Free speech 27 joulukuun, 2022

 

Laiton Lehti ja sen kommenttiosio on tarkoitettu vapausmielisille ihmisille. Suvakit ja natottajat (nykyään sama asia) saavat kuitenkin kommentoida ja kritisoida vapaasti, kunhan tekevät sen asiallisesti. Jos eivät tee, niin jossain vaiheessa heidät bannataan.

 

Yksi suvakkikommentoijista on Aku. Häntä ei ole ainakaan vielä bannattu, vaikka hän näyttääkin välillä käyvän muiden lukijoiden hermoille.

 

Nyt Aku on paljastanut Laittoman Lehden olevan mukana laajassa kahta valepresidenttiä halventavassa salaliitossa. Kuulemma kaikki juutalaisen valepresidentti Zelenskyn Amerikanvierailusta julkaisemat kuvat ovat väärennettyjä!

 

Kaikki laittomanlehden vierailusta julkaisemat kuvat ovat manipuloituja, newsweek tutki tuota viimeistä kuvaa ja totesi sen digitaalisesti manipuloiduksi, niin että se siitä totuudellisuudesta. Infowars myös revitteli kyseisestä kuvasta. Surkeaa, surkeaa tiedonvälitystä.

Laittomanlehden julkaisemista kuvista suurin osa on manipuloituja ja tarkoitus on vain aiheuttaa vahingoittaa luottamusta oikeaan tiedonvälitykseen. Minä tarkistan joka ainoa kuvan, jonka de wit julkaisee ennen kuin uskon siihen.

 

 

Onko Aku oikeassa? Päätä itse:

 

Kuvat: Ukrainan juutalaisoligarkit jälleen huijaamassa rahaa USA:sta

 

21 thoughts on “Laiton Lehti jäänyt kiinni kuvien väärentämisestä?

 1. Aku kuvittelee, että jotain oikeaa tiedonvälitystä olisi olemassa niissä medioissa, joita iso raha ohjaa. Niiden tarkoitus on aivosumuttaa ihmiset uskomaan isoja valheita. Koronahysteerikot valehtelevat, että pitkä korona aiheuttaa ”aivosumua”. Kyllä sen aiheuttaa infoähky. Toosat kiinni niin saa mielenrauhan.

 2. Ei näiden j********runkkareiden tekemisiä tarvitse väärennellä tai liioitella -materiaalia kyllä löytyy ja ne perkeleet eivät edes häpeä itseään. Mikään ei ärsytä enempää kuin näiden saatanan psykopaattien puolustelijat. Hyi helvetti!

 3. Jos kerran Laitonlehti on jäänyt kiinni kuvien väärentämisestä niin mistäs sitten valtamedia? Valehtelusta!!

 4. Laku-Aku ilman omia mielipiteitä,(vain muiden lukijoiden kommentoinnin nälvimistä) on vain osoitus mistä? Väittäisin mustikkakeräilijä geenistä plus aakkosvääristymästä. Mites joku voi edes ottaa jokaista kuvaa täällä tosissaan,(tosin Ameerikan Pideeletku-pressalle kaikki mahdollista). Hei Paku-Aku tuus nyt taas höpisee jotain viisaita. Hopi hopi

  1. Jos ei voi ottaa kuvia tosissaan, niin siitähän seuraa, että myöskään de witin juttuja ei voi ottaa tosissaan. Jos suorien valheiden oikaiseminen kommenteissa on nälvimistä, niin mitä tuollainen janatuisen sepustukset ovat?

 5. Ilmastonmuutoskokouksessa Egyptin Sharm El-Seihissä (COP 27) mukana laatimassa uutta uskontoa, mukana oli juutalaisia, muslimeja, kristittyjä, hinduja ja buddhaisteja Israelista, Egyptistä, Usasta, Intiasta, Espanjasta ja Yhdistyneistä kansakunnista, yhteensä noin 400 osallistujaa. He kutsuvat nyt maailmanjohtajia ympäri maailman ottamaan käyttöön uudet ilmaston parantamismuutoskäskyt.

