12 thoughts on “Päivän video: Musta jää

 1. Voivat säätää lain, jolla kielletään vihafaktat ja -sanat. Mutta sitten niiden tilalle tulee vain uudet sanat, joiden konnotaatio on vasenpunaliberaaleille hengenahdistusta aiheuttavaa. Poistuuko ongelma eli sen aiheuttaja itsessään; omalla lajityypillisellä tavallaan mihinkään, vaikka sen nimeä vaihdettaisiin kerran kuukaudessa? Ei nimi miestä pahenna, ellei mies nimeä.

  1. Olen odottanut sitä hetkeä kun suomalaiset rupevat tekemään vitsejä kaikesta ”Radio Jerevanin” tyyliin. Ihan ensin vaikka politikoistamme ja sitten EU:sta sekä eri tilanteista. -80 luvulla oli paljon neekeri-vitsejä ja niitä kerrottiin julkisesti. Armeijassakin minulta kysyttiin ruokajonossa joka päivä uusi vitsi, minä kun muistin niitä silloin melkoisen kasan.

   Nykypäivän pakoloisongelmaan sopisi vanha kysymys ”Mikä on 30 neekeriä meren pohjasssa? Hyvä alku”.

   1. Se on aika hyvä vitsi, jossa lampun henki antaa yhden toivomuksen paikalla olleille, jotka olivat juutalainen, meksikolainen, neekeri ja rasisti (engl. ”bigot”).

  2. Tätähän minä sanoin jo alakoulussa, kun siellä yritettiin 70- ja 80- lukujen vaihteessa poistaa kiroilua.

 2. Kun luin otsikon. Ajattelin, että mustä jää, vaikkapa linja-autosta niin kuin muuan ”valtteri”!
  Eli MINUT on ainakin EHDOLLISTETTU, josta voikin seurata EHDONALAISTA tässä liian VALKOISESSA Suomessa!

 3. Jostakin rutosta eikös ole käytetty ilmaisua ”musta surma”. On jo aika rasistinen ilmaisu. Joillakin natseilla, kuten esim. niillä ns. Asovin natseilla on musta aurinko-symboli, mihinköhän sekin viittaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*