Marco de Wit 6 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoa suomalainen media, joka kertoo totuuden Ukrainasta: Se on Israelin ja juutalaisoligarkkien hallussa. Niinpä juutalainen presidentti Zelensky on vain Israelin huora.

 

Ei siis ole ihme, ettei Zelensky välitä joulusta. Sionistien näkökulmastahan se on juutalaisten verivihollisen juhla.

 

 

Tämä kävi selväksi myös eilen, kun Venäjän patriarkka Kirill ehdotti ortodoksisen kalenterin mukaisen joulun 7.1. ajaksi tulitaukoa eli joulurauhaa. Eli juuri sitä mitä ensimmäisen maailmansodankin aikana yritettiin.

 

I maailmansota 100 vuotta sitten: Tämänkö takia?

 

 

 

Zelensky ja muut juutalaisoligarkit eivät kuitenkaan suostuneet joulurauhaan, vaan valkoisten rituaaliteurastuksen pitää jatkua Israelin eduksi ja kunniaksi!

 

 

 

 

Onneksi Venäjä näyttää julistaneen yksipuolisen joulurauhan alkamaan 6.1. klo 12 ja jatkuvan 7.1 ajan.

 

 

Sionistit ovat kuitenkin hyvin kiukkuisia. Teurastus ei saa loppua.

 

Itse asiassa sionistien omistaman Youtuben mielestä on loukkaavaa edes toivoa veljessotien lopettamista.

 

 

 

 

 

Erityisen antisemiittistä on muistaa kaikkia veljessotien uhreja!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

41 thoughts on “Putin tarjosi Ukrainan rintamalle joulurauhaa: Ukrainan juutalainen presidentti Zelensky kieltäytyi!

  1. Se on samanlainen arogantti despootti kuin kanssaveljensä lähi-idässä. Mutta, mikäs se dna-luontoa muokkaisi.

 1. Ehkäpä onkin niin, että sionistijuutalaisten organisoimasta valkoisten tappamisesta tässä on (JÄLLEEN KERRAN) kyse.

  Ei sionistijuutalaisia = ei sotia.

  Näin yksinkertaisesta asiasta lopulta on kyse.

  1. Juurikin näin sensu!

   **** started WW2 and won WW2. The NSDAP understood the ****** Business model (use interest to control the financial system in order to control the countries). That is why the Germans did the following:
   * Banned Interest Loans
* Banned the fractional reserve banking system (cannot lend money you don’t have and make it out of thin air)
* Created their own currency backed by German Labour WITHOUT any debt
* Created true property ownership (no taxes on land or cars)
* Government Leadership were banned from owning stock in companies
   These financial policies are incompatible with the ***** business model. And so, the Germans eventually banned the Judaism ONLY AFTER the jews declared war on Germany.
   Also, the NSDAP banned sex workers, pornography, and sex trafficing. These are also incompatible with *****

 2. Huono veto Zelenskyltä. Yleensä sotien osapuolet suostuvat tulitaukoon, koska se mahdollistaa sotilaiden asemoinnin paremmin rintamalla ja väsyneiden joukkojen vaihdon levänneisiin sekä huoltotoimet. Parhaassa tapauksessa Zelenskyn veto laskee hänen suosiotaan ja sotilaat alkavat pitää häntä tyrannina. Tulitauko on muutenkin neutraali väline, joka hyödyttää sodan molempia osapuolia. Rintamalinjat pysyvät tulitauon aikana ennallaan, eikä kumpikaan saa siitä suoraa sotilaallista etua, joten suostuminen siihen ei olisi maksanut Ukrainalle mitään.

  1. Eihän nyt juutalaiset voi ikinä olla tyrannian ja pahoja! Juutalaiset tekevät aina kaiken oikein ja eivät koskaan tee mitään väärää!

   1. Oletteko huomanneet historiankirjoja lukiessanne, että ”hyvät” ovat voittaneet sodan joka kerta? Mitkä ovat matemaattiset mahdollisuudet tälle!

  2. ”Parhaassa tapauksessa Zelenskyn veto laskee hänen suosiotaan ja sotilaat alkavat pitää häntä tyrannina.”

   No joo, mutta kaikki Ukrainan media on sensuroitu, kaikki puolueet kielletty ja tuo jutsku***** ei koskaan alun perinkään ollut mikään Ukrainan kansan johtaja. Hänen ”suosiollaan” Ukrainassa ei ole paljoa väliä, jos kukaan siellä ei tiedä mitä hän tekee ja kritiikistä saa joka tapauksessa luodin jalkojen väliin.

   Ihmeesti homma menee vauhdilla kohti Israel 2.0:aa, mitä kovasti auttaa se, että nuo kymmenien miljardien ”velat” kuitataan antamalla koko maa (plus luultavasti veret, geenit, lapset, elimet jne.) maksuksi Blackrockille. Aijai, kuka olisi voinut kuvitella? Kuinka yllättävää!

