8 thoughts on “Päivän video: Vibaa

  1. Tuokin on jo sen verran vanha ettei taida muutoin huipulle enää päästä. Iän tunnistaa helposti siitä että ensin aletaan käyttämään nahkatakkeja. Sitä ennen tulevat kuitenkin poolopaidat jottei kaulan rypyt näkyisi. Ja samoihin aikoihin ruvetaaan vetämään paidan hihoja kämmenselkien peitoksi. Ja varma vanhuden merkki on ”suu väärinpäin”. Nuoret sentään hymyilee mutta vanhat vain murjottaa. Tai taitavimmat käyttävät ”ihan sama” ilmettä.

    Mutta, aina sitä voi yrittää näyttää nuoremmalta. Harvalta se vaan onnistuu.

  2. Ja tieto sen käytöstä…Siirtyy reaaliajassa…Valmistajalle…Kiinalaiselle alihankkijalle.. Jeewgle/NSA:lle…ja Mätäomenan…Tim Anuskyrvän…hinttareille..

  3. Tuotakin Pariisin Maailmannäyttelyyn HIELLÄ ja VAIVALLA ährättyä LINKKIMASTOA nykyihmiset KÄYTTÄVÄT lelujensa kanssa LEIKKIMISEEN kun HITSAUSLIEKKIEN sammuessa RAKENNUSMIEHET ”tekivät puhdetöitä” MAKKAREISSAAN lihalla ja hiellä. Samalla kun EMÄNTÄ ”antoi palautetta” työn laadusta! Ja ARVATKAAPA oliko MAAILMA tuolloin ENEMMÄN nieralla kuin tänä päivänä!!! Vain epätoivoa TÄYNNÄ olevat KIELTÄVÄT epätoivonsa PAINOKKAAMIN kuin VELJESMURHANSA!!! Kun ihmisen elämä on TYHJÄÄ. Pitää se yhtä SUURTA ”kolinaa” kuin TYHJÄ tynnyrikin! Ja KAIKKI tuo tyhjyys on peräisin? VAIN siitä, että IHMINEN haluaa muuttaa KAIKEN sen, minkä Jumala Loi ja Sääti muka paremmaksi, koska ”MINÄ ITE!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*