10 thoughts on “Päivän sarjakuva: Sodom ja Gomorrah

   1. Jäit taas kiinni islamofoobisesta vihapuheesta! Eikö hävetä?!!

    Tsetseniassa on nykyään järjestäynyt ja rauhallinen yhteiskunta mm. siellä ei ole homoja!

    1. Ei hävetä yhtään kun sinulle vastaa. Onko esinahattomiakin erilaisia, on muslimeja ja on juutalaisia, joista ensinnämainitut ovat niitä hetkisen ihanne ihmisiä. Onko varma tieto, että tsetseniassa ei olisi homoja?. Eikös kadyrov ole kaapissa, ja leikkii koirien kanssa.

     1. Homosaatio pysäytettiin Tsestseniassa jo vuosia sitten ja komentaja Kadyrovilla on 12 lasta, joten hän ei ole homo. Osa komentaja Kadyrovin lapsista on jo saanut kokemusta sotimisesta ja he toivat isällensä pari ukrainalaista sotavankia orjaksi!

      Iranissa homosaatio pysäytettiin jo 70-luvun lopulla.

      Milloin Suomessa?!!

 1. En usko! Ei sellaista aihetta ole mistä juutalaiset itse oikeutetusti olisi uhriutuneet jotta voisi tehdä rahaa

 2. Kaikki sodomaan saapuneet anaaliraiskattiin.
  Nyt herranvuonna 1022 eliittisatanistit
  syövät nautinnoksi vain pizzaa ja hotdoggeja
  ja jäätelöä muki tolkulla.

 3. On jo puhuttu Baalin palvojista, mutta epäjumala Lumoajatar on vielä vieras suomalaisille. Lumoajatar oli Baalin rakastajatar. Hänen temppelissään temppelipojat kastroitiin, miehet pukeutuivat naisiksi, seksuaalisuus levisi temppelissä. Kerran vuodessa Lumoajatar piti kerran vuodessa paraatin, missä pukeuduttiin vastakkaisen sukupuolen edustajaksi. Lumoajattaren jälkeen tulee vielä epäjumala Molok, jolle uhrataan köyhien lapsia.

  Kas, maikkarin Masked Singerissä oli Dragon, mitä Janne Kataja kuvaili lumoajattareksi. Ihan sattumaltako tällainen ”heitto” tuli mieleen, ja sattumalta MTV sen julkaisi (tosin pienellä alkukirjaimella sentään)?

 4. SODOM tarkoittaa RAAMATUN ”kielessä” H O M O U T T T A ! ! !
  Ruotsissa aikovat PÄHKÄILLÄ kokonaista KOLME vuotta Virsikirjaa, joka on LGBTQ+ ”kuosiin” SOPEVA. Nykissä kirkossa piti messun TRANSU LÄSKI mies RÄIKEÄÄN sävyyn pyhttäytyneenä. KAIKKI ”helvetillä peloteltavat” olivat ONNESTA soikeina ja SUOSIONOSOITUKSIA piisasi ENEMMÄN kuin JUMALALLE konsanaan. TRANSU rukkuili jotain merkillistä ja lähti KIPITTÄMÄÄN kirkonkäytävää kaikkine TYKÖTARPEINEEN pois. Kerrankin KIRKKO oli TÄYNNÄ Sanan äärelle ”H I L J E T Y J I Ä” ! ! !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*