Marco de Wit 23 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen ja maailman ainoana mediana Laiton Lehti on kertonut mitä maailmassa oikeasti tapahtuu: Rothschildien johtamat sionistit ovat päässeet valtaeliitissä niskan päälle ja nyt manipuloivat länsimaita saartamaan ja hajottamaan sekä Venäjän että Kiinan kostoksi Shia-kolmion ja palestiinalaisten tukemisesta.

 

Onneksi sanaa ollaan saatu levitettyä varsinkin sen jälkeen, kun vaihtoehtomedian päämaja Unz.com suostui jälleenjulkaisemaan Laittoman Lehden jutun.

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

Osana tätä Venäjän ja Kiinan saartoa Israel on luonut epäpyhän liittouman: Pride-suvakit, Isis-muslimit, Israelia ihailevat juutalaiset, Hitleriä ihailevat natsit ja Mussolinia ihailevat fasistit ovat kaikki yhdessä taistelemassa Ukrainaa vastaan.

 

Päivän sarjakuva: Sionistiyllätys

 

 

Nyt myös lähes KAIKKI Suomen puolueet ja järjestöt suurpuolueista ja persuista Suomen Sisuun ja Sinimustiin ovat liitossa sionistien kanssa.

 

Persuuntunut Suomen Sisu: Vapaus suomalaisille kansoille idässä, muttei lännessä!

 

 

Kaikista näistä faktoista ja todisteista huolimatta moni rivikansallismielinen katsoo Laittoman Lehden vain dramatisoivan ja liioittelevan!

 

Nähtävästi naivien metsästäjä-keräilijägeenejä omaavien suomalaisten on lähes mahdotonta uskoa geopolitiikan peruslakia: Viholliseni vihollinen on ystäväni. Niinpä myös tavallisten suomalaisten kansallismielisten on vaikea uskoa varsinkin juutalaisten ja natsien liittoa. Siis vaikka tämä ei ole mikään uusi juttu. Aikanaan Hitler liittoutui sionistien kanssa päästäkseen eroon Saksassa olevista juutalaisista. Myös monet äärisionistiset terroristijärjestöt, kuten Israelin myöhempi pääministeri Yizhak Shamirin Lehi-terroristijärjestö oli liitossa natsien kanssa taistellessaan Palestiinaa aikanaan mandaatilla hallinneita brittejä vastaan.

 

Tämän vuoksi vasta äskettäin kuollut kuningatar Elisabeth ei ikinä suostunut vierailemaan Israelissa, vaikka oli maailman eniten matkustellu monarkki. Juutalaiset eivät tästä ”syrjinnästä” voineet valittaa, koska muuten olisi voinut tulla ilmi mm. Israelin pääministerien Beginin ja Rabinin liitto natsien kanssa.

 

Britannian kuninkaallisessa perheessä kuohuu: Mulattisota jatkuu!

 

 

Siis haloo! Historia on täynnä esimerkkejä siitä miten monet juutalaiset tekevät liiton vaikka pirun kanssa edistääkseen päämääriään. Itse asiassa juutalainen eliitti on vaihdellut näitä liittolaisiaan niin usein ja härskisti, että lähes jokaisella kansalla on jotain hampaankolossa juutalaisia vastaan. Heidät onkin aikojen saatossa karkoitettu lähes kaikista maailman maista.

 

Ehkä ainoa maa, joka ei ole ollut raivoissaan juutalaisille on Suomi. Tosin se johtuu siitä, että naivit suomalaiset eivät huomaa ja tajua mitään.

 

Ovatko Ukrainan natsit oikeita natseja? Euroopan natsit Mossadin frontteja?

 

 

Nyt tästä liitosta natsien kanssa on saatu lisää suoria todisteita.

 

 

Lähde:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Suomen rivikansallismieliset puulla päähän lyötyjä: Ukrainan Azov-natsit vierailulla Israelissa!

 1. Neljän rintaman sota USA:aa vastaan
        1) Ohjukset Pohjois-Koreasta Etelä-Koreaa ja Japania vastaan,
        2) Kiina ottaa Taiwanin,
        3) Iran hyökkää Lähi-idässä ja
        4) Venäjä ydinpommittaa Kiovan ja Varsovan
  –    Zelensky Pleading for World War III
  –    https://archive.today/ZUckP

  … sekä Hitler että Napoleon hävisivät, koska he kävivät monen rintaman sotaa.

