9 thoughts on “Päivän kuva: Transut

 1. Jos vihreällä pyllyttäjällä, eli Pekka Haavistolla olisi ollut tällainen lapsuus, niin hän olisi extaasissa.

  Nyt viherpyllyttäjällä on suuria ongelmia edessä, kun komentaja Kadyrov on ilmoittanut tuhoavan homo-ja transusaation koko maapallolta!

  1. Sopii kadyrovin yrittää mutta jos hän yhtä nolo taistelija kuin poikansa niin ei tule mitään. Poika oli ensimmäisten minuuttien aikana vaarassa tulla tyrmätyksi ja kadyrov istui itse katsomossa. Tuomari kiireen vilkkaan julisti pojan melkein kanveesista voittajaksi. Hetkisen idoli ei ole pitkäikäinen.

   1. Komentaja Kadyrovin pojilla on voittajan geenit ja siksi he voittavat!

    Komentaja Kadyrov myös ilmoitti, että Ukrainassa käynnissä oleva erikoisoperaatio tulee muuttumaan nyt huomattavasti julmemmaksi. Jippii!!!

    1. Voidaanko tilata Kadurov denaisifikoimaan punaterroristit Helsingistä? Tai Wagnerit valtamediaa hoitamaan sekä kommariyliopistot myös

 2. Koko PASKA kuuluu YK:n, EU:n, NWO:n, George Soroksen, WEF:n, JUUTALAISEN RAHAELIITIN, demokraatti-kommunistien, viher-natsien, rappareiden ym. saatanaa palvovien ”salaseurojen” agendaan luoda YKSI kommunistinen maailmanhallinto kaikkine ja + lisä Kiinan ”herkkuineen”. Kantsii tutkia ”Kiinan mallia” siitä kuinka ”ET OLE MITÄÄN”!!!

  1. Eihän tässä kukaan ole mitään nytkään, jos ei kuulu valtaelliittiin. On vain kaksi tasoa: orjat ja valtaeliitti. Eliitti tekee orjille ihan mitä voi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*