Marco de Wit 5 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti julkaisi eilen jutun huippu-urheilijoiden ylikuolleisuudesta.

 

Unz vs. Kirsch: Koronapiikit syynä ylikuolleisuuteen ja huippu-urheilijoiden romahtamisiin pelikentille?

 

 

Laiton Lehti sallii kommentoinnin myös kaikille asiallisesti kirjoittaville suvakeille. Niinpä monien kansallismielisten inhoama Aku on saanut jatkaa kommentointiaan. Eilen hän kommentoi yllä olevaa juttua seuraavasti:

 

Aku:

Sydänperäisen äkkikuoleman ilmaantuvuus normaaliväestön keskuudessa on 50-100 tapausta 100000 kohti ja urheilijoilla 0,5-2,5 tapausta 100000 urheilijaa kohti. Eikä pitkäaikaisten tilastojen mukaan mainittavaa kasvua ei ole nähtävissä. …

Jos maailmalla on kymmeniä jos ei satoja miljoonia urheilijoita, ja jos heistä muutama tuhat on saanut sairaskohtauksen. Eikä noita sairaskohtauksia ole sen enempää kuin aikaisemminkaan. Nyt vain ne uutisoidaan valemedioissa ja niitä etsitään suurennuslasilla ja väitetään, että ne ovat koronarokotusten aiheuttamia. Kaikkea sitä uskotaan.

 

 

Akun esittämät väitteet ja ja tarkat luvut synnyttivät hämmennystä ja jopa raivoa lukijoiden keskuudessa. Niinpä useampi pyysi Akua antamaan linkin tietolähteeseensä. Aku ei ole lähdettä kuitenkaan antanut.

 

Niinpä sitten Laiton Lehti on pyrkinyt löytämään tarkempaa tietoa urheilijoiden ylikuolleisuudesta. Samalla Laiton Lehti kuitenkin varoo määritelmiä. Ensimmäisenä kysymyksenä pitäisi nimittäin olla urheilijan määritteleminen.

 

Jotta saadaan vertailukelpoisia lukuja, niin pitäisi rajata urheilijat rekisteröityihin urheilijoihin eli urheiluseurojen jäseniin. Tästä Laiton Lehti puhui jo vuosi sitten.

 

Koronarokotukset tappaneet jo reilusti yli 100 Fifan pelaajaa. Kuolleisuus 60 kertainen!

 

 

Tässä on kuitenkin se ongelma, että Fifakin on vain kattojärjestö ja monet kansalliset urheiluseurat eivät seuraa kuolleisuutta ja kuolinsyitä. Tämän vuoksi Laiton Lehti on aiemmin pyrkinyt keskittymään huippu-urheilijoiden kuolleisuuden seuraamiseen. Esimerkiksi NFL tai NHL olisi hyvä tutkimuskohde, koska niillä on suhteellisen tarkat tilastot.

 

Tosin tässäkin ilmeni ongelma: Amerikkalaiset huippuseurat ovat organisoineet laajamittaisen dopingin. Niinpä ne voisivat helposti huijata myös rokotuksissa  laittamalla rokotteisiin esim. suolaliuosta. Jokainen pelaajahan on kymmenien miljoonien arvoinen, joten tuskinpa urheiluseurat kovin innokkaasti ovat pumppaamassa urheilijoihinsa jotain tuntematonta mönjää eli geeni-injektiota. Varsinkaan miehiset neekeripelaajat eivät taatusti halua riskeerata terveyttään vain koska viranomaiset niin käskevät.

 

 

Miksi koronarokotteet kansanmurhaavat vain valkoisia ja varsinkin suomalaisia?

 

 

No, mistäs sitten saa kunnollista vertailukelpoista tietoa? Ei mistään! Tämä on nimenomaan suunniteltu juttu, koska rokotefirmat ja niiden ostamat viranomaiset ovat jo pitkään tehneet kaikkensa pimittääkseen rokotteiden vaikutuksia. Tämän vuoksi yhtään kultastandarditutkimustakaan ei ole tehty eli ei ole verrattu vuosien ajan rokotettuja ja rokottamattomia urheilijoita.

 

 

Ainoa keino miten voisi nykyoloissa melko objektiivisesti paljastaa rokotteiden vaikutuksen urheilijoihin on verrata uuden rokotteen jakamisen vaikutusta urheilijoiden kokonaiskuolleisuuteen. Tällöinkin on kuitenkin vaikea todistaa mitään, koska ainahan voisi väittää, että kyse on vain sattumasta. Eli jos koronarokoteen jakamisen jälkeen kuolleisuus nousee urheilijoilla, niin sitten selitetään se koronan jälkivaikutuksella tai jollain koronan uudella muunnoksella tai – jos on tarpeeksi röyhkeä – vaikkapa rasismilla, helleaallolla tai ilmaston muutoksella.

