Marco de Wit 23 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti julkaisi pari päivää sitten tämän persumeemin.

 

 

 

Meemi alkoi levitä tehokkaasti varsinkin, kun myös kansanedustaja Ano Turtiainen levitti sitä.

 

Persut raivoissaan Laittoman Lehden persumeemistä!

 

 

Yksi Laittoman Lehden lukija levitti sarjakuvameemiä myös persujen keskusteluryhmään.

 

Viktor Atamaani:

Laitoin tuon sarjakuvan Suomi 24:n Perussuomalaiset- palstalle ja toden totta; raivoa se aiheutti……

 

 

Odotettavissa oli, että persujen poraaminen olisi kovaa. Harva kuitenkan osasi arvata, ettei yksikään persu näytä väittäneen meemin olevan valheellinen! Päinvastoin. Persut ovat nykyään ylpeitä korontyrannian, vihreän siirtymän ja sotahulluuden kannattamisesta. Persujen rivijäsenetkin ovat siis nykyään valmiita tulemaan punavihreiksi globalisteiksi vain näyttääkseen Putinille!

 

Laiton Lehti tietysti arvasi rivipersujen tyhmyyden. Niinpä sarjakuvameemiin laitettiin kaksi täkyä:

 

1. Koronatyrannia

Sarjakuvameemissä sanotaan: ”Koronasulku heti voimaan.” Laiton Lehti odotti, että jotkut tyhmemmät persut kiistävät persujen kannattaneen koronatyranniaa. Tällöin kannattaa tehdä kolme kysymystä:

 

a) Protestoivatko persut koronapassia perustuslakivaliokunnassa?

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

b) Vaativatko persut koronapiikkien sisällön ja vaikutusten tutkimista?

 

Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 

 

c) Vastustivatko tai edes epäilivätkö persut olevan järkevää piikittää lapsia kokeellisilla injektioilla?

 

Vastaus noihin ylläolevaiin kolmeen kysymykseen on siis tietysti EI ja ihan todisteellisesti. Kaiken kukkuraksi persut halusivat hallitustakin voimakkaammin koronasulkuja ja jopa Uudenmaan sulkemista. Todisteita ei kuitenkaan tästä hulluudesta tarvitse esittää, koska niin monet persut ovat ihan ylpeästi kannattaneet sekä koronatyranniaa että myrkkypiikkejä. Tämän takia persut eivät myöskään vaadi mitään tutkimusta myrkkypiikkien vaikutuksiin, vaikka kuolleisuus on noussut Suomessa epänormaalin korkealle.

 

 

2. Vihreä siirtymä

Tässä toisessa täkyssä jujuna on se, että sarjakuvameemissä sanotaan: ”Vihreä siirtymä heti”. Luonnollisesti heti-sana voi EHKÄ olla liioittelua, mutta tämä onkin aasinsilta, jotta voidaan kysyä: Eikö Halla-aho-Bergroth, Purra ja moni muu persu ole nimenomaan halunnut vihreää sirtymää?

 

Laitonta Lehteä onkin yllättänyt, etteivät edes tyhmimmät persut ole tarttuneet täkyyn eli kiistä persujen nykyään kannattavan myös vihreää siirtymää! Useinhan rivipersut luulevat persujen vastustavan vihreää siirtymää, kun puoluejohto kritisoi sitä liian nopeaksi. Samaan tapaan rivipersuja on hämätty euro- ja EU-kriittisyydellä. Eli rivipersu ei yleensä osaa erottaa kriittisyyttä vastaisuudesta. Persujen rivijäsenten alhaisen ÄO:n lisäksi selitys löytyy muinaishistoriasta eli metsästäjä-käräilijäkansat ovat arkoja väittelylle tulkiten kaiken kriittisyyden vastaisuudeksi.

