8 thoughts on “Päivän video: Joulupukki

 1. Voin vahvistaa videon aitouden. Minäkin näin sen.

  Senkin kuulin, että joulupukki on muuttanut etelään: siellä se iso raha liikkuu.

 2. Joulu tulee sanasta ”Jul” (Jule), joka tulee samasta sanasta kuin ruotsin ”hjul”, rengas, kehä eli kehrä. Kysessä on pakanallinen auringonkehrän ja aurinkojumalan juhla.
  Veli-Pekka Kortelainen 7.12.2010

  Hyvää joulua minulle
  Thor-vauvan joulu Noël
  rwmalonemd @ substack
  https://gab.com/RobertMaloneMD/posts/109581333899004507

  Thor on pohjoisen vastine Baalille. Eikö Malone tiedä, vai jättääkö vinkkeä, mikä hän oikeastaan on?

  1. Ja sitten löytyi taas vasta-argumentti, että joulu olisi pakanajuhla. Perustuu siihen, että kristityt juhlivat Jeesuksen syntymää, eivät baalia.

   When we Christians say that we worship Jesus Christ and celebrate His birth because we welcome His coming into the world, we really mean it. We’re not worshiping anyone or anything else. Eli me kristityt emme juhli muuta kuin Kristuksen syntymää. Tottahan se on, joten täytynee vetää pois tuo kopioimani väite, että olisi pakanajuhla.

   Kirjoittaja on ortodoksi arkkipiispa Andrew Stephen Damick
   https://blogs.ancientfaith.com/asd/2018/12/05/no-christmas-is-not-pagan-just-stop/

 3. Vain ne, jotka EIVÄT enää TOTUUTTA TUNNE. TOTUUDEN nähdessään HE väittävät sen olevan V A L H E T T A ! ! ! Koska HE elävät VALHEESSA, jota myös POLITIIKAKSI kutsutaan. Ja KUKA on VALHEEN ja MURHANHIMON suur RUHTINAS aikojen alusta? Se on ITSE saatana ja KAIKKI maanpäälliset OPPIPOIKANSA, jotka ovat kuin SILATUT suut virneessä LAHTAAMAAN maailman kaikki ELÄVÄISET pois. VAIN syystä, että JUMALUUS ja VALTA yli kaiken on JUOVUTTAVINTA ooppiumia, mihin vain IHMINEN voi tulla RIIPPUVAISEKSI aivan kuten EPÄPYHÄ isäntänsäkin!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*