Free speech 30 joulukuun, 2022

 

 

Laiton Lehti pyrkii perustamaan analyysinsä tieteeseen. Eikä tietenkään mihin tahansa tieteeseen, vaan siihen oikeaan eli kaikista sensuroiduimpaan tieteeseen.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Yksi kaikista sensuroiduimmista tieteenosista on tietysti evoluutiopsykologia. Se nimittäin selittää rotujen, kansojen, sosiaaliluokkien, sukupolvien ja myös sukupuolten erot. Näitä eroja ei suinkaan luo syrjintä, vaan geenit.

 

Niinpä evoluutiopsykologia kertoo vihafaktoja myös naisista ja siitä kuuluisasta naisen logiikasta.

 

 

Naisen logiikka -sarjakuva

 

 

Jotkut Laittoman Lehden lukijoista ovat kuitenkin raivostuneet naisen logiikan tutkimisesta, koska se kuulemma synnyttää miesten ja naisten välistä vastakkainasettelua.

 

Lukija:

Ihmiset huutavat ratkaisujen perään tämän maailman hulluuden keskellä ja tämäkö nyt auttaa ihmisiä tunnistamaan yhteiset viholliset? Mihet vihaa naisia ja toisinpäin. Eikö sitä vihaa ole jo ihan tarpeeksi muutenkin?

Tahallinen tyhmentäminen on ollut globalistien arsenaalissa vuosikymmenet, mm. USA:n Common Core opetusohjelmaa ovat rahoittaneet sellaiset tahot kuin Bill and Melinda Gates Foundation ja monet muut vastaavat ja sieltä ne ovat valuneet muihinkin maihin. Näihin opetusohjelmiin on sitten leivottu sisään LBGTQ ja Ilmastokusetusta joilla pienten päät on saatu sekaisin. Pelkkä verbaalinen aivopesu ei riitä vaan lisäksi tietysti kemikaaleilla manipulointia kaikenmaailman hormonihäiriköillä joita löytyy varmaan jo lähes kaikista elintarvikkeista, pakkauksista, vaatteista, muoveista jne jne. Hollywood ja media tietysti kirsikkana kakun päällä.

Vituttaa tämmönen puusilmäinen kirjottelu ja mitä kommentteja lukee niin tähän vihanliesontaan lähtee aika moni mukaan. On meillä Suomessa vähän helvetin alatasoinen “vaihtoehtomedia”, ei voi muuta sanoa. Ratkaisuista ei ole kiinnostunut yksikään, pelkkää vihanlietsontaa, pelkopornoa ja toivottomuutta näillä on lähinnä tarjolla.

 

LL vastaus:

Hetkinen! Laiton Lehti nimenomaan TARJOAA sitä ratkaisua: Valtaeliitin rahakoneen poistaminen! Tämä tietysti edellyttää poliittista valtaa, joten lisäksi Laiton Lehti on tarjonnut viisiosaista suunnitelmaa jytkyn saamiseksi:

 

1. Persujen paljastaminen valeoppositioksi

 

Persut entistä voimakkaammin vaatimassa vihreää siirtymää! (Jussi Bergroth Naton ja Ukrainan agentti?)

 

 

2. Rehellisten pienpuolueiden perustaminen

 

3. Suuri vaaliliitto

 

4. Aktiivinen katutoiminta mielenosoituksineen

 

5. Vaalimainonta postiluukkuihin jaettavilla lehtisillä

 

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

Yksinkertaista eikö totta! Tämä kuitenkin herättää kysymyksen miksi ihmeessä tavalliset suomalaiset eivät viitsi tukea edes rehellisiä puolueita ja luoda tehokkaita vaaliliittoja. Vapautuminen valtaeliitin vallasta olisi niin valtavan helppoa, jos ihmiset vähänkin sitä haluaisivat. Mutta mikseivät halua??

 

Yksi selitys voi tietysti olla tuo kiukkuisen lukijan teoria, että valtaeliitti on pystynyt aivopesulla ja kemikaaleilla tyhmentämään ja passivoimaan ihmisiä. Mutta miten sitten selittyy, että useat ihmiset ovat niin innolla valtaeliitin puolella? Ja miksi nimenomaan Suomessa kaikenlainen ruohonjuuritason poliittinen toiminta on niin vaikeaa? Ja miksi suomalaiset ovat niin innolla elättämässä muita kansoja ja jopa kuolemassa niiden puolesta lähtemällä sotimaan?

 

 

Laiton Lehti lähteekin siitä realistisemmasta oletuksesta, että pääongelma ei ole niinkään valtaeliitin pahuus kuin alamaisten tyhmyys ja pahuus. Ei pieni valtaeliitti voisi ikinä saada luotua rahakonetta ja hallita miljoonia ihmisiä, jos tavalliset ihmiset olisivat hyviä ihmisiä. Jos sinua huijataan ja alistetaan kerran, niin syy on kokonaan huijarin. Jos sinua huijataan ja alistetaan yhä uudestaan ja uudestaan, niin pääsyy on sinussa.