 

Nähtävästi vihreä siirtymä on kuitenkin mennyt perille kaikille persuille. Toisaalta ei ihme, koska Halla-aho-Bergroth hallituskiimassaan aloitti asiasta tiedottamisen jo pari vuotta sitten. Laiton Lehti oli ainoa media joka tästä kertoi:

 

Persujen takinkääntö. Osa 8: Ilmastokatastrofi tulossa

 

 

Aikanaan moni persu kritisoi Laittoman Lehden juttua väittämällä, ettei Halla-aho-Bergroth oikeasti kannata vihreää siirtymää. Nämä kriitikot kuitenkin hiljenivät, kun Halla-aho-Bergroth itse postasi Facebookkiin seuraavaa ihan Ukrainan sodan alkuvaiheessa:

 

 

Huomaa miten paljastava Halla-aho-Bergrothin kirjoitus onkaan:

 

2.1. Päämääränä on Venäjän saartaminen

Tätä Halla-aho-Bergroth on vaatinut jo kymmenien vuosien ajan. Se myös selittää miksi hän ei ole koskaan tosissaan halunnut Suomen eroavan EU:sta ja eurosta puhumattakaan länsiarmeijoita rahoittavasta vähimmäisvaranto- ja petrodollarijärjestelmästä eli romahdusalttiista läntisestä pankkijärjestelmästä.

 

Laittoman Lehden tärkein vaatimus on valtaeliitin rahakoneen lopettaminen siirtymällä täysvarantopankkijärjestelmään ja luopumalla petrodollarin systemaattisesta käyttämisestä. Tästä vähimmäisvarantopankkijärjestelmän järjettömyydestä Laittoman Lehden päätoimittaja kysyi 2017 Jussi Bergrothilta, mutta tämä väitti ettei ymmärrä kysymystä. No, nykyään varmasti ymmärtää, mutta tukee kahta kertaa kovemmin läntistä rahakonetta. Pitäähän lännen sotakoneella olla rahoitus kunnossa, vaikka suurimpana kärsijänä onkin Suomi pankkitoiminnan kartellisoitumisen ja euron kautta.

 

Jussi Halla-aho esiintyy kansan miehenä, vaikka on aikanaan suomenkielisten lasten koulukiusaama nykyään Eirassa asuva rikkaassa avioliitossa oleva sionismia fanittava tohtorismies. Äitinsä puolelta Jussi Halla-aho onkin Bergrothien sukua. Se on yksi Suomen vanhimmista ruotsinkielisistä sivistyssuvuista, jolla näyttää olevan myös Suomen ennätys ylioppilaaksi kirjoittaneiden sukupolvien määrässä.

 

Niinpä ei ole ihme, että Bergrothin suvulle länsi on hyvä ja itä paha. Tätäkin Laiton Lehti on jo sanonut useita vuosia ilman, että kukaan uskoi. Hyvä siis, että Jussi Bergroth sanoo sen nyt ihan avoimesti itsekin: Suomen on oltava Naton ja EU:n etuvartiona Venäjää saartamassa!

 

Esi-isiensä tavoin Jussi Bergrothille tärkeintä on käyttää Suomea idän ja lännen välisenä taistelukenttänä. Orjakansa suomalaisten kuuluukin rahoittaa muita kansoja ja kuolla varsinkin ruotsalaisten ja juutalaisoligarkkien puolesta.

 

 

Soini, Halla-aho ja Purra ovat suomalaisia häpeäviä länsiblokin fanittajia!

 

 

2.2. Fossiilisten polttoaineiden käytön lopettaminen

Hiilidioksidi on elämän eliksiiri. Vihreät kuitenkin vihaavat elämää, joten vihreiden näkökulmasta vihreän siirtymän ytimenä on hiilidioksidin tuotannon pahuus/vaarallisuus ja sen rajoittaminen. Niinpä sitten vihreiden näkökulmasta kaikki ihmisen toiminta on saatanasta, koska käytännössä kaikki mitä ihminen tekee tuottaa hiilidioksidia. Siis ihan elämisestä eli hengittämisestä alkaen. Käytännössä kaikki energiaa vaativa toiminta ja jopa metsänhoito on hiilidioksidin eli ”päästöjen” tuottamista. Niinpä vihreät näkevät päästöjä kaikkialla.