  ”Babylonin portto vierailee Siinain vuorella”
  https://www.youtube.com/watch?v=Nb6MgYEqnqU

  Laajempi artikkeli, mistä tuo youtube-video kopioitu:
  https://nokialainen.blogspot.com/2022/11/dollari-on-kuolemassa-koska-presidentti.html?m=1

  Avoimesti Jumalaa pilkataen uskontojen väliset johtajat tekevät sen tapaamalla Siinain vuorella (tai jonka he luulevat olevan Siinain vuori) ja ympäri maailmaa sunnuntaina 13. marraskuuta 2022, osallistuakseen globaaliin ”Ilmaston katumusseremoniaan” ja toteuttaakseen ”Uuden Ajan” ”Yhden Maailman Uskonnon”, joka koostuu kymmenestä uudesta käskystä.

  10 ilmaston muutoskäskyä on nyt julistettu:
  https://www.youtube.com/watch?v=8WsxZv0HYiE

  Kymmenen käskyä ilmaston parannusta varten:

  1. Olemme tämän maailman taloudenhoitajia.
  2. Luomakunta ilmentää jumaluutta. (= olemme kaikki jumalia?)
  3. Kaikki elämässä on irrallaan toisistaan.
  4. Älä vahingoita/älä tee vahinkoa.
  5. Huolehdi huomisesta.
  6. Nouse egon yläpuolelle maailmamme puolesta.
  7. Meidän on muutettava sisäistä ilmastoamme.
  8. Tee parannus ja palaa takaisin.
  9. Jokaisella teolla/toiminnalla on merkitystä.
  10. Käytä mieltä, avaa sydämesi.

  Mainostoimistot alkavat kohta pommittamaan näillä iskulauseilla median kautta, jolloin psykoosissa olevat ihmiset alkavat hokea niitä muille ”totuutena”. Varmaan alkavat myös puhua ”äiti maasta” eli ”luonto” syrjäyttää Isä Jumalan heidän uskonnossaan.

  1. Ympäristö- ja ilmastoministeri Ohisalo. Ilmasto on uusi maallistava uskonto. Länneesä on ihan samanlainen uskonnollinen fanatismi ja oikeaoppisuus kuin jossakin islamistisesa maassa.

   Korvatkaa ”ilmasto” sanalla ”uskonto”. Ympäristöministeriö vahtii uskonnollista oikeaoppisuutta ja sen toteutumista maallisen ylipapittarensa Ohisalon kautta.

  2. Eipä ollut ketään Venäjältä. Kiinasta, Intiasta, muualta Aasiasta, Afrikasta ja Etelä-Amerikasta idioottien kokouksessa.

   1. Tuon youtube-videon mukaan Intia oli mukana, mikä on huolestuttavaa. Intia on vähän kysymysmerkki, Intiahan on kovassa nosteessa (mm. UK:n pm Sunak on intialainen, Usan varapresidentti Kamala Harris on intialainen, jne.), ja tuntuu, että länsi mielistelee nyt Intiaa kunnolla. Onko Intia ostettavissa? Olen lukenut myös, että Intian ja Kiinan rajalla on ollut jotain kahinoita, mutta ei kerrottu mistä syystä. Itse pelkään, että Intia voi olla petturimaa.

   2. Kyllä oli. Kiina oli puheenjohtajamaa ja muita osallistujia oli 196 maasta, joten älä anna väärää tietoa.

  3. Näin sitä ilmastoa muokataan poliittisista ja uskonnollisista syistä.

   Nikola Tesla oli sähkönero. On vihjeitä, että Teslan ”vapaa energia” on käytössä jo mm. sotilasteknologiassa, mutta suojeltu siviilikäytöltä. HAARP on Teslan sotilasteknoligiaa, sähkömagneettisia aaltoja, joita suuntaamalla aiheutetaan maanjäristyksiä yms.

   https://mvlehti.net/2022/12/26/suomella-noin-3-miljardin-korvausvastuu-venajalle-valimiesoikeus-fennovoimalla-ei-korvausoikeutta-hanhikivi-sopimuksen-purkamisesta/#comment-31821

   Energinen maa
   Elämässämme on kyse taajuuksista ja resonanssista, värähtelystä. Se nähdää jopa vedessä.
   https://youtu.be/-TCzpaqlzag

 6. Parahin Marco, voisitko jo vihdoinkin laittaa tuon vammaisen IP-osoitteen blokkaukseen? Ei ketään kiinnosta sen trollaus/kommentit. Saattaahan se olla oikeasti joku mielenterveyspotilas vailla hoitoa. Älä anna sille yhtään huomiota.