 

Tosin, jos korrelaatio olisi HYVIN vahva eli kuolleisuus alkaisi nousta todella paljon heti koronarokotteen eli geeni-injektion jakamisen jälkeen JA kuolemat olisivat äkillisen dramaattisia sydäreitä ja vieläpä kameroiden edessä pelikentällä, niin tällöin aika moni alkaisi varmaan epäillä koronarokotetta. Olennaista tässä on siis sydäninfarkti eli sydäri, koska ne ovat nuorilla urheilijoilla hyvin harvinaisia JA niitä on suhteellisen helppo tilastoida. Jos sydärit moninkertaistuvat koronapiikkien jälkeen, niin siinä alkaa olemaan aika vahva syy-yhteys, jota innokkaimmankaan koronafanaatikon on vaikea selitellä tai pimittää.

 

Nyt näin näyttää käyneen. Urheilijoiden sydärit ja varsinkin kameroiden edessä romahtamiset ovat lisääntyneet aiempiin vuosiin verrattuna. Luulisi, että viranomaiset ja valtamedia olisivat jo julkaisseet aiempien vuosien urheilijoiden sydärimäärät. Näin ei kuitenkaan ole käynyt, joten yksittäisten lääkäreiden on pitänyt löytää luvut. Nyt kuitenkin näyttää siltä, ettei lukuja ole olemassa!!

 

Mietippä sitä. Kansainvälisiä urheilijärjestöjä ei ole kiinnostanut tilastoida edes kuolemaan johtaneiden sydärien määrää.

 

Niinpä yksittäisten tutkijoiden ja lääkärien on ollut pakko alkaa itse tutkimaan asiaa. Tässä yksi esimerkki Simone Goldilta:

 

2020 Koronaplandemia ja koronasulut alkoivat, mutta ei merkittävää nousua urheilijoiden kuolemaan johtaneiden sydäninfarktien määrässä.

 

2021 Koronapiikitys alkoi ja koronasulut lievenivät, mutta urheilijoiden sydärit lisääntyivät ja peräti 1101 urheilijaa kuoli sydäriin 2021-22. Aiemmin nimenomaan sydäriin näyttää kuolleen paljon vähemmän, joskin tilastot yllättäen loppuivat 2004.

 

 

 

 

Nyt sitten kriitikot hyökkäävät Goldin kimppuun, koska hän ei pysty antamaan tarkempia lukuja! Tämä on taas loistava esimerkki todistustaakan kääntämisestä: Viranomaiset suosittelevat ja jopa pakottavat ottamaan salaisen sisällön omaavaa testaamatonta geeni-injektiota, mutta eivät suostu tekemään edes kunnon seurantatutkimuksia, kuolinsyytutkimuksia ja tilastoja. Jos sitten kyseenalaistat geeni-injektion turvallisuuden, niin SINUN itse pitää hankkia ja luoda relevantit tilastot samalla, kun viranomaiset vaikeuttavat tilastojen tekemistä ja julkaisemista.

 

Reilu peli.

 

 

 

Tässä vielä parempi Laittoman Lehden aikaisemmin jakama video, mutta Youtube on laittanut siihen ikärajoituksen.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Ovatko urheilijoiden sydärikuolemat lisääntyneet? Tohtori Simone Gold: Räjähdysmäisesti!

 1. Rokotteiden tuoteselostetta eikä sisältöä kukaan kukaan tiedä. Rokotteissa ei tarvitse olla tuoteselostetta. Tuossa rikotaan jo kuluttajansuojalakia!

  Jo yli vuosi sitten alettiin puhua urheilijoiden rokotekuolemista kentällä. Tv-juontajat pyörtyilivät ja monet niistä kovimmista lobbareita itse kuolivat äkillisesti sydärijuttuihin. MENKÄÄ NYT PERKL OTTAMAAN NE TEHOSTEET! Todistakaa uskonne!

 2. ”Kansainvälisiä urheilijärjestöjä ei ole kiinnostanut tilastoida edes kuolemaan johtaneiden sydärien määrää.”

  Ei tietenkään. Isoimmat sarjat eri lajeissa kun PAKOTTI ne ei tehokkaat ja turvalliset, vaan turhat ja haitalliset rokotteiksi kutsutut myrkyt urheilijoille.
  Sitä mikä tennispelaaja joka ei päässyt Austraaliaan, niin toimittajat ja mediakin kohteli kuin olisi joku uudesti syntynyt hitler.

