9 thoughts on “Päivän sarjakuva: Lojaalius

  1. Juu, huomattu on. Ne koittaa parittaa aina epätoivoisille kavereilleen että pääsee sitten naureskelemaan kun homma ei toiminutkaan. Ja toisaalta, jos joku muija saa ”liian hyvän” miehen, niin sen kaverit liittoutuu ja rikko hyvänkin suhteen.

   Naiset ovat narsisteja luonteeltaan.

 1. Heti kun suomalainen mies jääkin rahattomaksi tai talous ei muuten kestä, suomalainen huora ottaa aina varman eron. Tämän takia suomalaisia huoria ei kannata ottaa vaimoiksi, koska he ovat täysin materialistisia ja uskottomia lasten, perheiden, miesten ja Jumalan vihaajia. Jokainen suomalainen mies tietää tämän.

  1. Varmin naisen elättäjä on Kelan rahoilla elävä sossupummi. He ovat suosittuja naisten keskuudessa. Laitetaan se sisäänvetotuotteeksi Tinder-ilmoitukseen.

 2. Haetaan hierontataitoista liikunnallista kotitöistä tykkäävää empaattista suomalaista naista jopa eliniän kestävään suhteeseen.

 3. NAISET USA:ssa ovat törmänneet SEINÄÄN nimeltä: MGTOW!!! Eli ”Miehet Tallaavat Omia Polkujaan.” Koko tympääntynyt ”tokka” on päässyt terroristilistoille kun eivät mene Rukoilijasirkka naaraiden pureksiltaviksi. Epäreilu elämä!

 4. Suomalaiset naiset ovat kaikkein pahimpia materialistisia, umpilaiskoja ja uskottomia huoria mitä mies voi ikinä löytää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*