Marco de Wit 7 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti julkaisi toissapäivänä kaksi korona-aiheista juttua. Toinen jutuista keskittyi myrkkypiikkien näkyvimpään seuraukseen eli huippupelaajien pelikentillä saamiin sydäreihin, joita aiemmin oli vain muutama vuodessa.

 

Ovatko urheilijoiden sydärikuolemat lisääntyneet? Tohtori Simone Gold: Räjähdysmäisesti!

 

 

Koronauskovaiset eivät kuitenkaan usko edes silmiään, joten Laiton Lehti on päättänyt tutkia asiaa syvällisemmin muutamalla jutulla. Aloitetaan siis ihan alusta eli tieteen määritelmästä ja lähteistä. Laiton Lehti pyrkii nimittäin aina käyttämään rationalistisen tieteellisiä lähteitä. Tosin ei virallisia, vaan nimenomaan niitä vaihtoehtoisia rationalistisia ”vihalähteitä”.

 

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Yksi näistä Laittoman Lehden fanittamista vihalähteistä on tietysti Peter Duesberg. Hän on yksi maailman johtavista lääketieteen tutkijoista ja on saanut julkisuutta kiistämällä AIDS:in olemassaolon. (AIDS ei ole tarttuva, vaan itse aiheutettu tauti mm. poppereilla, sairailla homojen huume-orgioilla ja myrkyllisillä ATZ-lääkkeillä. Homojen ja lääkeyhtiöiden epäily on kuitenkin vihapuhetta, joten sairauden syynä täytyy olla tarttuva virus.)

 

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

 

Tiedemaailmassa Duesberg on myös hyvin tunnettu virallisen mutaatioita korostavan syöpäteorian kriitikkona. Virallisen teorian sijaan Duesberg nimittäin kannattaa yli 100 vuotta vanhaa aneuploidy-teoriaa. Siinä solut ja niiden kromosomit nähdään paljon epätasapainoisempina ja herkempinä kuin mitä virallisessa syöpäteoriassa. Eli aneuploidy-teorian mukaan kromosomit vahingoittuvan ulkopuolisten tekijöiden vaikutuksesta paljon helpommin kuin on ennen luultu. Monet aneuploidi-teorian kannattajat näkevätkin syövän suurimpana syynä ympäristömyrkyt eli ilmansaasteista säteilyyn ja ruuan lisäaineisiin.

 

 

Kuvassa linkki sivustoon

 

 

Aneuploidy-teoria ei kuitenkaan voi olla totta, koska sittenhän monet teollisesti tuotetut kemikaalit, lisäaineet ja säteet voisivat olla vaarallisia. Mutta eiväthän viranomaiset suinkaan pitäisi esim. ilmansaasteiden, lisäaineiden ja säteilyjen sallittuja raja-arvoja liian korkealla? Ainoastaan hullut syyttävät viranomaisia, teollisuutta ja lääkeyhtelöitä myrkyttäjiksi!

 

Kaiken kukkuraksi monet aneuploidia-teorian kannattajat myös korostavat kromosomiemme ja solujemme olevan niin helposti ympäristötekijöiden vahingoitettavissa, koska kärsimme kaikki niin paljon puutostiloista. Eli lähes kaikki kärsivät monista vitamiinien, hivenaineiden ,entsyymien, rasvojen, yms. yms. puutostiloista. Toisaalta eihän tämä voi olla totta, koska eiväthän viranomaiset suinkaan pitäisi esim. vitamiinien suositusarvoja liian alhaalla?

 

 

 

 

Monien aneuploidy-teorian kannattajien mukaan kärsimme siis tuplaiskusta: Toisaalta meidät pidetään monenlaisissa puutostiloissa, koska luonnollisia vitamiineja, hivenaineita, rasvoja, yms. ei voi patentoida ja siten myydä suurilla voitoilla. Toisaalta taas meitä pommitetaan jatkuvilla yritysten voittaja lisäävillä saasteilla, lisäaineilla, rokotteilla, kemiallisilla lääkkeillä, säteilyllä ja muille myrkyillä, jolloin jo valmiiksi heikennetty kehomme sitten sairastuu.

 

 

Monet aneuploidi-teorian kannattajat näkevät siis, että kartellitaloudessa näkymätön käsi toimii negatiivisesti kääntäen lääketieteen päälaelleen: Valtion ja varsinkin terveysviraston kaapanneiden teollisuuden, lääkärien ja lääkeyhtiöiden voitot maksimoidaan asettamalla ravinteiden minimiarvot liian alhaalle ja myrkkyjen maksimiarvot liian korkealle.

