Marco de Wit 4 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei ole niin rohkea kuin väittää. Päinvastoin. Sekin joutuu koko ajan miettimään mitä vihafaktoja uskaltaa kertoa. Osittain tämä johtuu tietysti valtakunnanvainoajasta, mutta osittain myös strategiasta.

 

Laiton Lehti on nimittäin pimittänyt monia faktoja muista medioista, jotta se pystyisi kertomaan vihafaktoja myös Suomen ulkopuoliselle maailmalle. Tähän se on tarvinnut apua vaihtoehtomedian päämajalta Unz.comilta, joka on julkaissut englanniksi Laittoman Lehden lukuisia tärkeitä sionisteja kritisoivia juttuja. Yhtenä esimerkkinä kansainvälisesti ainutlaatuinen Epstein-aikajana, joka julkaistiin kahdessa osassa. Jostain kumman syystä Unz ei ollut kiinnostunut jatkamaan sarjaa, vaikka jäljet johtivat myös Trumpin piiriin.

 

Vaikeaa oli myös saada Unz.comin juutalaista miljonääripäätoimittajaa Ron Unzia julkaisemaan tätä juttua sionistien ydinsotastrategiasta.

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

Mikähän voisi selittää Unzin lisääntyvän haluttomuuden julkaista Laittoman Lehden tärkeimpiä juttuja? Voisiko olla syynä se, että Laiton Lehti on myös yrittänyt saada Unz.comin julkaisemaan AIDS- ja koronateorioita kritisoivia juttuja? Tähän Unz.comin juutalainen miljonääripäätoimittaja Ron Unz ei ole kuitenkaan suostunut. Unz piti tätä jo 2020 kirjoitettua juttua liian radikaalina julkaistavaksi. (Samassa paikassa eli Holy Crusade News -sivustolla ovat myös Epstein ja WWJ jutut eli niitä julkaistessaan mainostaa sivustoa, jossa kritisoidaan AIDS ja koronakultteja.)

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Unzin mielestä on järjetöntä kyseenalaistaa AIDS- ja koronapandemioiden olemassoloa. Tosin 2021 Unz luki Robert Kennedy Juniorin loistavia tutkimuksia aiheesta ja tämän jälkeen myönsi, ettei AIDS-epidemiaa ehkä ole koskaan ollutkaan olemassa. Tätä Laiton Lehti sanoi jo ennen koronapandemiaa, joka onkin vain AIDS-huijauksen toisinto.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

Luovuttuaan totaalisesta AIDS-uskovaisuudesta Unz ei ole kuitenkaan suostunut luopumaan totaalisesta koronauskovaisuudestaan. Osasyynä tähän on hänen levittämä lemmikkiteoriansa, jonka mukaan koronaviruspandemia on osa CIA:n suunnitelmaa vahingoittaa Kiinaa bioaseilla.

 

Unzin asenne on sitäkin oudompi, että hänen juutalainen miljonäärikaverinsa Steve Kirsch suhtautuu erittäin kriittisesti koronarokotteisiin. Miksei Unz kommentoi ja julkaise Kirschin erittäin asiantuntevia julkaisuja?

 

Kirsch on tunnettu mm. siitä, että pyrkii selvittämään kuinka monta huippu-urheilijaa on viimeisen kahden vuoden aikana saanut urheillessaan sydärin.

 

 

 

 

Tässä esimerkki siitä miten jälleen yksi huippu-urheilija sai sydärin kesken peliä. Video on vielä Youtubessa, jossa siihen saa suomenkielisen tekstityksen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Unz vs. Kirsch: Koronapiikit syynä ylikuolleisuuteen ja huippu-urheilijoiden romahtamisiin pelikentille?

