Marco de Wit 31 joulukuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Venäjä tulee jyräämään Ukrainan. Jopa valtamedia alkaa nyt asian ymmärtämään.

 

Yle ja “tutkija” Ilmari Käihkö käänsivät takkinsa: Venäjä voittaa sittenkin Ukrainan!

 

 

Lisäksi kaikki alkavat vihdoin tajuamaan, että lännen pakotepolitiikka on täysin epäonnistunut. Länsi ei ole onnistunut muussa kuin omaan jalkaan ampumisessa.

 

 

 

Lisäksi jopa Ukrainaa puolustavat lännen palkkasotilaat eli Mozartit myöntävät, että Ukraina on umpikorruptoitunut maa, joka myy suuren osan sille lahjoitetuista aseista.

 

 

 

 

Ei siis ihme, että Mozartit eivät halunneet uhrautua Ukrainan puolesta, vaan lähtivät käpälämäkeen Bakhmutista.

 

Venäläiset lähellä läpimurtoa Ukrainassa? Kumpi voittaa: Wagnerit vai Mozartit?

 

 

Venäjä on siis selvästi jyräämässä Ukrainan. Mutta hetkinen! Jos Venäjä on niin ylivoimainen, niin miksei se ole jo jyrännyt Ukrainaa? Yksinkertaista: Nato auttoi ja rahoitti Ukrainaa rakentamaan 8 vuoden ajan maailman parhaimmat linnoitteet.

 

Alla olevassa kartassa näkyy hyvin sinisellä valtavat linnoitteet. Itse asiassa lähes koko Donbassin rintama on sekä sininen että täynnä tulitusmerkkejä. Kuvassa näkyy lisäksi kuinka valtava linnoitus on pohjoisempana sijaitseva Ukrainan toiseksi suurin kaupunki eli Kharkiv.

 

 

 

 

Ukrainan linnoitteiden tehokkuus selitetään alla olevassa kuvassa ja videossa erittäin selkeästi. Fakta nimittäin on, että historian parhaimmat puolustusketjut ovat tällä hetkellä nimenomaan Ukrainassa ja siellä varsinkin Donbassissa.

 

 

 

 

 

 

 

Toki nämä Ukrianan linnoitteet eivät Venäjää pysäytä, vaan ainoastaan hidastavat. Toisaalta samalla Putin saa armeijalleen upean käytännön koulutuksen. Tällä hetkellä Venäjän armeija onkin aivan omaa tasoaan. Täytyy vain toivoa, ettei Putinin tähtäimessä ole seuraavaksi Suomi.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Miksi Venäjältä kestää niin kauan jyrätä Ukraina?

 1. Ei Putin ole sotahullu. Seuraavaksi hän ottaa mallia Donbassista ja rakentaa murtamattomat teräsbetonilinnoitteet Karjalan Kannakselle Lenkngradiin tulevan hyökkäyksen varalle.

  1. Nyt pitää kysyä New Yorkin pitkänenäisiltä sitä ainetta, joka muuttaa teräksen ja betonin pölyksi. Onnittelut kaikille niille, joille osakkeita tässä sodassa on. Te teette varmaa tiliä.

 2. Satanistiset, rikolliset ja sadistiset brittiläiset ja amerikkalaiset eläimet eivät tule enää voittamaan. Jumala voittaa lopulta satanistit.

 3. Venäjällä ei ole mihinkään kiire.Aika on heidän puolellaan.He voisivat lämäistä nato-ukrainan kenttään milloin tahansa.Vielä suomikin ehtii saamaan osansa kun Natsi Orpo ja kumppanit oikein kiirehtii.

 4. Harkovassakin (ulkomaankielellä Kharkiv) venäläiset ensin valtasivat kaupungin, mutta sitten säikähtivät sen ulkopuoella olevia linnoitteita ja juoksivat lopulta karkuun koko Harkovan alueelta. Linnoitteet siis hidastavat venäläisten etenemistä, mutta ei heidän pakenemistaan. Putin oli sitä paitsi tiedustelumiehenä täysin tietämätön moisista linnoitteista aloittaessaan sodan. Vai miten tämä nyt on tulkittava?

