Free speech 2 tammikuun, 2023

 

Laiton Lehti on kertonut, että Suomi olisi helppo pelastaa aitokansallismielisten suurella vaaliliitolla ja postiluukkuihin jaettavilla totuuslehtisillä. Ainoa este tälle on monien aktivistien naivius, tyhmyys, mielisairaus, lahjottavuus ja tasa-arvointoilu.

 

 

Kiukkuinen lukija: Laiton Lehti vihaa naisia! Vastaus: Yleisstrategia

 

 

Laiton Lehti onkin evoluutiopsykologiaan vedoten todistellut, että suomalaisten naivius ja sopulimaisuus johtuu heidän ainutlaatuisesta metsästäjä-keräilijätauststaan. Suomen geenistö on sopeutunut taistelemaan ja juonittelemaan ankaraa luontoa eikä muita kansoja vastaan. Tämän takia germaanien ja juutalaisoligarkkien on ollut niin helppo hallita Suomea satoja vuosia näihin päiviin asti taloudellisesti (vähimmäisvarantopankkijärjestelmä), poliittisesti (Ruotsi, Venäjä, Saksa, EU) ja sotilaallisesti (Natsit, Nato).

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

Itse asiassa suomalaiset ovat niin huijattavissa, että he ovat valmiita rahoittamaan muita kansoja ja jopa kuolemaan heidän puolestaan. Suomalaiset ovatkin omaksuneet innokkaimmin lännen eli germaanien ja juutalaisten hulluimmatkin ideat pankkihuijauksesta kulttuurimarxismiin. Niinpä herää kysymys. Ovatko suomalaiset naiviuden lisäksi myös maailman mielisairain kansa?

 

Ei tietenkään. Metsästäjä-keräilijägeenistön takia Suomessa on (suhteellisesti) paljon naivisteja, mutta hyvin vähän mielisairaita. Tämä johtuu siitä, että Suomi on maailman pohjoisin valkoinen maa. Niinpä se myös oli pisimpään kaikista köyhin valkoinen maa. Suomessa oli valtavia nälänhätiä vielä 1860-luvulla.

 

 

Päinvastoin kuin kaikissa muissa valkoisissa maissa, niin Suomessa dysgeniikka ei alkanut 1800-luvun alussa, vaan vasta sata vuotta myöhemmin. Tämä *suhteellisesti* vähäisempi dysgeniikka myös selittää miksi suomalaiset ovat maailman älykkäin, rehellisin ja tasapainoisin valkoinen kansa. Tosin hyvin tasapaksusti eli ankara pohjoinen luonto (suhteellisen pitkälle) eliminoi suomalaisten geenialtaasta sekä idiootit että nerot.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

Itse asiassa Suomi voisi olla maailman paras kansa ja jopa ihmiskunnan pelastaja, JOS se tulisi itsenäiseksi. Se kuitenkin edellyttäisi germaanis-juutalaisen valtaeliitin kaatamista ja sehän ei käy, koska metsästäjä-keräilijägeenit käskevät suomalaisten katsoa ylöspäin ja totella herroja.

 

Tämä suomalaisten naivismi on sitäkin vaarallisempaa, että nimenomaan nämä herrat eli germaanit ja juutalaiset ovat maailman rikkaimmat kansat ja varsinkin niiden eliitit ovat olleet vapaita luonnonvalinnasta jo satojen vuosien ajan. Niinpä se on nimenomaan germaanien ja juutalaisten eliitti, jossa on (suhteellisesti) eniten mielisairaita. Eli siis tohtori Duttonin sanoilla myrkyllisiä mutantteja.

 

Päivän kuva: Noitaroviot takaisin!?

 

 

Onkin todella ironista, että Natoa johtava maailman mielisairain eliitti on nyt saanut sijaistaistelijakseen maailman älykkäimmän ja uhrautuvimman valkoisen kansan eli suomalaiset. Toisaalta ehkä tämä oli väistämätöntä. Maailmanhistoriahan on pitkälle biologiaa. Onhan se selvää, että käet tulevat aina pesimään niiden terveimpien, mutta naivimpien lintujen pesiin.

