Marco de Wit 3 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kertoo todella paljon sionistien voimasta ja Suomen kansallimielisen kentän mädännäisyydestä, että Laiton Lehti on AINOA suomalainen media mikä vastustaa massamaahanmuuttoa. Eli siis myös slaavien massamaahanmuuttoa.

 

Pyry-Lii Soinio ja Sinimustat: Rajat auki 100 000 slaaville + piikki auki + sotaitsemurha RKP:n ja juutalaisten puolesta!

 

Laiton Lehti on myös ainoa suomalainen media, joka suhtautuu slaavilaiseen kulttuuriin neutraalisti. Eli ei esim. persujen ja sinimustien tavoin demonisoi venäläistä kulttuuria eikä myöskään UMV-lehden tavoin ylistä venäläistä kulttuuria. Päinvastoin. Laiton Lehti arvostaa venäläistä kulttuuria siinä missä amerikkalaistakin eli kertoen sekä hyvistä että huonoista puolista.

 

Jälleen ainoana mediana Laiton Lehti on myös kertonut miten 1990-luvulla juutalaiset oligarkit saivat Israelin tuella vallan Venäjällä. Samalla Venäjän perinteinen kulttuuri demonisoitiin ja läntinen korruptiokulttuuri alkoi rehottamaan. Ehkä ideana olikin tuhota Venäjä sekä taloudellisesti että kulttuurisesti. (Tästä kaikesta kertoi myös aikanaan Magneettimedia, mutta valtakunnanvainoaja sai sen tuhottua. Nykyään Suomen Sisu ja jopa Sinimustat eivät uskalla puhua sanaakaan juutalaisoligarkeista, koska ovat liittoutuneet niiden kanssa.)

 

Valta- ja vaihtoehtomediat eivät uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

 

Putinin noustua valtaan juutalaisoligarkkien valtaa rajoitettiin, mutta muuten yhteiskunta ei suuresti muuttunut. Viimeisen 10 vuoden aikana Venäjällä on kuitenkin tapahtunut valtava kulttuurinen muutos:

 

1. Nationalismi

Vuonna 2008 Putin ilmoitti lännelle, että nyt se Naton laajentuminen saa loppua. Niinpä Venäjä veti ns. punaisen viivan Ukrainaan ja Georgiaan. Tajuttuaan, ettei länsi tule pysäyttämään Naton laajentumista, niin Venäjän koulut ja valtamedia alkoivat paljon enemmän puhumaan venäläisestä kansasta ja kulttuurista.

 

Putin: USA yrittää sijoittaa ohjuksiaan Äiti-Venäjän kuistille!

 

 

2. Perhearvot

2000-luvun alussa Venäjän yliopistoissa ja valtamediassa oli melko normaalia fanittaa homoja ja pridetystä. Vuonna 2013 Putin kuitenkin allekirjoitti lain, joka kielsi homopropagandan levittämisen varsinkin lapsille.

 

Putin: Länsi on “ei-traditionalismin” ekspertti vaihtoehtoisista sukupuolista vaihtoehtoenergiaan!

 

 

3. Perheväkivalta

Vuonna 2017 perheväkivalta poistettiin rikoslaista ja syyttäjät muutenkin vähensivät perheriitojen paisuttelua. Länsimaissa tämä tietenkin tulkittiin luvaksi pahoinpidellä vaimoa ja lapsia. Todellisuudessa tästä ei ollut kyse, koska edelleenkin lievästä väkivallasta saa sakkoa ja jopa pari viikkoa putkaa.

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

4. Vihapuhe

Vielä 2010-luvun alussa vihapuhetuomion sai Venäjällä jopa helpommin kuin mitä lännessä. Ideana oli ”suojella” kaikkia Venäjän federaation vähemmistöjä kaikelta mahdolliselta kritiikiltä. Tilanne muuttui kuitenkin radikaalisti 2018, kun laista poistettiin kokonaan vihapuhepykälä. Tämänkin jälkeen on edelleen mahdollista saada tuomio vihapuheesta, mutta vain jos kyse on selvästi yllyttämisestä väkivaltaan. Näin vihapuhetuomiot tipahtivat lähes nollaan.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

5. Uskonto

Vielä 2000-luvun alussa Venäjä oli hyvin ateistinen maa, mutta vuosi vuodelta Venäjän valtio on tukenut yhä enemmän ortodoksista kirkkoa. Nyt kirkko ja Putin ihan avoimesti korostavat Venäjän olevan aidon kristinuskon puolustaja samalla, kun syyttävät länttä satanistiseksi.

