Marco de Wit 5 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi eilen kahden juutalaismiljonäärin eli Unzin ja Kirschin välisestä rokotesodasta.

 

 

Unz vs. Kirsch: Koronapiikit syynä ylikuolleisuuteen ja huippu-urheilijoiden romahtamisiin pelikentille?

 

 

Laiton Lehti tietysti fanittaa Kirschia, koska hän uskaltaa kritisoida lääkemafiaa. Viime aikoina Kirsch on kuitenkin mennyt vieläkin pidemmälle: Moniin tieteellisiin lähteisiin vedoten hän väittää, että koronarokotteesta on PELKKÄÄ HAITTAA. Kyse on kirjaimellisesti myrkkypiikistä.

 

Nyt Kirsch tarjoaa miljoonaa dollaria sille, joka pystyy todistamaan koronarokotteiden olevan hyödyllisiä!

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Nyt täytyy vain toivoa, että Kirsch heräisi myös muiden rokotteiden suhteen. Fakta nimittäin on, ettei ole mitään tieteellistä todistetta, että YKSIKÄÄN rokote – moderni tai perinteinen – edistäisi terveyttä millään tavalla. Tämä todisteiden puute johtuu tietysti siitä, että ensinnäkin rokotteiden koostumus on usein SALAISUUS ja toiseksi laajat tieteelliset testit ovat KIELLETTYJÄ.

 

Ihan oikeasti rokotefirmoilla on otsaa selittää, että tieteellinen testi kultastandardilla eli rokotettujen ja rokottamattomien yksilöiden ja varsinkaan yhteisöjen vertaaminen esim. 10 vuoden ajan on muka moraalitonta. Miksikö? No, koska olisi moraalitonta kannustaa ketään elämään ilman rokotteita!!

 

Tämän hämmästyttävän faktan huomasi myös joku Kirschin kannattaja yllä olevan jutun kommenteissa:

 

ALL vaccines and mRNA injections (which are not even close to being vaccines) are to be considered dangerous and unhealthy until big pharma and the medical mafia can prove otherwise. As we know, the mRNA poisons have not been thoroughly tested for safety and efficacy as the fake trials supposedly running into 2023 have all but vanished. A true ”gold standard” trial would last at least 10 years for this newly designed substance never before used in humans.

There never have been any trials or studies that prove that being vaccinated (as children or adults) on a regular schedule or multiple times over several years is safe and effective. No studies or short or long term trials have been done that show that vaccinations are any more healthier and safer than never having an injection. There is simply no verifiable, scientifically standardized based evidence that shows without any doubts that vaccines are required to survive, live healthy or improve your standard of health.

 

Toivottavasti ihmiset heräävät nyt kun alkavat tajuta, etteivät rokotefirmat ja viranomaiset SUOSTU tekemään asianmukaisia testejä edes koronarokotteiden eli geeni-injektioiden tehosta:

 

1. Tutkimalla mitä rokotteet sisältävät

 

2. Vertaamalla rokottamattomien ja rokotettujen kyliä/yhteisöjä

 

3.  Tarkastamalla kuolleiden rokotestatus 

 

4. Tekemällä ruumiinavaus yllättäen kuolleille

 

 

Nuo neljä asiaa eivät kuitenkaan käy, koska rokotefirmojen ja niiden ostamien terveysviranomaisten toiminta on täysin sairasta ja rikollista. Tätä se on ollut jo 100 vuotta, mutta aiemmin sentään rokotefirmat yrittivät pitkillä testijaksoilla tehdä myrkkypiikeistä vähemmän myrkyllisiä. Koronaplandemian avulla rokotefirmat kuitenkin pystyivät saamaan täyden immuniteetin, joten luopuivat turvatesteistä kokonaan voittonsa maksimoidakseen.

 

Ehkä tämä lääkefirmojen röyhkeys vihdoin saa ihmiset heräämään ja kysymään miksi geeni-injektioiden sisältö on salaisuus ja miksei sen enempää perinteisten kuin uusien geeni-injektiorokotteidenkaan vaikutuksia suostuta tutkimaan vertaamalla rokotettuja rokottamattomiin.