  Artikkelissa on Ukrainan kielikartta.
  –    https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2022/01/Ukraine-Map.png
  –    https://archive.vn/56g6l

 2. >   ge­opo­li­tii­kan pe­rus­la­kia: Vi­hol­li­se­ni
  >   vi­hol­li­nen on ys­tä­vä­ni

  Kan­so­jen vä­li­ses­sä po­li­tii­kas­sa ei ole la­kia.
  –   Jos kak­si tais­te­lee ja toi­nen mur­haa toi­sen su­ku­puut­toon as­ti,
  –   «ju­ma­lat» kiit­tä­vät tap­pa­jaa ja te­ke­vät mur­ha­tus­ta syyl­li­sen.
  –   (Kuu­len­ko vas­tus­ta­via ää­niä? … Pää­tet­ty.)

  Kun kan­sa­kun­tien «ra­jat ovat pois­tu­neet» tu­lem­me tie­tä­mään, et­tä ko­ro­na­mur­ha­tut oli­vat syyl­li­siä, jot­ka pi­ti tap­paa eloon­jää­nei­den pe­las­ta­mi­sek­si.

  YK on ole­mas­sa nii­den kan­sa­kun­tien alis­ta­mi­sek­si, jot­ka aset­ta­vat ul­ko­mai­sen «lain» oman­sa ylä­puo­lel­le.
  –   Jos jo­ku vas­tus­taa «pai­kal­lis­ta­sol­la» YK:n pää­tös­tä tuo val­tio syyl­lis­te­tään nii­den toi­mes­ta, jot­ka it­se ovat aset­ta­neet oman la­kin­sa YK:n ylä­puo­lel­le,
  –   joi­den agen­daa YK ajaa.

 3. Eihän tuo mitään. Juutalaisten uskonnollinen risti on hakaristi. Siitä ei nykyään vain saa puhua.
  Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6

  Oikeastaan holokausti, johon juutalaiset jatkuvasti vetoavat, oli juutalaisten itsensätekemä rotupuhdistus. Koska he eivät huolineet sekarotuisia Israeliin.
  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
  Nehemia:
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

  Toisessa maailmansodassa valkoiset huijattiin tappamaan toisiaan ja etelämaalaiset korjasivat potin. Senjälkeen he ovat rahastaneet itsensätekemällä holocaust-rikoksella ja saaneet sillä varmaankin satoja miljardeja. Eikä kukaan uskalla sanoa totuutta, sillä pelko hiljentää heidät.

 4. Eilen käytiin myös puhelinkeskustelu Putinin ja Netanjahun kesken.

  ⚡️🇷🇺 Putin & Netanyahu 🇮🇱 discuss Ukraine situation by phone

  Seuraavana aamuna Suomen televisiossa näytetään Ylellä, kuinka Putin toivoo rauhanneuvotteluja ja uutisoi Kremlin ilmoituksen, että Usa käy epäsuoraa sotaa Venäjää vastaan. Aleksanteri-instituutti kommentoi studiossa UPIn ja Toverin sijaan. Israelin edellinen pääministeri (Bennet) kävi myös Moskovassa ennen konfliktin syttymistä.

   1. Tai sitten halutaan antaa sellainen vaikutelma. Ne on ovelia. Valtamedia osallistuu juoneen ja antaa Putinin puhua tv:ssä, jolloin ihmiset vetävät johtopäätöksen, että Venäjä on ollut koko ajan mukana lännen kanssa.

    On voinut Venäjä jutella ihan mistä vaan, niin uutisiin annetaan sellainen vaikutelma, että Putin olisi kimpassa Netanjahun kanssa. Kuten on annettu ymmärtää, että Xi olisi kimpassa Bidenin kanssa.

    Ehkä Putin on oikeastikin yrittänyt solmia rauhaa, mutta opportunistit käyttävät tilanteen hyväkseen, ja yritetään käännyttää Venäjän kannattajia Putinia vastaan.