 

 

 

 

 

26 thoughts on “Maailman mielisairain kansa: Suomalaiset, juutalaiset vai germaanit?

 1. Suomalaisille on ryyppy- ja väkivaltageenit, myös naisilla, jotka ovat sen geenien kantajia ja vaistomaisesti valitsevat kumppanikseen väkivaltaisen alkoholistin. Näitä sukuja löytyy Suomesta paljon. Minkään muun kansan naiset eivät kelpuuta vilpitöntä suomalaista junttirenttua miehekseen kuin vain nämä. Tyhmyyskään eikä naiivius haittaa. ”Juutas Käkriäinen” on ihannemies.

  1. Missään muualla ei myöskään ole samanlaisia vastenmielisiä, uskottomia ja vihaavia huoria kuin Suomessa.

 2. Hauska nähdä… Että huumori Kukoistaa vielä näinä päivinä..

  ..mutta hyvin vähän mielisairaita…

  …selittää miksi suomalaiset ovat maailman älykkäin, rehellisin ja tasapainoisin valkoinen kansa…

  …Itse asiassa Suomi voisi olla maailman paras kansa ja jopa ihmiskunnan pelastaja, JOS se tulisi itsenäiseksi..

  1. JOS suomesta tulisi maailman valtakieli. Mutta eihän siinä ole edes konditionaalia.

 3. ”aitokansallismielisten suuri vaaliliitto”
  En vieläkään näe miten tämä vaaliliitto voisi toteutua kun Vapauden Liitto näyttää olevan ainoa näistä ”aitokansallismielisistä” pienpuolueista joka puhuu tämän liittouman puolesta? Mikäli olettaisimme että VKK olisi oikealla asialla ja haluaisi muutosta asioihin niin tämä haluttomuus tehdä yhteistyötä muiden suomen pelastajien kanssa on suuri mysteeri jolle en vieläkään keksi mitään järkevää syytä. Ainoa ”selitys” jonka olen tälle kuullut on levelin Junnun toteama että he eivät haluaa jakaa vaalilistoja noiden muiden kanssa. Käsittääkseni myöskään Sinimustia tätä yhteistyö ei myöskään näytä kiinnostavan ja paljonko SML:llä ja NATOkiimaisilla persuilla on käytännön eroa tällä hetkellä on jotain jota kannattaa miettiä. Aikuisten oikeasti onko VL:n ja Kristallipuolueen lisäksi olemassa ketään muuta tahoa joka tuohon liittoon olisi tällä hetkellä liittymässä?

  ”postiluukkuihin jaettavat totuuslehtiset”
  Käytännössä aika suuri osa ihmisistä nykypäivänä katsoo vain onko postin seassa laskuja ja heittää kaikki mainokset, ja usein jopa lehdetkin, suoraan roskiin. Pitäisiköhän tuo totuuslehtinen sitten naamioida laskuksi ja yrittää käyttää suomalaisten authoriteettiuskovaisuutta hyväksi laittamalla sinne viimeiselle riville kehotus äänestää lehtisessä mainittuja puolueita T. EU:n suuri isoherra?

  Oleellisinta tuon mahdollisen vaaliliiton ja noiden totuuslehtisten kanssa olisi kuitenkin että niitä ruvettaisiin lähiaikoina myös toteuttamaan, ei niihin vaaleihin enää kovin monta kuukautta ole ja seuraavaa tilaisuutta ei välttämättä edes tule koska tätä menoa EU-integraatio on jo niin pitkällä vuonna 2027 että silloin ei enää äänestetä SDP:tä, persuja tai kansallismielisiä pienpuolueita vaan PES:iä, ID grouppia ja muita euroopan parlamentin poliittisia ryhmiä EU:n aluevaaleissa.

  1. Nuohan on kaikki jo kokeiltu ja toimiviksi todettu. Omana aikanaan.

   Ehkä kuitenkin pitäisi pystyä innovoimaan hieman ja ihmisille pitäisi saada nämä viestit tähän nykyajan tyyliin – kaikkitännemullehetinyt!