 

 

Tosin kuinka paljon voi syyttää rokotefirmoja ja terveysviranomaisiakaan? Jos sinua huijataan kerran, niin vika on huijaajassa, mutta jos sinua huijataan vuodesta toiseen piikittämään itseesi jotain salaista testaamatonta mönjää, niin vika on kyllä sinussa itsessäsi.

 

Monet kansallismieliset naureskelevat Afrikan neekerien primitiivisyydelle ja sille, kuinka mahdotonta siellä on ylläpitää kunnon terveydenhuoltoa. Monet luulevatkin, että neekereiden ja valkoisten välillä olisi joku valtava ero. Mutta mitäs jos ÄO-tulokset ovat vain suhteellisia eli valkoisten keskimääräinen 100 pistettäkin on absoluuttisesti katsottuna myös ääliön tasolla.

 

Tohtori Dutton on varmasti oikeassa siinä, että viimeisen 170 vuoden aikana ÄO on laskenut valkoisilla ainakin 15 pistettä. Samaan aikaan luonneheikkoudet ja mielisairaudet ovat myös lisääntyneet eksponentiaalisesti. Tämä selittää myös sen miten rokotehulluus on nyt voimakkaampaa kuin sata vuotta sitten, jolloin monet intellektuellit ja jopa massatkin nousivat vastustamaan maski- ja rokotehulluutta pakkorokotuksista puhumattakaan. Siis vaikka tuolloin ei ollut mitään nettiä ja muutenkin tiedon saaminen oli paljon vaikeampaa.

 

 

Kyllä. Yksi elämän kovimmista opetuksista on, että kaikki ihmiset neekereistä germaaneihin ovat edelleen ääliömäisten lasten tasolla. Niinpä kaikkien toiminta on lähinnä vain eläimellistä ärsykkeisiin reagoimista eli satuihin ja roolipeleihin uskomista. Kyllähän valkotakkisen lääkärin täytyy olla oikeassa!

 

Fakta nyt vaan on, ettei tyhmille ihmisille oikeasti tule edes mieleen kuinka helppoa heitä on huijata yksinkertaisilla määritelmäpeleillä.

 

Satanistisen koronahuijauksen määritelmäpelin 6 askelta ABCDEF: Feikkipandemiasta feikkitilastoihin

 

 

Ehkä Kirsch ja jopa Unz vielä heräävät tajuamaan koko kauhean totuuden ihmisten tyhmyydestä. Kannattaakin muuten tutustua Kirschin kirjoituksiin ja twitter-tiliin. Sieltä löytyy sekä paljon tieteellisiä lähteitä että myös hyvää popularisaatiota. Kirsch twiittasi myös tämän Laittoman Lehden suosikkivideon rokottamattomien miesten kohtalosta:

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Unz vs. Kirsch rokotesota jatkuu: Miljoona dollaria sille, joka todistaa koronarokotteiden hyödyllisyyden!

 1. Kuluttajansuojalaki velvoittaa rokotefirmat kertomaan sisällöt.

  Joukkokanne heti. Ai niin, prkl, Suomessa ei voi nostaa joukkokannetta.

 2. >   ei ole mi­tään tie­teel­lis­tä to­dis­tet­ta, et­tä
  >   YK­SI­KÄÄN ro­ko­te – mo­der­ni tai pe­rin­tei­nen –
  >   edis­täi­si ter­veyt­tä mil­lään ta­val­la

  Tä­mä kos­kee myös po­li­oro­ko­tet­ta.
  –   Po­li­ota­pauk­set oli­vat kään­ty­neet jo jyrk­kään las­kuun elin­ta­son ja hy­gie­ni­an nou­sus­ta joh­tu­en EN­NEN kuin lää­ke­teh­taat on­nis­tui­vat ot­ta­maan sii­tä kun­ni­an it­sel­leen.

