Marco de Wit 5 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Intiassa on maailman eniten ihmisiä. Ruuhka ei kuitenkaan johdu siitä, vaan sosialistisesta menneisyydestä, josta Intia on onneksi luopumassa.

 

Toisaalta olisi varmaan mielenkiintoinen kokemus olla miehenä tuon nuorehkon naisjoukon keskellä..

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Päivän video: Junailua

 1. Täl­lai­set ul­koi­ses­ti kaa­ok­sel­ta näyt­tä­vät lau­ma­käyt­täy­ty­mi­sen mal­lit ovat lo­pul­ta­kin [täs­sä ti­lan­tees­sa kul­je­tus]ka­pa­si­tee­tin ää­rim­mäis­tä op­ti­moin­tia.

  1. Niin. Oliko nämä nyt niitä arjalaisia, eli indo-iranilaisia?
   Pitäisi kai tietää se kasti luokka. Suomalaisethan eivät valkoisena alkuperäisheimona ole puhtaita arjalaisia, joten siksi meidän paikka on olla orjina EU (natzi-saksa) globalisteille. Suomalaisilla kyllä on enemmän vihreäsilmäisyyttä kuin esimerkiksi ruotsalaisilla ja norjalaisilla.

 2. Punavihreistön ideaali unelmautopia paperilla.

  Kuitenkin punavihreä kulkee mielummin lentokoneella, omalla autolla tai taksilla kiristämillään ja varastamillaan rahoilla (’vero’).

  Se onkin sosialismin perusta – yksi määrätty sääntö ja todellisuus teille, toinen meille.

  1. Niinpä. Sosialismin tunnistaa siitä, ettei ole yhteiskuntaluokkia. On eliitti ja vallattomat orjat, siinä kaikki. Eliitillä on kaikkea hyvää rajattomasti, orjilla vain säännöt, rajoitukset ja säännelty niukkuus.

   Miten tässä näin kävi, että neuvostojärjestelmä uitettiin
   muutaman sukupolven aikana Suomeen?

 3. INTIASSA on sellainen käytäntö, että on vain ”NAISTEN LINJOJA” eli junia, joihin VAIN naiset saavat mennä, koska LÄÄPPIMINEN eli sukupuolisidonnainen HÄIRINTÄ. Jos syystä tai toisesta joukossa on muutamia MIEHIÄ. ASEMALAITURILLA odottavat POLIISIT keppeineen, jotka LYÖVÄT olan takaa UROITA niin paljon kuin ehtivät.

  Intiassa armeija vie parhaat aseet niin, että POLIISIEN ”päätyökalu” on keppi ja korkeintaan 1800-luvulta peräisin oleva kivääri, jota käyttää jokseenkin irvokkaasti pahan paikan tullen. Poliisi voi mätkiä miehiä surutta, sillä se kuuluu kulttuuriin ja brittiläiseltä kaudelta oleva pelonsekainen kunnioitus takaa sen, etteivät MIEHET hiilly ja nouse ESIVALTAA vastaan, ”vaikka se tekee kipeää”!!!

  Naisten RAISKAUKSET ovat olleet yleisiä Intiassa ja MIEHET on laitettu lailla kovan lain alle. Liki yliherkkä naisten oma tulkinta (ymmärrettävästi) HÄIRINNÄSTÄ tekee miesten olon tukalaksi maassa, jossa ”väkeä on kuin pipoa” sikäli, että ”TURVAVÄLIÄ” naiseen on VAIKEA pitää, vaikka kuinka haluaakin. Sillä niinkin hassu juttu kuin miehen maine on MENNYRTTÄ ja merkinnät RIKOSREKISTERISSÄ eivät KOSKAAN ole DIBLOMIN väärtejä seinän koristeina!

  On myös nuorten NAISTEN matalamielisyyttä KIRISTÄÄ nuoria miehiä, joilla on opiskelupaikka tai työ VÄÄRILLÄ häirintä- tai jopa raiskaussyytteillä, jotka ovat VÄLITTÖMÄSTI ”puun ja kuoren välissä”. Sillä kysymyksessä on MIEHEN koko tulevaisuus, joka ”menee kuin kankkulan kaivoon” ”SEKSUAALIRIKOKSEN” takia, koska menneiden aikojen miesten PORSASTELUJEN vuoksi naisen sanaa uskotaan poliisiasemalla heittämällä. Ei huvittaisi olla mies Intiassa, jossa on MILJARDI ihmistä eli puoli miljardia naista. Toki naiset ovat enemmistönä rehellisiä, mutta skammeri lurjuksia mahtuu aina joukkoon. Siksi toisekseen valtaosalta edes jonkinlaisen elintason säilyttäminen tuossa kehitysmaassa vie KAIKKEIN suurimman osan ajasta ja voimista eli missään ”RONOMINI” -Mieleni niin pahoitin” maassa EI olla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*