   En sano että tietäisin totuuslehtistä parempaa, mutta jossain on varmasti joku älykkö, joka taitaa sellaisen hienovaraisen ja nykyaikaisen ”mainostamisen” taidon… Etenkin kun alkaa näyttää aika kuolleelta ajatus siitä, että noita lehtisiä kukaan lähtee jakamaan. Ulkonakin taitaa olla vähän liukasta…

 4. Sveitsiläiset eivät olleet naiiveja…

  ”Vuonna 1315 sveitsiläisten vuorikiipeilijöiden joukko väijytti itävaltalaisia ​​feodaaliritarien joukkoja, jotka olivat tulleet vahvistamaan Habsburgien feodaalista valtaa kapinallisten sveitsiläisten yli.

  Kovat sveitsiläiset maanviljelijät ja metsämiehet Unterwaldenin, Urin ja Schwytzin metsäkantoneista joutuivat tiiviisti tiivistettyjen itävaltalaisten ritarien ja asemiehien kimppuun käyttämällä pitkiä haukeja tai tappavia sauvakirveitä, jotka tunnetaan alapardeina, ja tappoivat heidät ilman neljäsosaa.

  Kaksi vuotta myöhemmin sveitsiläinen talonpoikajalkaväki nappasi toisen itävaltalaisen retkikuntajoukon Luzernin lähellä Sempachissa ja murskattiin.

  Nämä ankarat taistelut olivat ensimmäinen kerta nykyhistoriassa, kun jalkasotilaat olivat kestäneet raskaasti panssaroituja ratsastettuja ritareita. 

  Nämä käänteentekevät kohtaamiset merkitsivät eurooppalaisen feodalismin lopun alkua ja jalkaväkiarmeijoiden nousua.

  He myös vapauttivat Sveitsin metsäkantonit Itävallan vallasta ja loivat Euroopan ensimmäisen itsenäisen demokraattisen valtion, Sveitsin valaliiton.

  Aina älykäs Machiavelli sanoi sveitsiläisistä sotureista: 

  Raskaimmin aseistettu, kaikkein vapain.” 

  https://mises.org/power-market/dont-mess-swiss

 5. Ne ihmiset joilla vielä kykyä kriittiseen ajatteluun ovat tajunneet että mitään viruksia ei ole koskaan eristetty. Kaikki sairaudet joiden väitetään johtuvan viruksisista on siis emävaletta ja sitä kautta myös kaikki rokotteet ja lukuisat lääkkeet. Kyse ei ole mistään muusta kuin väestönvähennysagendasta ja siinä sivussa Big Pharman megavoitoista. Tämän LL on tajunnut, ihme ja kumma.

  Seuraavaksi kriittiseen ajatteluun kykenevät voisivat perehtyä DNA-valheeseen. Jos vaivautuu lukemaan tämän artikkelin niin saattaa kokea jonkinsortin deja vu -fiiliksen nimittäin kuulostaa samanlaiselta huuhaa-tieteeltä tämä dna:n kuin viruksien eristäminenkin. Kaksiketjuista kierteistä dna:ta ei vaihteeksi näytä löytyvän mistään muualta kuin cgi-kuvista ja oletuksista. Tämä puolestaan aiheuttaa kysymyksen että millä TIETEELLISELLÄ metodilla tästä kuvitteellisesta DNA:sta on pystytty eristämään geenejä joiden todetaan aiheuttavan yhtään mitään? Puhumattakaan nyt näistä LL:n naurettavista teorioista joita näköjään suolletaan harva se päivä. On alkoholigeeniä, väkivaltageeniä, tyhmyysgeeniä, älygeeniä, uhrautumisgeeniä, naivismigeeniä, metsästäjä-keräilijägeeniä ja luoja tietää mitä kaikkea LL:n mukaan voidaankaan selittää ”geeneillä”. Ilman mitään tieteteellistä näyttöä joka onkin päivän trendi. Joku ”tiedemies” jossain sanoi näin joten sen täytyy olla totta. Tiedeuskonto on maailman suurin uskonto jota LL harjoittaa paatoksella.

