8 thoughts on “Koronasarjakuva

 1. Vieläkö joku jaksaa vouhkata rokotteista? Se ei ole mies eikä mikään, joka ottaa rokotteen. Mies tulee räkänokasta, mutta ei rokotteen ottajasta.

  1. Naisten on helppo tunnistaa nynnymiehet rokotteista ja makeista. Maskit ovatkin naisten salainen paskatesti, jolla he vain testaavat miesten tasoa.

  2. Minä olen varannut jo ajan viidenteen koronarokotteeseen. Mikä siinä on, että kaikki herkkäuskoisia rokotevastustajat kuuluvat minimaaliseen salaliittoteoreetikkojen porukkaan. Ei tuollaisesta minimaalisesta joukkiosta tarvitse välittää.

   1. No, miksi te olitte vuosi sitten eristämässä kaikki rokottamattomat Seilin saarelle?

    Olisiko ollut teillä fasisteilla sitten kaasutus mielessä?

    Teidän mielisairaiden raivo ei unohdu. Todisteet löytyvät netistä. Ette ole yhtään neukkulan kommareita ja Saksan natseja kummempia.

   2. Samanlaisia salaliittoteoreetikkoja suvakitkin ovat. Teillä on valtamedia salaliittolähteinä. Putin hyökkää, Putinin syytä kaikki, Putin on sairas jne. Kriitikot ja toisinajattelijat ovat Putinin ohjauksessa jne. Putin, Putin, Putin… Putin teki Trumpista presidentin jne… No, onko Putin hyökännyt? Siellä se palatsissaan tiettävästi istuu.

 2. Tulee se mies räkänokastakin,
  mutta ei rokotteen ottajasta.

  Tulee se mies merenkin takaa
  vaan ei tule turpehesta.

 3. EI kantsi SEKSTATA korona piikitettyä SÖPISTYSTÄ tai KOMISTUSTA, sillä kun IMU on SUURIN. PIIKKIPROTEINIINIT kulkeutuvat KIIHKEÄSTI verenkiertoon ja elimistöön TEKEMÄÄN TUHOA, joka edeltää SUKUPUOLIVIETIN uhoa!!!
  Eli NYT, jos KOSKAAN kannattaa olla HERRASMIES tai SIVEYDENSIPULI, vaikka se onkin niin IKÄVÄÄ. Mutta ainahan voi SYÖDÄ SILMILLÄÄN varovaisesti, sillä ”EI vara venettä kaada”!!!

  1. Erektio ei toimi nuorilla miehillä. Etsivät vikaa itsestään ja miehen mallista. Vai olisiko syynä, että kaikki alle nelikymppiset naiset ovat 1) siideriläskejä, 2) ylikoulutettuja akateemisia kuivis feministejä, 3) piilolesboja, 4) työorientoituneita uraohjussinkkuja 5) mt- ja päihdeongelmaisia kelan elättejä.
   https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/66ff14ec-9e8f-4d95-8063-a6ab3f82e556

   Selvää on ettei Suomella ole kuin nopea pudotus alas noilla eläjillä. MAAILMAN SURKEIN KANSA. HÄVETKÄÄ! Tilalle tulee terve elinvoimainen kansa ja kulttuuri, joka ei ole valkoista roskaväkeä nähnytkään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*