Marco de Wit 4 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Suomessa ei ole yhtään rehellisiä historioitsijoita, koska suomalaiset ovat sopulimainen metsästäjä-keräilijäkansa. Suomalaisella historioitsijalla ei kertakaikkiaan ole selkärankaa seisoa yleistä narratiivia vastaan.

 

Ei edes Laittoman Lehden fanittamalla *suhteellisen* rehellisellä historioitsijalla, Teemu Keskisarjalla. Toisaalta suhteellisuuskin riittää, koska uskaltaa lieviä autistin piirteitä omaava Keskisarja sentään vähän pistää vastaa venäläisten demonisoimiselle.

 

 

Natottajat raivoissaan: Teemu Keskisarjan Hattujen sota -luento murskaa RKP-myytin Ruotsinvallan hyvyydestä!

 

 

Nyt Keskisarja on mennyt vielä pidemmälle. Hän syyttää valtamediaa jatkuvasta valehtelusta sekä koronaa että varsinkin Ukrainan sotaa koskien. Keskisarja sanoo tämän vaikka on sekä koronatyranni että ryssänvihaaja. Keskisarjalle liika on kuitenkin liikaa.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Historioitsija Teemu Keskisarja: Valtamedia syytää valheita Ukrainan sodasta!

  1. Onko sitten Suomi se Euroopan korruptoitunein maa?

   Suomalaiset ovat juroja, kieroja, epärehellisiä, itsekkäitä , selkäänpuukottavia, uusavuttomia, rumia, läskejä, piiloaggressiivia, sairaita, laiskoja, pelkureita, riitaa haastavia, mielikuvituksettomia, unettoman tylsiä junttimetsäläisiä, vaikka titteli, koulutus ja omaisuus olisi mikä.

   Ei ihme etteivät halua lisääntyä keskenään. Samanlaista tasalaatuista lauantaimakkaraa kaikki. Sukulaisia vielä keskenään. Huonot ominaisuudet rikastuvat sukupolvittain.

   Hävettää. Tuollaiset eivät kestä tulevaisuuden maailmassa.

 1. Ei liity tähän otsikkoon, mutta muistui yhtäkkiä jostain mieleeni, kun Jussi Halla-aho luopuessaan puolueensa puheenjohtajan paikasta sanoi, että hän jätti kirjeen jollekin siltä varalta, jos hänelle tapahtuu jotain :DDD Onko kenellekään selvinnyt vielä, kenelle jätti?

 2. ”En iloitse pahuuden pärjäilystä vaan toivotan Putinin valtakunnalle suistumista sananmukaisesti alimpaan helvettiin. Tietenkin Venäjän tuubasta tursuaa tuhannesti tuhdimpaa torttua.”

  Niin hyvin sanottu. Myös minä pidän Väinäjälle tunkeutuneita ja Väinölän rippeitä Suomaalle ajaneita slaaveja, tartaareja, mongoleita ym. ikiaikaisina vihollisina, joiden suhteen on noudatettava valppautta. On sanonta” Sitä kuusta kuuleminen, jonka juurella asunto”. Niinpä kuusen juurellakin asuvan on myrskyssä kuunneltava kuusen narahduksia, onko se kaatumaisillaan ja seurattava, kaatuuko se mökin päälle vai suuntaan, jossa ei ole vaaraa. Huokaista voi vasta, kun kuusi on poissa. Tai sitten ikävöidä, koska sen antama tuulensuoja ja houkuttelemat metsän eläimetkin, oravat ja linnut ovat poissa.

  ”Mutta valeuutisia vastaan valehteleminen Suomessa on silti – valehtelemista.”

  Samoun välien rikkominen ja sodan lietsominen ovat välien rikkomista ja sodan lietsomista. Ikävä kyllä Suomi on ollut tässä aktiivisempi osapuoli. On sanonta ”Parempi laiha sopu kuin lihava riita”. Ymmärtääkseni Venäjä on tarjonnut Suomelle mahdollisuuden elää rauhassa. Se toki on hankkinut maata strategisilta paikoilta ja ujuttanut tänne satoja tuhansia kansalaisiaan, mutta Suomi on tämän sallinut. Suomella olisi ollut mahdollisuus estää kehitys rakentavalla ja rauhanomaisella tavalla. On täysin edesvastuutonta antaa vihollisen ensin miehittää maa ja aloittaa sitten riidan haastaminen. Helpompi vihollinen on torjua rajojen ulko- kuin sisäpuolella.

 3. SUOMI on AINA ollut YHDEN TOTUUDEN maa, jossa on MUINOIN jopa TV:n asiaohjelmissa IHMETELTY tätä ilmiötä ja VAADITTUKIN asiaintilan muutosta tähän ”YKSITUUMAISUUTEEN”!!! SUOMESSA on ollut VAHVASTI sossuja ja kommunisteja sekä TOTALITÄRISTINEN Neuvostoliitto rajanaapurina! ENNEN ruotsalaiset olivat ”diskuteeraavia” ja kykeneviä ajatustenvaihtioon eri mieltä olevien svedujen kanssa. Siksi tämä eräänlainen ”fiksuus-ylivoima” eli YHTEISTYÖKYKY johti menestymiseen urheilussa joukkuelajeissa sekä ETENKIN teollisuudessa AUTOJEN, oman LENTOKONETEOLLISUUDEN ja HIGHTEC:n osalta. NYT Ruotsi on MUUTTUNUT ahtaaksi ”Kuin PAARMAN pimppi, koska MONIKULTTUURISUUS, FEMINISMI, KULTTUURIMARXISMI, GLOBALISMI ja yhteiskuntarakenteen HAJONTA MATUJEN takia. PAHINTA yli-tyhmät ÄMMÄT, jotka MÄÄRÄÄVÄT kaiken KIRJAIMELLISESTI: ”PERSTUNTUMALLA!!!”

 4. Voiko enää sotahullumpaa natottamista olla kuin ostaa kirjoitetut terveiset Ukrainan donbassilaisten niskaan ampumiin pommeihin?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*