  Harvalle on tainnu tulla mieleen että tämä geeniteoria on mitä mainioin tapa hallita ihmisiä. Kun ihminen uskoo johonkin, hän toimii sen mukaisesti. Aivan kuten tapahtui Koronan kanssa. Kun ihminen uskoo että tappajavirus lymyää joka nurkan takana, hän menee piikitettäväksi. Ei siis mitään merkitystä onko viruksia oikeasti olemassa vaiko ei. Vastaavasti eri geeniteorioihin uskovat ovat esim. poistattaneet molemmat rintansa varmuuden vuoksi koska ”rintasyöpägeeni”. Tämä geeniuskonto tekee ihmisestä uhrin joka elää jatkuvassa pelossa että nyt se-ja-se geeni voi aktivoitua tai vastaavasti voidaan selittää omat ongelmat sillä että ”mulla on tää alkoholismigeeni, en voi tälle mitään” ja jatkaa itsetuhonnan tiellä. Ihmisen mieli ja ajatukset ovat ne moottorit jotka muokkaavat meidän elämää, ei mitkään helvetin geenit. Ja tämä onkin itseasiassa se suurin salaisuus jonka ns. eliitti on halunnut pimittää meiltä vuosisadat ellei tuhannet. Kaikki on riippuvaisia jostain ulkopuolisesta tahosta kun todellisuus on se että jokainen on oman elämänsä arkkitehti. Tämä ajatus ahdistaa monia koska silloin joutuisi ottamaan vastuun itsestään ja elämästään ja sehän se vasta pelottavaa onkin. Aina kiva syyttää muita, leikkiä uhria tai marttyyriä. Tai se paras: GEENIT!

  Wakey-wakey people! Ne jotka etsivät pelastajaa voisivat aloittaa katsomalla peiliin.

  https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2022/08/01/dnan-loytaminen-uuttaminen-ja-rakenne-kriittinen-katsaus/

  1. Mielenkiintoista. Laiton Lehti ei kuitenkaan ota suoraan kantaa, koska päinvastoin kuin apriorisessa, niin empiirisessä tieteessä on vaikea ottaa kantaa. Ainoa mitä voi varmasti sanoa, on metodologisen dualismin olemassaolo ja siten todistustaakan jakautuminen. Mitä tulee geeneihin, niin sitä sanaa Laiton Lehti käyttää viitatessaan perinnöllisiin tekijöihin. Niiden olemassaoloa kukaan tuskin kiistää, vaikka tekijöiden tarkempi määrittely olisikin vielä epäselvää. Kaksostutkimukset nimittäin todistavat perintötekijöiden suuren vaikutuksen ihmisen toimintaan. Vielä suurempi vaikutus on ryhmätasolla eli kun verrataan rotuja ja kansoja keskenään.

   1. Kerro miten on erotettu tässä perintötekijätutkimuksessa TIETEELLISESTI se että jokin asia on ”geeneissä” siitä miten eri tavat ja arvot ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle opittuna? Vastaus: EI MITENKÄÄN.

    On totta että insestin uhreista tulee usein pedofilejä, alkoholistin lapsista alkoholisteja tai ajautuvat alkoholistiseen parisuhteeseen jne. Kyse ei ole kuitenkaan mistään geeneistä vaan nimenomaan traumoista ja opituista kaavoista, olkoon ne kuinka haitallisia tahansa. Jesuiitat tämän jo tiesivät: ”Give me a child until he is 7 and I will show you the man.” Joka siis suomeksi tarkoittaa sitä että se kenellä on valta syöttää lapselle asioita tuohon ikään asti, määrää hyvin pitkälti sen alitajuisen ohjelman jota sitten kannetaan hautaan asti. Ohjelman voi toki muuttaa mutta se vaatii vakavaa itsetutkiskelua, omien varjojen kohtaamista. Tämän vuoksi syntyi mm. Rockefellereiden orkestroima feminismi aate jotta äidit menivät töihin veroja maksamaan ja lapset saatiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa pois kodin vaikutuspiiristä valtion aivopestäviksi.