 

KUVA

 

Vihreitä ei kiinnosta tuottavatko öljy, hiili ja kaasu MYRKYLLISTÄ saastetta. Fossiilisiin polttoaineisiin liittyvät myrkyt ovat nimittäin jo pitkälle saatu eliminoitua. Sillä ei ole kuitenkaan vihreille väliä, koska fossiilisten polttoaineiden käyttö synnyttää hiilidioksidia. (Eli elämän eliksiiriä.)

 

Jussi Bergroth taatusti tajuaa, että on järjetöntä vastustaa energian tuotantoa itsessään. Hän ei kuitenkaan välitä vihreiden älyttömyydestä, koska hänelle on tärkeää heikentää Venäjää, joka on maailman suurin fossiilisten polttoaineiden tuottaja. Näin Jussi Bergroth ja vihreiden Maria Ohisalo voivat liittoutua: Molemmat haluavat lopettaa fossiilisten polttoaineiden käytön ”pelastaakseen” luonnon ja tuhotakseen ”antisemiittisen” Venäjän. Kumpaakaan ei haittaa, että tämän johdosta energian hinta tulee Suomessa nousemaan taivaisiin ainakin seuraavat parikymmentä vuotta.

 

Jussi Bergrothin postauksessa oli kuitenkin yksi mysteeri: Fossiilisia polttoaineita luetellessaan hän ei maininnut turvetta, joka myös on fossiilinen polttoaine. Persut ovat saaneet paljon uusia kannattajia turveteollisuuden piiristä varsinkin sen jälkeen, kun hallitus alkoi rajoittamaan turvetuotantoa. Luuleeko Bergroth, että EU, vihreät ja muut puolueet yhtäkkiä kiitoksena persujen vihertymisestä alkaisivatkin sallimaan turpeen käyttöä?? No, ei taatusti. Käy nimenomaan päinvastoin. Hiilidioksidin demonisointia ja vihreää siirtymää kannattaessaan persut myös menettävät turvetuotantoa puolustavat argumenttinsa ja antavat kuoliniskun turveteollisuudelle.

 

Vihreät olivat tietysti hyvin onnellisia kaikista näistä persujen takinkäännöistä.

 

 

 

Olisikin mielenkiintoista tietää missä menee rivipersujen raja? Kuinka monta takinkääntöä persujohto saa tehdä? Nato-, EU-, euro-, polpo- ja pridevastaisuudesta on luovuttu ja nyt persut ovat luomassa totaalista poliisivaltiota vihreällä siirtymällä ilman, että rivipersut uskaltaisivat sanoa yhtään poikkipuolista sanaa. Soinia syytettiin yhdestä takinkäännöstä, mutta hiljaa ollaan Halla-ahon ja Purran tusinasta takinkäännöstä. Mikä tämän selittää?

 

Yksinkertaista. Kaksi asiaa:

 

1. Ryssäviha

Suomessa on ihan oikea ryssäviha, jonka valtamedian on ollut helppo herättää. Luonnollisesti Ukrainassa nuorena Natoagentiksi värvätty Halla-aho on vielä entisestään kannustanut sitä ryssävihaa persuissa. Vain ryssävihalla on merkitystä.

 

Jussi Halla-aho seonnut: Julisti sodan Venäjälle. Vaatii Suomea hyökkäämään. Ei pelkää ydinaseita!

 

 

2. Betat

Persumiehet ovat lammasmaisia betoja, jotka tekevät mitä valtamedia ja puoluejohto käskee. Niinpä Natolla on ollut helppo homma. Ei tarvinnut muuta kuin saada ensin natotettua Yle ja sen jälkeen persujen puoluejohtoon muutama Natoagentti. Tämän jälkeen koko puolue oli helppo kaapata.