 

Niinpä on analysoitava mikrotasoa eli ihmisten interaktioita. Tällöin huomataan millaisia itsekkäitä sekopäitä, huijareita ja valehtelijoita ihmiset ovat myös ihan jokapäiväisessä elämässään ja kanssakäymisessään. Jos haluaa pelastaa maailman, niin ei pidä sulkea silmiään ihmisten todelliselta luonteelta, vaan on ymmärrettävä se juuriaan myöten. Vain näin voidaan lieventää tavallisten ihmisten heikkouksia edes sen verran, että he uskaltavat ja pystyvät nousemaan valtaeliittiä vastaan.

 

Tämän vuoksi Laiton Lehti on käyttänyt evoluutiopsykologiaa ymmärtääkseen miten ihmiset ovat pitkälle geeniensä vankeja:

 

1. Rodut 

Ensinnäkin on ymmärrettävä miten rodut ovat pitkälle geeniensä vankeja sekä älykkyyden että psyykkisten ominaisuuksiensa puolesta.

 

Uusin ÄO maailmankartta!

 

 

2. Kansat

Varsinkin Suomessa on tärkeä ymmärtää myös indoeurooppalaisten ja suomalais-ugrilaisten kansojen erot. Edellisethän ovat pystyneet pitkälle hallitsemaan suomalaisia kansoja käyttämällä hyväkseen näiden geneettistä naiviutta. Vain ymmärtämällä suomalaisten kansojen vahvuudet ja varsinkin heikkoudet on mahdollista vapauttaa suomalaiset ulkovaltojen eli germaanien, slaavien ja juutalaisten tuhatvuotisesta riistosta.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

3. Sukupuolet

Valtaeliitti on pystynyt kääntämään miehet ja naiset toisiaan vastaan, mutta vain koska sukupuolilla on muutenkin luonnollinen konflikti. Tämä on ymmärrettävä, jotta on mahdollista lieventää tuota konfliktia ja luotua sukupuolille luonnollinen molemminpuolisesti hyödyllinen liitto.

 

Itse asiassa feminismin tuhoaminen on edellytys valkoisten ja varsinkin Suomen säilymiselle.

 

 

 

4. Vähemmistöt

Valkoiset heteromiehet ovat luoneet sivilisaation ja nyt rahakonetta hallitseva juutalaisoligarkkien johtama vähemmistöliittouma yrittää sitä tuhota. Niinpä on hyvin tärkeää ymmärtää vähemmistöjen todellisen luonteen, jotta saada liittouma tuhottua. Samalla pitää pystyä tarjoamaan vähemmistöille vieläkin parempaa diiliä eli yhteiskuntaa, jossa kaikki voivat voittaa.

 

Suvakkien salainen ase: Slippery slope eli kalteva pinta

 

 

5. Yksilöt

Jotta ihmisiä voi auttaa on tunnettava heidän todellinen luonteensa. On luovuttava rousseaulaisesta naiviudesta ja ymmärrettävä kuinka ihmiset ovat pitkälle vaistomaisia eläimiä.

 

Evoluutiopsykologia: Tapaamisen lainalaisuudet

 

 

6. Näkymätön käsi

Ongelman eli biologisten faktojen ymmärtäminen ei kuitenkaan riitä, vaan lisäksi on löydettävä lääke. Eli ymmärrettävä näkymättömän käden eli sosiaalisten lainalaisuuksien toimintaa. Tämän takia Laiton Lehti korostaa professori Hoppea ja itävaltalaista taloustiedettä.

 

Yleisteoria: Valtaeliitin sisällis- eli maailmansota alkoi. Venäjä hyökkää myös Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

On ymmärrettävä, että sosialismi mädättää kaiken interaktion ja valtio on puhdasta sosialismia, joka väistämättä synnyttää rahakoneen. Niinpä valtio on minimoitava ja lopulta poistettava lisäämällä yksilöiden ja paikallisyhteisöjen itsemääräämisoikeutta. Tämäkin olisi helppoa perustilin ja kansanrahaston avulla.

 

Paratiisin porteilla? Perustili = Täystyöllisyys nousevilla palkoilla ja alenevilla veroilla!

 

 

7. Itsenäisyys

Valtaeliitillä on valtava valta, koska sillä on käsissään rahakone. Niinpä se pystyy helposti ostamaan lähes koko opposition ja tuhoamaan harvat rehelliset ihmiset ja heidän organisaationsa sensuurilla, demonisoinnilla ja sabotööreillä. Niinpä moni pitää tilannetta toivottomana. Toisaalta on kuitenkin muistettava, että tuo rahakone on hyvin epävakaa ja pysyy pystyssä vain yhä lisääntyvällä sentralisaatiolla eli korttitalomaisella globalismilla. Rahakone tuhoutuisi itsestään, jos vain yksikin kansa aidosti vapautuu ja itsenäistyy.

 

Aitokansallismielinen kartta. Versio 1.2

 

 

8. Ihmiskunta

Lisäksi on ymmärrettävä, että lähes KAIKILLA maailman ihmisillä on yhteinen ongelma: Luonnonvalinnan katoaminen. Tämä on johtanut tyhmyyden ja mielisairauksien eksponentiaaliseen lisääntymiseen. Toki kulttuurimarxismi sitten vielä pahentaa tätä, mutta juurisyy on luonnonvalinnan katoamisen synnyttämä dysgeniikka.