 1. Tässä Unz on täysin oikeassa..

  ..”jonka mukaan koronaviruspandemia on osa CIA:n suunnitelmaa vahingoittaa Kiinaa bioaseilla”…

  Tämä on se syy miksi Kiina ottaa tämän koko Plandemian…Näin vakavasti…

  Se että Jew$A:lla on bioaseita kehitettynä pelkästään Kiinalaisia vastaan…Ei ole enää mikään salaisuus

  Aid$ on vain annettu ”nimi” Immuuni kadolle…Joka voi johtua Itsessään monesta eri syystä…

  Samalla tavalla voidaan kiistellä..esm Polion olemassa…

  1. Siis joo. Toki Laiton Lehti jo plandemian alkuaikoina myönsi, että on täysin mahdollista luoda jotain vahvistettuja tuberkuloosibakteereja ja niitä levittämällä sitten luoda rajoitettuja epidemoita, joita voidaan sitten alkaa kutsua koronapandemioiksi varsinkin tekemällä testit yliherkiksi. Näin vamraan Kiinassakin tehtiin joko ensin amerikkalaisten toimesta tai sitten yhdessä kiinalaisten kanssa. Valtaeliitti on varmaankin yksimielinen siitä miten plandemioita kannattaa luoda, koska jokainen valtio saa näin paljon lisää valtaa.

   1. Jep, niinhän se on, ei mitään viruksia ja tauteja ole olemassakaan, ei koronaa, ei aidsia. Ja nuo kuolemat, joita on tapahtunut urheilijoille, ei ole tapahtunut koronarokotusten vuoksi kuin promillen osia. Tuolla Hamlinin lyyhistymisellä ei ollut mitään tekemistä koronarokotuksen kanssa. Se on todistettu huhaa uutiseksi monien eri tarkastajien toimesta. Hamlin ei ole koskaan ollut mainitun lääkärin potilaana. Tili jota käyttäen vale on välitetty, on avattu joulukuussa 2022 ja suljettu samantien. Jos maailmalla on kymmeniä jos ei satoja miljoonia urheilijoita, ja jos heistä muutama tuhat on saanut sairaskohtauksen. Eikä noita sairaskohtauksia ole sen enempää kuin aikaisemminkaan. Nyt vain ne uutisoidaan valemedioissa ja niitä etsitään suurennuslasilla ja väitetään, että ne ovat koronarokotusten aiheuttamia. Kaikkea sitä uskotaan.

    1. Laku-Aku laittaa linkkiä esim. vuonna 2019 kuolleista urheilijoista? No annas tulla nyt sitten kun siellä huutelet. Vastaa nyt tarinaasi pelle. Normi suomiaakkoshönö. Eheydy jos poikakaveri sallii.

   2. Sydänperäisen äkkikuoleman ilmaantuvuus normaaliväestön keskuudessa on 50-100 tapausta 100000 kohti ja urheilijoilla 0,5-2,5 tapausta 100000 urheilijaa kohti. Eikä pitkäaikaisten tilastojen mukaan mainittavaa kasvua ei ole nähtävissä.

    1. Voitko antaa linkin lähteeseesi?

     Väitätkö muuten, ettei pelikentillä ole kuollut enemmän kuin aiemmin?

     Käsittääkseni juuri kukaan ei kiistä ylikuolleisuutta kaikissa ryhmissä urheilijoista vanhuksiin ja lapsiin. Erimielisyys näyttäisi olevan vain siitä onko syynä korona, koronasulut vai piikki.

     1. Mitä enemmän rokotteita on pumpattu väestöön niin sen enemmän kuolleisuus on kasvanut. Vielä vuonna 2020 kuolleisuus oli aivan normaalilla tasolla, vaikka käynnissä piti olla vaarallinen ja tappava pandemia eikä ketään ollut rokotettu.

 2. Et ole sitten oikein ymmärtänyt mistä tässä on Oikeasti kyse…Tarkoituksellisesta..Vihollisen tappamisesta ja sen kautta…Depopulaatiosta…

  https://www.bitchute.com/video/p7X6tia4z2V5/

  Ei tämä ole Ensimmäinen kerta…Kun tämmöistä on Tehty..Edes Kiinalle…

  Kun sekä U$AN DOD sekä Tiedustelujärjestöt katsoi vierestä kun Fauchi sekä Ralph Baric kutsui ne Tutkijat Wuhanista seuraamaan Heidän Omaa..Gain of Function tutkimusta SARS Cov2 ympärillä..Ja antoi myöhemmin sen jopa siirtyä sinne…Jopa rahoittaen sitä….Paljastaa sen että…Niillä KAIKILLA (USAssa) oli silloin Koira haudattuna…

