Marco de Wit 6 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Alla olevaa videota Laiton Lehti levitti jo vuosi sitten luullen siitä tulevan hitti sosiaalisessa mediassa. Kävikin päinvastoin, koska sensuurin takia sitä löytää tuskin mistään. Tämäkin versio on selvästi kopion kopio.

 

On video silti katsomisen arvoinen varsinkin, kun muistaa TV-kameroiden edessä tapahtuneiden pelikenttäsydärien olleen aiemmin nuorilla urheilijoilla äärimmäisen harvinaisia. (Valtamedian pimittämiä tilastoanalyysejä tulossa huomenna alkavassa juttusarjassa. Kiitos kaikille lähteitä lähettäneille!)

 

Varoitus: Tämä on oikeasti itkettävä video.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Päivän video: Piikki

 1. Menkää nyt suvakit ottamaan ne tehosteet. Bill Gates on sitä mieltä, että turhia syöjiä on liikaa. Ne pitää tappaa ennenaikaisesti, sitä haluaa eliitti.

  Mutta suvakeilla ei ole mitään valtaa määrätä muita tekemään samoin kuin he. Uskonnonvapaus ja kehollinen itsemääräämisoikeus ovat luovuttamattomia luonnollisia oikeuksia.

  1. Bill Gates on itse sanonut julkisesti, että ”Rokotteet ovat mielestäni paras tapa vähentää ihmisten määrää.”. Tietysti jos he sanoisivat suoraan, että piikit tappavat massiivisesti ihmisiä, niin eihän kukaan ottaisi niitä!

  2. Itse olen yllättynyt että esim. pyöräilijöiden keskuudessa ei ole ollut yhtään suoritus-kuolemaa. Tai en ole sellaista nähnyt. Yksi henkilö tosin jätti kilpailun kesken vedoten huonoon oloon. Mutta että kun ajatellaan kavereiden polkevan kolmekin viikkoa putkeen kuumuudessa ja todella pitkiäkin matkoja ylämäkeen, niin on suoranainen ihme ettei niitä ole kuollut kesken etappien.

 2. Ihmisiltä on pimitetty se avoimesti tiedetty tosiasia miten äärimmäisen harvinaista on ollut, että terve nuori ihminen saisi jonkun sydänkohtauksen. Se on niin harvinaista, ettei sitä normaalisti tapahdu juuri koskaan.

 3. 1.) Toissa kesänä kun tämä uusi ja hengenvaarallinen tauti oli juuri tullut ja ketään ei ollut vielä rokotettu sitä vastaan mitään ylikuolleisuutta ei ollut, viime kesänä kun uusi mahdottoman vaarallinen delta-variantti oli valloillaan ja vain osa ihmisistä oli rokotettu ensimmäistä kertaa vieläkään mitään ylikuolleisuutta ei ollut mutta nyt kun valloillaan on normiflunssaan verrattavissa oleva käytännössä vaaraton omicronvariantti ja suurin osa väestöstä on rokotettu useampaan kertaan niin nyt meillä on huomattavaa ylikuolleisuutta. Mikäli k-piikit toimivat eikö tämän yhtälön pitäisi mennä toisin päin?

  2.) Mikäli k-piikit toimivat niin miten on mahdollista että kolmannen rokotekierroksen jälkeen sekä koronatartunnat että koronakuolemat lähtivät jyrkkään nousuun? Tämä väite ei ole mitään mutua vaan se näkyy ihan STM:n omista virallisista tilastoista:
  https://stm.fi/documents/1271139/104824924/STM+THL+koronatilannekatsaus+050122.pdf/1016d859-82ec-c744-66ad-7d4e6f71ac54/STM+THL+koronatilannekatsaus+050122.pdf?t=1641374669337 (sivu 17)
  Käsittääkseni k-piikkien piti suojata ottajaansa ja vielä kaupan päälle estää tartuttamasta tautia eteenpäin? Tuosta jälkimmäisestä lupauksesta puheenollen:

  3.) SOTE-alan työntekijöitä koskenut ”pakkopiikki tai palkattomuus” 48a pykälä perustui täysin tuohon väitteeseen siitä että rokotteen ottaminen estää tartuttamasta tautia eteenpäin varsinkin riskiryhmäläisille. Lokakuun alussa Phizerin edustaja myönsi ettei rokotteita ollut koskaan testattu viruksen eteenpäin tartuttamisen varalta
  https://rapsodia.info/rokote-taytyy-ottaa-toisten-suojelemiseksi-mantra-paljastuikin-valheeksi-2/ (sivun video kohdasta 0:52 eteenpäin)
  viimeistään tässä kohtaa 48a:n perusteilta putosi se viimeinenkin pohja, sen noudattaminen olisi pitänyt lopettaa siihen paikkaan, sen varjolla irtisanotut työntekijät olisi pitänyt kutsua takaisin töihin JA antaa heille tuntuva korvaus menetetyistä tuloista. Varsinkin näin jälkikäteen katsottuna pystyykö kukaan puolustamaan 48a pykälää ja sen varjolla tehtyjä irtisanomisia ja palkanmaksun keskeytyksiä?

  Bonus tehtävä: Media, päättäjät ja jopa koronatoimien vastustajatkin vaihtoehtoisten medioiden puolellakin ovat uutisoineet koko vuoden ajan HOITAJIEN pakkopiikityksistä mutta ovat (tahallisesti?) unohtaneet mainita että 48a on koskenut monia muitakin sote-alan kohteiden työntekijöitä kuten siivoojia, talonmiehiä, vartijoita, pelastustoimea palomiehiin asti, toimisto- ja välinehuollon työntekijöitä, soten so-puolen väkeä ja lukuisia muitakin työntekijöitä jotka eivät koskaan ole olleet THL:n oman määritelmän lähikontaktista
  https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsitys/Documents/HE_230+2021.pdf (sivu 7)
  mukaisessa kanssakäymisessä potilaiden/asiakkaiden kanssa. Mistä tämä muiden sotelaisten vuoden kestänyt (tahallinen?) unohtaminen kaikilta tahoilta on johtunut? Pystyykö joku keksimään perustellun oikeutuksen tähän ”muiden sotelaisten” pakkopiikki tai palkattomuus vaatimukselle?