 

Sen sijaan, että lääkärit ja lääkeyhtiöt palvelisivat kansalaisia vapaassa kilpailussa pitämällä hinnat alhaalla ja laadun korkealla, niin pankkiirien pyörittämä kartellitalous on johtanut terveydenhuollon keskittymiseen ja säätelykaappaukseen. Näin monopolistiset lääketehtaat yhdessä kaappaamansa terveysviraston kanssa saavat sitä suurempia voittoja mitä enemmän pakkosyöttävät kansalaisille yhä kalliimpia ja myrkyllisempiä lääkkeitä ja rokotteita.

 

Lääketiedekin on ostettu. Saivat kaupan päälle persut?

 

 

Virallisen lääketieteen mukaan tuollainen logiikka on kuitenkin salaliittoteoriaa. Eiväthän viranomaiset ja niiden kanssa läheisessä yhteistyössä olevat lääkeyhtiöt ikinä vaarantaisi ihmisten terveyttä rahallisten voittojen lisäämiseksi! Päinvastoin. Lääketeollisuus ei suinkaan ole kartellipankkien rahoittamana ja patenttimonopolien suojaamana keskittynyt muutamiin käsiin kilpailun eliminoimiseksi ja voittojen maksimoimiseksi, vaan lääke- ja rokotekehityksen tehostamiseksi! Lääkeyhtiöiden ja terveysviranomaisten välinen pyörivä ovi on myös tarpeen, jotta yritykset ja viranomaiset voivat yhdessä tehdä parhaansa pitääkseen ihmiset terveinä pahoja viruksia vastaan.

 

Se on nimenomaan pahat virukset, jotka ovat syyllisiä. Ne jatkuvasti hyökkäilevät terveiden ihmisten kimppuun synnyttäen flunssaa, sairauksia, syöpää, epidemioita ja pandemioita. Onneksi kuitenkin rokotefirmat ovat pelastaneet ihmiset näiltä hyökkäyksiltä sadoilla erilaisilla rokotteilla! Jos ihmiset eivät ota rokotteita, niin sitten virukset hyökkäävät vielä enemmän ja kuolemme kaikki!

 

Tämän takia rokotefirmoille pitää myös antaa täysi vastuuvapaus, jotta ne pystyvät äärimmäisen nopeasti kehittämään yhä tehokkaampia rokotteita. Tosin rokotteetkaan eivät aina riitä suojelemaan pahoja viruksia vastaan, vaan on muokattava ihmisten kehoa geeni-injektioilla ja jatkuvilla boostereilla. Onneksi rokoteyhtiöt ovatkin kehittäneet uuden sukupolven mNRA-rokotteita, koska muuten sadat miljoonat ihmiset kuolisivat välittömästi.

 

Jos et kuitenkaan luota viralliseen narratiiviin, vaan olet mielisairas salaliittoteoreetikko, niin tällöin herää kysymys miten voit pelastua viralliselta hoidolta ja piikitykseltä. Helppoa:

 

1. Lisää luomuravinteita

Syö monipuolista luomuruokaa ja ota vähintäänkin jokapäiväinen multivitamiini sekä noin 100 mikrogrammaa D-vitamiinia.

 

Helpoin tapa pysyä terveenä: Nosta D-vitamiinitasosi 125–150 nmol/l

 

 

Tilanteesta riippuen kannattaa myös ottaa magnesiumia, jodia, C-vitamiinia, jne. jne. Käytännössä kannattaa suunnitella lisäravinneohjelma esim. Antioksidantti-klinikan lääkärin kanssa. Kyse siis ihan virallisista lääkäreistä, joita ei ole kuitenkaan ostettu lääketeollisuuden toimesta.

 

 

Kuvassa linkki sivustoon

 

 

 

2. Vähemmän ympäristömyrkkyjä

Tämä onkin vähän vaikeampi juttu, koska nykyisessä teollisessa yhteiskunnassa keinotekoisia kemikaaleja, ilmansaasteita, säteilyä, yms. on joka paikassa. Pitäisikö siis meidän kaikkien elää Faraday-häkissä??

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Onneksi on myös monia käytännöllisempiä juttuja, joita voi tehdä. Yksi suhteellisen helppo asia on miettiä millaista puhelinta käyttää, miten ja kuinka usein. Esim. puhelimessa puhuessaan kannattaa käyttää korvakuulokkeita, jotta puhelin ei säteile ohimolla. Lisäksi voi harkita käyttävänsä pariakin erilaista kännykkää.

