29 thoughts on “Hyvää joulua! (Joululoma 24-26.12.2022)

 1. Hyvää Kristuksen päivää tai joulua. :) Joulussa (Yul) on tosiaan se huono puoli, että siitä ei käy selvästi esille kristillisyys.

  Jumala voittaa lopulta satanistit! Deus Vult!

  1. Niin… eiköhän Christmas tarkoita Kristusmessua. Eli huomena sitä pitäisi julistaa.

   Kaikille jotka toivottavat hyvää lomaa vastaan että hyvää kristusmessua.

 2. FTX:n kryp­to­va­luu­tan pe­tos­jut­tu on jo kä­si­tel­ty ja pois päi­vä­jär­jes­tyk­ses­tä.
  –    The­re will Ne­ver Be a Tri­al for FTX
  –    https://archive.today/7cPpG

  … Olen­nais­ta on, et­tä Bank­man-Fried’iä ei kos­kaan saa pääs­tää oi­keu­den eteen to­dis­ta­maan ra­han­pe­sus­ta.
  –    Val­tio ei tu­le sal­li­maan to­tuu­den ker­to­mis­ta mis­sään ta­pauk­ses­sa.

  1. Siksi häiskä ”pidätettiin” pikavauhtia ennen kongressin kuulemista. Demokraatti-kommunistit hoitivat puljun kongressi kuulemisen ”juosten kusien” ja koko farssia johti demokraatti musta nainen, joka on suhteessa kuulusteltavan miehen kanssa. Nainen yritti lopettaa koko homman ilman mitään sananvaihtoa ja puhui republikaani mies kongressiedustajan päälle, joka pontevasti tivasi esittää kysymyksiä koko sopasta. Kyseinen juutalainen ”Bahaman maha” lahjoi demokraatit niin suolaisesti kuin vain läpimädässä USA:ssa olla!!! Demokraatti puh.joht, heitteli vielä lentopusuja kullan upulleen eli kavallus lafkan ”lahja oriille”.

 3. Hyvää joulua myös teille. Teette hienoa työtä, vaikka idiootteja on lähes mahdoton saada näkemään totuutta. Iso kiitos.

  1. Torinon käärinliinojen perusteella Jeesus olisi ollut enemmänkin Junes Lokan näköinen.
   En ota vakavasti tuollaista ylen taidekulttuurihöpinää, joka on enemmän jopa uskovaisia tylyttämään pyrkivä.

 4. Valkoista ja rotupuhdasta joulua toimitukselle!

  Taistelu suvakismia vastaan ei tule koskaan loppumaan. Me esinahalliset tulemme voittamaan!

  1. Hyvää joulua ja uuttavuotta 2023 ja paljon parempia juttuja tulevana vuonna. Ei niitä juutalaisia, homoja ja pedofiilejä ole joka nurkan takana. Hetkisen idoli esinahaton kadyrov ei juhli joulua, eikä hän ole edes valkoinen, niin, että hetkisen jouluntoivotus meni metsään. Mutta siitä huolimatta hetkisellekin antoisia kinkunsyöntihetkiä siellä jossakin, missä totuudenvastaisia ei paista.

   1. Komentaja Kadyrov on valkoisempi kuin pedonatottavan kokoomuksen Kai ”bolshevikki” Mykkänen ja Ben ”zyklon” Zyskowitz!

    Mieti sitä!

    Ps. Mitäs jos Saddam oli oikeassa kaasuttaessaan kurdeja!

   2. Aku oletko ihan sokea vai totaalisen epärehellinen? Oletko koskaan katsonut ympärillesi, ketä on joka puolella ja mitä tyrkytetään joka suunnasta ja joka päivä?

    1. Minä olen vain asioista selvää ottava enkä usko kaikkea mitä de wit jutustelee tai mitä jotkut kommentoijat sepustavat. Kaikki kuvat mitä täällä julkaistaan, kannattavan tarkistaa. Useat julkaistut kuvat ovat manipuloituja, eivätkä näin ollen esitä mitään totuudenmukaisesti.

 5. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta. Ja kiitos Laittomalle lehdelle kuluneesta vuodesta. Monia totuuksia olette paljastaneet ja jaksaneet taistella niiden puolesta.

 6. Suomessa vietetään kouluissa ja muissa laitoksissa vain kuusijuhlaa enää. Eiköhän se kuusikin voida poistaa. Laitetaan vaikka George Floydin tai jonkun muun narkkarin patsas keskelle salia. On se jännä, että kouluissa pitää joululaulut, virret ja kaikki poistaa Suomessa, vaikka luulisi Suomen olevan suomalaisten ja suomalaisen kulttuurin maa. Somalien, irakilaisten, albaanien, mustalaisten ja afgaanien perinteet ovat tärkeämpiä. Aina naurattaa, kun kuulen ”mustalaisten puhtaussäännöt” -sanan. En tiedä mitä ne ovat, mutta eittämättä jostakin mahtavista, moraalisestikin täysin ylevistä säännöistä täytyy olla kyse. Hyvää kwanzaa ja hanukkaa kaikille! Prööööt.

  * * *

  Loppuun tiedotus: USA:ssa poliisin ampumista 97 % on miehiä. USA:n poliisi siis toteuttaa systemaattista miesvihaa ((((”seksismiä”)))) vainojen ja murhien muodossa.

  HYVÄÄ JOULUA!

 7. Hyvää talvipäivänseisausta!

  Joulu on pakanallinen juhla ollut aikojen alusta ja sitten joku meni keksimään Jesus – nimisen fiktiivisen hahmon. Koko sana ”pakana” on raiskattu, mitä pahaa on elää synkroniteetissa taivaankappaleiden ja eritoten auringon kanssa jotka sanelevat vuodenajat?

  Aurinko on kaiken elämän elinehto. Nyt se on kauimpana meistä, pysyy siellä sen kolmisen päivää (nousee 3 päivän jälkeen ”kuolleista”) ja sitten lähtee nousemaan korkeammalle ja korkeammalle kunnes koittaa uusi elämänkevät.

 8. Kyllä taitaa Marco nyt joutua lopullisesti linnaan kun näin rasistisen uutisen julkaisi.

  Poliisi ja munaton nillittäjä varmaan hälytystilassa.

 9. ERITTÄIN hyvää ja RAUHALLISTA JOULUA sekä optimaalista UUTTA VUOTTA 2023 K A I K I L L E ! ! !

  ERITYISKIITOS toimitukselle Kauniin Perinteisestä joulukortista, jollaisena normi-kristityt ovat AINA Joulun kokeneet olipa sota tai rauha! Ne, jotka haluavat kadottaa ja unohtaa KRISTIKUNNAN pääjuhlan kaikkine sen
  Suomi-perinteineen. Merkitsee se samaa kuin vapaaehtoista toisen terveen jalkansa amputaatiota sulkemalla pois edes sen RIVENEN kauneutta ja toivoa pohjoisen kaikkein lyhyimpinä päivinä!

 10. Jumala tulee voittamaan satanistiset imperialistiset amerikkalaiset, britit ja ruotsalaiset. He ovat aina edustaneet totaalista pahuutta ja Saatanaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*