4 thoughts on “Sarjakuva: Vapaata vai vihapuhetta?

  1. On myös vapautta polttaa amerikkalaisten ja brittiläisten verivihollisiemme lippuja, jotka ovat satoja vuosia riistäneet, varastaneet ja ryöstäneet kaiken elintasonsa. Ihmisten vapautta ei voi olla, jos amerikkalaisista ja brittiläisistä saastoista on mitään jäljellä, sillä he yrittävät jatkaa selkänahastsmme loisimista ja riistoa. Tämä ja helppo ympäristö on heidän elintasonsa koko salaisuus. On vain helppo ottaa ja varastaa muilta, varsinkin rauhallisilta kansoilta.

  2. Nyt on osuva kuva. Amerikkaa ja sen 400 miljoonaa asukasta saa vihata ja saat uhata atomipommittaa koko maan. Sinua ei oteta vakavasti. Jos sanot vihaavasti aakkosvammaisia tai fentanyyliin kuollutta mustaa narkkaria, niin joudut linnaan. Eikö USA ja sen lippu edusta sodomiitteja ja neekereitä? Ei, sillä niillä on omat lait.

  3. Emme lepää ennen kuin viimeinenkin amerikkalainen ja brittiläinen *********** on eliminoitu keskuudestamme laillisin keinoin. Tämä sekarotuinen *****kansa pitää sekoittaa erittäin älykkäisiin neekereihin.

  4. KOMMUNISMIA sen likipitäen kaikkein SAIRAIMMASSA muodossa!!! Karl Marx oli SATANISTI, joka oli juutalainen, joka kääntyi kristinuskoon ja oli HARRAS KRISTITTY kunnes ”vaihtoi” ISÄNTÄÄ… Loppu onkin RUUMISKASOJA pitkin MAAILMAA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*