Free speech 28 joulukuun, 2022

 

Laiton Lehti perustaa juttunsa tieteeseen eli naisiakin on tutkittava tieteellisesti. Se on helppoa, jos vain osaat vähänkin evoluutiopsykologiaa.

 

Faktat ovat nimittäin hyvin selvät: Nuoret naiset ovat ihan narttuja.

 

Siis kirjaimellisesti. Ja vieläpä jatkuvassa kiimassa olevia narttuja, jotka haaveilevat siitä upeasta alfasta. Tämä selittää myös sen miksi deittisaiteilla useimmat miehet eivät koskaan saa järjestettyä sitä ensimmäistäkään deittiä. Jos sinussa on nimittäin vähänkin betan ominaisuuksia, niin olet lähes kaikille nuorille naisille täysin näkymätön. Ainoana poikkeuksena jotkut ääriläskit naiset, mutta näihinhän edes betamiehet eivät suostu koskemaan.

 

Naiset: 80% miehistä on epäkiinnostavia

 

 

Elämän tosiasia on, etteivät naiset ole kiinnostuneet muuta kuin 10 – 20 prosentista miehiä. Monille nämäkään eivät meinaa kelvata. Varsinkin nuoret 18-30 -vuotiaat naiset haikailevat vain joidenkin rock- ja filmitähtien perään. Useimmat miehet eivät tätä kuitenkaan näytä tajuavan. Osasyynä tietysti nuorten betamiesten omat hormonit, jotka tekevät heistä sokean naiveja pakottaen himoitsemaan tyhmiä nuoria naisia.

 

 

 

Alla olevassa kaaviossa näytetään tilanne ennen seksuaalista vallankumousta ja sen jälkeen. Tämä kuitenkin herättää kaksi kysymystä.

 

1. Miten miehet kestävät sen, etteivät millään löydä naista?

Yksinkertaista: Tulemalla sohvavätyksiksi tai homoiksi.

 

2. Miten naiset kestävät sen, etteivät löydä sitä haaveilemaansa filmitähteä tai muuta superalfaa?

Yksinkertaista. Naisista tulee itsetuhoisia feministejä!

 

 

 

 

Tätä myös tutkimukset korostavat. Enemmistö valkoisista nuorista naisista on kirjaimellisesti hulluja.

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Ovatko nuoret naiset hormoniensa orjia?

  1. Yksi suuri syy on e-pillerit. Ne vaikuttavat aivoihin todella voimakkaasti ja sen seurauksena nainen menettää kontrollinsa täysin aviopuolisoa valitessaan. Siksi vielä -80 luvulla syntyneet avioliitot sekä lapset olivat terveempiä kuin jo -90 luvulla syntyneet. Ja meno ei kun kiihtyy. ”minun vartaloni minun valintani” ne huutaa eikä ymmärrä että e-pillerit vääristävät sen miesihanteen jota nainen ei koskaan selvin päin valitsisi. Siksi edessä on niin monta eroa.

 1. Aika heikosti menee, jos vielä 30-vuotiaana haaveilee rokkitähdistä. Eiköhän se vaihe ole yleensä n. 15-vuotiaana.

 2. Erityisen tärkeää on se että isät ovat läsnä tyttärensä elämässä ennen kouluikää. Tämä auttaa kestämään ulkoa tulevat feministiset ja woko-hyökkäykset jotka sekoittavat monen tytön mielenterveyden. Kutsutaan tätä vaikka kulttuurimarxismiksi. Tämä länsimaiden ihmisten mädätys on täysin tietoista ja suunniteltua toimintaa. **************** tämän ovat suunnitelleet. Kansanmurha naisten avulla.

 3. 98% naisista on kalliimpia kuin perus huora. Se vie sinulta kaiken jos et pidä varaasi.

 4. Nimenomaan. Suvakkiwoket pitää eristää lapsista. Kunnon turpaanveto ja selkäsauna niille myös, niin että tukka lähtee ja nenä menee lyttyyn niskaan asti.

  Luuvitoshoitoa mädättäjille.

 5. Artikkelissa esiintyvän irvistävän beta incelin ajatuskuplassa on virhe: nuoren naisen vetovoima ei perustu mysteerimäisyyteen tai syvällisyyteen vaan pyöreään pyllyyn ja isoihin tisseihin ja pitkään vaaleaan tukkaan.
  Naisen markkina-arvolle betamiesten parissa on hyväksi, että on matalasti koulutettu kiskanmyyjä, eikä taidoillaan tai tiedoillaan tai persoonallaan herätä huomiota tai aiheuta uhkaa.
  Nainen hymyilee hereillä ollessaan, mutta ei kuitenkaan niin, että hampaat näkyvät, eikä etenkään hohota kumeasti kuin jokin sydänyön kohtalotar.
  Nainen on seurassa hiljaa ja myötäilee nyökäten siihen, mitä betamies sanoo. Naisen polvet pidetään julkisella paikalla lähellä toisiaan ja istuessa ne pidetään yhdessä.
  Beta incelin ihannenainen ei harrasta julkisella paikalla ja muiden seurassa ollessa kaulailua, manspreadingia, itsensä raapimista eikä simpanssimaisia kyykkyhyppyjä tai muita laajoja liikeratoja edellyttäviä eleitä.

 6. Ajan mitä tuo ”ajatusleikki” vie MIEHEN elämästä. Voi käyttää paljon PAREMMINKIN. Vaikkapa selailemalla tyttö-lehtiä kuin leikkuuttaa ainokaisia AIVOJAAN kiinni asialla johon kenties ITSE Jumalakin välttää sen enempää takertua!!! Kun MIES luotiin. Hän oli YKSIN. Kun hän NUKKUI POMMIIN. HEITÄ oli KAKSI. Siis KUKA unentokkurassa MITÄÄN YMMÄRTÄÄ???

Comments are closed.