   Galiciasta on ymmärtääkseni värvätty kokonaista kuusi miestä tähän sotaan. Juutalaisista nolla. Rintamalla kuolevat ovat etupäässä venäläisperäisiä ukrainalaisia, ja tietenkin esimerkiksi kaakkoisosan unkarilaisperäisiä, joista sionistijutskut innolla hankkiutuvat eroon. Palestiinalaistyyppistä apartheidia ja kansanmurhaa taas kerran? Voijettä. Kuinka yllättävää, kun on jutsku presidenttinä.

   ”Sääntöpohjainen maailmanjärjestys” tarkoittaa seuraavaa: maailma on kuin shakkilauta, ja yksi laudalla olevista nappuloista on erityinen. Se voi liikkua mihin vain milloin vain, ja mikään muu nappula ei voi tehdä sille mitään. Tämä nappula ovat nämä itseään ”juutalaisiksi” kutsuvat sionistiset roikkunaamat.

 3. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet imperialisteja ja siten myös totaalisen pahuuden satanisteja.

 4. Joulurauhassahan olisi ollut se vaara, että molemmat slaavikansathan olisivat saattaneet herätä haluamaan sovintoa ja rauhaa. Ja sehän ei käy sionisteille.

  1. Noin se on . Syvemmät arvot ja tunteet olisivat ainakin osalla ukrainalaisia saattaneet nousta pintaan.
   Bäckmanilla oli eilen mielenkiintoinen lähetys. Vieraina kaksi saksalaista ja itävaltalainen. Saksalainen, oliko Gunnar? on käynyt Kiovassa monesti eikä koskaan ole nähnyt mustia. Nyt kuitenkin turvap.hakijoina tullut Saksaan paljon mustia ”opiskelijoita” Ukrainasta, ja haluavat jatkaa opintojaan Saksassa.

   https://www.youtube.com/watch?v=BdxjHrkfsYU

  2. Edellä olevassa Bäckmanin lähetyksessä oli myös maininta, ettei sodan aloittaja ole syypää, vaan se joka on sen provosoinut aikaiseksi. Tulikos tuo peräti sieltä kiinalaisesta ikivanhasta sotataidon opeista.
   Niinistökin veljeili Porosenkon kanssa jo vuosia ennen Zelenskyä. Paljonko hän ymmärsi jo silloin Minskin sopimuksien luonteesta, jotka nyt tulivat Merkelin kautta julki. Onko Niinistö tiennyt jotain, ja silti veljeili Putinin kanssa tavatessaan kuin ketun häntä kainalossa.

  1. Jep. Nähtävästi tehnyt jonkun diilin McCarthyn kanssa. Toisaalta näin Lauren Boebert saa enemmän julkisuutta mikä on ehkä hyväkin, koska näyttää monin tavoin paremmalta kuin jopa Marjorie.

   1. Nuorempiin konservatiivisiin naisiin kannattaa siirtyä politiikassa, mutta ei vihersuvakkivassareihin. Ne ovat ihan sekaisin.

 5. Eikös joku Zelenskyn Oma puhuva pää…Ehdottanut tulitauko joulu pyhien yli…Pari viikkoa sitten…

 6. Esinahattomat vihaavat joulua ja joulupukkia. Tämän lisäksi esinahattomat vihaavat ortodoksista kirkkoa, joka itse asiassa kiellettiin esinahattomassa natsivaltiossa, eli Ukrainassa.

  Patriarkka Kirill on maailman paras pappi! Meillä Suomessa on vain kauheita naispappeja, kuten Allahin papitar! Hyi!

 7. Amerikkalaiset verivihollisemme kehuivat vasta julkisesti kuinka halpaa on vain TEHDÄ RAHAA ja rahoittaa proxysotijoita käymään ikuisia sotia Venäjää vastaan.

 8. Israelillehan tämä on täysin ilmaista sotaa. Itse asiassa he saavat aivan massiivisia määriä rahaa tästä ikuisesta sotimisesta! Kyvyttömät pankkiirit eivät osaa itse mitään, jonka takia heidän on pakko mm. rahoittaa sotia ja kaikkea rappiollista.

 9. No niin! Käpykaartilaiset vaatii suvakkien panssarivaunuja Ukrainaan. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9abb5557-f102-4db0-a8f3-deab758a2a3c

  Miksi nämä kosher-suvakit(Toveri, Kari ja Kastelhelmi eivät lähde välittömästi Donbassiin taistelemaan?!! Siellä on käynnissä kunnon verilöyly, jossa Ukrainan valenatsit ovat kärsineet massiivisia tappioita. Nyt näyttää siltä, että Soledarissa on tehty läpimurto valenatsien puolustuslinjaan!

 10. Kiinassa kuolleisuus noussut yhtäkkiä. Suuri väestömäärä ei ole etu, vaan haitta. Kun miljoonia kuolee, niin se jumittaa elämän monin tavoin. Jotkut pelkäävät, että Suomen väkiluku laskee. Joutaakin laskea. Suomessa ei ole luonnonvaroja ja resurssseja kuin 300 000 ihmiselle tiukassa paikassa.