    Kun uskoo että nämä hatalliset ohjelmat ovat geeneissä, on ihmisellä toivoton tie edessä taistelussa kuvitus-geeniä vastaan. Erittäin tehokas kontrollin väline ja keino pitää ihmiset heikkoina, usko itseen on tapettu aika totaalisesti. Apua sitten haetaan samoilta tahoilta jotka tämän emävalheen ovat alunperin syöttäneetkin. Nerokasta.

    1. Siis käsittääkseni kaksostutkimukset ovat todistaneet, että perintötekijät altistavat tietylle käytökselle, mutta samalla myös ympäristöllä on merkitystä. Usein puhutaan fifty-fifty vaikutuksesta, joskin varmasti suhdeluku vaihtelee tilanteesta riippuen.

     Perintötekijöiden vaikutus näkyy myös ihan lapsissa ja perheissä eli tietyissä perheissä on huomattavasti enemmän esim. urheilullista ja älyllistä lahjakkuutta, kuten myös esim. musikaalista tai matemaattista lahjakkuutta. Sama tietysti näkyy myös eläimissä.

     Kiistätkö kokonaan perintötekijöiden vaikutuksen ihmisiin? Entä eläimiin?

     1. Niin, kuka niitä kaksoistutkimuksia tekee ja millä metodeilla? Koronaa on hyvä pitää esimerkkinä koska sitäkin on ”asiantuntijat” tutkineet eri metodein, löytäneet variantteja ja tietävät kaikenlaisia oireita mitä nämä eri variantit aiheuttavat. Ainoa ongelma että sitä tutkittavaa ei ole olemassakaan. Huomaatko että sulla on edelleen lapsenusko tieteeseen?

      Jos luit tuon aikaisemmin linkittämäni jutun niin tämä kohta erityisesti kannattaa sisäistää:

      ”Mikä saa tutkijat uskomaan, että elämä syntyy ja leviää DNA:n kemiallisesta tai molekyylikoostumuksesta (oma lisäys: tai että näissä kemikaleissa ja molekyylikoostumuksissa asustaa liuta sairauksia tai luonteenpiirteitä tai taipumuksia)? Miksi he uskovat, että kuolleen tai kuolevan kudoksen käsittely kemikaaleilla antaa vastauksia siihen, miten kudos ja elämä muodostuu, monistuu tai leviää? Voimmeko todella johtaa jotain merkityksellistä näiden kemiallisten käsittelyjen ja toimenpiteiden jälkeen? Voiko mikään ”elävä” tai ”elintärkeä” selvitä tällaisesta prosessista ja antaa selityksen sille, miten elämä ”toimii”?”

      Tiede pyrkii jatkuvasti selittämään asioita fyysisen maailman kautta, kaikille asioille pyritään löytämään kemiallinen kaava. Maailmankaikkeushan ei toimi niin.

      Missä sijaitsee ihmisen tietoisuus ja sielu? Onko rakkauskin vain kemiallinen reaktio kehossa? Miksi jotkut ihmiset paranevat tahdonvoimallaan ”tieteellisesti” parantumattomista sairauksista? Pelkästään placebotutkimukset todistavat usein tieteen valheellisuuden. Mistä tulee elämä kun munasolu hedelmöittyy? Mihin tietoisuus menee kuoleman jälkeen? Lukuisat kuolemanrajatapaukset antavat viitteitä siitä että tietoisuus ei ole mikään läjä kemikaaleja vaan fyysisesti aineetonta. On loputtomasti kysymyksiä joita tiede ei pysty selittämään missään laboratorio-olosuhteissa.

