamiseksi entisestään on syytä seurata. Mutta eihän Kiina mitään tietoja maastaan tietenkään luovuta sodassa viholliselleen. Ongelma on, mistä saada luotettavaa tietoa Kiinasta. En usko, että ainakaan lännen medioista, myös jotkut vaihtoehtoiset some-alustat uskovat tässä valtamedian uutisointia ilman kritiikkiä (en tarkoita LL:ä).

  https://foreignpolicy.com/2018/11/16/chinas-orwellian-social-credit-score-isnt-real/

  Kiinan orwellmainen sosiaalinen luottopisteytys ei ole todellinen

  marraskuu 16, 2018, 6:46 AM

  Kiinan laajamittainen, datapohjainen ”sosiaalinen luotto” -aloite kuulostaa hälyyttävältä. Yhdysvaltain varapresidentti Mike Pence kuvaili sitä 4. lokakuuta pitämässään puheessa ”orwellilaiseksi järjestelmäksi, jonka lähtökohtana on valvoa käytännössä ihmiselämän jokaista osa-aluetta”. Siinä on kuitenkin pieni ongelma. Järjestelmää ei oikeastaan ole olemassa – ainakaan sellaisena kuin se yleisesti esitetään.

  Kannattaa kääntää koko artikkeli, niin saa todenmukaisemman kuvan Kiinasta:
  https://www.deepl.com/Translator

  1. Suomi lähti mukaan Huawein boikottiin. Paras puhelin ikinä. Uskomatonta, että Kiina muka vakoilee Suomessa.

   Lännessä se orwellilainen systeemi on. Minkä maalainen Orwell oli? Kyllä hän oman maansa tavat tunsi.

   1. Haluttiin pakottaa ihmiset IPhonen, Microsoftin ja Googlen järjestelmiin, jotka vakoilevat kaiken länteen ja omalle hallinnolle.

Comments are closed.