Tämä auttaa myös ymmärtämään miksi aitokansallismielisessä liikkeessäkin on niin vaikea organisoitua. Ei siis pidä luulla ihmisistä liikoja ja odottaa heiltä jotain uhrautuvaa ja älykästä toimintaa, vaan luoda organisaatio mahdollisimman kevyeksi ja desentralisoiduksi. Tämänkin takia vaaliliitto on ainoa ratkaisu. Toisaalta se tietysti edellyttäisi että olisi edes muutama järjissään oleva organisaattori.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Siinä kaikki. Valtaeliittiä ei tarvitse tappaa tai muuten tuhota, vaan yhden kansan irtaantuminen sosialismista ja globalismista eli sekessio riittää! Se puolestaan ei paljoa edellytä. Tarvitaan vain muutama kymmen rehellistä, rohkeaa ja ahkeraa ihmistä, niin voidaan saada jytky suurella vaaliliitolla.

 

Miten Suomi pelastetaan? Totuuslehtiset postiluukkuihin!

 

 

Yksinkertaista, mutta totta!

 

 

 

37 thoughts on “Kiukkuinen lukija: Laiton Lehti vihaa naisia! Vastaus: Yleisstrategia

 1. Deep State ei niin vaan päästä otteestaan ja tarvittaessa sen käsikassara Nato vähän pommittelee.

 2. >   perustilin ja kansanrahaston avulla

  Kuu­los­taa ai­van kuin sa­noi­sit:
  –   «kaik­kea hy­vää kai­kil­le, pap­pa be­ta­lar».
  –   Muis­ta myös ja­ka­jan palk­kio: On koh­tuul­lis­ta mak­saa ja­ka­jil­le kun­non palk­ka. Muu­ten he ryös­tä­vät si­nut ve­roil­la.

  Mut­ta mik­si vai­vau­tua?
  –   On hel­pom­pi tu­ho­ta kan­san­ta­lous yh­des­sä su­ku­pol­ves­sa kuin lait­taa se kun­toon.
  –   Va­lit­se help­po elä­mä: ää­nes­tää vaa­leis­sa!

 3. Itse luulen että jos joku toisi demokratian suomeen, niin menestyisi.

  Nyt suomessa on sata vuotta toteutettu demokratiaa. Demokratia tulee sanoista ”kansan tahto”.

  Nyt suomessa on sata vuotta toteutettu kansan tahtoa ilman että sitä on koskaan kysytty. Kansan tahdon toteuttamisessa ei ole myöskään onnistuttu.

  Luulen että jos joku kysyisi kansan tahtoa, menedtyisi.

  Valitettavasti tosin epäilen luulen että kukaan ei tule sitä koskaan kydymään. Gallupeita vältetään kuin ruttoa, mukaanlukien marco

  1. Demokratia on sana, joka ei tarkoita mitään muuta kuin pahaa, kollektivismia, idioottien mielivaltaa. Suvakit sitä hokevat. Samaa tyhjää paskaa kuin tasa-arvo.

   Tarvitaan hierarkinen monitasoinen valtajärjestelmä, jossa jokainen on omalla tasollaan. Nyt on kaksitasoinen järjestelmä. Valtaeliitti ja sen kohteet eli orjat, joilla ei ole mitään valtaa edes omiin asioihin koska mitää omaa ei enää ole. Sitä on LÄNSIMAINEN DEMOKRATIA. Kaksitasoinen orjajärjestelmä.

   1. Edustuksellisessa demokratiassa päätetään vain ihmisistä ei koskaan asioista. Vanhat, rikkaat ja tunnetut puoluekoneistot pitävät päättämillään ehdokkailla tilannetta hallussaan ja korruptoivat aivan kaiken myös yksittäiset edustajat joita ulkopuolinen oppositio voi saada sisään tai irtaantuvat jostain ryhmästä. Jos heitä ei hallintaan saada he demonisoidaan ja savustetaan kaiken ulkopuolelle. Vain pienissä kunnissä kunnallisvaltuutoissa on metkittäviä ja jopa enemmistön omaavia itsenäisiä ryhmiä olemassa eli sellaisiin myös toisinajattelijat voisi saada totaalisen vallan, mutta pelikenttä ja vaikutusmahdollisuudet on aivan olemattomat.

 4. Laitonlehti on nauravan buddhan päiväkäsky. Jos sen hupsutteluista loukkaantuu, kannattaa vetäytyä vuorelle istumaan.

 5. Lehden yleisestä mentaliteetista huolimatta, haluaisin suositella Anon omaa youtube kanavaa. Etenkin monille vakikommentoijille, joilla selvästi on ajatus mukanaan.

  Se mikä itseäni noissa Anon videoissa viehättää, on vahva tunne oikeamukaisuudesta ja lämminhenkisyys. En puhu välttämättä pelkistä eduskuntapuheista. Hyvä meiniki.

  Olen puolustellut Anoa Convoy-puheestaan lähtien ja ikäväkseni olen huomannut sen jälkeisen leimaamisen. Toki Anon videot Venäjältä ovat hyvin arveluttavia ja niihin en osaa ottaa kantaa millään tavoin. Kannustan kuitenkin pohtimaan keväällä avoimesti.

  Se että jos tämäkin rasti menee huti, niin vaalit minun kohdaltani on nähty.