 

Putin syyttää länttä satanistiseksi! Persut ja toimittaja Anna Nuutinen pimittävät satanismiongelman?

 

 

6. Elokuvat

Kaikki tämä näkyy myös valtamediassa, joka on siistiytynyt valtavasti. Homoilu sekä raaka seksi ja väkivalta on poistettu televisiosta samalla, kun tilalle ovat tulleet venäläisyyttä, konservatiivisuutta, perhearvoja ja ortodoksisuutta korostavat suurella rahalla tehdyt elokuvat, animaatiot ja TV-sarjat. Vuosien varrella Laiton Lehti on näitä mainostanut. Yhtenä esimerkkinä upea Russian Ark, jossa korostetaan tsaarinaikaista korkeakulttuuria.

 

Keisarilliset tanssiaiset

 

 

Nykyään Venäjällä myös kansanmusiikki ja kansantanssit ovat nousseet suureen suosioon. Erityisen mielenkiintoista on, että tämä koskee myös nuorisoa. Tässä esimerkkinä erittäin suosittu lauluryhmä.

 

 

 

Mielenkiintoista on myös huomata, että Putin ja valtamedia eivät myöskään säästele juutalaisia ja muslimeja. Putin jopa ihan suoraan sanoi alkuaikojen bolshevikkien olleen juutalaisten dominoimia. Lisäksi monet venäläiset TV-sarjat ihan avoimesti kertovat kuinka muslimit, kuten tataarit ja turkkilaiset vainosivat kristittyjä venäläisiä myyden heitä orjaksi.

 

 

 

Kaikkien kansallismielisten pitäisi olla todella onnellisia, että Venäjällä kansallinen kulttuuri on voimissaan. Ikävä kyllä monet kansallismieliset haluavat juuri päinvastaista eli haluaa taas työntää venäläiset juutalaisbolshevikkien käsiin. Tämä jos mikä on todellista kansanmurhaa!

 

Toisaalta se, että germaanit ja sionistit yrittävät TAAS tuhota venäläiset ei kuitenkaan tarkoita sitä, että suomalaisten pitäisi liittoutua venäläisten kanssa tai muuten suhtautua kritiikittömästi venäläisiin. Pitää muistaa, että jokainen kansa ajattelee vain omaa etuaan. Jokaisen kansan pitää seistä omilla jaloillaan pyrkien kaikkien kanssa rauhanomaisiin suhteisiin. Vain näin voidaan säilyttää sekä rauha että kansallismielisyys.

 

Niinpä Laiton Lehti onkin erikoisessa tilanteessa kahden tulen välissä: Toisaalta ovat länttä nuoleskelevat natottajat ja toisaalta itää nuoleskelevat putinistit. Miksi suomalaisten on niin vaikea seisoa omilla jaloillaan?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

45 thoughts on “Onko Venäjällä tapahtunut konservatiivinen vallankumous?