 3. Voi­si­ko kän­ny­köi­den käy­töl­lä ja huip­pu-ur­hei­lul­la ol­la yh­teys?
  –   Sta­di­onil­la saat­taa ol­la ai­van pe­laa­jien lä­hei­syy­des­sä yh­täai­kai­ses­ti pääl­lä yli kym­me­nen­tu­hat­ta kän­nyk­kää.
  –   Ra­di­oaal­to­jen­sa­tun­nai­sis­ta kes­ki­näi­sis­tä re­so­nans­seis­ta ja kom­bi­naa­ti­ois­ta saat­taa syn­tyä «se rat­kai­se­va» sig­naa­li, jo­ka ak­ti­voi jon­kun pe­laa­jan na­no­kui­dut toi­mi­maan en­na­koi­dus­ti tai en­na­koi­mat­ta, mut­ta kui­ten­kin toi­mi­maan.

  To­dis­tee­na väit­teel­le­ni viit­taan
  –   Bill Ga­te­sin af­rik­ka­lai­sil­la nee­ke­reil­lä te­ke­miin syn­ty­vyy­den eh­käi­sy­ko­kei­lui­hin, jois­sa me­ne­tel­mä oli kän­ny­käl­lä ak­ti­voi­ta­va he­del­möi­tyk­sen mah­dol­li­suus.
  –   Viit­taus löy­tyy armst­ron­ge­co­no­mics.com -si­vus­tol­ta.

  1. Rockefellerin suunnitelma paljastettu jo vuonna 1989.

   https://media.gab.com/system/media_attachments/files/090/386/817/original/1527d182a3287002.jpg

   Uusi maailmanjärjestys, kirjoittanut a. Ralph Epperson, 1989

   Operaatio Lockstep: Rockefellerin pelikirjasta

   1. vaihe: Flunssa/flunssa. Enintään lieviä oireita. Tiedotusvälineet tukevat joukkoharhaisuutta ja pelkoa. Hyödynnetään virheellistä testausjärjestelmää, joka havaitsee elimistössä olevan geneettisen materiaalin ja antaa positiivisen tuloksen. Covid-tapausten lukumäärän paisuttaminen muuttamalla kuolintodistuksia, laskemalla ne kahteen kertaan ja luokittelemalla kaikki kuolemantapaukset, myös muut sairaudet ja luonnolliset syyt, Covid-19:ksi. Lockdown ehdollistaa meidät toimimaan drakonisten lakien mukaisesti, estää mielenosoitukset ja tunnistaa yleisön vastarinnan.

   2. vaihe: Ensimmäinen vaihe johtaa siihen, että immuunijärjestelmä heikkenee ja haurastuu ruoan puutteen, sosiaalisen etääntymisen, naamioiden käytön sekä auringonvalon ja terveiden bakteerien puuttumisen vuoksi. Altistuminen 5G-säteilylle hyökkää edelleen immuunijärjestelmää vastaan. Kun ihmiset palaavat yhteiskuntaan, yhä useampi ihminen sairastuu. Tästä syytetään Covid-19:tä. Tämä kaikki tapahtuu ennen kuin rokotus on valmis, jotta se voidaan perustella. Sen jälkeen seuraa pidempi ja voimakkaampi lukitus, kunnes kaikki ottavat rokotteen.

   3. vaihe: Jos suurin osa ihmisistä vastustaa rokotetta, vapautetaan aseistettu SARS/HIV/MERS-virus. Monet ihmiset kuolevat tähän. Vahvimmat selviytyvät. Se on myös viimeinen sysäys sille, että kaikkien on otettava rokote, jotta voidaan palata normaaliin elämään. Ne, jotka ovat ottaneet rokotteen, sotivat niitä vastaan, jotka eivät ole ottaneet. Se tulee olemaan anarkiaa joka puolelta.

  2. Travis Scottin konsertissa kuoli 10 ihmistä yhtäkkiä, muistaakseni ensin yhdeksän, ja myöhemmin yksi henkilö.

   Astroworld-festivaalin kaaoksessa 5.11.2021 kuoli kymmenen ihmistä ja satoja loukkaantui.

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/95263217-732c-4520-9225-dd500920de33

   Iltalehti väittää, että he kuolivat väentungoksessa, mutta Amerikassa käytiin somessa keskustelua siitä, että syy olisikin ollut aivan toinen. Konsertin aikana oli tullut outo tauko, jolloin musiikki hiljeni yhtäkkiä ja kuului vain jotain mekaanista korkeaa ääntä, ja sinä aikana luhistui näitä ihmisiä keskellä yleisöjoukkoa. Joku oli myös kuvannut näitä tilanteita, eikä siellä ollut mitään väentungosta, missä nämä ihmiset kuolivat. Lukijat epäilivät, että näihin kuolleisiin otettiin jotenkin yhteyttä konsertin aikana (kun tuli se hetken hiljainen tauko, ja kuului outoa vihellystä), ja miettivät, miten se yhteys otettiin.