 6. Kyllä nyt mennään taas metsään eikä asiat toistamalla muuksi muutu. Sen verran on itselläkin ikää että voi ihan oman elämänkokemuksenkin perusteella todeta että muutamassa vuosikymmenessä maailma on muuttunut radikaalisti hullummaksi ja ihmiset tyhementyneet eksponentiaalisesti ja vauhti kiihtynyt erityisesti parin viimeisen vuoden aikana. Tätä ei selitetä millään evoluutiopsykologioilla (= pseudotiedettä) vaan nimenomaan vuosikymmeniä kestäneellä tahallisella tyhmentämisellä, ihmisten opettamisella luottamaan sokeasti auktoriteetteihin ja totaalisella kriittisen ajattelun taidon eliminoimisella. Tämä on tapahtunut systemaattisesti eri maiden hallitusten toimesta ja tässä on kyllä toteutunut tasa-arvo, kaikki kaksi sukupuolta ovat aivan yhtä saapastyhmiä ja sekaisin nykyään.

  Reaganin hallinnon aikainen koulutusasioista vastaava whistlebloweri kertoo miten homma on hoidettu (huom hän puhuu koko maailman tahallisesta tyhmentämisestä, ei vain USA:n jossa homma on vielä pidemmällä mm. Common Core opetusohjelman avulla):
  https://www.youtube.com/watch?v=aRhe1kcS5Uw&list=FLhbiHnaUNg0Q8yX17Oc__og&index=34&t=208s

  Tahallisen tyhmentämisen lisäksi on kajottu sukupuolirooleihin. Miehet on naisellistettu ja naiset miehistetty, tuotu soppaan x-määrä ”uusia sukupuolia” ja LBGTQ-mädätystä. Lapset ja nuoret ovat menettäneet sukupuoli-identiteettinsä muutamassa vuosikymmennessä jolla on ollut arvaamattomat seuraamukset psyykelle. Luuleeko LL:n toimitus että kun tällainen tapahtuu ykskak lähes joka puolella maailmaa että kyse ei olisi agendasta? Selittyy jollan huuhaa evoluutiopsykologialla? Naurettavaa.

  Kemiallisen tyhmentämisen historiaa täällä, myrkyillä kyllästetty ihminen on heikko ja siten myös helposti kontrolloitavissa (+ tietysti Big Pharman kanta-asiakas ja tajuaa kuolla ajoissa):
  https://courses.jchristoff.com/blog/egypt-rx-pharmakiea-and-ruling-the-masses

  BETA MALE MIND CONTROL IN TV SHOWS AND IN THE MOVIES
  https://courses.jchristoff.com/blog/beta-male-mind-control-in-tv-shows-and-in-the-movies

  Sukupuolien tuhonnassa käytetty lukuisia kemikaaleja, yhtenä esimerkkinä vaikkapa Atrazine joka on yksi laajimmin käytetyistä torjunta-aineista mm. golfkentillä, puistoissa jne. Sen vaikutuksia koe-eläimiin mm:

  Urokset kärsivät alentuneesta testosteronitasoista ja pienentyneestä lisääntymisrauhasten koosta, demaskulinisoituneesta/feminisoituneesta kurkunpään kehityksestä (naisellinen ääni), tukahtuneesta parittelukäyttäytymisestä, vähentyneestä spermatogeeneistä ja heikentyneestä hedelmällisyydestä. Ts. miehet on muuttuneet feminiinisiksi / homoseksuaaleiksi. Tämä vain yksi kemikaali monien muiden joukossa.

  Tämä tiedemies hiljennettiin välittömästi kun yritti tuoda ongelmaa esiin:
  https://www.youtube.com/watch?v=mP-6Gp5RbjQ

  Vastaavasti jos naisia altistetaan mm. testosteronille, he muuttuvat maskuliinisiksi ja näin on juuri käynyt. Miehistä on tullu lässyköitä selkärangattomia piipittäjiä ja naiset ovat monesti ottaneet vahvemman sukupuolen roolin. Vähän pakkokin kun miehistä ei ole nykyään mihinkään (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta). Eli LL:n toimitus on kyllä havainnoinut ongelman mutta syiden osalta täysin kuutamolla. Tämä on ollut globalistien tavoite varmaan sen sata vuotta: häivyttää sukupuolet kokonaan ja tehdä ihmisistä kirjaimellisesti karjaa, lisääntymiskyvytöntä sellaista. Feikki-Koronan varjolla tämä agenda otti aimo harppauksen eteenpäin, nanoteknologia-piikin ottaneet varmaan suurimmalta osin jo steriilejä kaikkien muiden ongelmien lisäksi.

  1. Lesbot poliiseina ja esim. nyrkkeilijöinä on pahimpia!

   Myös jalkapallolesbot on aivan kamalia! ”katso! osaan potkia palloa ja tämän lisäksi olen rohkea lesbo! Nyt kaikkien pitää kunnioittaa minua!” Hyh hyh!!!

 7. VÄÄRÄÄ KORKOPOLITIIKKAA. Kuka uskoo, että 12 kk euribor on ensi kesänä vain 4 %. Enemmän se on. Keskuspankki yllyttää suurta talouslamaa. Inflaatio ei johdu kysynnän räjähtämisestä kasvuun, maan TAVARAPULASTA. Koronnosto leikkaa kulutusta ja aiheuttaa talouden jäätymisen.

