3 thoughts on “Päivän video: Yllätys

  1. Ajattelin Stillkuvaa katsoessani kahteen kertaan, että ”koira on haudttu” etupihalle. Eli kuvan ”hoikkimus” on poika transu, mutta ”raato” olikin kuopattu ”pihamaalle” LÄSKINÄ ÄMMÄNÄ (tästä tulee pisteitä!) KIINALAISET naiset ovat deittisivustoilla ”kiinalaista laatua” eli se TODELLINEN ”lihaksi tullut” feminiini ONKIN sen sellainen, ”Etteivät sanat RIITÄ kertomaan”!!! Osa on photoshopattu ja muuten RIMMATTU tappiin tai TOTELLINEN ”elämän sulostuttaja” on ”VAIHDOKAS”. Eli EI ”kaunis JOUTSEN -neito” vaan IKÄLOPPU ”ruma ankanpoikanen”! Kiinalaista emäntää EI pidä ottaa, vaikka olisikin KAUNIS, sillä kiinalaisessa kulttuurissa morsmaikun oma PERHE on aina ETUSIJALLA vaimon mielissä ja VÄVY on kaikkein VIIMEISIN ja HEIVATTAVIN kun TODELLISUUDESSA hänellä EI ole mitään jakoa LAITTAA kiinalaista vaimoaan selkä seinää vasten. SINÄ häviät SATA-NOLLA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*