   Oliko kyseessä rokotus + 5G ja tietty taajuus?

 4. Iltapaska on ratkaissut tämän urheilijoiden äkillisten kuolemien mysteerin jo viime talvena; lumen kolaaminen voi olla niin rankkaa hommaa että se voi johtaa sydänkohtaukseen. Eli ratkaisu on hyvin yksinkertainen, nämä sydänkohtauksen saaneet urheilijat ovat joutuneet kolaamaan lumia pihoiltaan päästääkseen niihin kilpailuihin joissa ovat sitten lyyhistyneet. Ennen kuin väitätte mitään salaliittoteorioita siitä ettei keskieuroopassa, USAssa tai muualla maailmassa missä jalkapalloa on pelattu tai muita urheilutilaisuuksia on järjestetty ei muka olisi lunta niin muistakaa että me elämme maailmassa jossa yliopistoissa opetetaan että miehilläkin on kuukautiset, miehetkin voivat synnyttää ja ilmastonmuutos on tieteellinen tosiasia. Niin ja koska nämä rokotteet ovat olleet tutkittuja ja turvallisia ja sen lisäksi sekä urheilijoille että varsinkin sote-alan henkilöstölle täysin VAPAAEHTOISIA eikä niiden ottamiseen ole mitenkään painostettu miltään suunnalta niitä on täysin turha syyttää mistään.

 5. Itse olen laskeskellut samaa. Paljon puhutaan suomalaisten ylikuolleisuudesta mutta kun laskee kuolemien määrän niin muutos aikaisempiin vuosiin ja vuosikymmeniin on promilleja, kun määrää verrataan suomalaisten kapalemäärään.

  Nyt vaan sattuu olemaan niitä aikoja että sodassa ollut sukupolvi, sekä keskikaljasukupolvi, alkaa poistumaan rivistä. Näiden ihmisten kappalemäärä kokonaismäärästä on merkittävä. Ja koska kuolleisuus on suurinta yli 80v keskuudesssa, niin kuolleisuuden kappalemäärätkin ovat suurempia.

  Toki rokotteilla on terveyttä heikentäviä vaikutuksia, mutta niin on roska-ruuallakin sekä aspartaami-juomilla. Jos katsotte lihavia nuoria ja niiden elefanttijalkoja, niin ne eivät tule elämään eläkkeelle asti. Mutta elämähän on valintoja täynnä.

 6. Nyt sitten kriitikot hyökkäävät Goldin kimppuun, koska hän ei pysty antamaan tarkempia lukuja!

  Suurin riski taitaa olla siitä…Että kyseinen naikkonen kavalsi miljoonia…Frontline Doctorseilta…

 7. Suvakit fanittavat esinahattomia myrkkypiikkejä. Sama juttu Ukrainan ja kurditerroristien kanssa.

  Suvakit ei koskaan tule myöntämään esinahattomien myrkkypiikkien ja sydänongelmien yhteyttä.

  Miten suvakit selittää ylikuolleisuuden, jota on tullut ilmi ympäri läntistä maailmaa. Oliko vaan huonoa tuuria?!!

  Miksi suvakit ei taistele apinaruttoa vastaan? Miksi homot saa levittää apinaruttoa?

  1. Nytkö piikitkin on esinahattomia? Anna jo olla. Jos minä annan jotain lähteitä, niin heti joku sanoo, että tuo väärin ja lähde on väärä. Teidän lähteet ovat oikeita ja niitä ei voi kiistää. Mitä lähteitä de wit esittää omien väitteidensä tueksi, ei mitään. Jos lähdetään jäljittämään väitteitä koronarokotteiden vaarallisuudesta, niin hyvin pian päädytään itse sylttytehtaalle, väitteiden alullepanijana ovat jotain vaihtoehtohoitojen tarjoajat.

 8. Jostain luin, Japanissa, jossa ihmiset jotka jakoi rokote infoa ja rokotteen ottamista, niin niistä vain 10% oli itse ottanut rokotteen. Samoin Espanjassa 1600 pääasiassa johtajia ja urheilijoita oli ostanut väärennetyn rokotetodistuksen, jotta pääsi esim. matkustamaan

 9. Yhtä hyvin voitaisiin ARKAILLEN kysyä kun KOLME VUOTTA on jauhettu, että kuu on JUUSTOA!
  ”Voisiko TODELLA olla niin, ETTEI kuu olekaan juustoa?”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*