  Uusi ilmiö tulee. KESKILUOKAN KÖYHYYS. Nykyiset alle nelivitoset eivät tiedä eivätkä muista 1990-luvun suurta lamaa.

  TULETTE MUISTAMAAN nämä 2020- luvun lamavuodet vielä elämänne loppuun asti. Tulee nimittäin sellainen lainakorkokylvetys, että se tulee tuntumaan. Korot nousee, velka kasvaa, kukaan ei osta kallilla ostettuja asuntojanne.

  https://www.hs.fi/talous/art-2000009296460.html

 8. Suomi- valtiota ei pysty enää pelastamaan. 40 vuotta myöhässä. Ainoa pelastettava on ihmiset.

  Antaa mennä pohjaan asti. Suomea ei edes ole olemassa. Kenelläkään ei ole Suomen passia. Se on EU-passi. Mitä te luulette pelastavanne? Mädätetyn Suomen?

  Muuta ei tarvita kuin hiljainen vastarinta ja yhteisöllisyys. Lopetetaan mädättäjien sääntöjen mukaan pelaaminen. Annetaan mädättäjät ja niiden järjestelmät tuhoutua.

 9. Eikö tuohon valtaeliitin rahakoneeseen ja maailman hallitsemiseen sen avulla ole yksinkertainen ratkaisu; mikäli me vain lakkaisimme käyttämästä dollaria ja euroa maksuvälineenä ja perustaisimme rinnakkaistalouden jossa valuuttana olisi vaikka oravannahkat, myllynkivet tai joku noista kryptovaluutoista, sillä mikä tuo vaihtoehtoinen valuutta olisi ei ole niin väliä, mutta siinä vaiheessa kun tarpeeksi suuri osa kansasta olisi siirtynyt ensisijaisesti käyttämään tätä rinnakkaisvaluuttaa niin eikö eliitti rahakoneineen olisi menettänyt merkityksensä taloudellisessa mielessä? Tätä kannattaisi ruveta miettimään ennen kuin digi-ID:n ja digieuron yhdistelmä on ajettu läpi ja tämän seurauksena meillä on järjestelmä joka päättää oletko oikeutettu ostamaan palveluita, bensaa tai ruokaa lähikaupasta joko rokotestatuksen tai sosiaalipisteidesi perusteella. Myös ajatus siitä miten helppo väärinajattelijan tili on jäädyttää tai hävittää kokonaan bittiavaruuteen täysin digitaalisessa järjestelmässä kannattaa pitää mielessä. Tämä rinnakkaistalouden alulle laittaminen olisi muuten hyvä projekti jollekin rehelliselle aidosti kansallismieliselle pienpuolueelle mikäli semmoisia tästä maasta löytyy.

  naiset vs miehet
  ”vasemmisto” vs ”oikeisto”
  sateenkaariväki vs konservatiivit
  matukiimaiset vs (haitta)maahanmuuton vastustajat
  ilmastouskovaiset vs ilmastorealistit
  maskifanaatikot vs orjamaskeista kieltäytyjät
  rokoteuskovaiset vs kokeellisista myrkkypiikeistä kieltäytyjät
  NATOkiimaiset vs ”putinistit” ja ”venäjämyönteiset”
  jne…
  Tämä kansan jatkuvan kahtiajaon ongelma olisi myös helposti ratkaistavissa; lopetetaan valtamedian ja päättäjien satujen kuunteleminen ja varsinkin niihin USKOMINEN. Sitä en tiedä miten ”tavallinen kansalainen” saataisiin vieroitettua YLEn iltauutisten ja iltapaskojen ”uutis”otsikoista joihin nämä aivottomat lampaat täysin perustavat maailmankuvansa mutta sen tiedän että tässäkin on kyseessä jo muinaisten roomalaisten käyttämä hajoita ja hallitse taktiikka. Erityisen pettynyt olen ns.boomereihin. Sen pystyn vielä ymmärtämään miksi joku parikymppinen juuri jostain aivopesulaitoksesta valmistunut uskoo vihreään siirtymään, sukupuolien moninaisuuteen ja muuhun huuhaahan jota heille on päiväkoti-ikäisestä syötetty mutta sitä en tule koskaan ymmärtämään miksi joku joka on elänyt niinä vuosikymmeninä joilla asioissa on vielä ollut jotain järkeä, nähnyt miten kaikki on mennyt päin persettä viimeiset 30 vuotta vielä pystyy uskomaan siihen että EU:sta on jotain hyötyä, ilmasto- ja koronakusetuksiin, siihen että ”energiakriisi” on Putinin syytä eikä täysin itseaiheutettua esim. turveteollisuuden tahallisella alasajolla tai sillä miten keskieuroopan maat ovat sulkeneet ydinvoimalansa ”ilmaston” nimissä. Kaiken huippu on se että nämä pölkkypäät tulevat seuraavissakin vaaleissa äänestämään joko keskustaa tai SDP:tä (kuten he ovat joka ikinen kerta tehneet tähänkin asti) äänestäen täysin samat korruptoituneet päättäjät valtaan jotka ovat paskoneet kaiken mahdollisen tämän vuosituhannen puolella ja uskovat asioiden menevän parempaan suuntaan. Eikös iän ja elämänkokemuksen pitänyt tehdä viisaammaksi eikä tyhmemmäksi?

