Marco de Wit 1 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on jo kohta vuoden ihmetellyt miten nimenomaan suomalaiset on saatu niin totaaliseen sotahuumaan. Siis kovempaan kuin mitä missään muussa maailmassa, vaikka sotahuuma uhkaa tuhota suomalaiset tekemällä Suomesta suurvaltojen taktisten ydinaseiden taistelukentän.

 

Niinpä sitten Laiton Lehti on etsinyt selitystä evoluutiopsykologiasta. Selitys onkin yksinkertainen: Suomalaiset ovat maailman ainoa valkoinen metsästäjä-keräilijäkansa. Niinpä germaanien on helppo toisaalta ostaa suomalaisten valtaeliitti ja toisaalta aivopestä suomalaiset vaikka konkkaan ja itsemurhaan.

 

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

Onneksi länsimaissa on paljon ihmisiä, jotka eivät lähde sotahulluuteen valtamedian painostuksesta huolimatta. Päinvastoin. Jotkut osaavat näyttää kuinka naurettavaa ja raukkamaista Ukrainalla hyvesignalointi onkaan.

 

Tässä parilta lukijalta hieno katselusuositus. Joku on myös tehnyt tähän upeaan videoon suomalaisen tekstityksen.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Miten hyvesignaloida Ukrainan puolesta mahdollisimman tehokkaasti?

 1. Tuossa videossa oli se ”hauska” mitä itsekin huomannut.
  Monet jotka menetti täysin uskon valtamediaan ja ”asiantuntijoihin” koronan ja monen muunkin asian suhteen, niin nyt he uskovat Ukrainan sodasta kaiken mitä valtamedia tai ”asiantuntijat” sanoo.
  Ja ovat itse alkaneet käyttää muista leimasanoja kuten ”putinisti”, vaikka heitä itseään leimattiin juuri 2-3-vuotta koronamielipiteiden takia..

   1. Olisko Globalisti?
    Kansallismielisiähän nyt kutsutaan putinisteiksi, paitsi sinimustat ovat tästä poikkeus, koska russofobeina he ovat siinä asiassa globalistien käsikassaroina. Ainakin sinimustat kuvittelevat että azovin natsien tukeminen olisi joku suomen etua tukeva teko, vaikka siinä selkeästi menetetään puolueettomuuden suoja.

   2. Jep, vaikka oikeasti vallassahan on Barack Obama, mutta siitä ei saa väännettyä oikein kunnolla mitään? Obama ja Biden ovat kummatkin pupetteja, joten olisko ihan vaan ”pupetti” sopiva?

    Luin eräästä lähteestä, että Charles Windsor on oikeasti se, joka määrää, mitä muut tekee (englannin kuninkaalliset on oikeasti saksalaisia), esti mm. Etelä-Afrikan lääkäriä kertomasta, että se Omicron-versio oli ihan vaaraton nuha, häärännyt siellä ilmastokokouksessa Gretan ja Bill Gatesin kanssa. Charles erään brittilain nojalla perii kuolinpesät, mikäli ihmiset eivät tajua tehdä jotain lakimuutosta, nimetä itseään naiseksi tai mieheksi (en tiedä mitä tarkoittaa), muuten kuolinpesän omistaa vain nimi, ja siinä tapauksessa Charles perii hänen omaisuutensa.

    Eli Charles rikastuu kuolleista briteistä?

    https://expose-news.com/2022/12/31/russian-ministry-of-defence-names-key-players/
    Nimimerkki John kertoo asiasta, samoin sanoo, että tätä Englannin kuninkaallisten petosta on tutkinut jo 40 vuotta eräs nainen: http://annavonreitz.com/forengland1.pdf

    1. Tuon saman artikkelin alla nimimerkki John sanoo myös, että Charles Windsor sanelee myös ehdot WEF:lle

 2. Täsmälleen.

  No, Aku? Eikö sinua nolota, kun sinut on paljastettu? Voit hakea lohtua siitä, että teitä tv:n katselijoita ja ajattelun ulkoistaneita on paljon. Minä häpeäisin olla heikkoluontoinen helposti johdateltava yllytyshullu laumasielu.