 1. Olen jo vuosikymmeniä ollut päivä päivältä vakuuttuneempi, että Venäjän antikommunistinen ja ”konservatiivinen” vastavallankumous on pelkkää Kremlin (ja Kiovan) Chabad narttujen lanseeraamaa leipää ja sirkushuveja sinisilmäiselle kansalle ja sen yhtä sinisilmäiselle nomenklatuuralle, joka kaiken vihkiveden vihmonnan, konservatismimölinän ja tsaarinaikaisten aatelisvingutuksen varjolla lopulta alistetaan biometrisiin tunnisteisiin, geenimanipuloituihin yhdistelmärokotteisiin ja pakotetaan rintamalle ilman kunnon koulutusta ja varusteita – vieläpä ammuskelemaan valkoisia rotuveljiään ja tulemaan itse omien rotuveljiensä ampumiksi. Silovikkien NWO agendan ja sen toteuttamisen vaiheet on Edward Slavsquat kiitettävän tarkasti koonnut julkisista lähteistä ja dokumentoinut Substackissa, joten eivät nämä silovikkien NWO kähminnät mitään valtiosalaisuuksia ole.
  Kansanmurha slaavien itse itselleen suorittamana ja koko Etelä-Venäjän ja Ukrainan tyhjentäminen Astrakhanista Odessaan rebbe Schneersonin aikoinaan visioiman uuden Khazarian tieltä on globalistien Venäjä-suunnitelman lopullinen tavoite. Tehokkaimmat keinot siihen ovat rokotteet ja sota. Suunnitelmaa ajaville on tässä vaiheessa ihan sama lisääntyvätkö heidän uhrinsa heterosti, liittyvätkö Donbassin kapinaprovinssit Venäjään vai päätyvätkö takaisin Kiovan käsiin, hakkaavatko heidän uhrinsa vaimoaan ja lapsiaan läpsysti vai kättä pidemmällä, kirjottavatko nettiin isovenäläistä vihapuhetta, kieltävätkö Suklaajänistä panemasta melaa tyttäriinsä ja transvestiittiä sodomoimasta poikiansa.
  Jos tällaisten konservatiivisten koreografioiden vahvistaminen estää uhria huomaamasta, että isänmaan sankarin ohella hän on sammakko kattilassa, joka saa valita joko kuolla rokotteeseen tai kuolla omien sarjatulituksessa, niin eivät nämä Kremlin ja Kiovan huorat jätä sitä tilaisuutta käyttämättä. Rokotteilla ja sodalla on tarkoitus varmistaa, että tämä hölmöläisjoukko joka tapauksessa katoaa oman historiansa horisonttiin, kädet vieläpä toistensa kurkussa kiinni, ja jättää maansa ja sen mittaamattomat luonnonvarat uuden Khazarian perustajille. Ilman laukaustakaan.
  Toivoakin on. Järjellä joskin hitaalla siunatut Wagnerin johtaja Jevgeni Prigozhin ja tsetseenipäällikkö Ramzan Kadyrov ovat vihdoin viimein haistæneet saman rotan, minkä minä olen haistanut jo vuodesta 1999. Onnea matkassa on sen verran, että toisin kuin minulla, Prigozhinilla ja Kadyrovilla on aseita, uskollisia miehiä ja kannatusta, joten he saattavat vielä hypätä sammakon keittokattilasta pois ja yllyttää muita tekemään samoin.
  Tästä tulee mielenkiintoinen vuosi.

  1. Oli kyllä niin oksettava jenkki/britti ajatushautomon ”Slava Ukraine” myyntipuhe että ainakaan minä en ostaisi mitään.

  2. Vaikea kuvitella etteikö Putin olisi jonkun ohjauksessa kun on nähnyt kuvia, joissa Putin on Itkumuurilla kipa päässä. Vai tuliko välirikko? Ei se eliitinkään elämä yhtä onnelaa ole. Huolia ja vaaroja riittää omiksi tarpeiksi Putellakin.

  3. Hyvin pitkälti samoin olen tilanteen nähnyt.

   Marcon Mearsheimeriläiset teoriat tahtovat painaa tämän kaiken alle ja välillä ihmetyttääkin Marcon puusilmäisyys, kun ei suostu millään näkemään eliittiä yhtenä entiteettinä pelaamassa palloa samaan maaliin.

   Kaikki on valtavaa silmänlumetta.

   1. Nii se on Deep State siellä taustalla, jossa myös nää hyödylliset idiootit, kuten Marin ja Saarikko pyörii, Nännistö myös.

  1. Suomen evankelisluterilainen kirkko samoin kuin kai monet helluntalaiset johtajat ovat asettuneet Venäjää vastaan, poliittisista syistäkö ja rahan takia? Evankelisluterilaisen kirkon johdossa on myös arkkipiispoja, jotka kannattavat uutta ILMASTOUSKONTOA, eivät puhu enää Kristuksesta, mikä on evankelisluterilaisen uskon ydin, ovat luopuneet Jumalasta. Papit saarnaa kirkossa, kuinka vaihtoehtomediat jakavat valheellista tietoa koronasta, jne. Ehkä Venäjällä ovat tajunneet tämän, ja ovat pyrkineet säästämään Venäjän samalta kohtalolta. Uskonnollisissa piireissä rukoillaan nyt herätystä Suomeen, monet uskovat sen alkavan Suomesta, ja kun etsitään totuutta, valheelliset papit vaihdetaan uusiin.