  1. Etkö repe tiedä, että erilaisten mielipiteiden tuloksena on parempaa keskustelua,eikä kommenttiosiosta muodostu vain keskinäisten solvausten kerho, jonka tuloksena ei ole kuin vähän villoja.

 7. De wit, minä en ole puhunut mistään salaliitosta, tehän niitä salaliittoteoreetikoita olette. Enkä ole missään väittänyt, että ns. valtamedia kirjoittaa aina totta tai julkaiseen kuvia, jotka esittävät todellisuutta niinkuin sen on. Kuvathan kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, näin ainakin kuuluu lentävä lause ja se on ollut tiedossa jo satoja vuosia. Kuvat voidaan ottaa tietystä kulmasta tai tiettyä taustaa vasten, mitä kulloinkin kuvalla halutaan ilmaista, mutta että tietoisesti digitaalisesti manipuloidaan kuvia, jotka on otettu tietystä tilanteesta ja näin halutaan harhauttaa lukijoita tai saattaa kuvassa oleva huonoon valoon omien tarkoitusperien vuoksi. Laittomassalehdessä on aikojen saatossa julkaistu useita manipuloituja kuvia, jotka on esitetty totuudenmukaisina. Eräänä esimerkkeinä ovat nämä viimeisimmät kuvat Bidenin ja Zelenskyn tapaamisesta. Muita kuviasi: koululainen lehden kansikuva, Biden suutelemassa lasta, joka on todistettu, että siinä ei ole Biden vaan Meksikon presidentti. Kuva Greta Thunbergista polttamassa tupakkaa. Nämä vain esimerkkeinä. Muille kommentoijille en erikseen viitsi edes vasta niiden alatyylisuuden vuoksi. Minä en kutsu enkä ole herjannut ketään homoksi, hulluksi tai muilla halventavilla nimillä. Tällaisilla kommenteilla ei ole mitään sen suurempaa arvoa mutta nekin kuuluvat sananvapauteen, eikä ne heilauta minua suuntaan eikä toiseen.

  1. Varmaan liikkuu juu retusoituja kuvia, kiusaus tekee varkaan vai miten se menee. Aito Bidenhan on jo jäänyt kiinni siitä, kun hänen tyttärensä paljasti, että änkesi samaan suihkuun hänen kanssaan. On varmasti houkuttelevaa manipuloida kuvia näyttämään siltä, että Biden olisi suudellut lasta. Mutta kun Bidenia näyttelee useampi henkilö, olisi myös vaikea sitten sanoa, kuka niistä on suudellut lasta ;). Schumer on kyllä suudellut kuvassa tummaa noin 4-6 -vuotiasta tyttöä, jossain tropiikin saarella oli kuvattu.

  2. LÄHETÄ kuvasi TÄNNE ja ME kaikki sanomme, että SE on VÄÄRENNÖS, koska noin RUMAA miestä? EI voi olla OLEMASSAKAAN!!!

 8. Ei se Lenin ollut tyhmä, mutta hänet on vallanpitäjät vaienneet täysin.

  Siis Leninin jälkeen tuli kulttuurimarxismi 1930-luvulla, joka on täyttä rappiota, josta sikisi intersektionaalinen feminismi ja suvakismi.

  http://www.desili.fi/opintomateriaalit/imperialismi-ja-alikehitys/
  ”Lenin kirjoitti seuraavanlaisen määritelmän imperialismista:

