Free speech 31 joulukuun, 2022

 

Mikä logiikka siinä on, että Venäjän laajentuminen venäläisalueille, kuten Krimiin on valtava rikos, muttei juutalaisten siirtokuntien jatkuva perustaminen palestiinalaisten alueille?

 

Miksi Amerikan ja Israelin hyökkäykset ovat niin hyviä tai ainakin pikku juttuja, mutta venäläisten hyökkäykset maailman pahin asia?

 

Nykyään monien kansallismielisten kaksoisstandardit alkaa olemaan sitä luokkaa, että herää epäilys onko kyse ihan oikeasta rasismista, kuten Paavolakin huomauttaa.

 

 

 

37 thoughts on “Päivän kuva

 1. Siksi ovat hyviä, koska valtamedia on Israelin ja USA:n kontrollissa ja propagandavälineenä.

  1. Ei ole. Amerikkalaiset ovat kohta niin läskejä etteivät lentävät kalkkunat jaksa nousta ilmaan eikä kuskit mahdu ohjaamoon. Sama tapahtuu Suomen susi-F kolmevitosille.

  1. Tebros on maolainen kommunistiterroristi. Milloin otetaan maailmaneliitti hengiltä? Maailmassa on tuhansia tarkka-ampujia. Joukkorahoituksella tilataan tapot. Voin lahjoittaa tonnin milloin vaan. Otan vaikka pikavipin hyvään tarkoitukseen. Heh heh
   Pikavippiyhtiöt ovat maailmaneliitin yhtiöitä. Se onkin somaa, kun tapetaan eliitti sen omilla rahoilla.

 2. Lars Wir­ze­nius: Pa­lo­pu­he Li­nu­xin puo­les­ta.
  –    Rant: ye­ar of Li­nux on the desk­top

  Il­man Li­nu­xia maa­il­ma oli­si jo glo­ba­lis­tien ja Bill Ga­te­sin hal­lin­nas­sa.
  –    Avoin läh­de­koo­di.

  Jos an­nat Mic­ro­sof­til­le pik­ku­sor­men, se pis­tää ro­kot­teel­la sy­dä­mee­si.

  1. Vieläkö Linus Torvalds on elossa? Valtapaskamedia on vaientanut hänet ja Linuxin.

   Tietokoneala onkin oikein hyvä monopolikartelliesimerkki.

  2. Täysin SAMAA Mieltä..

 3. Led-va­lo häi­rit­see ih­mi­sen bi­olo­gis­ta kel­loa.
  –    Mo­re Re­se­arch Re­ve­als Harm­ful Ef­fects of Blue Light Ex­po­su­re from LED Lights
  –    https://archive.is/kkRov

  Va­lo­jen val­mis­ta­jat kiis­tä­vät tie­teel­li­set tut­ki­muk­set.
  –    Tu­lee mie­leen tu­pak­ka­oi­keu­den­käyn­nit, joi­den tu­lok­se­na oli, et­tä val­tio tur­vaa tu­pa­kan saa­ta­vuu­den se­kä syy­te­suo­jan val­mis­ta­jil­le; mak­sua vas­taan tie­ten­kin.

 4. Me­dia, jon­ka teh­tä­vä on ol­lut ja­kaa tie­toa, on nyt muut­tu­nut sar­ja­va­leh­te­li­jak­si
  –    Tuo­mio sar­ja­va­leh­te­li­joil­le

  Ih­mi­sil­le, joi­den mie­len me­dia on tu­hon­nut, pi­täi­si mak­saa kor­vaus ta­pah­tu­nees­ta va­hin­gos­ta.

  1. Medioille oltava sisältövaroitus ja maininta kenen etua ajaa jokin uutinen. Jokainen uutinen on politiikkaa ja vaikuttaa talouteen. Kuka maksaa toimittajan palkan ja kuka on median sponsori?

