11 thoughts on “Päivän kuva

  1. Sain tässä käsiini noin 100 vuotta vanhoja aikakauslehtiä. Niissä mainostettiin kameroita, rintojen suurennuksia ja nopeita autoja sekä miesten pukuja. Mikään ei siis ole muuttunut yhteiskunnan ”riikinkukkojen” keskuudessa. Mikä näkyy myös tämän lehdykäisen kansikuvissa.

  2. Avarn Security taitaa olla israelilainen ylikansallinen vartiointialan yritys. Suomen osaston johtajana on joku ulkomaalaisen nimen omaava henkilö. Kuinkas sattuikaan. Eivät israelilaiset ikinä laita johtoasemaan alkuperäisväestön edustaja. Voitteko kuvitella savolaista Matti Möttöstä ulkomaalaisen tai suomenruotsalaisen yrityksen johtajaksi? Etnistä profilointia eli rotusortoa se on.

    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009294338.html

    1. Avarn securiy on norjalainen yritys, joka aikaisemmilta nimeltään oli Nokas ja joka on perustettu 1987. Avarnin aikaisempi johtaja oli Juha Murtopuro. Saclen ja Murtopuro ovat supisuomalaisia. Niin että se siitä aimo miehen virheellisistä tiedoista. Tarkkuutta kommentointiin.

  3. Kameroilla oli tietysti tarkoitus ottaa kevytpornahtavia valokuvia rinnoista.

    Ne lehdet kannattaa säilyttää ja skannata muistikortille.

  4. ”Ympäri käydään ja yhteen tullaan!” Entinen fiktio on nyt faktaa, sillä Amerikoiden Yhdysvalloissa hulluus on saavuttamassa sen lakikorkeutensa, joka merkitsee TÄYTTÄ yhtäläisyyttä mitä primitiivisten alkuasukasheimojen kanssa niin ”ruokavalionsa” kuin ”tapojensa” suhteen. Onkohan Afrikassa vielä kristittyjä, jotka voisivat tulla levittämään Herran Sanaa ja sivistystä nälkäkuoleman partaalla ja jatkuviin sotiin väsyneitä länsimaalaisia. Olkoot ”ensimmäisen päivän” koulun alkuvirren jälkeen (aamunavaus) se, että: Mikä on NAINEN? Sen jälkeen meneekin viikotolkulla aikaa, että saadaan se RISTI oikein päin pysymään kädessä. Mustat pyhimykset ja rauhallisuuden uskon perikuvat kauhistelevat sitä kuinka KAIKKI kärpäset menevät heti ns. ”parempiin suihin” kun ”siipilukoiuta” vain ilmaantuukin näkyville. Lisäksi laskuoppi on läntisiltä ”ihmisiltä” tyyten kadonna kun aivan KAIKKI numerot johtavat ”RASSISMIIN” ja LGBTQ+:n sortoon, sillä VAIN parittomat numerot ovat sallittujen hetelmien listoilla kun MIÄS ja NAINEN tappelee sänkyssä. Siitä seuraaman nyrkkinaama, joka on ”RIKOS IHMISYYTTÄ” vastaan ollut länsimaisessa MIELITAUTIIHAUTOMOSSA. Jonka suurellisen laitoksen loivat ITSE EU ja YHTYSVALTAIN epädemokraattinen puolue aivan omasta MÄDÄSTÄ päistään. VAN LÖIJONIN pää oli kyllä TYHJÄ kuin VASTUUTA pakoilevan suomalaisen kansanedustajan paikka kun äänestettiin ARVONLISÄVERON poistamisesta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*