    1. Herätyksen kautta. Rukouksen kautta. Jos kansakunta alkaa yhdessä rukoilemaan ja kääntyy Jumalan puoleen, Jumala voi siunata jälleen Suomea. Nyt Suomi on luopunut Herrasta, ja siksi meillä menee kaikki kohti tuhoa. Luotamme enemmän omaan älyymme kuin Jumalaan. Mutta, missä kaksi tai useampi rukoilee yhdessä Jumalaa, siellä on myös Jumala. Kun kansakunta alkaa herätä, yleinen painostus voi poistaa nämä väärät johtajat, Jumala poistaa heidät. Mutta emme tiedä aikataulua, sillä herätys tulee Jumalalta. Voimme rukoilla tuota suurta herätystä Suomessa.

     Toinen vaihtoehto on sota, jolloin kaikki tuhoutuu. Kumman vaihtoehdon valitset, kumman vaihtoehdon enemmistö suomalaisia tahtoo toteutuvan?

   1. Helluntalaiset ovat tunnetusti Suomen juutalaismyönteisin lahko. Äärijuutalaismyönteisin.

    1. On juutalaisia ja on valejuutalaisia, Raamatussa varoitetaan valejuutalaisista. On paha (Jerusalemin?) talmuid ja sitten on ns. Palestiinan talmuid, hyvä talmuid. Palestiinan talmuid on kai melko lailla jo hävinnyt käytöstä, koska kuten länsimaissa, myös lähi-idässä ihmiset ovat maallistuneet ja etääntyneet Jumalasta. Sellaistakin olen lukenut (John Hopkins -tutkimus), että alkuperäisiä juutalaisia olisi enemmistö sielä Palestiinan puolella nykyään. Ja jotkut väittävät/ovat tutkineet, että me suomalaisetkin olisimme jonkun/joidenkin 12 Israelin heimon jälkeläisiä (olivat juutalaisia), toiset väittää, että meissä on askenazi-verta (kasaariverta). Mikä on totuus?

     1. Niin, juutalaisia lienee useampaa sorttia. Nämä turkkilais-mongolidiset käännynnäiset lienevät se selkeästi suurilukuisin nykyisellään. Sefardit kai jossain määrin laskettava ryhmän jonkinlaisiski hang-aroundeiksi ja sitten on vielä tosiaan nuo alkuperäisen Juudean ja myös Palestiinan puolesta olevat, jotka eivät voi sietää Israelin valtiota tai sen syntyyn liittyvää historiaa.

      Kasaariverta… suomalais-ugrilaisten oltua vuosisatojen ajan kasaarien naapureina ja heidän vaikutuspiirissään, ei mahdotonta ainakin jossain määrin, mutta kasaarien sotaisuudesta päätellen ei ehkä kuitenkaan ylimpinä ystävinä. Jos sitten Juudean heimot (12) hajaantuivatkin pakomatkallaan laajalti Euroopan alueelle, niin liian yllättynyt ei voi olla siitä Isaskar-teoriastakaan.

      Totuutta lienee haastava löytää noin vanhaan asiaan, kun tämä nykyaikakin on yhtä selvittämätöntä soppaa.

     2. Tuo on monessakin mielestä mahdotonta. Suomalaiset asuivat 50-lukuun asti lähes täysin metsässä.

      Lisäksi suomalaisten geenipohjat ovat täysin erilaista kuin muiden kansojen, sekä ovat olleet tuhansia vuosia erilaisia.

      Juutalaiset olivat alunperin paimentolaisia, kun taas suomalaiset ovat aina olleet metsästäjä-keräilijöitä, jotka ovat täysin aseettomia muita ryhmiä vastaan.

  2. Putin on kommunisti, mutta yrittää esiintyä kuin kristitty. Mitä kristillistä on hänen TOIMINNASSA? Teeskentelee machiavellimäisesti. Älkää kuunnelko puheita, vaan katsokaa tekoja ja niiden tuloksia.