  1. Asiakommentti. Joo jos viimistä 30 vuotta funtsii niin päin skeidaa ollaan ajeltu,kaikin puolin.Eniten tökkii tuo ihmismassan tyhmentyminen. Älyhormoonitasohoitopuhelin on kuin Graalin malja nykyään.Hei haloo,vittu. Ja mitä noihin naisiin tulee niin kyllä kyseessä on vain seuraus,syitä tuohon vihaan voi jokainen miettiä. Ei naiset enää mitään naisia ole,tympeitä,huumorintajuttomia kuivia nipottajia. Näi o. Noista masturbaatioluuriuskovaisista toimitus voisi tehdä artikkelin, et mikä siinä koukuttaa kun mukamas korkean äön ihmisluomus parittelee jopa satoja kertoja päivässä lasisen muoviliuskan kanssa? Ihan pimeetä. Ennen otettiin akka tuulikaapissa,nyt lataillaan luuria ja kehutaan pikseleitä.

  2. Kaikki puolueet ovat nykyään globalistien sätkynukkeja. Yleisökirjoittelussa valtamedian puolellakin kannattaisi alkaa viljelemään sanaa globalisti, niin se alkaisi herättää negatiivisia viboja lukijoissa. Sana kansallismielinen, globalistien vastustajat, on saanut jo niin negatiivisen sävyn suvakkien toimesta, että sen tilalle voisi vaihtaa sanan isänmaallinen. Sitä kannattaa enemmistö kuplassa elävistäkin. Mieltävät sen tietenkin Venäjä-vastaisuudeksi, mutta voisihan niitä välillä kusettaa muutkin kuin Euroopan yhdysvaltoja ajavat tahot. Sana patriootti taas miellettään Venäjä-myönteiseksi (vrt esim. MV-lehden käyttämää termiä), joten sillä ei osteta kannattajia, muuta kuin Venäjä-mielisten joukossa?

   Myös konservatiivinen kristitty saattaisi herättää luottamusta, kuten esim. Päivi Räsänan, Antero Laukkanen tai Sari Essayah tekevät.

   1. Kannattaa huomata, että myös KD kannattaa mm. Niinistöä, neulapakkoa, EU:ta ja Natoa. Samalla ovenavauksella tulevat sitten muutkin nwo-arvot sisään.

    1. Huijareita KD on. Kunnanvaltuustoissa ok-tyyppwjä, mutta heti kun mennään korkeammalle tasolle, niin kaikki puolueet ovat yhtä ja samaa.

  3. Puolueet karsivat ehdokkaat. Jäljelle jää vain nöyriä keskimääräisiä lampaita, joista äänestäjien pitäisi valita.
   Jos jollakin on jotain järjestelmän vastaista mielipidettä tai kokemusta, ei pääse ehdokkaaksi, esim. Ville Rydman.

 10. Naisia ei kiinnosta vittuakaan teidän miesten tunteet ja mielipiteet. Tämä on täyttä totaalista sotaa naisia vastaan.

   1. Kyllä. Nimenomaan. He ovat luontaisia lasten, perheiden, luonnon ja miesten vihaajia.

  1. Pitäisikö vetää turpaan joka aamu ja ilta? Tai ottaa oppia Avarnin vartijoilta, ”hissittää”?

   Lukot ovat parempia kuin lyönnit. Niissä mies osoittaa vahvuutensa. Lyöminen ja potkiminen on heikkouden merkki. Tietysti tärkeintä on sanallisen palautteen antaminen. Siihen vittuiluun mies opetetaan viimeistään armeijassa. Sitten kun alkaa keskarit näkymään, niin akka otetaan monen nivelen lukko-otteeseen ja keskustellaan käytöstavoista lattiatasossa.

   1. Suomalaisilla miehillä helppo selitellä jostain lukoista, lyönneistä ja miehisyydestä, kun eivät uskalla tehdä paskan vertaa.

    1. Kokemusta on. Ei tartte pahemmin ärsyttää, kun räsähtää… Moni yllättyy.

     Pahimmat akat ovat sairaanhoidossa ja akkavaltaizissa töissä. Ja tietysti mediassa ja yliopistoissa sekä naisia varten perustetuissa suojatyövirkapaikoissa.

 11. LL: ”Ei pieni valtaeliitti voisi ikinä saada luotua rahakonetta ja hallita miljoonia ihmisiä, jos tavalliset ihmiset olisivat hyviä ihmisiä. Jos sinua huijataan ja alistetaan kerran, niin syy on kokonaan huijarin”

  FED:n perustamisessa käytettiin huijauskikkaa eli klassista manipulointia…

  ”Yleisölle olisi vaikea myydä. Amerikkalaiset olivat syvästi epäluuloisia Wall Streetiä ja kartelleja kohtaan. He eivät luottaneet mihinkään suureen liiketoiminnassa tai hallituksessa. 

  Suurten pankkien hyväksi toimivalla keskuspankilla ei ollut mahdollisuutta tulla laiksi, ellei sitä mainostettu Wall Streetin kahlitsemiseksi.Yleisesti uskottiin, että tämä voitaisiin saavuttaa hallituksen valvojista koostuvan byrokratian avulla.”

