13 thoughts on “Päivän sarjakuva: Verottaja

  1. Veroilla mafiavaltiot elätetään. Suojelumaksu siitä ettei kilpaileva mafiavaltio ryöstä sinua. Voisiko veronmaksun kilpailuttaa? Suuryhtiöt voivat verosuunnitella ja kilpailuttavat valtioita.

 1. Järjestelmät on viritetty Average Joeta varten. ” Laki kansaa ohjailevi”, vai miten se menee?

  Älä vaan riko sinulle tehtyjä sääntöjä. Ajattele mitä sukulaiset ja naapurit sanoisivat. Hyi sinua, tuhma. Mikä luulet olevasi?

 2. ”Lait” todellakin on tehty LAHJONNALLA ! Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä” .

  Kansalta salattu ”omanalaista lainsäädäntöä”: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus” . ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.”

  Rikostutkinnan esto: EOA päätös 876/2/05 … Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Yrittäjien eläkejärjestelmän rahastojen kaappaus He 99 – 104 / 2022 vp ; tuolta se löytyy: YEL-järjestelmää muutetaan niin, että nykyiset yrittäjät maksavat suoraan nyt eläkkeellä olevien yrittäjien eläkkeet.

  Siis 90-luvulla TAPETUN 10 000 – 15 000 yrittäjän maksamat rahastot putsataan niihin ”parempiin taskuihin”, ja YEL-maksuja nostetaan tämän toteuttamiseksi !

  Meitä johtaa ”vaaleilla valitut” VARKAAT !

  Rikosilmoitukset tästä kaikesta jätetty 8.9. 2005 – 2022; poliisi vaan on ”toimivallaton” tuollaisissa ”pikkurikoksissa”.

  Todisteet ovat tässä silmienne edessä; milloin kansa herää ?

  1. Ja kansalaiset ei saa nostaa rahaa pankista ilman selitystä mihin tarkoitukseen, ettei me vaan pestä rahaa :)

 3. Arvo Tuomisella oli mainio esitys Kouvolassa. Kävelee taitavasti kireällä vaijerilla, jotta
  yleisössä seniori-Sileonit pitävät partansa pärisemättä.
  https://www.youtube.com/watch?v=IkCimyTdvMA

  Mitä tuohon sarjakuvaan tulee, niin kansalainen Joe tekee kai siinä virheen, kun myöntää jotain nolostumalla. Tänään on kyllä Bankman kai saatettu oikeuden eteen vastaamaan. Sehän ei tietysti tuomio ole, jos jotain önisee.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*