      Ns. yliluonnollisia ilmiöitä tapahtuu jatkuvasti mutta ovatko ne yliluonnollisia? Vai ovatko ne vain luonnollisia ilmiöitä joita tiede ei pysty eikä varsinkaan halua ymmärtää ja eritoten ei halua tavallisten ihmisten tietävän, koska yhtälöön ilmestyy epämiellyttäviä tekijöitä kuten ihmisen oman mielen voima, manifestoimisen voima. Jos miettii asioita hieman fundamentaalisemmalla tasolla, KAIKKI mitä meillä on tässä 3D maailmassa on lähtenyt ajatuksesta josta se sitten manifestoituu. Eli jos katsot omaa elämääsi niin se on juurikin sinun oman ajatusmaailmasi ja valintojesi lopputulos. Voit toki sitten syyttää geenejä siitä että joku asia on mennyt pieleen mutta uskallan väittää että aletaan olemaan itsepetoksen tiellä. Mistä tulee matemaattinen tai taiteellinen lahjakkuus? En tiedä. Ehkä joskus pitää hyväksyä se että ei tiedä, todeta vain että on olemassa myös ei-fyysinen ulottuvuus, universaalien luonnonlakien mukaanhan tässä mennään joka tapauksessa, ymmärrettiin ilmiöitä tai ei. Elämä on ”tieteestä” huolimatta edelleen suuri mysteeri.

      Toivottavasti tästä vinkkelistä alat hieman pohtimaan miten hedelmällistä on lietsoa tätä vihaa ”eri geeniperimän omaavien” kesken. Meillä on kaikilla yhteinen vihollinen ja tuo sun lähestyminen asioihin että miehet-on-sellaisia ja naiset-on-tollasia (tai eri rodut, kansat) ja millekään ei voi mitään ”koska geenit”, on sama kun pelaisit suoraan vihollisen pussiin, eli hajota ja hallitse strategiaa klassillisimmillaan. Sä manifestoit tuolla ajatusmaailmallasi vihaa ja toivottomuutta. Enkä puhu naisvihasta kuten väärin otsikoit aikaisemmin, sä lietsot sitä vähän kaikkien välille. Perehdy hiukka miten sitä mielenmuokkausta on tehty iät ja ajat, Korona-aika todisti että parissa vuodessa valtaosa kaikista ihmisistä saatiin pelkästään median avulla menettämään järkensä, mielikuvitusviruksen varjolla.

      Kandee varoa mitä ajattelee, kuten sanonta kuuluu.

     2. Kiistötkö kokonaan perinnöllisyyden vaikutuksen eläimiin vai ainoastaan ihmiseen? Kiistätkö siis myös ihmisen älykkyyden ja monien luonteenpiirteiden olevan osittain perinnöllisyyden vaikutuksen alaisena?

      Pakko kysyä, että kiistätkö jopa pituuden ja älykkyyden olevan pitkälti periytyvää? Uskotko, että jos pygmin tai aboriginaalin kasvattaa vauvasta asti älykkäyden korkeastikoulutettujen ottovanhempien toimesta, niin silloin näiden pygmien ja aboriginaalien ÄO tulee nousemaan suurinpiirtein yhtä korkeaksi eli noin 60 pisteestä noin 120 pisteeseen?

     3. Otin kantaa lähinnä ei-fyysisiin ominaisuuksiin eli niihin joita sinä pistät geenien piikkiin; eli luonteenpiirteet, ajatusmaailma ja käyttäytyminen eri tilanteissa. Se nyt on selvää että hedelmöittymisen jälkeen munasolu on saanut dataa sekä äidin munasolusta ja isän siittiöstä. Mutta on tässäkin aika paljon vielä tutkittavaa miten mikäkin fyysinen ominaisuus sitten realisoituu syntyneessä vauvassa. Välillä saa isän silmät ja välillä äidin, välillä kasvaa pitkäksi kuin isänsä tai jää lyhyeksi kuin äitinsä tai jotain siltä väliltä. Tässä keskustelussa ei voi unohtaa hormonihäirikköjä joille sikiöt enenemissä määrin altistuvat kohdussa eli tähänkin luonnolliseen kehitykseen on kajottu. Tämä sotkee sukupuolia joka selittää tämän LBGTQ sekoilun osittan.