 

Persut kuhisee Natoagentteja? Jussi Halla-ahon ja Riikka Purran linja voitti: Nato ja Ukraina ensin!

 

 

Onneksi Ossi Tiihosessa oli sen verran miestä, että lähti kävelemään persuista ja yrittää luoda suurta aitokansallismielisten vaaliliittoa.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

Vielä on siis toivoa!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

30 thoughts on “Persut entistä voimakkaammin vaatimassa vihreää siirtymää! (Jussi Bergroth Naton ja Ukrainan agentti?)

 1. ***** jutku halla aho aina tiesin että pelkkä homo raukka pelkuri kontrolloitu jutkujen käskyläinen!

 2. Tavallisten ihmisten väittäminen ”vain niin tyhmiksi” ja väittäminen, että yhteiskunnan ja maailman johdossa olisivat jotkut ”älykkäät” on yhtä typerää kuin väittää, että yksi ryhmä nyt vain on niin älykäs, että se johtaa koko maailmaa ja koko taloutta.

  Mafian pyörittämiseen ei tarvita mitään suurta älykkyyttä. Pitää vain olla tarpeeksi röyhkeä, paha ja häikäilemätön. Siinä kaikki.

  1. Henry Kissinger. Omaatuntoa ei kolkuttele miljoonat tappamansa vietnamilaiset. Puhdas omatunto takaa hyvät yöunet

   1. Ei tavallisilla amerikkalaisilla ja tavallisilla brittiläisilläkään ole minkäänlaista moraalikäsitystä ja omaatuntoa yhtään mistään. He ovat oikeasti avoimen ylpeitä Vietnamista, Koreasta, Japanista, Irakista, Afganistanista jne. He oikeasti selittävät aina kuinka muut ovat pahoja ja extremistejä, sekä miten muut hyökkäävät aina heitä vastaan joka puolella maailmaa. Vika ei ole koskaan heissä itsessään, vaan he väittävät ja valehtelevat aina joka kerta, että muut hyökkäävät ja he vain puolustautuvat.

    Nämä sairaat ja rikolliset amerikkalaiset ja brittiläiset sadistit ovat aina olleet orja -ja huumekauppiaita. Heillä onkin sairas, laiska ja epärehellinen orja -ja huumekauppiaiden kulttuuri. Aina voi ottaa muilta ja muut kyllä tekevät heille työtä. Tämä ja rikollinen varastaminen, ryöstäminen, sekä helppo ympäristö ovatkin syyt heidän lihavaan elintasoonsa.

 3. Kyllä luulisi Jussi Halla-ahon vaimoakin hävettävän Halla-ahon pettämiset ja avioliiton ulkopuoliset lapset. Halla-aholla tiedetään olevan ainakin yksi, ehkä useampiakin äpärälapsia. Tietysti nämä sitten aikoinaan yritetään salailun jälkeen nostaa valtaan, kuten maanpettureiden muut lapset. Halla-Ahon, Toverin, Karin, Niinistön, Wahlroosin jne. lapset ovat Suomen kansan tulevia vainoajia ja murhaajia.

  1. Niin, Halla-Aho pitää vaimoaan piilossa kuten eräät huivipäät. Onko kuvia? Nussii vaan Purran löysää piparia.

  2. Niin, suurta teatteria pyöritellään, onko tuo edes totta. Ja kuuluuko asia edes muille?

   Jewsy Halla-aho, valeopposition mestari, on yhtä turha poliitikko kuin kaikki muutkin. Ano Turtiainen tekee Jumalan työtä, pisteet siitä.

 4. Kaikki persut ovat oikeasti vähä-älyisiä idiootteja. Laiton Lehtikin on levittänyt valheellista myyttiä, jonka mukaan yhteiskunnan ja maailman johdossa olisivat jotkut ”älykkäät”, vaikka tämä ei pidä mitenkään paikkaansa. Kuitenkin persuihin on päätynyt sitten se aivan älyllinen pohjasaasta.