   1. Tässä Paskamaassa…KAIKKI ”Tutkijat”… Pitää tästä lähtien pistää ”lainausmerkkein” …

   2. Ari…Risto kuuluu siihen YL€/H$ kasvattamaan…(lobotoimaan)…Sukupolveen

    Ristolla on takuulla WEF Sonta Marinin ja NATO Suoli Niinistön kuvat roikkumassa seinällä…

  1. Kuka järkevä enää haluaa jatkaa ja tukea junttimiesten huonoa ja väärää paikannimien lausuntaa vain sen takia ettei juntin aivot edes pysty lausumaan kirjaimia?

   Suomi on ulkomaan kieli 99,99%:lle ja Ukrainassa 100%:lle.

   Emme myöskään halua että ukrainalaiset juntit keksivät aivan omia harhaanjohtavia paikannimiä Suomessa.

 5. Zaporizzian alueella on jo viikon ajan keskitetty Venäjän joukkoja ja siellä on nyt maassiivisia saattueita. Myös Bakmutin alueella modernia kalustoa(T-90) saapuu Wagnerien tueksi!

  Kun Bakmut romahtaa, niin siinä menee koko viimeinen puolustuslinja Donbassissa, eli kyseessä on hyvin merittävä läpimurto. Tämän jälkeen on edessä pienempien kaupunkien jälkeen Zaporizzian kaupunki, josta pääsee näppärästi Dniepr- joen yli. Ainoa oikea tapa mennä Odessaan tapahtuu pohjoisen kautta jolloin saadaan samalla Ukrainan huoltoreitit katkaistua, eli Odessan saa piiritettyä!

  Harkova on miljoonakaupunki, joten ennen sen valtausta se pitää muuttaa elinkelvottomaksi/elokapinamaiseksi kaupungiksi, jossa ei ole puhdasta juoksevaa vettä, sähköä, keskuslämmitystä ja nettiä. Itse asiassa tämä prosessi on jo käynnissä. Asuttamaton aavekaupunki on helpompi valloittaa vaikkapa tuhoamalla kortteli kerrallaan kunnon pommeja käyttäen. Ehkäpä olisi aika pudottaa FOAB!

  Venäjän armeijan komentaja Surovikinille pitäisi myöntää mitali vihreän siirtymän edistämisestä Ukrainan alueella. Tämä urhea kenraali on vähentänyt Ukrainalaisten kuluttamista parissa kuukaudessa enemmän kuin suvakit kykenevät koskaan tekemään! Myös aseisiin tarttuneita ukrainalaisia kuluttajia on vähennetty kiitettävästi!

  Elokapina on nyt hyvin kateellinen kenraali Surovikinille!

 6. Käytännössä Ukraina on nyt ns. Land locked -maa. Kaikki tavara menee lännestä. Ihan kuin lintuemo syöttää poikasiaan. Mikään laiva ei seilaa Odessaan ilman Venäjän lupaa. Venäjällähän on aikaa odottaa vaan jaksaako lintuemo lentää pesälle edes takaisin? Huomenna muuten edustajainhuoneen valta vaihtuu Republikaaneille vai onko se alkuviikosta.

 7. Suomi ei koskaan – toistan: EI KOSKAAN – lopeta kurdikommunistien tai ISIS-terroristien hyysäämistä eli NATO:on ei päästä. Eli nyt jatketaan fiksujen valintojen sarjaa ja ärsytetään Venäjää niin paljon kuin pysytytään. Kyllä tämä koko homma saadaan vielä räjähtämään omalle naamalle – odottakaahan vain. Luottamukseni tämän maan typeryyteen on vahva. EU:n korkovelkaraha heiluttaa Suomi-nimistä olkiukkoa, jolla on päässä ilmeisesti pelkkää tyhjää.