  1. Alla video, missä lähestymistapa koko covidiin on muuttunut kokonaan. Eli syynä covidiin on videon mukaan 5G-säteily ja elektromagneettiset kentät.

   https://www.brighteon.com/4fd4e0e6-d42b-4b9c-b2a3-9d057bb22215

   Kohta 42.10
   Kysymys 5G:n ja wifin vaarallisuudesta Yhdistyneen kansakuntien pääsihteerille Guterrasille YK:n kokouksessa vuonna 2018. Video kokouksesta, Claire Edwards kysyjänä. Pääsihteeri naureskelee.

   Tämän koko videon tehnyt mies kertoo, että tämä videopätkä kokouksesta oli poistettu netistä, hän sai sen esiin ainoastaan käyttämällä jotain VPN-yhteyttä.

   Kannattaa katsoa koko video, vaikka onkin ylipitkä ja puhujan puhetyyli on kamalan flegmaattinen, mutta sieltä löytyy paljon asiaa ja todistusaineistoa hänen väitteilleen. YK:n kokous esim. todennäköisesti aito kohtaus eikä näytelty tai päällepuhuttu.

 4. Tietyt esinahattomat pyrkivät sensuroimaan kaiken tiedon, joka liittyy heidän myrkkypiikkien haitallisuuteen!

  Esinahattomien sätkynukke, Lasse Lehtonen väitti urheilijoiden saaneen sydänvaivoja, koska he olivat kuulemma käyttäneet kokaiinia. Ettei vaan Lehtonen erehdyttänyt?!!

  1. Onkos tämä Lehtonen vakuutuslääkäri? VAKUUTUSLÄÄKÄRIT OVAT YLILUONNOLLISIA KAUKOTIETÄJIÄ.He osaavat tehdä diagnoosin näkemättä potilasta.

   Tai sitten arvelevat ja mutuilevat. Silti vakuutuslääkärin lausunto vakuuttaa vakuutusyhtiöt jättämään potilaan ilman hänelle lain mukaan kuuluvia korvauksia. VAKUUTUSLÄÄKÄRIT OVAT YLIN AUKTORITEETTI ja kuulemma petollisia huijareita monen vääryyttä kärsineen mielestä.

 5. Ei syy yhteyttä… Tarkkasilmäiset ovat varmasti myös huomanneet ilta-paska lehtien lööpit jotka ovat jo pitkän aikaa hokeneet suomalaisten lisääntyneistä ”perus sairauksista”, sekä uusista ihme kivuista jolloin kannattaa mennä lääkäriin. On kummallista, että olemme selvinneet tuhansia! Kymmeniä tuhansia vuosia kasveista saatavilla lääkkeillä. Mutta nyt, ei millään, koska on saatava jollekkin näyttelijälle tai lasten nuuskijalle taskut täyteen

  1. Sydänoireita, aivosumua, aggressioita, persoonallisuuden muuttumista, itsetuhoajatuksia, masennusta, veritulppia, aivoinfarkteja sydänpysähdyksiä. Noista ip-paskat varoittelevat päivittäin. Ja hintojen noususta ja Venäjän uhasta, lämpötilojen noususta. Pelolla yritetään lannistaa.

 6. Kuinka moni antaa itsensä muiden johdettavaksi? Ei niiden ”elämästä” ole mitään kerrottavaa. Eivät tiedä mistään mitään. Niiden hautakiveen pitää kirjoittaa mottonsa: EN TIEDÄ.

  1. Ihmiset luulevat virheellisesti, että olisi jotain johtajia, jotka tietäisivät häntä itseään paremmin ja enemmän. Tämä on täysin virheellinen käsite. Todellisuudessa yhteiskunnan ja maailman johdossa ovat idiootit mädättäjät ja pettureita, jotka eivät tiedä mistään yhtään mitään.

 7. Kaikkia voidaan huijata. Älä enää epäile valehdellaanko sinulle, vaan Kuinka monin eri tavoin kaikilta suunnilta.
  Valheiden virusten torjuntaa pitää treenata jatkuvasti.

 8. Minulla on kolme koronarokotetta ja joka vuosi olen ottanut kausi-influenssarokotteen ja olen yhä elossa ja terve.

  1. Miksi vain 3…Maailmalla taitaa jossain olla jo ainakin 5 kierros meneillään..Kun tuo Ihmeaine Mätänee varastoon..Itkee THL…Afrikan Neekerit kieltäytyy jo Solidaarisuudestakin…Ottamaan sitä vastaan..

  2. Jätkä on kone. Mitään en oo ottanut eikä mikään ole ollut, mitä nyt tällä hetkellä äksy flunssa.

 9. MYRKKYPIIKIN ottaneet ovat MENETTÄNEET 100%:sti IMMUNITEETTINSÄ ja ovat SUOJATTOMIA kaikille vähäisimmillekin flunssille, mikä TEKEE niistä heille KOHTALOKKAITA. Lopulta tämä JOHTAA tautikuvaan AIDS, mikä tarkoittaa IMMUUNIKATOA ja loppu onkin KIRKON KELLOJEN SOITTOA!!! PAHAA tekee jo kirjoittaakin!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*