 5. Lopulta Halla-aho ja kaikki muut tullaan paljastamaan jälkipolville kuvien kanssa ruotsalaisiksi vihollisiksi, sekä maanpettureiksi. Kaikki lukevat sitten tästä saastasta koulujen oppikirjoista, sekä heistä tullaan kertomaan muutenkin kaikki, miten Suomen kansaa on tuhottu ja tuhotaan.

 6. Halla-ahon isä Ylli oli ”johtaja Goodmanin” henkilökohtainen lentäjä ja keikkajärjestäjä Irwinin uran huippuvuosina. Laman aikana 20-vuotias Jussi Halla-aho haaveili pornokaupan perustamista Joensuuhun. Sen sijaan hän opiskeli Pirkanmaan hotelli- ja ravintolaoppilaitoksessa tarjoilijaksi. Halla-aho oppi baarimestarin niksejä oppilasbaari Ellun kanassa ja opetusravintola Eetvartissa. Kun hän valmistui 1994, ei tarjoilijan töitä kuitenkaan ollut tarjolla, joten Halla-aho päätyi Helsingin yliopistoon opiskelemaan venäjän kieltä. Halla-aho opiskeli venäjän ja ukrainan kielet omatoimisesti.
  Jussi Halla-aholla oli lukujärjestys huoneensa seinällä, missä oli tarkkaan merkittynä omatoimisen opiskelun kellonajat: 9–10 ukraina, 10–11 venäjä. Ukrainaa hän opiskeli myös kesäyliopistossa ja lukemalla Vartiotorni-lehteä ukrainaksi. Venäjän hän opiskeli täysin itsenäisesti ja kävi vain tenttimässä aikuislukiossa kirjoittaen venäjän lyhyestä oppimäärästä laudaturin. Poliittisen uransa alussa Halla-aho tutustui hengenheimolaisiinsa harrastuksiensa parissa. Halla-ahon järjestämät Nuiva-pyöräilyt 2008 ja 2009 herättivät ihailua: ”Mestari tasoitti pelkällä sanan mahdilla viisikymmentä kilometriä mäkimaastoa sileäksi asvaltiksi.” Reserviläisten kesäviikonlopun kokoontumisessa Padasjoella puolestaan ”parikymmentä rumaa miestä ja yksi kaunis nainen tuhosivat kasoittain paffisia al-qaidalaisia”. Miten Hilla-vaimon ja Jussi Halla-ahon rakkaustarina alkoi?
  Se oli klassinen työpaikkaromassi, slavistiikan ja baltologian laitoksella.
  ”Hän näytti tyypilliseltä humanistilta pitkän tukkansa kanssa, oli käynyt siviilipalveluksen ja huolehti eläinten oikeuksista, mutta sitten hänellä oli myös hyvin voimakkaita poliittisia näkemyksiä”, oli Hillan ensivaikutelma Jussi Halla-ahosta. Jussi lähetteli Hillalle romanttisia latinankielisiä tekstiviestejä ja vuoden päästä ensikohtaamisesta kosi Lahnuksen Shellillä: ”Tuleeko Hilla Jussille vaimoksi?” Miten Jussi Halla-aho reagoi miehen ehdotukseen suuseksistä?
  ”Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.”
  Näin Jussi Halla-aho kuvaili tuntemuksiaan jouduttuaan kotinsa edustalla seksuaalisen häirinnän, avoimen suuseksiehdotuksen uhriksi. ”Tehtaanpuiston homon kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen?” Mihin Jussi Halla-ahon ura yliopistossa hiipui?
  Slavistiikan laitoksella iso osa opiskelijoista on maahanmuuttajia.
  ”Minä nimenomaisesti yritän ja haluan synnyttää, ylläpitää ja lisätä maahanmuuttovastaisia asenteita. Minä vastustan maahanmuuttoa ja toivon kasvavan osan suomalaisista vastustavan sitä.” kirjoitti Halla-aho ihailijoidensa Suomen Sisulaisten iloksi. Halla-ahon asema yliopistolla alkoi käydä hankalaksi kun kirjoitusten herätettyä huomiota hänen esimiehensä ”ei pyyhkinytkään persettään Neuvostoliitolta haisevalla ilmiannolla”.

