10 thoughts on “Päivän video: Ahdistelija

 1. Eipä tuo eroa mitenkään juutalaisvainoista. Valkoinen mies on paha.

  Mutta eikös tuo sisällä naisvihaa, koska VALKOINEN NAINEN SYNNYTTI valkoisen miehen. Valkoisen naisen munasolu hedelmöittyi valkoisen miehen siittiösolulla. Mitä helvettiä?

  Onko tuolla tyypillä aivosoluja? Läpiveto käy kallon onkaloissa.

  1. Ehkä mitään todellisia juutalaisvainoja ei ollut, vaan monet juutalaiset itse polttivat sekarotuisia ja valkoisia keskiysleireillä.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)
   Juutalaiset olivat yhteistyössä natsien kanssa, ja natsit auttoivat puhdasrotuisia muuttamaan Israeliin.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement
   Tehtiin jopa mitali yhteistyön kunniaksi, jossa oli juutalaisten molemmat uskonnolliset tunnukset, hakaristi ja Daavidin tähti.
   https://english.almayadeen.net/articles/analysis/one-of-historys-ugly-pages:-nazi-zionist-cooperation
   Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
   http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
   Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
   http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6

  2. Mitkä juutalaisvainot? Puhutko nyt 6 000 0000 000 triljoonan grillauksesta — josta ei ole olemassa mitään todisteita? Oy, gewalt… mutta kun se TAPAHTUI! Miksi IS:kin tekisi erikoislehtiä siitä ja Saksan pahuudesta monta kertaa vuodessa, jos sitä ei olisi tapahtunut? Niinpä.

  3. Tarkoitat varmaan ”juutalaisten vainoista”, sillä nehän on vainonneet kristittyjä niin kauan kun niitä on ollut olemassa. Eli oman kalenterinsa mukaa 6021 vuotta.

 2. Lontoon PAKISTANILAINEN pormestari on TÄYSI KUSIPÄÄ, joka on AINA ennenkin SYYTTÄNYT VALKOISIA miehiä naisten AHDISTELUSTA Lontoossa. Mm. SYYTTÄMÄLLÄ valkoisia miehiä TASAN niistä KARKEUKSISTA eli suorasukaisista TAVOISTA, joilla jotkut MUSLIMIT ja NEGRIDIT ”lähestyvät” NAISTA väkisin MAATEN hänet VÄKISIN!!! PORKUSTARIN mielestä GROOMAAMINEN kuuluu brittiläiseen KULTTUURIIN eikä siitä sen ENEMPÄÄ. Iso-Britannia EI ole kuin R I K O L L I S T E N GLOBALISTIEN rypypaikka ja taloudellisen KORRUPTION sekä KRISTINUSKON vihan ALTTARI, jolla koko VALKOINEN ROTU on tarkoitus UHRATA NWO:N sekasontanavetan RAKENNUSPUIKSI!!!

  1. Olette ymmärtäneet Sadiq Khanin..twiittiä väärin…

   Valkoiset todellakin ovat Ne ahdistelijat..

   Ne Värilliset syyllistyvät…pelkästään Raiskauksiinn

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*