  Ti­lan­net­ta voi ver­ra­ta «8 tun­nin työ­päi­vä» -il­mi­öön:
  –   Tek­ni­sen ke­hi­tyk­sen vuok­si työ­päi­vän pi­tuus oli jyr­käs­sä las­kus­sa jo EN­NEN kuin jot­kut puo­lu­eet al­koi­vat vaa­tia 8-tun­nin työ­päi­vää. Ne kui­ten­kin on­nis­tui­vat ot­ta­maan työ­päi­vän pi­tuu­des­ta kun­ni­an it­sel­leen.
  –   Tä­män seu­rauk­se­na työ­päi­vän mak­si­mi­pi­tuu­des­ta tu­li to­si­asi­al­li­ses­ti ja lain­sää­dän­nöl­lä pa­kot­ta­en työ­päi­vän MI­NI­MI­PI­TUUS.
  –   Mi­ni­mi­pi­tuus mah­dol­lis­ti työ­läis­ten riis­ton; «yli­mää­räi­ses­ti» teh­ty­jen tun­tien työn ar­von riis­tä­mi­sen val­ti­ol­le ja työ­nan­ta­jil­le, kos­ka muu­ten työ­päi­vän pi­tuus oli­si ajan myö­tä las­ke­nut rei­lus­ti al­le 8 tun­nin il­man, et­tä työn­te­ki­jän elin­ta­so oli­si las­ke­nut.

  1. Nimenomaan, se oli se hygienia joka sai taudit kuriin eikä rokote. Ja tätä ei koskaan kerrota liikaa koska siinä piilee se käärme-juoni joka lääketehtailla on.

   Jos vaikka ajatellaan vanhaa kunnon Finrexin lääkettä jota Orion valmisti. No, nyt kun sen omistaa ja valmistuttaa Takeda, niin miksi siihen piti lisätä aspartaami? Kuumana nautittaessa se hajoaa jo lasissa formaldehydiksi ja metanoliksi. Ja kun ihminen juo sen sairaaseen kehoonsa niin vaikutus alkaa heti.

   Entäs Mustanparran yskänmikstuura? Miksi sen valmistus lopetettiin eivätkä apteekkaritkaan tee sitä enää? No siksi että se paransi kun lopetti yskän (joka toisaalta pitää meidät hengissä). Jasen tilalla myydään nyt vain sokeriliemiä jotka ei auta. Mutta jossa on sokeria jotta tulehdukset saavat lisää energiaa.

   1. Entä hotapulveri, jossa oli amfetamiinia. Entä kamferitipat, jotka antoivat ylen. Tuholaisia vastaan sai ostaa DDT:ta jauheena sumutettavana. Lutikat ei tykänneet.

  2. Työntekijää riistetään. Työntekijä menettää työn tuottaman lisäarvon sekä ihmisarvonsa osana koneistoa. Vieraantuminen. Kyllä Marx oli oikeassa. KAPITALISTI ON RIISTÄJÄ.

 3. Nou Hätä….Loput Idiootit…Kantaa kännykkää…Housun taskuss…

 4. Läski demari, eli Krista Kiuru on taas innostunut esinahattoman myrkyn piikittämisestä kansalaisille. Kohta suvakit kaivaa taas maskit esiin.

  Jos korona on nyt vain hengitystie-infektio, niin mikäs sitten on ”long covid” ja miksi esinahattomat myrkkypiikit ei tehoa siihen?

  Eräs hoitoalalla työskennyt tuttuni sai ”long covidin” vaikka oli ottanut jo kolme esinahatonta myrkkypiikkiä. Hänellä on pysyviä vaurioita keuhkoissa. Toki entuudestaan hänellä oli astma.

  Hetkinen! ettei vaan esinahattomat myrkkypiikit aiheuttaneet terveyden romahtamisen?!!

 5. Kertoo jotain säälittävistä valkoisista, että yksittäisten juutalaisten pitää hoitaa tämäkin asia. Valkoisten johtajat ovat ainoita, jotka ovat täydellisiä kansansa pettureita, mädättäjiä ja pahimpia vihollisiamme. Minkään muun kansan eliitti ei puukota täysillä ja maksimaalisesti omaa kansaansa selkään.