  1. On kyllä sellainen simpsonien Mr Burns nyhverö että siitä jo tajuaisi tyhmempikin ettei ole tippaakaan suomalaista veressä

  2. Erikoinen rehentelevä käytös, jos edes puhuu ampumisesta jonkun reppanan takia. Minulle ei kyllä ole kukaan tullut tuollaisia ehdottelemaan, mutta ei voisi tosiaan vähempää liikauttaa jonkun reppanan ehdottelut, kunhan pysyy irti.

   Halla-aho sopisi vieläkin profiililtaan tarjoilijaksi… sukkuloisi tottuneesti valkoinen paita yllä ihmisten joukossa.

 7. Kiitoksia saamastani huomiosta! Tuo Perussuomalaisten keskustelu- osio Suomi24:llä on mainio kanava missä voi takoa järkeä heidän rivijäseniensä päähän. Tervetuloa toimintaan mukaan, se on hyvin viihdyttävää…..

 8. Tucker Carlson: This is an invasion of OUR country.
  …Huomaa miten britit levittäytyivät ensin Englannissa, sitten valtasivat Amerikan ja tämän jälkeen koko muukin maailma oli samalla heidän maataan ja missä tahansa heitä vastustetaan, he katsovat kyseessä olevan aina hyökkäys heitä vastaan, terrorismia ja pahuutta jne. Todella saastaisia ja epärehellisiä roistoja, varkaita ja roskaväkeä ovat aina olleet.

 9. Tässäkin artikkelissa siis otsikon viimeistelee kysymysmerkki.

  Lainaus tuolta ylhäältä:
  2. Vihreä siirtymä

  Tässä toisessa täkyssä jujuna on se, että sarjakuvameemissä sanotaan: ”Vihreä siirtymä heti”. Luonnollisesti heti-sana voi EHKÄ olla liioittelua, mutta tämä onkin aasinsilta, jotta voidaan kysyä: Eikö Halla-aho-Bergroth, Purra ja moni muu persu ole nimenomaan halunnut vihreää sirtymää?

  Se heti juurikin on niin suvakkimaista liioittelua, kun mitään pitävää faktaa ei ole esittää.
  Sitten: Purra haluaa vihreää siirtymää. Sitä haluaa ihan kaikki Orpot ohisalot salolaisen pertti joka on uuno! Minä en ole uuno mutta minäkin saatan hyväksyä jonkinlaisen vihreän siirtymän. Riippuu siitä kuka mitäkin haluaa ja kuinka nopeasti.

  Vihreä siirtymä jonkinlaisena tarvitaan saastumisen takia. Ei siinä mitää ilmastohömppää tarvita. Jos Intian Delhissä rekisteröidään 3-4000 uutta ajoneuvoa joka päivä? Tämä tieto on siis muutaman vuoden takaa, mutta tuore kuitenkin. Savuttavat sikakinnerit siirtyvät rural-alueille sitä mukaa kuin Delhin kanta uudistuu, mutta saastuttaa se uusikin.
  Vihreään siirtymään on ainakin kaksi mahdollisuutta. Aletaan niukentaa elämää joka tasolla Suomessakin. Syödään juuria ja matoja ja palellaan maakuopassa.
  Toinen vaihtoehto on vaikka toivoa, että Suomessakin vaikkapa kolmasosa rokotehulluusidiooteista heittää veivinsä mahdollisimman pian. Lopuilla olisi täällä paljon parempi. Myös äänestäjärakenne saattaisi muuttua niin, että kansallismieliset oikeat suomalaiset voisivat menestyä paremmin vaaleissa.