 5. Azovin sotilaskomentaja Andriy Biletskyn: “Kansakuntamme historiallinen tehtävä tänä kriittisenä hetkenä on johtaa maailmaan Valkoisia Rotuja viimeiselle ristiretkelle selviytymisessä, “Ristiretkessä semiittien johtamia ali-ihmisiä vastaan. Emme halua pelkästään kaataa kommunismin aikaisia muistomerkkejä, vaan myös korvata ne eri alueiden vähemmän tunnettuja kansallissankareita esittävillä patsailla. Pankkijärjestelmän kansallistamisesta ei löydy minkäänlaista mainintaa. – internet yhteydet Venäjälle on katkaistava – sopimus Ystävyydestä Ukrainan ja Venäjän välillä on katkaistava yksipuoleisesti – kauppa-, talous- ja kultturiyhteydet katkaistava – Krimin palautus ja korvausten maksaminen – Europan ja Asian välille rakennettava uudet tiet ohi Venäjän – houkuttava maahan ulkomaiset sijoitukset, paitsi Venäjän – likvidoida riippuvuus venäläisistä teknologioista ja ydinpolttoaineista – etsittävä uudet ydinvoimaloiden toimittajat venäläisten tilalle. Kun ryssäviha on niin ylilyövää, että ollaan valmiina tanssimaan kansainvälisen juutalaisen talutusnuorassa, lopputulos on Azov.

  1. Tarkoitat varmaan esinahatonta azovia. :)

   Tästä eteenpäin azovin valenatsit ovat esinahattomia valenazeja!

 6. Tässä voikin sitten joulunpyhät hämmästellä, kuinka näin kävikään. Ensin koronan avulla jaettiin ennestään hajanaiset kuppikunnat koronauskovaisiin ja – denialisteihin. Koronaa ennen kukaan ei uskonut valtamediaan. Koronadiktatuurin aikana puolet, eli juuri koronaan uskovat, saatiin uskomaan myös valtamediaan. Sitten alkoi Ukrainan sota ja da-daa, vielä suurempi enemmistö ns kansallismielisiä seisoo yhdessä valtapuolueiden kanssa Ukrainan puolella Venäjää vastaan ja uskoo valtamediaan. Ihan tässä voisi nähdä jonkinlaista suunnitelmallisuutta. Ainakin vaikuttaa varmalta, etteivät kansallismieliset tällä hetkellä saa sisäpoliittista suunnanmuutosta aikaan. Sen verran he ovat onnistuneet loukkaamaan toisiaan ja pahoittamaan toistensa mielet ja sitten on ollut tuo kauhea pandemia, joka ihmishenkeä suurempana ylittää puoluerajat ja lopulta Moskovan suuriruhtinaskunta, ikiaikainen vainolainen. Eli valtapuokueiden pikku apupuolueiksi on kansallismieliset johdatettu. Ja asialla ovat olleet Persuista muka loikanneet agentit ja jopa ulkomaiset agentit Israelia myöten.

  Joulunpyhinä on siis hyvä miettiä, miten löytäisimme sen aidon kansallishengen, kalevalaisen viisauden ja hieman viileän tavan katsoa asioita ensin hieman etäältä ennen kuin lyttäämme sen lähimmäisen, jota tarvitsisimme yhteen henkeen puhaltamiseen.

 7. Tä­mä Uk­ro­Nat­sien vie­rai­lu Is­ra­elis­sa liit­tyy vah­vas­ti Ben­ja­min Ne­tan­ja­hun va­lin­taan pää­mi­nis­te­rik­si ja hä­nen joh­ta­mien­sa re­vi­si­onis­tis­ten si­onis­tien ta­voit­tei­siin aloit­taa kol­mas maa­il­man­so­ta.
  –    Vie­rai­lul­la ky­se oli eri kol­men ta­hon toi­min­nan koor­di­noin­nis­ta.
  –    Ja huo­maa myös, et­tä juu­ri Is­ra­elil­la on ka­pa­si­teet­tia ja ha­lu toi­mit­taa ydi­na­se Uk­rai­nan alu­eel­le
  –    se­kä am­mat­ti­tai­to fal­se-flag is­kui­hin.