  3. Puhut anti-käännytyslaista. Ortodoksit eivät ole käännyttäjiä. Heitä voi siten siinä asiassa verrata vaikka buddhalaisiin ketkä eivät tee käännytystyötä. Mitä tapahtui kun käännytysusko kuten islam levittäytyi/levittäytyy buddhalaisiin maihin – se muutti koko kulttuurin ja politiikan sekä loi konflikteja ryhmien väleillä ynnä muuta ongelmaa – ja siitä tässä on kyse. Lue Proselytizing, Missionary Activity and the Law in Russia. https://digitalcommons.georgefox.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1742&context=ree

   Evankelistoille on ominaista että he kuvittelevat omaavansa parempaa ymmärrystä kun taas isot suuntaukset kuten luterilaisuus ja ortodoksisuus toimivat laajemmalla tavalla. On selvä että käännytysuskot kuten jehovan todistajat luovat yhteiskuntaa rasittavia ilmiöitä suhteellisesti enemmän kuin ortodoksisuus.
   On myös muistettava että evankelistat ovat hyvin sionistisia ja jopa juutalaisia ”palvova” yleisryhmä. Olen nähnyt paljon evankelistojen materiaalia ja videoita joissa itse asiassa rabbi, luit oikein, rabbi toimii heidän asiantuntijanaan ja tulkitsijanaan, mikä kuvaa asetelmaa erittäin käytännönläheisesti.

   Mutta mikä on mainitsemasi ”aito kristinusko” (kuullostaa juurikin evankelistamaiselta lähestymistavalta) tai kristinusko ylipäätäänkään kun sen pohja on tämänlainen: https://youtu.be/mkBaDlw2LiA

  4. Vielä juutalaisuudesta joka erityisesti kytkeytyy aiheeseen evankelistat: https://www.youtube.com/live/vD5VmGkqfAg
   Se siis on paljon nuorempi ja hajanaisista paloista kehittynyt uskonliike kuin mitä luullaan, koska he ovat uskotelleet sen olevan paljon vanhempi uskonilmiö kuin mitä onkaan.

   Ja kristinuskosta enemmän kokonaisuutena katsottuna:
   https://youtu.be/MXnsg17851M

   Uskonnot sekä muunlaiset ideologiat toimivat politiikkaa ohjaavina pohjavoimina, joten on kyllä väliä mitä ideologiaa (mielenohjausta) saa agressiivisesti levittää ja mitä ei. Voimme myös huomata kuinka haitallinen älyvapaa Hiilidioksidin Tuomiopäiväkirkko mediakäännyttäjineen on ollut yhteiskunnallisesti ja senkun pahenee.

   1. Hirmu Hieno nimike tuo Hiilidioksidin Tuomiopäiväkirkko. Kristinusko on sujuvasti korvattu ”ilmastolla” Näkymättömiin siinäkin uskotaan.

    Ilmestyskirjassa puhutaan lopun aikojen suuresta eksytyksestä. Siihen kuuluu myös Raamatun ja ihmisrakkauden hylkääminen. Naiset rakastavat enemmän koiria kuin lapsia ja perhettään, kaikki palvovat materiaa, rahaa ja valtaa. Ulkokuori on kunnossa, mutta ovat sisältä tyhjiä.

  5. Ethän sinä saa käännyttää Saudi-Arabiassa tai Israelissakaan. Käy aika huonosti, jos menet kristittynä käännyttämään Israeliin. Tämä on taas tätä kaksinaismoralismia. Niin, mutta kun… se on eri asia. Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa taas ei ole kristinuskoa, vaan sionistista evankelista-satanismia. Itä ei ole mikään varsinainen hyvä, mutta länsi on täysin satanistinen ja totaalisen paha ja on aina ollut. Englantilaiset ja amerikkalaiset eivät koskaan ole olleet mitään oikeita kristittyjä, vaan satanisteja.

 2. Onko kommukismi lakkautettu? Onko fasismi lakkautettu? Onko natsismi lakkautettu? Ei, ne ovat olemassa. Lisäksi päälle on rakennettu globalismi. Se onkin jalostettu versio noista kolmesta. On kaksi kerrosta, eliitti ja sen orjat. Tasa-arvoisia kurjia laumasieluja kaikki.

 3. Kiitos artikkelista joka on ehkä mielestäni yksi parhaista.
  Ainoa lause joka ei mielestäni täysin pidä paikkaansa on ”Pitää muistaa, että jokainen kansa ajattelee vain omaa etuaan.”, koska tällä hetkellä suomen kansasta suuri osa toimii täysin oman kansan etujen vastaisesti. Ei tietysti koko kansa. LL lienee samaa mieltä tuosta yhdestä lauseesta. Kiitos artikkelista.

  1. Kiitos. Hyvä korjaus. Jotkut kansat on todellakin mahdollista kaapata ja aivopestä itsetuhoisiksi eli palvelemaan jonkun toisen kansan etua. Suomalaiset ovat tästä karmaiseva esimerkki.