 10. https://youtube.com/shorts/fJG8nIyXcKs

  Tässäkin on ilmeisesti Sailerin lakia. Nainen kertoo syntymäpäivänään humalassa naisia ajattelemaan omaa parastaan ja olemaan missään nimessä tekemättä lapsia. Noitien lisäksi tämä kertoo hyvin naisten traumoista, kun he eivät pääse naimisiin ja eivät koskaan saa lapsia. He menevät käytännössä hulluiksi epäonnistuessaan naisina ja kun tajuavat, että he eivät koskaan tule saamaan omia lapsia. Tämän takia nainen kertookin muille naisille omista traumoistaan, että älkää tekään missään vaiheessa hankkiko lapsia ja olko minua parempia naisia.

 11. Kun toinen kertoo olevansa amerikkalainen tai britti, pitää aina todeta takaisin Olet siis niitä lasten murhaajia, huumekauppiaita ja terroristeja, jotka räjäyttelevät ja kiduttavat siviilejä joka puolella maailmaa, sekä varastavat kaikkien rahat omaan elämäänsä.

 12. Moni asia on pahasti pielessä, koska ihmiset edelleen luulevat näiden ihmisten olevan jotenkin ”älykkäämpiä”, että he ajattelevat jollain ”korkeammalla tasolla” ja tietävät enemmän. Eivät oikeasti tiedä. Uskokaa hyvä ihmiset. He ovat oikeasti vammaisia idiootteja, jotka eivät tiedä mistään mitään. He ovat vain sukuineen loisineet kaikista muista ja eläneet muiden työstä. Siinä kaikki. He ovat pelkkiä aivottomia riistäjiä ja loisia, jotka eivät oikeasti osaa itse yhtään mitään.

 13. https://youtube.com/shorts/D_siO78vQmc

  Miten Thomas Jefferson ja kaikki muut amerikkalaiset ja britit valehtelevat aina tapauskoisesti, miten sillä hetkellä on edullista. Näin heidän maalitolpat ovat aina vaihtaneet paikkoja tilanteen mukaan. Miksi käytte sotaa meitä vastaan, kun emme ole tehneet mitään. Sitten kun he käyvät sotaa muita vastaan: Te olette terroristeja, pahoja, tyranneja, diktaattoreita, extremistejä ja epänormaaleja. Samaan tapaan Thomas Jefferson ja muutkin valehtelivat aina ja siirtelivät maalitolppien paikkoja.

 14. Jussi Halla-aho on todellisuudessa ollut aina äärisuvakki, joka on kertonut omille lapsilleenkin kuinka ihminen synnyttää ilmastonmuutosta.

 15. Suomalaisilla on kaksi vaihtoehtoa. Joko he eliminoivat laillisin keinoin amerikkalaiset, brittiläiset ja ruotsalaiset tai he eliminoivat suomalaiset ja suomalaisten lapset, sekä tekevät heistä orjiaan. He eivät tule koskaan hellittämään otettaan suomalaisista ja muista, koska he ovat yksinään täysin kyvyttömiä ja eivät osaa mitään itse. Heidän ainoa vaihtoehto on aina loisia muista, sekä varastaa ja ryöstää muilta elääkseen.

 16. Persujen kannattajille on kova paikka myöntää, että puolue on täysin globohomon mädättämä ns. kontrolloitu oppositio. Ehkä persuäänestäjien silmät avautuvat, jos tai kun persut pääsevät hallitukseen kokoomuksen apupuolueeksi nuoleskelemaan EU:ta ja hyysäämään matuja. Tai sitten ei.

  1. Vanha totuus kuuluu, että on paljon helpompi huijata ihmisiä, kuin saada ihmiset ymmärtämään, että heitä on huijattu.

 17. Ensin…Sika Sonni…paljastui..Petturiksi
  sen jälkeen…Hullu Aho…paljastui…Petturiks
  jonka jälkeen kapula ojennettiin…

  No…Naamasta sen jo näkee..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*