16 thoughts on “Päivän kuva: Pride-Ukraina

 1. Jus­si Par­vi­ai­nen ih­met­te­lee, mik­si kaik­ki pu­hu­vat so­das­ta ja tap­pa­mi­ses­ta, mut­ta rau­has­ta pu­hu­jia pi­de­tään tyh­mi­nä.
  –   Jus­si Par­vi­ai­sen So­ta ja Rau­ha

  Kris­ti­tyt syö­vät omis­sa ri­tu­aa­leis­saan
  –   Sym­bo­li­ses­ti ih­mi­sen li­haa ja juo­vat ih­mi­sen ver­ta.

  Juu­ta­lai­set ovat käyt­tä­neet ih­mi­suh­re­ja,
  –   mut­ta ny­ky­ään enim­mäk­seen eläi­nuh­re­ja.
  –   Ym­pä­ri­leik­kaus on jään­ne ih­mis­ten uh­raa­mi­ses­ta.

  Is­la­mi­lai­set har­joit­ta­vat
  –   se­kä mies­ten et­tä nais­ten ym­pä­ri­leik­kaa­mis­ta.

  On­ko so­si­aa­li­ses­sa hie­rar­ki­as­sa kor­keim­mal­la se pap­pi, jo­ka eni­ten uh­raa ih­mis­ver­ta omal­le ju­ma­lal­leen?

 2. Ukrainassa on homoja ja transuja taistelemassa esinahattoman natsipresidentin joukoissa!

  Jonkin aikaa sitten denazioitiin serbitaustainen Ruotsin kansalainen, joka oli julkihomo. Aiemmin tämä hintti oli ollut Ruotsin armeijassa!

  On syytä muistaa, että ”Kiovan aave” olikin raiskaava homo!

  1. No jo on… Senhän minä tiesin jo että Ukraina komentaa palvelukseen jo 13 vuotiaita poikia, ei toki etulijaan mutta palvelukseen. Mutta nyt on mennyt miesvahvuus jo pahaksi jo homot ja transutkin kelpaa. Silloi normaalit kansalaiaset ovat jo loppuneet. Naisetha sielä jo vapaaehtoisina ovat.

 3. Elämme sodan ja saatanallisuuden aikakauden alkuvaihetta. Pahemmaksi menee. Kohta syödään IHMISLIHAA, kun tuotantoeläimet on tapettu sukupuuttoon. Osana vihreää siirtymää.

 4. Mitähän nyt tapahtuu? Netanjahuhan on se, jolta kaikki kysyvät neuvoa ja lupaa? Tällaisia uudistuksia Netanjahun uusi hallitus kaavailee:

  https://www.haaretz.com/israel-news/2022-12-25/ty-article/netanyahus-far-right-allies-doctors-could-refuse-treatment-on-religious-grounds/00000185-48e7-d75d-a5d5-6aef3d370000

  Netanjahun äärioikeistolaiset liittolaiset: Lääkärit voivat kieltäytyä antamasta hoitoja, jotka ovat vastoin heidän uskonnollista vakaumustaan (jos joku muu tekee ne). Hotellit voivat kieltäytyä LGBT-vieraista.

  Likudin ja ääriortodoksipuolueen välisen sopimuksen mukaan yksityiset yritykset voivat pian kieltäytyä palveluista uskonnollisen vakaumuksen perusteella.

  Presidentti Isaac Herzog välitti sunnuntaina huolensa sen jälkeen, kun sekä uskonnollista sionismia edustavat MK:t Orit Strock ja Simcha Rothman olivat antaneet lausuntoja, joissa puhuttiin palvelujen ja sairaanhoidon kieltämisestä LGBTQ-yhteisölle.

 5. https://www.haaretz.com/israel-news/2022-12-25/ty-article/netanyahus-far-right-allies-doctors-could-refuse-treatment-on-religious-grounds/00000185-48e7-d75d-a5d5-6aef3d370000

  Tuleva pääministeri Netanjahu sanoi, että hän ”torjuu täysin MK Strockin lausunnot”. Emme voi syrjiä LGBTQ-ihmisiä tai loukata Israelin kansalaisten oikeuksia. Johtamassani maassa ei tule olemaan sellaista tilannetta, että kukaan henkilö, joko mies tai nainen, LGBTQ, arabi, ultraortodoksi tai kuka tahansa muu, menisi hotelliin, eikä häntä palveltaisi, tai menisi lääkäriin, eikä häntä hoidettaisi. Näin ei ole tapahtunut viimeisten 15 vuoden aikana, jolloin olen ollut pääministerinä, eikä niin tapahdu nytkään.”

  Nähtäväksi jää, mitä tuo muutos tarkoittaisi. Voisivat saada hoitoja, mutta sisältääkö esim. hormonikorvaushoidot ja sukupuolenkorjausleikkaukset?

 6. Muistakaaettä homo on seitsemän kertaa arvokkaampi ihminen kuin hetero. Siksi USA ei tahtonut homoja armeijaansa ennen: nämä ovat aivan liian arvokkaita ihmisiä tapettaviksi sodassa. Mutta poikaystävälleen kilarit vetävä puppeli saattaa olla myös yhden siiderin jälkeen tappavan vaarallinen otus.

 7. https://mobile.twitter.com/AZgeopolitics/status/1607833829619671041?cxt=HHwWgoCxha6WltAsAAAA

  Ukrainan propaganda meni pieleen, kun Ukrainan kansanedustaja Lesia Vasilenko jakoi kuvan ”pojasta, joka selvisi Venäjän tykistöiskusta”… vuonna 2013. Kuva on otettu vuonna 2013 (tai ehkä aiemmin) espanjalaisen kirjan kantta varten.

  https://pbs.twimg.com/media/FlArVKLXwAEW5aH?format=jpg&name=small

  https://pbs.twimg.com/media/FlAsLvQXkAImRY2?format=png&name=small

  Vasylenko: surullisinta on, että Ukrainassa ei ole enää lapsia. Ainoastaan pieniä ihmisiä, joilla on aikuisen, jopa vanhuksen, silmät. Hieman väsynyt vielä elämättömästä elämästä.
  Kuvassa Marc, 8 vuotta. Selvisi juuri venäläisten tykistöiskusta.
  27.12.2022

   1. Rauhaan tarvitaan Saksa, Ranska + muutama muu iso valtio, joiden pitäisi ihan täysin aidosti alkaa vaatia rauhaa.

    Todennäköisempi vaihtoehto on, että sotiminen jatkuu niin kauan kunnes kaikkien aikojen suurin omaisuuksien uudelleenjako on suoritettu loppuun.

 8. Tätä on suunniteltu..Kauan..Siitä syystä sitä kutsuttiinkin jo Vuonna 1973 ..SOY…LENT…GREEN..iks

  Elämä New Yorkissa vuonna 2022 on jatkuvaa kamppailua elintilasta ja ruoasta. Ainoaa ravintoa on valtion valmistama soijapohjainen syötävä. Murhaa tutkiva poliisi järkyttyy saadessaan selville, mistä sitä valmistetaan.puhelin

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*