Free speech 6 tammikuun, 2023

 

Laiton Lehti ei tunnista USA:n olemassaoloa. Laiton Lehti tunnistaa Amerikan ja amerikkalaisen kansan, mutta ei imperialistista mafiaorganisaatiota eli USA:n liittovaltiota.

 

Laiton Lehti tunnustaa ainakin osittain myös Amerikan osavaltiot ja niiden alkuperäisen konfederaation eli ASA:n.

 

Päivän suvakkisarjakuva: ASA vs. USA

 

 

Niinpä Laiton Lehti oli riemuissaan USA:n mafiavälivaalien tuloksesta: Republikaanit voittivat, mutta niin tiukasti, että Republikaanien Freedom Caucus (Vapausliiga) republikaanit pääsivät vaa’ankieliasemaan.

 

Viimeiset pari päivää nämä vapausrepublikaanit ovat ESTÄNEET yhtä RINOa (Republican in name only) eli suvakkirepublikaani McCarthyä pääsemästä edustajanhuoneen puheenjohtajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, etteivät edes uudet kansanedustajat voi vannoa valaansa ja aloittaa työtään. USA:n mafiavaltio ei voi enää pitkään toimia, koska siltä loppuvat rahat kun vero- ja lainalakejakaan ei voida säätää. Tämä tilanne voi perustuslain mukaan jatkua vaikka kuukausia!

 

 

Vapaus- eli MAGA-republikaanit inhoavat McCarthyä, koska hän on erittäin hyvää pataa demokraattien kanssa. Kaiken kukkuraksi McCarthy on aikanaan syyttänyt MAGA-republikaaneja terroristeiksi!

 

Edustajanhuoneen puheenjohtajaksi tulemiseen tarvitaan 218 ääntä. Sitä McCarthy ei tule saamaan, koska 222 republikaanista ainakin parikymmentä MAGA-republikaania ei suostu häntä äänestämään. Eli äänestää vastaan tai on poissa äänestyksestä.

 

 

Tässä nämä upeat vapausliigan MAGA-kansanedustajat.

 

 

 

Tässä vapausrepublikaani Andy Biggs sanoo suorat sanat McCarthylle.

 

 

 

Vapausrepublikaanit ovat niin kovia luita, että kritisoivat pomoaan Trumpia McCarthyn tukemisesta! (Tosin Trumpin tuki McCarthylle tuskin on kovin aitoa ja hän luultavasti salaa tukee vapausrepublikaaneja, koska McCarthy aikanaan kutsui myös Trumpia terroristiksi, vaikka myöhemmin sitten vetikin sanansa takaisin ja pyysi anteeksi Trumpilta.)

 

Äänessä on ollut varsinkin UPEA NAINEN eli Lauren Boebert, joka onkin pitkään ollut Laittoman Lehden suosikkinainen. Hän on muuten myös neljän nuoren pojan äiti!

 

Olisipa Suomessakin tällaisia naispoliitikkoja.

 

 

 

Lauren uskaltaa sanoa suorat sanat myös Trumpille!

 

 

 

 

Tämän videon alussa Laittoman Lehden suosikit, upea Matt Gaetz ja Lauren Boebart sanovat myös suorat sanat McCarthylle. Gaetz sanoo, että poliittisen korruption suo pitää kuivata, joten sen johtajaksi ei voi valita suurinta alligaattoria!

 

Loppuosassa videota suvakkidemokraatit kauhistelevat MAGA-republikaanien radikalismia ja itsenäisyyttä. Miten republikaaniset kansanedustajat kehtaavat olla tottelematta puolueensa johtoa??

 

 

 

 

Tässä kuuluisa vapausmielinen toimittaja Tucker Carlson korostaa, että McCarthyn pitäisi alkaa taistelemaan tyranniaa vastaan mm. antamalla vapausrepublikaanisten kansanedustajien johtaa FBI:n korruptiota tutkivaa komiteaa.

 

 

 

 

Tuckerin kannustamana yhä useampi republikaani on kääntynyt McCarthyä vastaan. Niinpä nyt suvakit valittavat, että Tucker kehtaa antaa julkisuutta vapausrepublikaaneille. Siis vaikka nämä uhmaavat puolueen johtoa eli sekä Trumpia että McCarthyä.

 

 

 

 

Vapausrepublikaaneilla on kuitenkin ollut yksi suuri ongelma: Trumpin tukiessa McCarthyä, niin yksikään laajempaa kannatusta omaava republikaani, kuten Jim Jordan ei uskalla haastaa McCarthyä. Näin McCarthy on voinut vaatia aina vaan uusia puheenjohtajaäänestyksiä, koska hänellä ei ole republikaanista haastajaa.

 

Kaiken lisäksi demokraatit ovat nyt alkaneet puhua, että äänestäisivät McCarthyä!!

 

Tilanne kuitenkin muuttui, kun vapausrepublikaanit tekivät ovelan vedon: Nostivat puheenjohtajaehdokkaakseen mustan konservatiivirepublikaanin! Mustiahan arvostetaan Amerikassa nykyään suunnattomasti, joten monien konservatiivien on nyt helpompi livetä McCarthyn ja Trumpin ruodusta ja äänestää konservatiivisempaa vaihtoehtoa!

