18 thoughts on “Päivän kuva: Pinokkio

  1. No hei, Walt Disney oli vapaamuurari eli satanisti. Ja sen seurauksena lapsille opetettiin pornoa jo Aku Ankasta lähtien. Sekä käytösmallia jota pidetään sopivana. Jo se että vipelletään ilman housuja.

 1. Tulin selailleeksi noita kansalaisaloitteita ja se että noista tällä hetkellä käynnissä olevista oleellisin (Perustuslakituomioistuin Suomeen) ei ole juuri saanut uusia kannatusilmoituksia ei kyllä yllätä millään lailla, mitä siitäkin nyt tulisi jos suomi nimisessä demokraatisessa oikeusvaltiossa homo-Pekka voisi saada tuomion Al-Hol terroristien tuomisesta väen vängällä maahamme veronmaksajien rahoilla tai siitä että bääministerimme lukuisat peruslain rikkomiset voitaisiin laittaa tutkimukseen onhan bääministerimme sentään naisoletettu ja joidenkin tahojen mukaan suosittu ja hyvännäköinenkin. Vakavasti puhuen mikäli maassamme olisi tuo perustuslakituomioistuin silloin päättäjämme voisivat JOUTUA VASTUUSEEN teoistaan ja tämmöinen elin löytyy jopa Ugandasta mutta ei suomi nimisestä demokraattisesta ja sivistyneestä ”oikeusvaltiosta”. Miksikähän semmoista ei löydy suomesta ja minkä ihmeen takia suomalaiset vastustavat ajatusta siitä että päättäjät voisivat joutua oikeasti vastuuseen suorittamistaan rikoksista?

  Selailin myös tuota adressit.comia ja vastaan tuli tämmöinen:
  https://www.adressit.com/bblopet
  Lukekaapa nuo perusteet siihen miksi tuota maailman kenties turhinta TV-ohjelmaa vaadittiin lopetettavaksi ja miettikää sitten vaikka edellisiä eduskuntavaaleja täällä suomessa tai USAn presidentinvaaleja. Itse en sano mitään muuta kuin että kyllä tällä vitun lammaskansalla on prioriteetit kohdallaan.

  PS. Onko YKSIKÄÄN näistä kansalaisaloitteista tai addresseista koskaan mennyt läpi lukuunottamatta sitä sateenkaariväen tasa-arvoista avioliitoalakia lukuunottamatta? Jokohan me pian pääsemme pitämään kansanäänestystä EU:n tukipaketin hyväksymisestä tai NATOon liittymisestä, eikös ainakin tuon ensimmäisen kohdalla ne riittävät kannatusehdotukset saatu täyteen parissa päivässä?

  1. Bää Bää bääministeri. Sopii hyvin lampaille johtajaksi. BÄÄÄÄÄÄÄÄ. Ruvetaan määkimään kaikki kuorossa.

  2. Homo-Pekkahan on taas ykkössuosikki presidentiksi. Aivokuolleet suomalaiset kannattaa vain rikollisia globalisteja.

   1. Sanoo jotain tarjonnast…Kun istuva on Pedari…Pyrkyreiden joukosta…löytyy Sotahullu Sivari…Homo…sellainen…ja ent. Varaosamyyjä

  3. Joku osaava voisi tehdä aloitteen, näiden täysin keinotekoisten ja ”demokratiaa” halventavien alotteiden ja adressien poistamiseksi.

   Näistä ei ole ollut kuin pelkkä harmia.

 2. On jo lähes sata varmaa että myös valkoisen brittiläisen herrasmiesagentin perikuvasta James Bondista ollaan tekemässä seuraaviin elokuviin mustaa miestä.

 3. Mitä helvettiä? Miksi Pinokkion pitää olla ETUOIKEUTETTU, VALKOINEN, CSI-HETEROMIES? Minua niin ottaa päähän se, miten ihmiset puhuvat koiristaankin: ”Meidän Rekku se on niin kova naistenmies, heh-heh!” eli oletetaan sen oman koiran ja muidenkin sukupuolet, seksuaalisuudet ja seksuaaliset suuntautumiset ihan tuosta vain. Törkeää, oksettavaa ja vaarallista. Eli miksi Pinokkio ei voisi olla fluidi, genderqueer, poly, bi-gender tai ”edes” gay mies? Hän on jo mies, niin miksei hänestä voitu tehdä gayta tai panseksuaalia? Järkyttävää ja vihastuttavaa. Vaarallista. Miksette samantien vain mene kadulle hakkaamaan muunsukupuolisia? Sitähän te kuitenkin haluatte.

 4. Miksi haltijana musta mies? Voisi olla trans-eskimonainen eli mieheksi pukeutunut inuiittinainen. Tai miten olisi alkuperäisintiaaninainen, joka on ”transseksuaali” eli häneltä on rinnat heitetty koiranmakkaraksi & tehty muovista ja pakaranahasta ”penis”, mutta sitten tämä ”trans-nainen” voisi naiseksi puketumalla olla femme drag queen tai gender-bender?

 5. Eläköön sukupuolten moninaisuus. Tänään olenkin nainen, enkä enää voi lähteä rintamalle valloittamaan KARJALAA TAKAISIN. Tämä natottajille ilmoitettakoon.

 6. Sanonpa vain ETTEI Walt Disney enää muuta HELVETTIÄ tarvitse!!! Kyseinen herrasmies oli ihan pikkuisen kallellaan Kansallissosialistiseen Saksaan päin siinä missä lentsikka mies Lindberg, joka otti ja LENSI yli ATLANTIN (EI siis ”yli käenpesän”) ”Spirit” koneellaan. Siitäkös koitti HANKALUUKSIA tuossa jo NAURUNALAISEKSI ”demokratian” tehneessä vapauten tyyssijassa. Kun Disneyn perikunta myi LEGENDAARISEN yhtiön JUUTALAISOLIGARKEILLE. Pääsivät NÄMÄ ruikkimaan kuin KOSTONA koko lafkan koko VIEMÄRIVERKOSTON ”timantiksi”!!! Viisainta kun suku LOPPUU tai INTOA ei nyky vetelyksillä riitä. SILLOIN on PARAS hävittää KOKO institutionaalinen KEKSELIÄISYYDEN ja LUOVUUDEN huippu POIS tästä maailmasta kuin KATSOA sen MÄTÄNEMISTÄ kun uusilla OMISTAJILLA ei ole S I E L U A ! ! !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*