  ”Jos olisi annettava mahdollisimman lyhyt määritelmä imperialismista, niin pitäisi sanoa, että imperialismi on kapitalismin monopolistinen vaihe. – – Imperialismi on kapitalismia sillä kehitysasteella, jolloin on muodostunut monopolien ja finanssipääoman herruus, pääoman vienti saanut huomattavan merkityksen, kansainväliset trustit aloittaneet maailman jakamisen ja maapallon koko alueen jakaminen suurimpien kapitalististen maiden kesken on päättynyt. – – imperialismille on oleellista muutamien suurvaltojen kilpataistelu hegemoniasta, ts. pyrkimys maiden valtaukseen, ei siinä määrin suorastaan itseään varten kuin vastustajan heikentämiseksi ja sen hegemonian järkyttämiseksi.”

  Leninin luoman määritelmän mukaan imperialistisessa taloudessa on siis viisi keskeistä tuntomerkkiä:

  Tuotannon ja pääomien keskittyminen on edennyt niin pitkälle, että se on luonut monopolirakenteen, joka hallitsee taloudellista elämää.
  Pankki- ja teollisuuspääoma ovat sulautuneet yhteen ja muodostavat finanssitaloudesta voimansa saavan talousoligarkian.
  Pääoman viennin merkitys korostuu tavaran viennin kustannuksella.
  Kapitalistien välille on muodostunut kansainvälisiä monopolistisia liittoumia, jotka läänittävät maailman hyödyntämisalueekseen.
  Maapallo on maantieteellisesti jaettu suurimpien kapitalistivaltojen kesken.

  Imperialistisen vaiheen kapitalismi oli Leninin mielestä kapitalismin kehittynein muoto ja erosi olemukseltaan edeltävästä kapitalismista. Hänen mukaansa imperialistisen vaiheen kapitalismi vaatii toimiakseen monopolistista rakennetta, joka toi yksinoikeuden siirtomaiden työvoiman, luonnonvarjojen ja markkinoiden hyödyntämiseen. Imperialismin ylläpitäminen vaati jatkuvaa rahapääoman käyttöä kolonialismin ylläpitoon, mutta tämän kustannukset maksoi työväenluokka, ei talousoligarkia. Kapitalistin kannalta imperialismin saavutettuna etuna on se, että kapitalistien kotimaassa ylimääräiset voitot, joita siirtomaiden talouden ja ihmisten hyväksikäyttäminen tuotti, voitiin käyttää työväenluokan lahjomiseen ja luokkavallankumouksen lykkäämiseen. ”

  Pohjoismainen hyvinvointivaltio luotiin siksi, että työläiset olisivat pysyneet tyytyväisinä.

 9. Kuinkahan paljon täällä liikkuu niitä helsingin poliisin uusinpia komeettoja: nettineekereitä, jotka valvovat vihapuhetta, onpa objektiivinen lähtökohta. Miettikää nyt vihapuhenettineekeri

 10. ITSE pärkkeleen BIDEN on ITSESSÄÄNKIN väärennös. Paitsi, että ainoata ”PUHDASTA” ovat Ukrainassa PESTYT MILJARDIT, jotka palaavat ”heittäjilleen” kuin BUMERANGIT!!! Tavallisella KUOLEVAISELLA on toisin. Jokainen HILU, josta joudut LUOPUMAAN on kuin VIIMEISET jäähyväiset TITANIKILTA Musliminaiselta lapsineen pelastusveneeseen ”RAKENTEELLISESTA RASISMISTA” kärsivälle aviomiehelleen, jota VASTAAN aallot lyövät TOISIN kuin Musliminainen lapsineen UPPOAVASTA laivasta! Jonka MEILLE jokaiselle Jumalan Hylkäämälle ”jauhonaamalle” on TODEKSI ja laihaksi LIHAKSI tuonut parvi korpin mustia KORPPEJA, joka välillä muuttuu muuttumisleikissä pääministeri Sanna Marinin hallitukseksi minsterisaitiossa kuin paremmassakin ”harry potterissa”! Antaa ”aku ankaan” huutaa: ”KÄÄK, KÄÄK”, vaikka sillä EI olisi HOUSUJA!!!

Comments are closed.