  2. Jos kerran valtamedia on sarjavalehtelija, niin laitonlehti on vielä kaukana edellä. Päivän kuvahan oli ihan oikein, venäjä, syyria ja iran ovat terroristivaltioita. Minä arvostelen myös USA:ta, se on yrittänyt toimia maailmanpoliisina mutta se ei ole yrittänyt valloittaa muita maita liittääkseen ne itseensä, eikä varsinkaan maapurimaitaan. venäjää ei uhkaa mikään muu kuin demokratia, jota se pelkää kuin ruttoa. Voiko venäjällä toimia Tucker Carlsonin kaltainen hallitusvallan arvostelija.? Ei voisi, hän joutuisi oikeuteen ja tuomittaisiin pitkään vankilatuomioon.

   1. Eikö Aku tiedä, että on muitakin keinoja valloittaa maa kuin sotilaallinen miehitys?

 5. Kun lu­et QR-koo­din, tie­dät­kö oi­ke­as­ti ke­nen bit­coin ti­lil­le ra­ha­si me­nee.
  –    QR Co­de Scam

  … näi­tä koo­de­ja on help­po tu­los­taa omal­la print­te­ril­lä.

 6. Kaiken huipentuma on se, että suvakit fanittavat valenatseja! Tosin suvakit fanittavat myös pervojen ylivaltaa(pride)!!!

  Krimillä on Sevastopolin laivastotukikohta, joten eihän Venäjä edes vallannut Krimiä, vaan poisti alueelta vihamieliset tahot ja palauttivat kurin ja järjestyksen. Nyt alue on maanpäällinen paratiisi, jossa elintaso on noussut erittäin huikeaa vauhtia!

 7. Okei…Turkki, Syyria ja Venäjä on liittoutunut nyt keskenään ja tavoitteena on puhdistaa pohjois-Syyria alueet kurditerroristeista, joten nynnyilyn aika on nyt ohi. Kurditerroristit on nyt luokiteltu jenkkien ja Israelin agenteiksi ja sätkynukeiksi!
  Oy vey, kuinkas näin pääsi käymään?

  Olisiko Venäjän aika pudottaa FOAB Rovajaan, joka on kurditerroristien päämaja?!!

  Kenen puolelle suvakit asettuvat? Kurditerroristien vai nato-veljemme Turkin puolelle? Jos suvakit asettuvat kurditerroristien puolelle, niin myös heidät täytyy eliminoida, jotta terrorismi saadaan kitkettyä pois Euroopasta.

  Terrorismin vastainen operaatio tulee varmasti leviämään Euroopan puolelle, koska täällä on aivan liikaa kurditerroristeja, jotka täytyy eliminoida. Toivottavasti ruususen unta elänyt supo osallistuu myös talkoisiin!

  2023 tulee olemaan vuosi jolloin Suomesta hävitetään joka ikinen kebabpizzzeria! Näyttää siltä, että lopullinen ratkaisu kurditerrorismiin ja suvakkeihin on lähempänä kuin koskaan. Jippii!!!

  Kiitos Erdogan, al-Assad ja Putin! Tulette palauttamaan rauhan Eurooppaan!

  1. Hetkinen älä kiihdytä itseäsi liikaa, se ei ole hyväksi sydämelle. Olet nähnyt unta tulevasta vuodesta ja uniisi on vaikuttanut epärealistinen toiveesi tulevista tapahtumista. Jos vain seuraa reaalipolitiikkaa, niin hyvin helposti näkee, että putin joutuu perääntymään, erdogan joutuu nöyrtymään Turkin vaalien jälkeen, jos esitä putinin totalitaarisia keinoja vaalien väärentämisessä. Merkkejä jo näkyy. Istanbulin suosittu pormestari yritän saada perusteettomasti vankilaan. Suomesta ei hävitetä yhtään kebabpitseriaa ensi vuonna. Sekin on hetkisen totalitaarisen mielen haaveita. Minä ennustan, että maailma on ensivuonna paljon parempi ja demokraattisempi paikka, jossa ihmisillä on ajattelemisen vapaus, ilmaisun vapaus, EU on yhtenäisempi kuin koskaan. Suvakit voittavat totalitaristit. Kuka haluaisi elää hetkisen ja kadyrovin maailmassa. Ei ihmiset ole tyhmiä, he ovat valveutuneita demokraattisia. Oletteko pettynyt Italian uuteen pääministeriin, kun ei häntä ole hehkutettu pitkään aikaan. Olisiko syy siihen, että hän on täysillä mukana tukemassa Ukrainaa? Kiina ja Intia pitävät entistä enemmän etäisyyttä venäjään, he ostavat energiaa halpaan hintaan, johon venäjä on pakotettu myymään. Venäjän teknologinen kehitys ottaa takapakkia. Kiinakin kielsi myymästä mikropiirejä venäjälle.