  (Pankkiirit, jotka matkustivat tuhat mailia tapaamaan Jekyll Islandia marraskuussa 1910, ymmärsivät, että he tarvitsivat kartellin toteuttaakseen unelmansa. Ja he tarvitsivat valtion väkivallan uhkaa, jotta kartelli toimisi.)

  https://mises.org/wire/woodrow-wilsons-christmas-grift-1913

  Artikkelissa on kerrottu seikkaperäisesti miten FED ”myytiin” ( aivopestiin) kansalaisille.

  ”…pankit rahoittivat 100-prosenttisesti jotain nimeltä National Citizens Leagu”

  Chicagon yliopiston taloustieteen professori J. Laurence Laughlin pantiin johtamaan liigan propagandaa, näennäisesti tuodakseen keskusteluihin objektiivisuutta.

  John D. Rockefeller, jonka edustajat Jekyllissä olivat senaattori Nelson Aldrich ja pankinjohtaja Frank Vanderlip, oli lahjoittanut yliopistolle 50 miljoonaa dollaria.

  Suomessa EKP:n lisäksi toinen mittava kansalaisten manipuloija on valtion koulutusmonopoli.

 12. Kylläpä taas toimituksessa älyn valo loisti 💡

  Minunkin maailmankuvassa oleellista on tuon nykyisen rahakoneen on hävitettäminen ja kylmänrauhallinen keskisormen näyttäminen globalistien vaateille. Tämän jälkeen valtakunnassa käytettävän rahan arvo kannattaisi sitoa lähinnä jonkin jalometallikorin markkinahintaan. Ja koska raha on ”metallia”, ei sitä kannata päästää valtakunnasta verotta pois eikä hallitus saa ainakaan tehdä monen vaalikauden päästä valittavalle hallitukselle lankeavia velkakirjoja kuten nämä nykyiset globalisti-nuket tekevät.

  V
  Omassa visiossani jokainen tulevaisuuden (virkamies)hallitus tietää että heidän periaatteellisena perustehtävänään on lisätä valtakunnassa olevan ja metallina määritettävän omaisuuden arvoa eli merkantilismi saa tehdä comebackin.

  Silti tuo valtio kuuluu myös kansallisvaltioon, koska valtiotta ei olisi rakennetta joka väkivaltakoneistollaan takaisi tasa-arvoisen ja kaikille yhteisten lakien noudattamisen sekä määrittäisi ja turvaisi ne rajat joissa yhteiskuntasopimuksen mukaisesti (kansan enemmistön kelpuuttamat/sietämät/hyväksymät) lait ovat voimassa.

  Karl Marx hymyilee Marcolle tästä: On ymmärrettävä, että sosialismi mädättää kaiken interaktion ja valtio on puhdasta sosialismia, joka väistämättä synnyttää rahakoneen. Niinpä valtio on minimoitava ja lopulta poistettava lisäämällä yksilöiden ja paikallisyhteisöjen itsemääräämisoikeutta. Tämäkin olisi helppoa perustilin ja kansanrahaston avulla.

  Marco vaaliliitosta: Toisaalta se tietysti edellyttäisi että olisi edes muutama järjissään oleva organisaattori.

  Mistä mallia? No, Italiassa ovat saaneet jo monesti organisoitua uusia isoja puolueita ja niille toimivia vaaliliittoja,… joita globalistimediat sitten vimmatusti yrittävät puhaltaa nurin. Ehkä siellä on vielä/jo joku järjissään?

 13. Ainahan voisi myös perustaa omat yhteiskuntansa valtion sisälle kuten Ukrainassa luotiin Donetskin ja Luhanskin kansantasavallat.

  1. Käytännössä he ovat saaneet suurta tukea Venäjältä. Historiasta löytyy esimerkkejä, että jos yrität perustaa oman itsenäisen ja vapaan valtion, niin ensimmäiseksi juutalainen Rothchildien suku, satanistiset ja täysin sairaat britit ja amerikkalaiset eläimet yrittävät heti tuhota ja ryöstää sinut, koska amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet täysin kyvyttömiä tulemaan toimeen omillaan ja elämään omillaan. Brittien ja amerikkalaisten koko olemassaolonsa on aina perustunut muista loisimiselle, varastamiselle ja ryöstämiselle. He eivät itse osaa yhtään mitään. Aina pitää elää muiden työstä.

 14. Uutinen Intiassa:

  ⚡️Covid Full Circle? Espanja liittyy Italiaan ja palauttaa Kiinasta tuleville matkustajille asetetut virusrajoitukset.

  Kiinasta tulevilta vaaditaan negatiivinen testi tai täysi rokotus Espanjaan pääsemiseksi, vain muutama päivä sen jälkeen, kun Italiasta tuli ensimmäinen eurooppalainen valtio, joka otti uudelleen käyttöön antigeenitestejä ja virusten sekvensointia koskevat säännöt.

  Kiina ilmoitti tällä viikolla lopettavansa pakollisen karanteenin maahantulon yhteydessä, mikä herätti jälleen jännitystä ulkomaanmatkailun ympärillä. Euroopan unioni on kokonaisuudessaan kutsunut rajoituksia tällä hetkellä ”perusteettomiksi”.