  Ben­ja­min Ne­tan­ja­hun nou­su Is­ra­elin hal­li­tuk­seen.
  –    Ai­van vii­me mi­nuu­til­la Ne­tan­ja­hu il­moit­ti hal­li­tus­so­vun syn­ty­neen. Siis hän oli val­mis suos­tu­maan hal­li­tus«kump­pa­nien» kaik­kiin vaa­ti­muk­siin pääs­täk­seen val­taan.

  Val­taan pää­sy on Ne­tan­ja­hun vii­mei­nen mah­dol­li­suus vah­vis­taa vuon­na 2003 sol­mi­tun «kol­mi­lii­ton ve­ri­va­la».
  –    Kol­mi­ak­se­li

  Kol­mi­lii­ton syn­ty­mi­nen yh­dis­tää glo­baa­lil­la ta­sol­la sel­lai­set voi­mat, jot­ka ovat val­miit
  –    Tap­pa­maan ko­ko­nai­sia kan­san­ryh­miä
  –    Uu­den ak­se­lin yh­tei­nen ide­olo­gia

  Kol­mi­lii­ton jä­se­net ovat
  1)    In­teg­raa­li­na­ti­ona­lis­tit (Uk­ro­nat­sit),
  2)    st­raus­si­lai­set (USA:a hal­lit­se­va eliit­ti)
  3)    re­vi­si­onis­ti­set si­onis­tit (Ne­tan­ja­hu­lai­set)

  Ti­lan­ne Uk­rai­nas­sa tu­lee vää­jää­mät­tä es­ka­loi­tu­maan maa­il­man­so­dak­si.

  1. Haluaisin nähdä ylimielisesti kommenteissa hekomoijien naamat Venäjän päättäessä ampua heitä ukrainan sodan tyyliin viisinkertaisesti takaisin. Tuskin oli naamoista paljoa jäljellä.

 8. Kyllä Jumala TUONKIN sietää. Sitten kun Venäjä lähtee lopulta kuittaamaan Pyhälle Maalle. Jumala pelastaa Israelin, niin kun Hän on AINA tehnyt. Tässä maailmassa laskut MAKSAA aina joku MUU!!!

 9. ”Nyt myös lähes KAIKKI Suomen puolueet ja järjestöt suurpuolueista ja persuista Suomen Sisuun ja Sinimustiin ovat liitossa sionistien kanssa.”

  Marco!

  Nyt kaivataan analyysiä, miksi suuren vaaliliiton kannattaminen sisältää omat riskinsä?

  Mitä voisi tehdä asian tilan korjaamiseksi tai edes minimoida mahdolliset riksit?

  Aika on käymässä vähiin, riskit ovat ilmeiset ja jotain pitäisi saada aikaan!

 10. ”Niinpä myös tavallisten suomalaisten kansallismielisten on vaikea uskoa varsinkin juutalaisten ja natsien liittoa. ”

  Marco, saisiko pyytää analyysiä kokonaisuudesta joka sisältää ainakin seuraavat käsitteet:

  – natsismi
  – uusnatsismi
  – fasismi
  – kansallissosialismi

  Onko edellä mainitut automaattisesti kommunismin tasoisia rienauksia tai pahempia? Eroaako 1930-40 luvut millään tavalla nykyisistä vastineistaan, muuten kuin toisinaan käytettävällä uusnatsismilla ja jos eroavat, niin mitennäet asian?

  Lisäksi erityisen mielenkiintoinen olisi Marcon näkemys Holokaustista. Tapettiinko holokaustissa yleisesti tunnistettu 6 miljoonaa juutalaista vai oliko luku jopa enemmän vai kenties vähemmän? Mikäli näkemyksesi mukaan luku poikkeaa tuosta 6 miljoonasta, niin mikä olisi tiukaksi asettamasi haarukka, jossa liikutaan? Onko tähän tapahtumaan liittyen jotain muuta oleellista jota olisi syytä tuoda esiin?

  Lisäksi kiinnostaisi, löytyykö mahdollisesti yhtymäkohtia -30-luvun ja tämän päivän väliltä, jos hakusanoina käytetään esim Saksa, Venäjä, Hitler, Putin?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*