   1. Tarkoituksella isänmaallisuudesta ei puhuta koulussa mitään, tilalla on kansainvälisyyskasvatus. Samalta sylttytehtaalta peräisin.

    1960-luvulls kansakoulun oppikirjassa kerrottiin suomalaisuudesta ja Mannerheimista. Uskomatonta. Onko kellään kansakoulun lukukirjaa tallella?

    Peruskoulu on syypää suomalaisen isänmaallisuuden katoamiseen. Peruskoulu on kopioitu Itä-Saksasta.

    Ei siellä opita lukemaan, kirjoittamaan, puhumaan, laskemaan kunnolla.

 4. On myös ollut mielenkiintoista todistaa taas kerran suomalaisten ”kannatan nykyistä asiaa” -ihmisten tyhmyyttä. Kerätään rahaa ja hyysätään ukrainalaisia, jotka ovat monet sieltä Itä-Ukrainaista, eli venäjää puhuvia VENÄLÄISIÄ :D. Mutku ei suomalaiset erota puhuuks ne venäjää vai ukrainaa niin ei sen ole väliä. Saa nähdä, huolitaanko tänne jossain vaiheessa pakolaisia varsinaiselta Venäjän mantereelta, kun sinnekin niitä iskuja on alettu jo tekemään ja jatkossa varmaan yhä enemmän? Ei kai ne venäläiset sentään voi pahempia olla kuin ISIS-naiset? Onko SUPO tiedottanut näistä mitään pitkään aikaan? Niiden pelättiin organisoituvan täällä Suomessa, ja SUPO itse varoitti, että voivat olla vaarallisia.

 5. Venäjä on liittovaltio ja kansojen sekamelska siinä missä EU:kin. Suomessa ajetaan EU:n etua ja arvoja ja Venäjän sisällä eri tasavalloissa federaation etua ja arvoja.

 6. Miten Laiton Lehti voi kuitenkaan edes väittää amerikkalaisilla ja brittiläisillä koskaan olleen mitään kulttuuria? Hyi vittu…

  Venäläisillekään ei pidä alistua eikä todellakaan sulautua, mutta ei amerikkalaisilla ja brittiläisillä ole koskaan ollut mitään omaa kulttuuria. Venäjän 90-luvun mädätys ja korruptio olivat juuri sitä amerikkalaisuutta ja brittiläisyyttä mätää ja korruptiota, jota kaikkien tulee halveksua amerikkalaisissa ja brittiläisissä saastoissa. He ovat nimenomaan orja-ja huumekauppiaiden, varkaita, ryöstäjiä, sekä kaiken rappion levittäjiä.

 7. MV-Putkosella on Venäjän passi, joten eiköhän se määrää hänen asemansa. Tuskin tulee enää koskaan Suomeen.

  Asiasta toiseen. Näin rahoitetaan kurditerrorismia! Lukekaa ketju, siellä on jopa kuvia kun nämä naton viholliset heiluvat kurditerroristien liput käsissään! Supo ja polpo on katsonut vuosia tätä touhua sormiensa läpi. Ei mikään ihme, että Erdogan on raivoissaan suvakeille! https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=37306

 8. Amerikkalaisuus ja brittiläisyys… hyi vittu mitä mätää ja saastaa. Meidän ei tule alistua myöskään Venäläisille ja venäläisille, mutta mätä on aina lähtenyt varsinkin amerikkalaisista ja briteistä. He ovat koko historian olleet imperialistisia satanisteja, totaalisen pahoja ja mädättäjiä.

 9. Ukrainan ja EU:n huippukokous Kiovassa 3. helmikuuta

  Huippukokouksessa keskustellaan Euroopan unionin taloudellisesta ja sotilaallisesta tuesta, presidentti Zelenskin toimisto kertoi lausunnossaan.

  Kokouksen yksityiskohdista keskusteltiin puhelinkeskustelussa Euroopan komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin kanssa, lausunnossa lisättiin.

  Miten ne sinne sotatantereelle nyt uskaltavat mennä?

 10. Osittain tuo johtuu myös siitä, että uskontokin on valtaa. Totta kai lännen satanistit yrittävät käännyttää venäläisiä mm. luterilaisuuteen jne., sekä mädättää ja hajottaa yhteiskuntaa sisältäpäin. Monet ”saarnaajat” ja papit ovat todellisuudessa vieraiden valtojen vakoojia, sekä muita mädättäjiä. Evankelistakristityt ovat kaikkein pahimpia sionisteja ja mädättäjiä mitä voit löytää.