      Mitä tulee älykkyyyteen: ota se matalan älykkyysosamäärän omaava ”kehitysmaalainen” lapsi ja adoptoi välittömästi syntymän jälkeen ja kasvata ”länsimaisen sivistyksen” mukaisten metodien mukaan. Voit olla varma että samanlainen aivopesty idiootti hänestä tulee kuin on valtaosa plörönään uskoneista itsensä sairaaksi ja kuoliaaksi piikittäneistä ”korkean älykkyyden” omaavistad tv:n töllöttäjistä.

      Sä olet jälleen kerran hurahtanut johonkin ”älykkyystesti” hömppään. Mikä on älykkyyttä? Länsimaat ovat TAHALAAN tyhmennetty ja jos älykyyttä oikeasti voisi luotettavasti edes mitata, luvut on kyllä enemmän siellä ala- kuin yläpäässä. Tämäkään ei siis johdu geeneistä vaan sosiaalisesta mielenmuokkauksesta. Tieto on valtaa. Kun syötät paskaa niin tulos on paskaa.

      Pidän älykkäämpinä jotan Amazonin viidakossa asuvia, luonnon kanssa tasapainossa eläviä alkuasukkaita joita ei kiinnosta materia, ovat onnellisia ja kuluttavat vain sen mitä tarvitsevat. Sun mittareilla he ovat varmaan idiootteja, kyky olla onnellinen kun ei taatusi sisälly sun älykkkyysmittareihin minään olellisena tekijänä. Joku Mensan testi on hyvä esimerkki jälleen kerran ”tieteellisestä” metodista. Minä en pidä itseäni tyhmänä mutta taatusti en pärjäisi Mensan testissä.

     4. Hmmm. Suosittelen ÄO-tutkimuksiin perehtymistä ja niiden soveltamista ryhmiin. Kyse on KESKIARVOISTA. Kansojen tasolla se siis tuottaa käytännöllistä tietoa. Jos vertaat kahta evolutiivisesti erilaista ryhmää, kuten aboriginaaleja ja germaaneja, niin erot ovat RYHMÄTASOLLA valtavat. Luonnollisesti tällä on valtava vaikutus kansojen kykyyn luoda sivilisaatio tai vaikkapa pärjätä tietyissä urheilulajeissa.

      Vai katsotko sosialistien tavoin, että kansojen erot ovat kaikki vain sosiaalisista ympäristötekijöistä johtuvia?

      Suosittelen näitä kahta linkkiä, jotka selittävät asian hyvin yksinkertaisesti:

      https://isteve.blogspot.com/2007/12/my-vdare-faq-on-iq.html
      https://en.wikipedia.org/wiki/Mainstream_Science_on_Intelligence

  2. Kiitos jälleen kerran ”Nimetön”! Tällä kertaa loistava, takaisin maan kamaralle pudotus!

   Tekstistäsi tuli samalla mieleen viimeisimmän piikkini oirehtiminen. Kyseessä ei siis tietenkään ollut korona-piikki, eikä mikään huume, sillä kumpaakaan en harrasta, mutta jäykkäkouristuspiikin olen kuitenkin nyt korona aikana ottanut asuttuani ruosteiseen naulaan. Jäi vaan tapaius mieleeni, kun piikin saatuani oikeaan olkavarteen vasen etureisi oli puutunut 2kk ajan, alkaen seuraavana päivänä piikityksestä. Tiedä sitten olisiko mennyt koko jalka ilman piikin pelastavaa apua vai johtuiko tuo reaktio siitä naulaan tallaamisesta…

