Free speech 23 joulukuun, 2022

 

Jos Trump olisi presidenttinä, niin juutalaiset oligarkit eivät olisi juutalaisen kätyripresidenttinsä kanssa voineet kupata USA:lta 100 miljardia ja viedä maailma ydinsodan partaalle.

 

 

 

Nyt homostelija Zelensky on kuin kotonaan Valkoisessa talossa. Kyllä hän myy maansa ja itsensä vähemmästäkin, mutta seniililtä Bideniltä rahaa irtoaa.

 

 

 

 

Toisaalta saavathan demokraatit osan veronmaksajien rahoista takaisin itselleen. Tästähän juutalainen kryptohuijari Bankman-Fried huolehti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 thoughts on “Kuvat: Ukrainan juutalaisoligarkit jälleen huijaamassa rahaa USA:sta

 1. Ei ole mitään Yhdysvaltojen ja amerikkalaisten rahoja! Ne ovat kaikki muilta ryöstettyjä ja varastettuja rahoja. On törkeää valhe väittää olevan mitään ”amerikkalaisten” rahoja, kun ei ole olemassa!

 2. Bideellä on e väärinpäin. Kallis p€rseen puristus. Lukee ulkoa mustaa valkoisella. On niin kuiva seniili, eikä varmaan muista ettei ole hömötiainen. Kyy taas ei osaa englantia puhua, aika narkkarin kuulonen ja oloinen loinen.

  1. Zelenskyivin kanaa kiinalai$€lla riisipedo.. riisipedillä tarjottuna. On kosheria! Myymme myös velaksi (korkoa vastaan)!

 3. Minun silmääni vain näyttää siltä, että Zelensky teki itsestään pellen. Sotilaan vapaa-ajan verkkareissa kerjäämässä rahaa pukupäällisiltä herroilta, jotka taputtelevat häntä olalle. USA on sotilaallinen suurvalta, joka näyttävästi rynnisti ratkaisemaan I ja II MS:n, soti Koreassa, Vietnamissa, Afganistanissa, Irakissa ja nyt se kirjoittaa entiselle Neuvostoliiton provinssille shekkejä, joihin tämä saa tyytyä. Raha on tietysti parempi kuin ei mitääm, mutta Zelenskyn olisi ollut viisainta vierailla USA:ssa salaa, lähettää joku kakkosluokan lähetystövirkailija asialle tai pyytää shekit postissa.

 4. Zelenskyi on isänmaallinen presidentti, joka on saanut uskomattomalla rohkeudella ja esiintymisillään kansansa puolelleen täysin. Hän on esiintnyt etulinjassa sotilaitaan kannustamassa puolustustaistelussaan terroristivaltio.-Venäjän hyökkäystä vastaan. Sinä Marko de Wit olet surkea paskiainen, joka pelaa maanpetturina Venäjän pussiin.

  USA avustaa Ukrainaan niin kauan kuin Venäjä ajetaan maasta helvettiin.

   1. A man without a name is nobody. Mies ilman nimeä on mies ilman identiteettiä, näkymätön ja siitä seuraa, että mielipiteetkin on ilmaa ja näkymättömiä.

    1. aku0588
     kua0588
     (K)kirkon (U)lkomaan (A)pu
     (H)ellsingingin (S)aatanat
     Timoteus
     Olet Hullu

  1. Tauno nyt korkki (ja YLE) kiinni ja perheen kanssa joulun viettoon!

   Hyvää joulua!

  2. Haista nyt vittu.

 5. Zelensky on huijari. Mukamas käynyt Bakhmutissa. Hersonissa kuvattu sekin, mukamas etulinjassa vierailu. Bakhmutin asukkaat eivät tunnistaneet videolla nähtyjä rakennuksia, mutta hersonilaiset tunnistivat.
  Rva Zelensky kävi Ranskassa kerjuulla myös ja samalla reissullaan kävi shoppailemassa 40 000$:lla. On todella härskiä touhua. Venäläiset eivät tule kampeamaan Zelenskyä viralta(eivät halua Z:stä marttyyria), sen tekevät ukrainalaiset itse tai käskijänsä jenkeistä.

  1. Nyt röpelinen röpeksii ja suoltaa valhetta ja jos jotakin väittää, niin lähteet esiin. Yksikään vakavasti otetettava uutismedia ei ole tuollaista julkaissut.

   1. Nimimerkin takana piileksivä Aku senkun a-kuksii omia turinoitaan. Mikähän mielestäsi vakavastiotettava uutislähde olisi?

    Ei ainakaan YLE, joten turha sitä on tyrkyttää.

 6. Hyvin huomaa, kuinka ensimmäisessä videossa on neuvottelemassa kahdet eri valtaeliitin osapuolet.

  Molemmat ajavat kohti samaa päärää – eri keinoin ja osin eri edustajien hyväksi.

 7. Kaikki laittomanlehden vierailusta julkaisemat kuvat ovat manipuloituja, newsweek tutki tuota viimeistä kuvaa ja totesi sen digitaalisesti manipuloiduksi, niin että se siitä totuudellisuudesta. Infowars myös revitteli kyseisestä kuvasta. Surkeaa, surkeaa tiedonvälitystä. Laittomanlehden julkaisemista kuvista suurin osa on manipuloituja ja tarkoitus on vain aiheuttaa vahingoittaa luottamusta oikeaan tiedonvälitykseen. Minä tarkistan joka ainoa kuvan, jonka de wit julkaisee ennen kuin uskon siihen.

  1. k.u.a0588
   Mikset sitten paljasta tätä…

   Zelensky on huijari. Mukamas käynyt Bakhmutissa. Hersonissa kuvattu sekin, mukamas etulinjassa vierailu. Bakhmutin asukkaat eivät tunnistaneet videolla nähtyjä rakennuksia, mutta hersonilaiset tunnistivat.

   1. Mitä paljastettava siinä on, missään vakavastiotettavassa lehdessä ei tuollaista ole väitetty. Nyt lähde esiin ja sassiin.

 8. Suojellaanko täällä KUAn (Kirkon Ulkomaan Avun)…Matti ****.. ***** **********…Joka työajallaan istui netissä hyökkäämässä eri forumeissa…kuten. Helsingin Saatanass..eri nimimerkeillä…kuten ”Timoteus”…”Olet Hullu”….Niitä kohtaan jotka uskalsi paljastaa siitä mitä täss Maassa…ja muualla Oli tapahtumassa…

  Kun se silloin oli ihan Ammattimaista….Tuskinpa..Matti ************** lopetti siihenkään…Vaikka jäi siitä kiinni..

Comments are closed.