  Suomalaiset ovat kyllä niin naiiveja… ei ihmekään, että suomalaiset on ollut niin helppo valloittaa.

  Kyllä Venäjä puolustaa erittäin vahvasti ortodoksikristillisyyttä, joka on aina ollut toinen puolikas kristinuskoa.

 11. Suomalaiset miesnartut ovat niin ryssävihassaan, että ovat kirjaimellisesti valmiita liittoutumaan Saatanan kanssa ja kääntymään satanismiin, sekä kuolemaan viimeiseen suomalaiseen amerikkalaisten, brittiläisten, ruotsalaisten ja juutalaisten puolesta.

 12. 🇭🇷 Kroatiasta tulee EU:n rahaliiton 20. jäsenmaa

  Kroatia on siirtynyt euroon ja liittynyt Schengenin vapaaseen liikkuvuusalueeseen 1. tammikuuta, mikä merkitsee kahta merkittävää virstanpylvästä Balkanin maalle – joka liittyi 🇪🇺 lähes kymmenen vuotta sitten.

  EU:n neuvosto hyväksyi heinäkuussa Kroatian tarjouksen euron käyttöönotosta, mikä merkitsi ensimmäistä laajentumista valuuttablokissa lähes vuosikymmeneen. Edellinen euroalueeseen liittynyt EU-maa oli Liettua vuonna 2015.

  Kroatiassa oli jokin aika sitten isoja protesteja tätä vastaan, mutta ei auttanut.

  Miksi Kroatia halusi ottaa euron?

  Kansainvälinen valuuttarahasto IMF samaan aikaan:

  Maailma hidastuu. Maailmantaloudella on edessään ”vaikeampi” vuosi 2023

  Kolme suurinta taloutta – Kiina, EU ja Yhdysvallat – heikkenevät kaikki samanaikaisesti.

  Kansainvälisen valuuttarahaston johtaja Kristalina Georgieva sanoi, että vuodesta 2023 tulee vaikeampi kuin edellisestä 12 kuukaudesta. (CBS)

  Kansainvälinen valuuttarahasto IMF leikkasi lokakuussa ennustettaan maailman kasvusta, sillä suurvallat kohtaavat lukuisia kriisejä.