  3. Juuri näin nimetön wayki wayki löytyy odyssey hyvä äijä ei usko maapallo valheisiin

 6. Laiton Lehti on aina jaksanut haukkua suomalaisia miehiä, mutta perusongelma ovat lopulta suomalaiset lehmät, josta ei ole koskaan ollut mihinkään, jotka eivät ole koskaan osanneet muuta kuin valittaa, vähätellä, syljeskellä naamalle ja pistää suomalaiset miehet tekemään kaikki työt. Yritä saada suomalainen nainen tekemään yhtään mitään, niin saat vain riidan aikaiseksi ja hirveän valittelun. Suomalaiset huorat ovat aina olleet mestareita vähättelyssä, valittamisessa ja omien töidensäkin siirtämisessä miehille. Suomalaiset lehmät ovat myös hyvin uskottomia, jotka ottavat lähes varman avioeron. Kaiken lisäksi ovat vielä helvetin rumia naisia. Kuka ihme tällaisia materialistisia huoria tarvitsee? Ei kukaan!

  1. Yrittävät kaikkesna, etteivät joudu suhteeseen KUNNON SUOMALAISEN MIEHEN KANSSA. Kaikki muu kelpaa. Kyllä äidit ovat huolissaan, kun ei löydy pojille enää KUNNON NAISTA SUOMESTA.

   No, ei niitä kouluteta missään, vaan päinvastoin koulutetaan vihaamaan suomalaista miestä, lapsia ja ehjää perhettä. Vanhemmat siirtäneet kotikasvatuksen viihdesaastalle ja koululle. Viihdesaasta on väsymätön 24/7, mutta opettajat uupuvat perusasioiden opettamiseen, kuinka ollaan ihmisiksi peruskoulussa.

   VIIHDESAASTA PITÄÄ LAITTAA VEROLLE KUTEN TUPAKKA! K18 LEIMALLA VEROLLE! KAIKKI HETI!

 7. Brittiläiset ja amerikkalaiset ovat aina koko historian olleet loisiva käkikansa. He eivät ole koskaan osanneet itse yhtään mitään, vaan aina on pitänyt elää muista ja muiden työstä. Tämän takia he eivät tule koskaan irrottamaan otettaan suomalaisista. Ainoa keino päästä vapaaksi on laillisin keinoin *********** amerikkalaiset ja brittiläiset, sekä heidän sukulaisensa keskuudestamme.

 8. Suomalaiset eivät ymmärrä, että imperialistiset amerikkalaiset ja britit ovat oikeasti satanistisia, rikollisia ja sadistisia eläimiä, jotka ovat täysin idiootteja, mutta vain esittävät parempia. Huonon omatunnon omaavat suomalaiset sitten luulevat, että he ovat oikeasti jotenkin parempia ja vielä hyveellisempiä ja moraalisempia. Paskan marjat. Kertoo myös kuinka kuvottavia, rikollisia, itsekkäitä ja itsekeskeisiä satanisteja amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet.

 9. Iso osa suomalaisista lehmistä on totaalisia huoria ja narttuja. Suomessa naisilla on aina ollut niin suuri valta, että he eivät vain kastroineet miehiä, vaan saivat yhteiskunnan tuomitsemaan lähes yksinomaan miehiä noitina. Nyt te kaikki maistatte suomalaisten huorien katkeraa myrkkyä ja uskottomuutta.

 10. SUOMALAISET ovat YHTÄAIKAA suurenhulluja ja ALEMMUUSKOMPLEKSISIA ja TYHMÄN rehellisiä suhteessa ULKOMAALAISIIN niin yksittäisinä henkilöinä kuin myös vieraisiin VALTIOIHIN!

  Suomi on ollut itse SIIRTOMAA. Eikä ole ollut VALLOITTAJAKANSA, jolle on ollut ja tullut ITSESTÄÄNSELVYYDEKSI riistää MUITA kansakuntia OMAKSI hyödyksi SILMÄÄNSÄKÄÄN RÄPÄYTTÄMÄTTÄ!!! Ja PIERAISTA päälle!!!

  KIDUTTAKAAPA itseänne ja muistelkaapa kuinka SUOMI on LAPIOINUT rahaa EU:lle KAKSINKÄSIN kun vain ”LEIJERI” on pyöritellyt korruptoituneita silmiään. SE riittää SUOMEEN päin, mutta USA:n ja VENÄJÄN kohdalla on TOISIN!!!

Comments are closed.