5 thoughts on “Sarjakuva: Vapaustaistelija

 1. Huumeiden sallimisen hiljainen esitaistelija lienee Sanna Marin. Kokaiini antaa hänelle onnea, mielihyvää ja iloa. Sitä hänelle tuovat ulkomailta ”ystävänsä” diplomaattisalkuissaan.
  Se lienee myös oiva kiristyskeino?

  1. Tarkistaako tulli ulkomailta saapuvat vesiliikennealukset sekä lentoliikennealukset sekä Naton ym. sotaharjoituksiin tulevat välineet ja ihmiset. Vai pääsevätkö maahan vapaasti ilman mitään kontrollia?

 2. https://www.geni.com/people/Juho-Ferdinand-Niinist%C3%B6/6000000012910967047

  Niinistö onkin suvultaan Lindströmeja.
  Miksi Salen silmät pullottaa ulospäin kuin Mike Monroella, joka tuntee aineet?

  Marin on kyllä selvä tapaus ja ammattitaitoinen valhettelija. Keksiikö joku milloin se on puhunut totta? Rinne joutui eroamaan valettelun takia. Sateenkaarinainen saa valehdella vapaasti ja kaiki hyväksyvät sen.

  Marin on seuraavien vaalien ääniharava. Saa 27001 ääntä ja vetää Tampereelta mukanaan pari demarimatua mukanaan eduskuntaan. Pelle-Petteri ei saa kuin vain 13000 ääntä. Hullu-Uho vain 9700 ääntä ja pakenee Ukrainaan

 3. Neukuissa olivat KIELLETYT vitsit JOHTAJISTA ja NEUVOSTOLIITOSTA kuten tietenkin myös PILAKUVAT. Hallinto ITSE viljeli ”tönkkösuolattuja” vitsejä lännen KAPITALISTISIUSTA valtioista, mutta etenkin sirpin kärjen osoittaessa päävihulaista YHDYSVALTOJA.
  NYT kommunistit ovat LÄNNESSÄ ja KONSERVATIIVIT Venäjällä. Vain pikaliimaan jämähtäneet KUVITTELEVAT Venäjän olevan EXPANSIIVISEN Neuvostoliiton klooni. Se, joka on expansiivinen on LÄNSI globalisteineen, jotka levittävät MAAILMANVALLANKUMOUSTA nimeltä: NWO!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*