22 thoughts on “Päivän kuva: Kaksoisstandardi

 1. Ehkä Venäjä päätti lähteä varmistamaan…Ettei Jotkut…Loiset pääse perustamaan Uutta Gazaa..ItäUkrainaan

 2. Esinahattomat ovat nyt raivoissaan kun uutta Khazariaa ei tulekkaan!
  Esinahattomat: ”Mu…mu..mutta historiallisesti alue kuuluukin meille esinahattomille! Miksi kukaan ei väitä?!! Nyyh yhyyy!!!”

  Esim. UPI:n Charly Salonius-Pasternak on hyvin raivoissaan. Hän vaati jo viime keväänä julkisesti taktisten ydinaseiden käyttöä venäläisiä vastaan. Miksi nynny-Pasternak ei lähde Donbassiin taistelemaan? Taitaa käpykaartilaista pelottaa!

  Myös Israelilla voi olla edessä suuria ongelmia, kun Hizbollah kaivaa aseet esiin!

  1. Pasternak on usein juutalainen nimi. Olisiko jossain jotain linkkiä, joka todistaisi Salonius-Pasternakin olevan juutalainen? Yritin googlata, mutten löytänyt.

   1. Mitä sillä tiedolla teet? Et mitään muuta kuin saisit taas nähdä juutalaiset kaiken takana ja kehittää jotakin ihme salaliittoa. Kas kun et etsi onko Salonius-Pasternak natopedo.

    1. Toki juutalaisuus on relevantti tieto. Seuraavaksi sitten pitäisi selvittää omaako myös Israelin passin tai asuvatko sukulaiset siellä. Etkö sinä huolestuisi, jos Suomea sotaan ajavan instituutin tutkija olisi ukrainalainen, venäläinen tai amerikkalainen varsinkin, jos vielä omaisi maan passin ja paljon sukusuhteita, yms? Jos venäläiset tutkijat olisivat Suomessa instituutissa ajamassa Suomea liittoon Venäjän kanssa, niin epäilisitkö yhtään heidän motiivejaan?

   2. Juutalaiset geenit saattaa tunnistaa muutamasta asiasta kasvoissa. Suhteellisen usein on musta kikkaratukka, ruskeat tai lähes tummat silmät. Poskipäitä ei ole ja siksi lihasrakennekkin kasvoissa on erilainen joka näkyy mm. siinä että kun ne nauraa niin takahampaatkin näkyy. Hiusraja on korvasta korvaan. Nenä on iso ja sen kärki kääntyy alaspäin. Ei kannata sekoittaa Ranskalais-nenään jossa on kyömy keskellä, mutta ilma nenänpää ”tippaa”. Sivusta katsottuna niillä on suhteellisen usein luiska otsa, korvat ovat meitä taaempana ja ne ovat viistot. Usein normaalia suuremmat ja merkittävin huomio on että niistä puuttuu korvanlehti. Kallon muotoja on pääasiassa kaksi: pitkulanaamat ja päärynänaamat. vielä se että nenän hanka on paksu ja se alkaa suorana otsasta asti. Siksi nenä on suhteettoman paksu ja suuri kasvoihin.

    Näitä kun rekisteröi niin erottaa suomalaiset slaavilaiset kasvonpiirteet muun-rotuisista helposti.

    1. Vähän tähän tyyliinkö..Thredissä kuva…Muun Tärkeän tiedon ohess..

  2. Miksi hetkinen patistaa muita lähtemään taistelemaan Ukrainaan, ja kun häntä kehotetaan tekemään samaa, niin hän väistää kysymyksen sanomalla ettei ole hänen asiansa osallistua slaavien väliseen taisteluun. Eikös tämä ole kaksoistandardia? Ihailee kadyrovia mutta ei kuitenkaan uskalla lähteä kantamaan hänen asettaan ja kiillottamaan hänen likaisia saappaitaan. Taitaa käpykaartilaista pelottaa.

 3. https://www.suomenmaa.fi/uutiset/israel-iski-ohjuksilla-syyriaan-damaskoksen-lentokentalle-ja-kentta-suljettiin/

  Tämä uutinen on julkaistu mm. Suomenmaassa tänään ja kaikissa medioissa. Israel on harjoittanut ilmaiskuja ja terroria naapureita vastaan kymmeniä vuosia. Venäjä matkii Israelia. Onko Venäjä siirtynyt Israelin leiriin? Johtaako juutalaiseliitti Venäjää Putinin kautta? Käykö juutalaliseliitti kahden rintaman sotaa Ukrainan ja Venäjän kautta? Tuleeko Ukrainasta uusi Palestiina? Tekeekö Israel koko maailmasta sotatantereen? Milloin Suomi ja Ruotsi aloittavat sodan toisiaan vastaan?

 4. Vaikea kutsua sitä Donbassia, Krimiä jne. miehitykseksikään kun paikallisväestö (enimmäkseen ryssiä) halusi vain elää rauhassa, mutta Kiovan mafia rupesi kansanmurhaamaan, joten luonnollisesti kutsuivat ryssäveljensä apuun.