  1. Heh. Hyvä pointti. Toisaalta kertoo varmaan alhaisesta etnosentrimistä eli suhteellisen vähäisestä halusta puolustaa omaa ryhmäänsä eli tällöin tietysti myy itsensä helpommin. Toisaalta kyse on vain suhteellisuudesta. Valkoiset kehittyivät kylmissä olosuhteissa, joissa luonto oli se vihollinen eikä toiset ryhmät. Niinpä valkoisten on hyvin vaikea kilpailla eteläisempiä ryhmiä vastaan.

   1. Viha muita ryhmiä vastaan oikeastaan näyttäisi olevan osasyy myös oman kansansa etujen ajamiseen, eli vaikka olisitkin omaa kansaasi puukottava nilkka, haluat kuitenkin kilpailla muita ryhmiä vastaan ja negatiivinen etnosentrismi aiheuttaa sen, että sinun on hyvin hankala tehdä yhteistyötä ja diilejä ryhmäsi ulkopuolisten kanssa, jolloin jo näistä syistä haluat oman kansasi puolellesi ajamaan sinun etujasi muita ryhmiä vastaan. Lisäksi näet muut ryhmässäsi kuitenkin enemmän itsesi kaltaisilta ja muut vieraina.

    Tohtori Edward Duttonin mukaan slaaveilla on todellisuudessa paljon pienempi perimäpohja kuin mm. sveitsiläisillä. Samoin suomalaisilla ja mongolideilla on pieniä perimäpohjia. Pieni perimäpohja voi myös vahvistaa tunnetta, että olette yhtä ja samaa, erilaista kansaa kuin muut jne.

    Mm. Japani ei suostunut minkäänlaiseen yhteistyöhön Hitlerin kanssa, koska japanilaisilla on valtava geneettinen viha kaikkia ryhmänsä ulkopuolisia vastaan, jolloin diileistä ulkopuolisten kanssakaan ei välttämättä tule mitään, koska geneettinen viha muita ryhmiä vastaan on niin suuri.

  2. Olen sellaisenkin tutkimuksen lukenut, että suomalaiset, venäläiset ja moldovalaiset ovat ne maailman valkoisimmat kansat.

 6. MÄTÄPAISE on jo P U H K A I S T U ja se on KAIKKEIN tärkeintä! Jo korona PORNON alussa REHELLISTEN lähteiden antamat TIEDOT ja OSVIITAT olivat niin TYHJENTÄVIÄ korona piikkien osalta. ETTEI koko ”sirkuksen” aikana tihkuneiden ”salaliittoteorioiden” ja ”tiedevastaisuuksien” ym. ”terroristien sekä ”äääääärrrrrioikeistolaisten” ANTAMIEN todellisten HAITTAVAIKUTUSTEN ja KUOLEMANTAPAUSTEN osalta tullut MITÄÄN uutta!!!

  Eli KAIKKIB oli luonnollisesti TARKOITUKSELLISTA ja TIETOISTA – D E P U L A T I O N -ohjelmaa, jolla NWO, Bill Gates + WHO (yksi ja sama), Anthony Fauci, Joe Biden, EU, Vatikaani, Lääketeollisuus, globalisti-konnat ym. lurjukset halusivat MASSAMURHATA maailman väestöä (turhat syöjät) pois tästä maailmasta!!! NE, jotka ovat OTTANEET kaikki MYRKKYPIIKIT eivät enää KYKENE hypnoositilastaan johtuen MUUTTAMAAN mieltään KOLME vuotta kestäneen AIVOPESUN ja PELKOPORNON takia!!!

  Kyseessä on BIOLOGINEN ASE, joten ME MYRKYTTÄMÄTTÖMÄT olemme YHÄ vaarassa SUURESSA, mutta OSTIMME kuitenkin lisää aikaa ITSELLEMME eikä edes YDINSOTAKAAN ole pois suljettu HULLUJEN PSYKOPAATTIEN johtamassa maailmassa, joka on kuin HARLEM ns. ”kylmän sodan” aikoihin verrattuna!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*