 

Tämä vapausrepublikaanien veto oli suorastaan nerokas myös siinä mielessä, että nyt demokraatit eivät enää voi tukea valkoista McCarthyä!! Katsokaas kuinka ekstaasissa demokraatit ovat siitä, että ”rasisteiksi” syyttämänsä vapausrepublikaanit ehdottavat mustaa miestä edustajanhuoneen puheenjohtajaksi.

 

 

 

 

Myös suvakkikoomikoilla on hauskaa. Tosin tällä kertaa aiheesta.

 

 

LISÄYS:

Perjantai aamuun mennessä edustajanhuoneen puheenjohtajasta on jo äänestetty 11 kertaa!!

 

 

Joka kerta McCarthy on hävinnyt, koska vapausrepublikaanit eivät suostu äänestämään häntä. Siis vaikka heitä uhkaillaan yhä enemmän republikaanipuolueen johdon taholta! Esimerkiksi musta Byron Donalds pelästyi eikä enää aktiivisesti kampanjoi.

 

Vapausrepublikaanit eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan etsivät uusia ehdokkaita. Lauren Boebart ehdottaa nyt, että Trumpista tehtäisiin edustajanhuoneen puheenjohtaja. Ehkä tämä onkin ollut juonena koko ajan!

 

Tässä lisätietoa viimeisistä käänteistä.

 

 

 

Ja viimeiset vitsit.

 

13 thoughts on “Trumppilaiset MAGA-republikaanit pysäyttivät USA:n valtiokoneiston!

 1. Ne yrittävät lahjoa maltillisia re-publikaaneja äänestämään demokraattien ehdokasta. On se Hienoa, kun koko paska järjestelmä jäykistyy.

   1. Eikös ne kommunistinaiset ole tunnettuja siitä, että antavat pilua ihan ilmaiseksi kaikille halukkaille tasa-arvon vuoksi.

 2. Tätä tarvitaan Suomessakin ; PUOLUEKURIN POISTOA. Suomen suurten puolueiden johto juuri pelkää tällaista tilannetta, jossa KANSANEDUSTAJAT irrottautuvat puoluejohdon käskyvallasta ja tekevät SUOMEN PARHAAKSI tekoja, joita puoluejohdon lahjojat eivät halua.

  Iltalehti 19.2. 2013 jo paljasti kaiken: ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

  Ilman puoluekuria MAANPETOS eli PL 118 § 3 momentti olisi jäänyt toteutumatta ; ”Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.”

  Vain YKSITTÄISET edustajat voivat tämän tehdä ja estää JÄRJESTELMÄKORRUPTIOTA hallitsemasta ”demokraattisia” valtioita .

  Suomessa ”miljoonien rahavirrat puolueille”; USA miljardien rahavirrat puolueille.

  Tänä tietäjien päivänä rukous heille kansojen pelastajille !

 3. Amerikassa sentään on oikeita kansanedustajiakin olemassa, jotka uskaltavat käyttää valtaansa.

 4. McCarthy on viime aikoina mielistellyt ja tehnyt varmasti diilejä Trumpin ja trumppilaisten kanssa päästäkseen valtaan. Nyt kyse on vain siitä kenelle ne kelpaa/tottelevat Trumpia ja ketkä haluaa oikeesti jotain isompaa muutosta.

 5. LaitonLehti on pihalla kuin lumiukko kun jaksaa edelleen uskoa että politiikan keinoin mikään muuttuu. USA:n kaksipuoluejärjestelmä on ehkä yksi maailman selvimmistä kusetuksista, saman linnun kaksi eri siipeä, tyyliin ”äänestäiskö Skull and Bones Bushia vai Skull and Bones Kerryä”, kuten oli asetelma jokin vuosi sitten.

  MAGA -liike ehkä naurettavimmista kontrolloidun opposition viritelmistä mies muistiin. Hölmöt sitten pistävät toivonsa tämän sirkusnäytelmän pellejen varaan.

  Trump takaisin, eiksni, sillä kaikki korjaantuu. Ihmiskunnan tyhmyys (willfully ignorant) ja älyllinen laiskuus on kaikkien ongelmien juurisyy.

 6. On huomionarvoista pelkästään TOSIASIOIDEN perusteella, että TERVEPÄISET naiset AMERIKASSA ovat kauniita, hoikkia, sanavalmiita, rohkeita ja periksiantamattomia. NOUSEMALLA vastaan YLIVOIMAISIA ja SUURIA voimia , joita voisi kuvailla JOPA tulta syökseviksi LOHIKÄÄRMEIKSI kuin tekivät entisaikojen TARINOIDEN rohkeat prinssit!!! Ja kun mies näkee ja kokee moista TOIMINTAA. Silloin koko ENERGIA ja FORCE voidaan keskittää VIHOLLISEN lyömiseksi vailla HUOLTA kaikkein HAAVOITTAVIMMASTA teosta, mitä miestä KOHTAAN voidaan tehdä Naisen PETOKSESTA, jonka ”halpa” kielikuva on: ”SELKÄÄN PUUKOTTAMINEN”. Jota VASTAAVAA hirmuasetta EI yhdelläkään VIHOLLISELLA ole käytössä! FEMINISTIS-KOMMUNISTISESSA ”lännessä” konservatiiviset naiset ovat kuin ”LOHIA”, jotka nousevat VASTAVIRTAAN ja vielä sen LISÄKSI feministi-kommari SEKASIKIÖT ovat VERENHIMOISINA kauhomassa heitä AHNAISIIN suihinsa kuin OIKEAT vastineensa nälkäiset KARHUT ikään!!!

Comments are closed.