6 thoughts on “Päivän video: Koneinsinöörit

  1. Oppivelvollisuuden pidentäminen on tuottanut tulosta. Opettajat korvataan matuilla. Se on sitä vihervassaripolitiikkaa.

    Bambu onkin kevyttä, kestävää ja joustavaa telinemateriaalia. Bambuseipäällä on hypätty yli viisi metriä korkeutta. Heittämällä katolle, säästyy työaikaa.

  2. Kerrankin oma-aloitteisuutta ja langat omissa käsissä, ainakin jonkun aikaa. Kohta tulee valkoiset joka paikan hyysääjät kuten poliisi-ohjelmissa tekijät/asujat tummine pigmenteineen ja poliisit valkoisia esim. Amerikassa. Nekkereiden slummeissakin ja huume Hispaanojen ja diilereiden kiinniotossa aina valkoisia, menkää muualle, saa vain tekosyitä blm kun poliisi ”vastaa tuleen” ja kuolee poliisin avustamanakin monet elämänsä päättäjät jotka vihaa poliiseja eli kaikki kohti ampujat.

  3. Valittaa kun aseettoman ampuu vaikka et ehdi reagoida onko oikea ase kun alkaa sohottaan kohti. Kuolee muuhun kuin perus pidätykseen esim. sydänkohtaus niin heti riehutaan ihan Floydina. Entä valkoiset, no ei, esim. Suomessa kuolee juoppoputkaan niin ei tule mellakkaa ei edes omaiset sano mitään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*