   1. Muista mtä kurdeille kävi kun alkoivat kukkoilemaan Saddamille!

    Nyt on uusi kierros ja komean Erdoganin johdolla laitetaan piste turkkilaisten ja arabien kansanmurhaamiselle ja paikkojen rikkomiselle!

    Stop kurditerrorismi!

    Toivottavasti myös Aku vastustaa terrorismia ja kansanmurhaa, niin kuin me tavalliset suomalaiset!

   2. Kirkon Ulkomaan Apu =
    Matti Ridanpää =
    Olet Hullu =
    Timoteus

    Terveisin. Entinen Lahjoittaja

   3. Kirkon Ulkomaan Apu..

    ..”Kiinakin kielsi myymästä mikropiirejä venäjälle”..

    PITÄÄ paikkaansa…Ne ANNETAAN.

   4. EU on yhtenäinen siinä mielessä, että Suomi on valittu maa. Suomen johtajat ovat samaa mieltä hiljaisella suostumuksella. Per nuppi suomalaiset maksavat eniten EU:lle jäsenmaksuja ja tukipaketteJa ja jos NAto-jäsenyys toteutuu siihen menee loputkin rahat. Onko siis ihme, että koulutus ja terveydenhuolto on romahtanut kehitysmaatasolle. Se on kaikille ok, kukaan ei mussuta vastaan. TÄRKEINTÄ ON KONSENSUS. Niin lampaita ollaan ettei edes mielessään kukaan protestoi. Tärkeää on ettei loukata ”johtajia”, vaan ollaan kilttejä heille aina. Kyllä johtaja tietää, vaikka olisi zombi

 8. Jopa YK melkein tuomitsi palestiinalaisten häädön; mutta WHO on lempilapsensa eli maailman hallinnon kehittäjien kanssa täysin samoilla linjoilla . Suomen äänestystulosta YK:ssa en tästä asiasta ole medioissa löytänyt; voisiko joku valistaa mitä ”Suomen kansa” on asiasta mieltä julkisessa elimessä ?

  Mutta Suomen päänatsin uudenvuoden tervehdys on jo YLE-teksti tv:llä näin aattona julkistettu etukäteen.

  Kyllä ”me” oikein teimme, kun Nato-jäsenyyttä haimme ja … siis koko Suomen talouden tällä lamaan löimme .

  Kyllä kansa nyt seuraavissa vaaleissa meitä auliisti kiittää ja äänestää, kun miljardien aseet maksaa saamme ja koko maailman Sanna pelastaa .( Suomen kansalaiset hippasen auttavat veroja maksamalla ja Suomen velkoja TIETÄMÄTTÄÄN takaamalla ).

  Jo edelliset käärmeen piippuun panivat, ja Sanna ampuu; kun kerran käsketään globalistieliitin toimesta !

  Lehdessä tästä lahjonnasta on kerrottu 19.2. 2013 / Iltalehti ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

  Suomi on tuhottu sisältä päin ”lainsäädännöllä”; mm. 2017 laki panttikirjojen sähköisestä hallinnasta Turun maanmittauslaitoksella.

  Tulos : kun asunto / mökki on maksettu pankki voi jättää panttikirjan omiin nimiinsä tässä ”sähköisessä” rekisterissä ja saada tätä ”vapaata panttikirjaa” vastaan 7 kertaisesti lainaa Euroopan keskuspankilta !

  Siis tekemällä tehty pankkikupla, jonka tarkoitus saada ihmisten kiinteä omaisuus TÄLLÄ PETOKSELLA eliitin haltuun .