  1. Mutta se hyvä tsäkä tässä on ettei Suomi joudu jälleenrakentamaan itä-Ukrainaa, kun se on Venäjän aluetta nyt. Ja Venäjä ei siitä luovu. Eli tuolta me vältymme.

  2. Älä koskaan aliarvioi politikon tyhmyyttä. Onneksi NATO-sota ei tule koskettamaan minua eikä muitakaan jotka ovat irtisanoutuneet reservin palveluksesta. Mitä enemmän irtisanoutuu, sitä lyhyempi tuleva sota Suomen osalta on. Mutta sen sijaan, kärsimus on paljon pidempi kuin kuvitellaan. Jotkut parempiosaiset luulevat olevansa turvassa, mutta väärin luulevat.

   Niin että ei kun tyttöystävät ja vaimot raskaiksi. Kohta tarvitaan paljon lapsia. Todella paljon.

   1. Hattujen sotaan (1741-1743) ollaan menossa. Se kumosi Ruotsin suurvalta-aseman ja antoi alun Suomen irtaantumiseen ruotsalaisten sortovallasta. Se sota meni perseelleen alusta lähtien. Ruotsalaisia kuoli enemmän tauteihin kuin taisteluissa. Ruotsalaiset sotajoukot häipyivät kotiinsa vähin äänin ja suomalaiset sotilaat päästettiin koteihinsa ilman seuraamuksia Sotajoukon johtaja teloitettiin sitten Tukholmassa. Venäläiset käytännössä voittivat ilman taisteluja ja kostivat vain niiden alueiden väestölle, jotka jatkoivat sissisotaa (Pikku viha)

 8. EU on määrännyt jokaiselle osavaltiolle, kuten Suomelle, oman alueen Ukrainassa, jonka jälleenrakennus kuuluu osavaltion vastuulle. Suomelle kuuluu Donbasss ja Luhansk. EU oletti, että ne alueet puhdistetaan venäläisistä. Ukrainahan aloitti hyökkäyksen Itä-Ukrainassa pari viikkoa ennen Venäjän vastaiskua. Niin kauan kuin ne ovat venäläisten aluetta, niin EU:n käskyä Suomen ei tarvitse toteuttaa.

 9. Miksi hankkia ITSELLEEN sydäntauti? NYKYAJAN ihmiset ovat hulluja siksi, että KAIKEN pitää tapahtua MILLISEKUNNISSA!!! EI ole pitkäjänteisyyttä eikä kykyä KESKITTYÄ pitkäjänteisesti. Lasten PIIRRETYTKIN ovat jatkuvaa PAM. LÄISKIS, BOOM, ÄÄK ja AUTS kamaa, jossa puoli sekuntia on väliä seuraavaan MÄISKIS -”sattumukseen”. Kun kuningatar Viktoria oli vallassa. Lapset kuuntelivat lattiall.a istuen keräten pölyä kuuntelemassa satua, joka eteni kuin ETANA ja sisälsi ELÄMÄNOHJEITA sen määrän kuin KYKY-KERSAT eivät edes saavuta koko ELINAIKANAAN! MIEHET ja NAISET etenivät kuin kuolemaa tekevät ETANAT kun puheväleihin EI päästy vastakkaisen sukuolen kanssa kuin lukeisten PANSSARIKORSETTEIN vahvistettujen täti-ihmisten labyrintin läpi. Nythän KAIKKI näkyy heti LÄPI!!!

  1. Hieno parodia.

   – tärkeintä on avata tv ja sulkea omat aivot, – eiväthän niin monet ihmiset voi olla väärässä, -eikö kaikki ne, jotka eivät tue Ukrainaa pidäkin sulkea keskitysleireille, -tärkeintä on olla samaa mieltä kuin muut”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*