  Katariina Suuri muuten perusti Odessan, mutta nyt sikäläinen pellemaailman johto poistivat patsaat itse kapungin perustajasta!
  Krim oli alussa sekalainen ja sitten ottomaanit valloittivat sen. Emme kuitenkaan ole nähneet italialaisten, kreikkalaisten, turkkilaisten ynnä muiden urputtavan sen tai sen osia kuuluvan heille (ja kiistellen keskenään). Stalinin jälkeen se oli 75% ryssäläinen mesta.
  Monet maailmankolkat ovat historiallisesti niin moneen kertaan vallotettuja tai matuilla uudelleenkansoitettuja, että käytännössä suurinta osaa sinne ’juurtuneita’ voi kutsua vieraiksi vallottajiksi.
  Surkuhupaisaa myös ettei Ukraina ’virallistuttanut’ rajojaan YK:ssa.
  Valtiaat ovat yleensä kaikki sortajia, vain eri tavoin. Nykyiset Kiovan valtiaat kuuluvat pahimpiin ja sortavimpiin (epäpätevyydestä puhumattakaan) mitä voi nykypäivänä edes kuvitella. Miksi kukaan järkevä haluaisi olla sellaisen varastavan ja tappavan sekä totalitaristisenkin hallinnon alaisena kun sellainen ”itsenäisyys” on käänteistä ja irvikuva sellaisen hallinnon jatkumon alaisuudessa?

  Kenelle kuuluu Palestiina (”Israel”)? Ainakin yksi asia on selvä – ne ”juutalaiset” jotka sen ovat miehittäneet eivät ole edes etnisesti Judean kuningaskunnan ja Israelin kuningaskunnan kansaa vaan jotain muuta.

  Vahvin päättää aina, sen todistaa sortaja-anglosaksit ja muut sionistiset sortajat joka päivä. Ryssät ovat vain harrastelijoita niihin verrattuna ja sitäpaitsi tuiki tarpeellinen tasapainottava voima heidän rinnalleen.
  Ja jos olisin mongolinen burjaatti, turkkilais-sakhaatti, eskimo–aleutti tai muu Venäjän Kaukoitäläinen, en taatusti haluaisi joutua yksin puolustautumaan kiinalaisia vastaan. Joskus on parempi olla osa jotain isompaa kun epätoivottavimmat vallottajat kuitenkin ovat helposti kärkyllä. Maailman epätoivottavimmat vallottajat ovatkin nyt Sionistisfeodaalinen Maailmanjärjestys ja totalitaristinen Kiina. ”Suomi” onkin nykyään ensin mainitun alamainen, palvelija, pelkkä nahjus ja hengetön vasalli.

  Puolueettomana olisi voinut sukkuloida ja saunoa eri blokkien välillä menettämättä henkeään. ”Suomi” valitsi toisin, kuten ”Ukrainakin”, vaikka siellä hallitsijat ovatkin vielä paljonkin mädempiä kuin täkäläiset jotka myyvät perseemme hiluista pikkuviroista ja pikkuhiljaa.

  1. Juu, tosiaankin saksalaissyntyisen Katariina Suuren aikana 1700-luvun lopulla Venäjä otti aluevaltauksia ottomaaneilta/Turkilta eli silloin myös Krimin niemimaa siirtyi Venäjän hallintaan. Katariinan hallitessa myös esim. Alaskasta tuli Venäjän aluetta. Hänestä tuli Venäjän hallitsija kun oli avioitunut Romanovien sukuun, aika alfa-mimmi taisi olla, jos ei mikään ns. femakko kuitenkaan?:-|

 5. ”Kaksoisstandardi”? Muistatteko vielä kun suomen kielessä oli sellainen sana kuin ”tekopyhä”. Taitaa be very nolo to puhua kunnollinen Finnish today.

 6. Amerikkalaiset, britit ja juutalaiset ovat keskenään samaa kansaa ja täysin samanlaisia. Siksi he ovat muodostaneet keskenään liiton.

 7. Koronarokotteet eivät sisällä mitään muuta kuin grafeenioksidia ja nanoteknologiaa. Se sisältää grafeenipohjaisia hiilinanoputkia, grafeenimikrofilamentteja ja grafeenilevyjä. Elimistössä ne kerääntyvät yhteen, jolloin ihmisestä muodostuu sähkömageneettinen vastaanotin.

  Rokotteet eivät sisällä mitään biologista, vetyä, fosforia tai typpeä. Delgado siteeraa lisäksi 3 lääkäriä/tiedemiestä, jotka kaikki vahvistivat, että rokotteesta puuttuivat nämä elämän perusatomit, joten niissä EI OLE mRNA:ta mRNA on valhe, jolla yleisöä on johdettu harhaan. Se, mitä kutsutaan piikkiproteiiniksi on oikeasti kuolevista soluista peräisin olevaa solujätettä. Piikkiproteiinikin on valhe.