  Yksikään lehti EI kansalaisille halua kertoa tästä ”lainsäädäntömuutoksesta ! Odotan tehdäänkö tässä lehdessä lopulta syväluotaava artikkeli satojen miljardien omaisuusmassan ”luvattomasta käyttöönotosta” ja lainsäädännön salaamisesta kansalaisilta ?

  Tässä tulevaisuuden ”puolueelle” tai miksi sitä ikinä kutsutaankaan tärppi vaalitäkyksi; ottaako YKSIKÄÄN koppia asiasta ?

 9. Tuohon kuvaan voi laittaa mitä tahansa lippuja ja kääntää asian miten päin vain, kunhan et vain koskaan laita USA:n pyhää lippua väärään paikkaan. Loppuun pieni kuriositeetti: USA on maailman juutalaisin maa. Vanhan koulukaverini Heikin mukaan taas Suomi on maailman amerikkalaisin maa. Heikki oli jo yli 20 vuotta sitten oikeassa.

  1. USAn lippuun sopii kääriä jätteet. Lipun polttaminen ei ole häväistys vaan ainoa laillinen tapa hävittää lippu.

 10. Sönkkö-Sauli sössöttää toiseksi viimeisen puheensa. Sauli Väinämö Lindström. Helmikuussa 2024 Saulin aika on ohi.

 11. Johtuu ajatuksesta että kys maapläntti kuuluu uskontoryhmälle jonka nykyjäsenten etniset juuret ovat lähinnä jossain Mustanmeren alueilla. Suomalaisen koulujärjestelmän ja median hedelmiä

 12. Viimeistään NYT ovat menneet PUUROT ja VELLIT niin sekaisin, että KOKKINA hääri ITSE piru!

  Mutta SE on varmaa, että kun on ISRAELISTA kyse. Millään EI ole MITÄÄN väliä, koska sillä on DIPLOMAATTINEN koskemattomuus niin TÄÄLLÄ kuin TUOLLA puolenkin, Oleellisinta ON, että MUUT maksavat AINA kaikki LASKUT!!!
  On kaiken HUIPPU, että NATSIT ovat KYLÄSSÄ maassa, joka RAHASTANUT koko WWII:n jälkeisen ajan historian ”TEHKÄÄ HYVIN” -vieraiden tekemällä kansanmurhalla. Joka tosin oli pelkkä suhteellisen hatara, mutta vakava yritys murhata ihmisiä teollisesti kun vertaa tämän päivän ”HIGHTEC” pläjäykseen, jossa on TARKOITUS teurastaa KOKO maailman ”TURHAT SYÖJÄT” pois kuleksimasta kokonaisen MIELISAIRAALAPOTILAS aineksen TOIMESTA. Ja mikä IHMEELLISINTÄ! ITSE Israelin valtio on MYÖS ollut HANKKEESSA intona mukana KUSETTAMASSA omiaan, jotka sentään olisi TYHMÄ valkoinen mies LUULLUT säästettävän. Mutta kuten jo sanoin: ON aivan SAMA, mitä tuossa ”ihanuuksien ihmemaassa tapahtuu tai tehdään, sillä YKSI on ja PYSYY: Wanhalla Testamentilla voidaan AINA lyödä ”jatko-osan” ahmijoita PÄÄHÄN niin, että tuntuu. Tärkeintähän on SE, että ME luemme ja HUUMAANNUMME I:stä osasta eli ”juutalaisten Kalevalasta” eivätkä HE, jotka olivat pääosassa tuossa kirjassa, jossa kultainen vasikka oli jo pystyssä kun MOOSES viimein rähmysi vuorelta alas kivitaulujensa kanssa. Jotka ”NEKIN” ovat enemmänkin TARKOITETTU meille kuin HEILLE!!!

 13. “The CIA owns everyone of any significance in the major media.”
  William Colby, former CIA director

  “We’ll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false.” William Casey, CIA Director

  “We are grateful to the Washington Post, the New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years. It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the lights of publicity during those years. But, the world is now more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national auto-determination practiced in past centuries.” David Rockefeller, Baden-Baden, Germany 1991

  https://m.youtube.com/watch?v=O3AW2YFbqJE

  https://m.youtube.com/watch?v=fZEwwGWmaYg

Comments are closed.