Marco de Wit 22 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tämäkin todistaa sen mitä Laiton Lehti on koko ajan sanonut: Ihmiset ovat eläimiä, joten betat eli n. 80% ihmisistä tulevat aina tottelemaan alfoja. Siis vaikka vieraan X-heimon alfoja.

 

Nykyiset kansat eivät nimittäin olisi selviytyneet luonnonvalinnassa, jos betat eivät olisi olleet valmiit alistumaan valloittajaheimojen käskyihin ja omaksumaan heidän arvojaan.

 

Tavalliset ihmiset voidaan siis aivopestä ihailemaan ja tekemään IHAN MIHIN TAHANSA. Vaikka mihin älyttömyyksiin, satanismiin tai vaikkapa kannibalismiin.

 

Rajaa ei ole.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Päivän video: Horisontti

    1. Nainen haukkuu jatkuvasti kuinka jokainen naisista on täysin hänen tasonsa yläpuolella, mutta jostain syystä hänen miehensä kuitenkin tapaili lukuisia kauniita naisia. Naiset eivät koskaan näe itsessään mitään vikaa. Vika on aina kaikissa muissa, ei koskaan itsessä. Tämäkin nainen sitten vielä vielä puolet miehen rahoista.

  1. Ei hyvää päivää… Mitä noiden juomaveteen on oikein laitettu?

    Tässä eilen taas poikkesin yhdessä porukassa ja kun kuuntelin niitä juttuja esim. Ukrainasta niin nyt alan paermmin ymmärtää älykkäitä ihmisiä. Se miksi ne kokevat olevansa niin yksin ja miksi niitä tyhmyys risoo.

  2. 3 sekunnin otannalla totesin ihmisköörin suunnattoman vinouman.Heräis nyt nuokin pellet. Laulaako seuraava aakkospöhkö arkun pohjalta,no kai sekin selviää jo ensi vuonna.

  3. Jos AMERIKOISSA valitaan ”VAALEILLA” aivovammainen KUVERNÖÖRIKSI, niin MIKSEI sitten TUOKIN tivolin kummajainen VOITA koko LAHJAKKUUKSIEN RIEMUVOITTOA suoraamn Brasilian SLUMMI-ILOTALOSTA tark. sokeille ja kuuroille miehille!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*