  1. Pelkkää roskaa. Suomessa pystyttäisiin nykyisin tuottamaan ruokaa paljon useammalle suomalaiselle, mutta omavaraisuutta ja vapautta kiristetään koko ajan mm. aivopesulla, sääntelyn tiukennuksilla jne. Nykyisin tiedetään erittäin hyvin miten jokainen voisi itse tuottaa ruokaa, mutta se ja itsenäisen asuminen on tehty mahdollisimman vaikeaksi.

 11. Lietesontalantalehdistön linkkaajat…
  Pitäkää edes Omat Nurkat Puhtaana..
  Siivoominen vie vain 1/2 min ajastanne..

 12. Lietesontalantalehdistön linkkaajat…
  Pitäkää edes Omat Nurkat Puhtaana..
  Siivoominen vie vain 1/2 min ajastanne..

 13. Amerikkalaiset ja brittiläiset imperialistit ovat sekarotuisia loisivia satanistieläimiä, jotka eivät ole koskaan kyenneet tulemaan toimeen omillaan, vaan he ovat aina joutuneet loisimaan muista ja muiden työstä elääkseen. Yksin he eivät pystyisj tekemään yhtään mitään, eivätkä ole koskaan kyenneet. He eivät tulekaan koskaan irrottamaan satanistista loiskärsäänsä vapaaehtoisesti. Kansamme ei voi olla vapaa ja terve ennen kuin joka ikinen heistä on saatu poistettua keskuudestamme.

 14. 137 MTV 07.01. 09:15:04
  MTV UUTISET Perjantai

  Putin ei noudattanut tulitaukoaan

  Venäjä iski Ukrainan mukaan Itä-
  Ukrainaan Kramatorskin kaupunkiin
  perjantaina sen jälkeen, kun Venäjän
  julistaman yksipuolisen tulitauon oli
  ollut määrä alkaa. Isku osui Ukrainan
  presidentin kanslian mukaan
  asuinrakennukseen, mutta kukaan ei
  kuollut.

  Venäjä tapansa mukaan kiisti kaiken ja
  syytti iskusta Ukrainaa.

  Venäjä julisti perjantaille
  yksipuolisen tulitauon
  hyökkäyssodassaan Ukrainassa. Tulitauon
  on määrä kestää lauantai-iltaan kello
  23:een Suomen aikaa.

 15. Miltähän tuntuisi, jos Suomi olisi jäänyt Venäjään luottaen katselemaan sivusta Ukrainan sotaa? Ei olisi haettu Naton jäsenyyttä eikä kovin rajusti tuomittu hyökkääjämaata, joka valitettavasti on myös Suomen rajanaapuri. Tietysti Suomi olisi Euroopan muiden maiden silmissä joutunut huonoon valoon, terroristimaan tukijaksi.
  Mutta halpaa öljyä, kaasua ja puuhaketta olisi tullut rajan yli kuten ennenkin. Energiakriisiä ei olisi.
  Mutta tämä on vain aprikointia. Maine olisi mennyt, jos uusi suomettumisen aste olisi tullut voimaan. Jos Venäjä olisi luotettava ja olisi antanut Suomelle turvallisuustakuut, niinkin olisi voitu menetellä. Ainakin, jos emme olisi EU:n jäsenvaltio. Unkari sentään uskaltaa olla omalla linjallaan, vaikka silläkin on katkerat muistot ”isonveljen” toiminnasta vuonna 1956.
  Suunta on kuitenkin otettu. Kun Nato-lumivyöry lähti liikkeelle kansalaisten keskuudessa, sitä ei pysäyttänyt mikään. Niin nyt edetään. Mutta olisiko tuo toinen vaihtoehto ollut mahdollinen?

  1. Jos Edes Vähän viitsii syventyä tähän Ju*******pakkaan…Huomaa sen että Länsi teki Kaikkensa..Vuosikymmenet..Saadakseen tämän Konfliktin aikaiseksi..Ja on Sen jälkeen Tehnyt Kaikkensa…Pitkittääks sen…

   Rauhanneuvotteluihin…Oli vain Teatteria…Tunnustaa Nyt sekä Saksa että Ranska..Siis €Un…YDIN

   Suomen Satanistinen YK/JWO/WEF Valtion johto…Paljastaa tällä Itsensä..Maan Itsenäisyys…On Viety…Luonnonvarojen lisäksi…Talous ja Kansa on Tuhottava..Hinnalla millä hy
   Hvänsä..

   JWO Dystopiassa..Ei ole enää Itsenäisiä Valtioita…Ei siis…Venääjääkään…Siitä Nyt Taistellaan..

   Mitä sen Sopivampaa…Että J£W$€uroopaa Uhraa siihen Venäjän Omaa Veljeskansaa…Ukrainaa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*