 13. Heti ALUKSI! SILLIOONI on I D I O O T T I ! ! ! Hävisi ”kusitolppa” Putkoselle NATO-keskustelun SATA_NOLLA!!! Siksi ”RAUKKIMUS SURKIMUS” (silioonin tieteellinen nimi) PASKAMYRSKYÄÄ kuten ”PUUTTUVAT RENKAAT” aina tekevät.
  TOISEKSI: Haluan enemmän juttuja, jossa on KUVIA ihanista venäläisistä NAISISTA ja MUMMOISTA, joilla on RYNKKY ja KARHU (oikea) kotona. VENÄLÄISET naiset ovat TERVEPÄISIÄ, TEMPERAMENTIKKAITA, ÄKKIPIKAISIA, mutta lauhtuvat heti kunhan HUUTO on lakannut. PERINTEISIÄ naisia, jolle sikäläisen karheenlaisen mienhen on syytä avata auton ovi normisti eikä VIEKKAUDELLA. Kun NAINEN on suloinen ja NORMAALI voi häntä vähän PELÄTÄKIN ja niin meidän MIESTEN pitääkin, sillä muutoin RAPPIOKULTTUURI rehottaa kuin LÄNNESSÄ. Jos MEIDÄN mie4sten täytyy taivastella maailman menoa ja SYNTIA eikä NAISTEN, jotka ovat KAIKEN sen KESKIÖSSÄ! Venäjällä slaavilaisessa kulttuurissa nainen on NAINEN ja mies on MIES! Niin kuin ennen oli Suomessakin. Venäläiset miehet ovat karkeita, ryyppäävät ja tappelevat, mutta ovat yleensä ottaen hyväntahtoisia ja HUUMORI ja NAURU irtoaa milloin mistäkin HEVOSENLEIKISTÄ. Ensin tappelevat enimmäkseen humalassa tosissaan, mutta seuraavassa hetkessä voivat olla äkkiä lojaaleja toisilleen esim. pelastamassa jostain kuopasta lihasvoimin, jonne äskeinen riitakumppani on päissään pudonnut. Venäläinen nainen EI hylkää miestään, jos tämä on kunnollinen – silloinkaan kun miehelle tulee esim. taloudellisia vaikeuksia tai vaikeita suoraan molempiin vaikuttavia elämäntilanteita, vaan ON ja ”PYSYY kuin PASKA seinässä”!!! Toisin kuin läntiset ”GOLD DIGGERIT”! On sanomattakin selvää, että myös joukkoon MAHTUU paljon LUTKIAKIN, mutta siksihän miehille on ANNETTU niin VÄHÄN järkeä! Venäjällä on kuten ennen wanhaan Suomessakin kyläyhteisöissä paljon erilaisia TODELLA elämää RIKASTUTTAVIA persoonallisuuksia ja tyyppejä, jotka ovat kuin liki suoraan ”VITSIHUUMORIOHJELMISTA”. Joten videoitten perusteella joka päiväinen elämä venäjällä on suomalaisen jämähtäneen ja TASAPÄISTYNEEN yhteiskunnan kannalta katsoen yhtä ”peteliusta”. Toki venäläisiä EI ole syytä aliarvioida edellisen perusteella, sillä JÄRJESTYKSENPITO poliisin suunnalta on RAVAKKAA toimintaa eikä RIKOLLISEN asema ole sielläpäin UHRINA olemista. Mutta poliisikin voi pysähtyä kadun varteen ja rynnätä lumisotasille lasten ja nuoten kanssa ja aikansa möyrittyään RÖHÖNAURUT päälle. LÄNSI on PILALLA ja kuten PILALLISET ovat AINA halunneet. SAADA pilata KAIKKI muutkin!!! Ja kuuleman mukaan erilaiset kulttuurit ja tavat ovat RIKKAUTTA ja ”ERILAISUUTTA” pitää kunnioittaa ja vieläpä HYVÄKSYÄ se! KAIKKI tuo on VAKUUTUSSOPIMUKSEN pientä pränttiä jossain paperin alalaidan alalaidassa!!!
  Venäjä/Neuvostoliitto/Venäjä on AINA historiansa läpi joutunut kokemaan SUURIA KÄRSIMYKSIÄ, kovia luonnonolosuhteita, sotia, julmia hallitsijoita, teknisesti laaduttomampaa elintasoa ja KUOLEMAA!!! KAIKKI tuo huono kohtelu on muuttunut SIUNAUKSEKSI tavalla, että jos sieltä aikoo löytää KERMAPERSEISYYTTÄ. Voi yhtä hyvin etsiä VETTÄ Gobin autiomaasta. LUJAT ihmiset ovat FORCE eivätkä viimeistä huutoa olevat yli-hypetetyt aseet, jotka KAIKKINE hienouksineen voivat SODAN karkeissa oloissa ”leikata kiinni” yhdestä hiekan jyvästä!!!

 14. Tunnen Itse yhden Todella fiksun (valistuneen) Ukrainalaisen joka asuu täällä Perheensä kanssa..Ei mm Rokota lapsiaan…
  Oli Sodan alkaessa Ukrainan puolella…mutt Ei enää…Nykyään halveksii Zelenskiä…Kun on ymmärtänyt mistä on kyse…Tyyppi on valmis Tappamaan…Viimeisenkin Ukrainalaisen…USA/NATON…Proxysodassa

  1. Olet varmaankin myös erehtynyt siinä miten nopeasti slaavit vaihtavatkin puolia. Slaavit saattavatkin olla tänään vastaan ja huomenna puolesta, jos päästään sopivaan diiliin. Slaavit ovat myös oikeasti rasisteja, jotka vihaavat kaikkia erilaisia ja ryhmänsä ulkopuolisia ihmisiä, sekä eivät suostu heidän kanssaan kovinkaan kestävään yhteistyöhön.

 15. Suomessa meillä on lähes täysin vastenmielisiä, aggressiivisia, maskuliinisia, riiteleviä, vihaavia ja halveksivia materialistiseen katuhuoria, jotka ottavat lähes varman avioeron ja tekevät kiimassa lapsia vihollisille, sekä tulijoille. Hyi vittu… missä tahansa on paljon parempia valkoisia naisia kuin Suomessa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*