4 thoughts on “Päivän video: Ilotulitus

  1. Nuo varmasti muistaa ilotulituksen lopun ikäänsä. Yölälä se olisi ollut varmasti näyttävämpi.

    Ja mitä tulee tuohon vene-videoon niin kannattaako aina koittaa näytellä ”kovanaamaa” jos on lasileuka? Kaikille olisi varmasti ollut parempi jos oltaisiin vain ajeltu satama-alueella nopeurajoitusten mukaan eikä koitettu aikaansaada aaltoja joista pääsee pomppimaan. Tyhmyydestä sakotetaan. Onneksi kukaan ei kuitenkaan kuollut. Vaikka lasileuka oli äly mäellä vielä videon loputtuakin.

  2. USA:n ”punaniskoista” wokeista eli ns. ”tulevaisuuden toivoista” on sanottu ”siltapilari” -punaniskojen suulla, etteivät ensm. osaa kuin masturboida ja pelata tietokonepelejä. Tämä tulee liittymään KOHTALOKKAANA tekijänä Yhdysvaltain sivilisaation väistämättömään romahdukseen, koska MURHAPIIKKI on tappanut ja vammauttanut TYÖIÄSSÄ olevia kansalaisia mittavat lukumäärät kuten SAATANAN PALVOJILLA on ollut TARKOITUSKIN. MILLENEUMEJA on kuollut jo NYT enemmän kuin Vietnamin sodassa kaatui nuoria MIEHIÄ!!! USA:sta aiotaan murhata KAIKKI sen VALKOISET asukkaat ja TILALLE imuroidaan nk. PAKOLAISIA, joita TULEE massoittain KOKO ajan läpi PARAATIOVESTA ”uudeksi” halvaksi, tyhmäksi TYÖVOIMAKSI. Kunnes HEIDÄTKIN ”korvataan” ihmisroboteilla, jotka ovat ”älykkäitä” ja peräti ”väsymättömiä” kun ”avionnea” muistellaan!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*