  Tässä intialaisessa uutisessa ei esim. sanota, että kiinalaisilla olisi todettu koronaa. Siinä tuodaan esiin se, että Espanja ja Italia ovat ottamassa rajoitteet taas käyttöön ja vaativat rokotuksia kiinalaisilta. (mutta kohta muiltakin?)

  Sen sijaan yleensä kaikkea valtamedian uutisontia koronanhoidosta ja testaamisesta kritisoiva suositu twitter-tilin ylläpitäjä sanoo hesaria uutislähteenään käyttäen, että puolella kiinalaisista olisi todettu korona. Nytkö hän uskookin valtamediaan? Hänen lukijakuntansa ei myöskään näytä kyseenalaistavan tämän twitter-tilin ylläpitäjän väitteitä millään tavalla.

  Voihan ne myös valehdella niistä testituloksista tuolla Italiassa ja Espanjassa, korruptoitunut tulli ja terveysviranomainen esimerkiksi? Tai siitä, että ylipäätään olisi testattu.

 15. >   perustaa omat yhteiskuntansa valtion sisälle

  Saa­ko Ve­nä­jän Kar­ja­la ää­nes­tää oman it­se­näis­ty­mi­sen­sä puo­les­ta?
  –    En­tä Suo­men Kar­ja­la?

 16. ”VihanlietSONTAAKO?” Niin. ITSE olen sitä mieltä, että LAITON LEHTI on Suomen AINOA media, jossa MIEHET saavat äänensä kuuluville SENSUROIMATTA kun edes hipoo ”puiden väliä”! Se teksti ja oletettujen ”lajitoverien” huomioita elävästä elämästä tehtyjen ym. kokemusten pohjalta perustuu TODELLISUUTEEN. EIKÄ kuten feministien+woke ym. ”liito-oravien” kuvitteellisiin ja fantasiapohjaisiin ”MIES -PIERULLA” naisten alistamisiin eräänä esimerkkinä Kanadan yliopistojen ”tutkintalinjojen” tiimoilta.

  Kun elämme TÄSSÄ lännen valtaamissa MÄTISÄKKI yhteiskunnissa valkoisina miehinä kalpeina ja sinertävinä haukkoen happea kuin KALAT kuivalla Maalla eli Feministien VIHANLIETSONNAN kohteena 24/7. Kuullaksemme taas vain AINAKIN yhdestä UUDESTA sorron muodo(i)sta – jota EI vielä EIKEN ollut olemassa – jota ME valkoiset ”huteroseksuaaliset” valkoiset lihaa vain lautasella näkevät miehet OLEMME taas harjoittamassa varsin AVUTTOMIA varsin hämärästi naista muistuttavia NAISIA kohtaan!

  Ketkä
  än eikä varsinkaan KUTKAAN koskaan kiinnitää huomiota siihen VIHAN maljan vetävyyteen, jonka arvon FEMINISTIT kaatavat, joka rouvan päivä ja yö suomalaisten MIESTEN niskaan VAIN siksi, että nuo ÄÄLIÖT ovat VIELÄ hengissä ja TEKEVÄT suomalaisessa AKKA -yhteiskunnassa ne KAIKKEIN VAARALLISIMMAT ja PASKAISIMMAT työt. Kun SAMALLA todellinen ”tasa-arvon” VOITTO on se, että LAUMA mustiin pukeutuneita NAARAITA, johtaa tätä maata ”Graalinmaljaa” vastaavalla ARGUMENTILLA eli ”NAISVIHALLA” kun tuon ”potteri hahmojen kavalkaadin harjoittamaa ilveilyä nimeltä politiikka arvostelee. Vain syystä, että maan asiat kusevat juosten kuin sukkahousujen saumat. Kun MIEHET sanovat suunsa puhtaiksi VAIN puhdistaakseen KORVANSA naisten sinne SYYTÄMISTÄ sanoista.

  Vastaa tämä suomaölaiskansallinen ”puhdistautumisritusaali” TOISTA suomalaista PYHÄÄ paikkaa nimeltä: SAUNA, jOSSA VOI EDES kerran VIIKOSSA nähdä emäntänsä ALASTI ja MIES voi puolustautua, jos SANOTTAVAA on. Heittämällä PIRUSTI kiukaalle VETTÄ ja jäädä niille sijoilleen kuin MIES!!! Ja kenties muistella vielä RAKASTA pullantuoksuista ÄITIÄÄN ja hänen ITSE valmistamiaan lihapullia!!!

  1. Eihän akat osaa valmistaa ruokaa. Pitää olla alfauros ja vielä palvella alkaa kotona kuin koiraa.

 17. Britit ja amerikkalaiset saastat eivät ole koskaan tunteneet mitään sopimisen käsitettä. He ovat olleet täysin kyvyttömiä raukkoja, jotka eivät ole koskaan osanneet mitään. Aina muiden on pitänyt elättää heitä, koska he eivät ole itse osanneet.

 18. Puheet ja teot on mentävä yhteen. Eikö niin? Ratkaisetko ongelmasi syyttelemällä kroonisesti muita?

  Mikä siis on perus ongelmasi silloin kun se ei johdu asuinmaasta, naisesta, lehmästä, päihteestä, neuroosista, sortamisesta, politiikasta, evoluutiosta tai rahoittajasta?

Comments are closed.