  1. Ns. valtamedialla on omat puutteensa ja ylilyöntinsä mutta se on kuitenkin paljon luotettavampi kuin nämä itseään vaihtoehtomedioiksi kutsuvat. Laitonlehtikin on lehti, joita kutsun rusinat pullasta medioiksi , ne poimivat juttuihinsa vain sellaiset kohdat, jotka kontekstista irroitettuna ajavat vain epäluottamusta ihmisten välisiin suhteisiin. de witkin vääntää evoluutiopsykologiansa ja offensiivisen realismin niin mutkalle, että niihin perehtyneet tutkijatkaan ei tunnista koko teoriaa. Mutta niinhän valkoisen ylivallan edustajat tekevät, ei heillä ole mielessä yhteinen paras vain oma napa on lähinnä ja aimo mieskin hetkisen kanssa menee samaan halpaan. Ehta libertaari kun on niin de wit saarnaa kaikkien sotaa kaikkia vastaan, muille mielipiteille ei ole sijaa. Omassa agendassa laitonlehti käyttää väärennettyjä kuvia ja lähes pelkästään amerikkalaisten valkoista ylivaltaa kannattavien ja poispotkittujen asiantuntijoiden katkeria mielipiteitä. On se kumma, niin paljon kuin laitonlehti vihaankin länsimaita, niin valtaosa lähteistä on kuitenkin juuri sieltä. Mutta hei, sehän osoittaa vain länsimaisen demokratian vahvuuden.

   1. Sinä kun jaksat vouhkata valkoisesta ylivallasta niin mikä muu valkoisten maassa sitten pitäisi olla? Mustien ylivalta? Juutalaisten ylivalta? Arabian ylivalta? Kurdien ylivalta? Mongolien ylivalta? Monirotunen koalitio?

 3. Jos fanitat Ukrainaa, niin sitten fanitat esinahatonta natsipresidenttiä ja naton biolaboratioita! Yääkh!!!

 4. Netanjahun sanotaan olevan äärioikeistolainen, jopa Suomen valtamediassa, ja sitä pidetään paheksuttavana. Vaaleja silmälläpitäen olisiko oikeutettua alkaa puhua kokoomuksesta äärioikeistolaisena puolueena? Ovat luoneet mielikuvaa maltillisesta kokoomuksesta, mutta eivät taida olla…

  Mikesi käytetä samoja psykologisia sodankäynnin välineitä, mitä vastapuoli on käyttänyt ja aleta hokemaan, että kokoomus on ÄÄRIOIKEISTOLAINEN, Orpo on äärioikeistolainen, niin tyhmät lampaat alkaa hokea sitä kaduilla ja Turun toreilla. Pienpuolueiden johtajat voisivat ottaa tämän saman halvan vaalikeinon käyttöönsä, ja alkaa hokea joka välissä, että kokoomus on äärioikeistolainen, niin lampaat voisivat alkaa uskoa niin. Samaa voidaan tietenkin sanoa Marin & kumppaneista.

  1. Kokoomus on ääriglobalistinen, venäjävastainen, koronapiikkimyönteinen radikaali vihervassaripuolue. Vihaa ja loisii duomalaisista kuten vihervasemmistokin.

   1. Juu, mutta vihervasemmistolaiseksi nimeäminen ei horjuta kokoomuksen suosiota, äärioikeistolaiseksi nimeäminen aiheuttaisi siis paheksuntaa, koska Suomessa on niin paljon vasemmistolaisia.

    Voi olla myös, että kokoomus on tahallaan luonut itsestään mielikuvaa vasemmistolaistuneena ”maltillisena” kokoomuksena. Työväen presidentti, vai mikä se Niinistön vaalislogan taas olikaan? Sille naureskeltiin, mutta aivopesu toimi, ja puoluetta alettiin pitää vähemmän oikeistolaisena.

 5. Jokainen amerikkalainen, jokainen brittiläinen ja ruotsalainen ***** on suomalaisten pahin vihollinen ja mädättäjä.

 6. Emme voi olla vapaita ennen kuin kaikki amerikkalaiset, brittiläiset ja ruotsalaiset on saatu sekoitettua erittäin älykkäisiin neekereihin.

  1. Minusta ei pidä sotkea noita saastaisia olijoita puhtaaseen neekerivereen. He rappeuttavat myös sitten puhtaan mustan rodun.

  1. Mike Tyson on kehuskellut omaavansa runsaasti neandertalilaisen geenejä. Neandertalilaiset syrjäyttäisivät nykyihmisen muutamassa vuosikymmenessä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*