Marco de Wit 2 tammikuun, 2023

 

Valtakunnanvainoajan mielestä on vihapuhetta, että joka uusivuosi Laiton Lehti raportoi matujen rakettitempauksista. Kuulemma ei saisi puhua matuista!

 

No, nyt sitten Laiton Lehti puhuu jutun otsikossa moniosaajista. Vai onko sekin jo vihatermi?

 

 

Alla videota Tukholman moniosaajien uudenvuoden vietosta. Suuntaavat rakettinsa suoraan kohti ihmisten koteja ja autoja.

 

 

 

Kannattaa muistaa, että pahimmillaan holtiton ilotulitteiden käyttö voi johtaa massiivisiin räjähdyksiin. Mitäs jos moniosaajat esim. suuntaavat tahallaan tai vahingossa ilotulitteensa suoraan päin jonkun ilotulitekassia? Silloin voi käydä kuten tässä jutussa.

 

 

Päivän video: Ilotulitus

 

 

Mutta miksi Laiton Lehti julkaisee ruotsalaisia videoita. Osaahan ne moniosaajat Suomessakin terrorisoida ihmisiä. No, mutta kun suomalaiset on niin surkeita videoitsijoita. Tai sitten eivät uskalla julkaista niitä.

 

Jos sinulla on videoita ilotulitteiden holtittomasta käytöstä, niin lähetä Laittomaan Lehteen [email protected]

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Moniosaajien uudenvuoden juhlinta: Ilotulitteita päin ihmisiä ja autoja!

 1. Parvekkeille ja ikkunoihin ampuvat täällä lähi-idässä.
  Uutisoihan valtamediakin, mutta ne on vain nuoria, vaikka olisivatkin jo lähemmäs 40v

 2. Mina Mustafa..Eikä mikä Monni osaaja…Mina kam..eiku Takkikuski…Mina ei mitä raketi ampu…Mina vai ra…Eiku rakasta Mu kolme naista…Joka päivä..

  Serkku poika se Ruotsis ampu…Ahmed kerto..Hurri jättekiva..

 3. Matu on poliitinen termi ja tämän on vahvistanut rikosoikeudenprofessori Matti Tolvanen jo vuosia sitten. Jos joku on eri mieltä, niin silloin hänellä on kieroutunut mieli ja hän voi toimia missään asemassa julkisen vallan käyttäjänä.

  Joulukuussa tuli YLE teemalta elokuva, joka sijoittui 80-luvun Englantiin ja siinä seurattiin pakistanilaisen nuoren miehen seikkailuja. Elokuvassa nuoret brittiskinit kirjoittivat spraymaalilla seinään ”pakis out!” ja tämä oli tekstitetty ”matut ulos”.

  Mitä me tästä opimme? Sen että poliittinen ”matu”-termi on nyt valtavirtaa ja tämä näkyy jopa YLE:n kanavilla!

  Vain mielisairas suvakki kokee ”matu”-termin rikollisena. Todellisuudessa ”matu” on hieno sana ja se rikastaa hienosti ainutlaatuista Suomen kieltä!

  Hetkinen! kukas sitä sensuuria ajaa Suomeen? Ettei vaan esinahattomat matut?!!

  1. Varmaan ruotsalaiset muuttavat Israeliin, kun se on ainoa paikka missä saa olla rauhassa raketti-iskuilta.

 4. TYYPILLISTÄ kuten GÄVLEN joulupukin (oikea olkipukki) POLTTAMINEN matujen toimesta kuin jo TAVAKSI tulleeksi JOULUPERINTEEKSI!!!

  1. Kivien heikosta puhumattakaan. Tekninen nero suomalainen kehittäisi lingon,niin lentäisi pitemmälle ja tarkemmin. Roomalaisilla olivat tykkeinä katapultit, ioilla ammuttiin keihään kärkiä. Lähtönopeus oli hirvittävä samoin kuin tuhovoima.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*