  Kukaan ”Täysjärkinen” Ei anna semmoista Tieto…Osaamista…Kenellekään

  Peräänkuulutat Itse aina logiikkaa…Luuletko että Kiinan Valtion johto luottaa sokeasti siihen että USAn Valtio johtoon..Ei käyttäis MISSÄÄN olosuhteessa jotain Bioasetta Heitä kohtaan…Ajakseen Omaa Etuaan..Kun Ottaa esm. Huomioon sitä mitä Länsi teki Heille…Opium Sodiss 1800 luvulla..Tai sen mitä USA teki äskettäin Ukrainass..
  Sinne oli mm Rahoitettu ohjelma…..NIMELTÄÄN Covid-19…Heidän toimest…ENNEN Pandemian ”puhkeamista”..

  https://www.nytimes.com/2022/03/10/us/politics/russia-ukraine-china-bioweapons.html

  Sen jälkeen Kiina..SEKÄ Venäjä kehitti…OMAA…”Rokotetta”…Eivätkä luottaneet…Lännen myrkkyihin…Kiina kieltäytyy nyt jopa Ottamasta sitä vastaan…ILMAISENA

 3. Ota myös se Asia huomioon…Että Kiina luopui äskettäin…ns 1 Lapsen politiikastaan…Joka oli Lännen EHTO…Siihen että se siirsi yleensä…Tuotantoaan Kiinaan..

  Se oli Avoin…”Sodanjulistus”….Sille Depopulaatiota ajavalle…AngloAm. $ika-£liitill€…

 4. Tämän sivun takaa löytyy Ruotsin FHM eli THL excel taulukko muodossa 2021/1-2022/51 joka viikon tilasto tapaukset, tehohoidot ja kuolleet rokottamaton ja rokotetun mukaan. Rokottamattomilla tarkoitetaan ihmisiä, joilla ei ole NVR:ssä rekisteröityä annosta, joilla on vain yksi annos tai kaksi annosta ja toisesta rekisteröidystä annoksesta on kulunut alle 14 päivää eli jos kuolee piikkiin on rokottamaton.
  Eri tapaukset on 85-90 % rokotettuja, käytännössä rokotuksella ei ole nykyään mitään hyötyä. On myös paljon tutkimuksia, joissa todetaan mitä enemmän piikkejä sitä helpommin saa tartunnan.
  https://www.friatider.se/hundratals-svenskar-dor-i-corona-varje-vecka
  ps. excelissä saa eri sarakkeet näkyviin alhaalla olevista sivupainikkeista.

 5. Kaikissa KONNISSA olivatpa he MITÄ etnistä ryhmää hyvänsä. ”Poikkeus vahvistaa AINA säännön!!!” Eilen Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu MYÖNSI Israelia käytetyn ”KOELABORATORIONA” korona-myrkky-piikkien antamisena IHMISILLE! Israel on VARSINAINEN paskatunkio, mitä tulee PAKKOPIIKITRYKSIIN ja ”Hartikaistakin HÄRSKIMPÄÄN kansalaisten HARHAUTTAMISEEN sekä suorien HAITTAVAIKUTUSTEN salailuihin sikäläisen ”TERVEYSMINISTERIN” toimesta, joka ”EI tiennyt liian vähän KUOLEMISTA”, vaan ihan K A I K E N ! ! ! Uudessa-Seelannissa kaupataan uutta MYRKKYPIIKKIÄ likipitäen sanomalla: ”Ottakaa seuraava piikki, VAIKKA siihen ”VOI” kuollakin!!! SYTÄMEN ”potku-koneita” on parin sadan metrin välein ulkona tolpissa AUSTRAALIASSA ja SUOMESSAKIN niitä on joka puljussa kuin suurena MUOTI-ILMIÖNÄ kuin pillilahkeiset farkut!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*