  Aiheesta kirjoitetaan täällä, nimimerkki LittleRedShoes:
  https://expose-news.com/2023/01/01/the-pfizer-effect-sudden-death-heart-covid-vaccine/
  Hän viittaa La Quintan tutkimukseen yhdestä Pfizerin rokotepisarasta, 26.12.2022 (sama tulos saatu myös aiemmasta testistä), rokotteet sisältävät vain grafeenia, joista muodostuu nanoteknologiaa. Kohta 1:27.
  https://rumble.com/v238uzq-analysis-of-a-single-drop-of-the-pfizer-vaccine-as-of-december-26-2022..html

  Tämä mies on ehkä kuuluisin elävän veren ammattilainen.
  https://rumble.com/v234xn4-vxruses-dont-exist-explained-nanotech-inside-people-is-a-bioweapon-dr.-robe.html

  mRNA:n puolestapuhujat ovat siis tämän perusteella kontrolloituja erehdyttäjiä. Yksi todiste tästä voisi olla se, että he saavat puhua vapaasti mRNA:sta ja piikkiproteiineista, mutta sen sijaan esim. PCR-testin kehittäjä kuoli, kun puhui, ettei hänen testinsä sovi koronaVIRUKSEN testaamiseen. Hän myös sanoi, että HIV:stä nobelin saanut Luc Montagnier valehteli (hänkin nyt kuollut), ja ettei ole olemassa mitään HIV-virusta. Delgado ei saa ääntään kuuluviin esim. youtubessa:).

  Cabal vihjaa suoraan grafeenioksidista mm. tässä Lady Gagan parfyymimainoksessa 10 vuotta sitten:
  https://www.youtube.com/watch?v=XdmuHLkbhbE

  Grafeenioksidista puhuttiin myös joissain vaihtoehtomedioissa aluksi, mutta unohtunut matkan varrella?

 8. Putinin huumoria Niinistölle. Aika nokkelaa… ”- Olisi lähettänyt Snowdenin Suomeen, mutta kun Niinistöllä on mukanaan niin monta CIA:n agenttia”.

  Eikö muka ollut?

  ”– Putin käyttää omaleimaista huumoria. Kun tapaat hänet, opit nopeasti, että nyt sinun on oltava erityisen valppaana. Hän käyttää huumoria kertoakseen asioita. Sillä on aina jokin tarkoitus, Niinistö sanoo haastattelussa.

  Toimittaja kysyi Niinistöltä, eikö huumorissa voi olla kyse vain hauskuudesta.

  – Ei, ei, siinä on aina viesti. Siksi on oltava hereillä. Olen miettinyt, voisinko antaa sinulle muutaman esimerkin. Tästä en ole kovin paljon puhunut, Niinistö sanoo.
  Snowden-huumoria

  Niinistö kertoo haastattelussa esimerkin Edward Snowdenista, joka vuoti vuonna 2013 tietoja Yhdysvaltain tiedustelupalvelu NSA:lta. Putin vitsaili Snowdenista Niinistölle.

  – Opin nopeasti, että se alkaa aina samalla tavalla. Keskellä keskustelua jostain täysin erilaisesta hän saattoi yhtäkkiä sanoa: ”Minulla on iso ongelma.” Silloin tiesit, että nyt se alkaa. Kysyin, mistä on kyse, ja sitten hän sanoi: ”Kyllä, he ovat lähettäneet Snowdenin luokseni, enkä oikein tiedä mitä tehdä hänen kanssaan”, Niinistö sanoo.

  Niinistö kertoi odottaneensa, että Putin jatkaa.

  – Sitten Putin kysyi: ”Mitä jos lähetän hänet Suomeen?” Mutta sitten hän lisäsi: ”No, ei, en voi, koska sinulla on niin monta CIA-agenttia mukanasi.” Hän käyttää usein sellaista huumoria, Niinistö kertoo haastattelussa.

  Snowden pakeni kohun jälkeen Venäjälle. Hän sai viime vuonna maan kansalaisuuden.”

 9. ISRAEL ja UKRAINA ovat ”kuin kaksi marjaa”. Sikäli, että MOLEMMAT ovat OMASTA mielestään kokeneet VÄÄRYYTTÄ, mutta YLIMIELISESTI ovat jättäneet sen HUOMIOITTA, että se on heidän OMAA syytään! Mutta edellinen on vain MAALLISEN ELÄMÄN perusvoima, jonka varassa KOKO tämän maailman V I H E L I Ä I S Y Y S riippuu kuin ”patriarkkaalisen ylivallan” edustaja HIRRESSÄ!!! Loukaten SIELTÄKIN naisten OIKEUKSIA nähdä HIDAS ja TUSKALLINEN miehen KUOLEMA!

 10. Jollei siionisti ole sotimassa, alistamassa ja/tai ryöstämässä niin usein se ainkain ajattelee sitä. Siionisti ottaa kaiken mikä ei ole kettingillä kiinni.

Comments are closed.