 

Lukija kirjoittaa:

Eikös jokainen joka on hyväksynyt äly-kännykän ehdot yhdessä erilaisten sosiaalisen median ehtojen kanssa ole antanut luvat seurata, äänittää ja kuvata reaaliajassa kännykän käyttäjää ja ympäristöä.

Samaa ongelmaa ei ole 2G puhelimissa joissa on prosessori ja atdt-komennot. Ei ole kameraa eikä käyttöjärjestelmää. Ja jos sellaista puhelinta haluaa kuunnella, niin pitää mennä operaattorin tiloihin. Joka onkin sitten ihan eri juttu. Tai vaihtoehtoisesti, eristää kyseisen henkilön ääniraita kaikista ympärillä olevista puhelimista, jolloin se on täysin selkokielinen.

Vanhassa siis vara parempi

 

LL: Erinomainen idea. Tosin harva haluaa luopua älykännykästään.

 

Toisaalta mitäs jos tekisin niin, että ostaisi sekä 2G että 5G-puhelimen? Jälkimmäistä voisi sitten pitää jossain Faraday-pussissa silloin, kun ei sitä käytä.

 

Toisaalta ainoastaan foliohattuiset salaliittoteoreetikot pelkäävät säteilyä!

 

 

Kuvassa linkki Amazoniin

 

 

3. Ei rokotteita

jatkuu…

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Aneuploidy-vihateoreetikot istuvat Faraday-häkissä? Lukija: 2G-puhelin parempi kuin 5G!

 1. Omasta mielestä on kyllä Aukottomasti osoitettu..Että Aid$ia kehitettiin Yhdysvalloissa..Fort Dietricktin…Bioaselaboratoriossa…

  Ensinmmäiset ihmiskokeet suoritettiin sitten…mm Los Angelesin ja New Yorkin Homoyhteisöissä…

  Kun Tautia..Vietiin jälkeenpäin Afrikkaan…Taudinaiheuttaja.. piilotettiin B-Hepatiittirokotteen sisään…

  https://www.sourcewatch.org/index.php?title=AIDS_conspiracy

  Kaveri joka on tutkinut tätä paljon on Dr Leonard Horowitz…

  Tässä tunnettu kohtaus..Kun Hän haastoi päätekijän Robert Gallon..asiasta

  https://m.youtube.com/watch?v=hxYoW4d43B8

  Näin tiivistettynä…Tässä olis vieläkin monta sivupolkua..Kuten Monen…muista syistä Immuunipuutteisten..Valheellisesti väitetyn kärsineen AIDSista…Joten Lääkeyhtiöt saivat myydä Tappavia Myrkkypillereitään..Anthony Fauchi..Kaiken Takapiruna

 2. Ottamatta kantaa noihin säteilyihin toisinaan toivon että nuo 3G, 4G ja 5G verkot kaatuisivat edes yhdeksi päiväksi jotta näkisimme miten hyvin älypuhelimiin kiinni kasvanut nuoriso ja ”aikuiset” ihmiset joiden koko ”elämä” pyörii älypuhelimien ja somen ympärillä pärjäisivät ilman huumettaan. Varsinkin nuorten naisten reaktio olisi mielenkiintoista nähdä…

 3. Itse olen koko ajan käyttänyt 2G kännykkää. Sen kuuluvuus on vertaansa vailla, se toimii neljä päivää yhdellä latauksella ja maksaa sen verran vähän että jos se hajoaa niin ei muuta kuin SIM-kortti pois ja uuteen puhelimeen.

  Mitä parasta sotaa globalisteja (satanisteja) vastaan: Ne saa sen 16e 700-1300e sijaan. Niiltä katkeaa rahahanat. Ja rahaa ne uskoo, ei ne muuta usko.

  1. Ja todennäköisesti…Joku pennonen jää siitä Suomeenkin..”Nokioitahan” Nuo yleensä on

 4. https://truthcomestolight.com/dr-tom-cowan-dr-lee-merritt-debunking-virus-mrna-theory/
  Virus- ja mRNA-teoria paljastetaan

  ”Malone on kontrolloitu oppositio”.
  https://ia904609.us.archive.org/1/items/dr.-robert-malone-dark-vaccine-wizard/DR.%20ROBERT%20MALONE%20-%20DARK%20VACCINE%20WIZARD.pdf

  https://www.medicdebate.org/node/2208
  25 geneetikkoa istui yhteen Kalifornian yliopistossa Berkeleyssä vastatakseen näennäisen yksinkertaiseen kysymykseen: Mikä on geeni?

  V: Jokaisen geneettinen koostumus muuttuu jatkuvasti. Tuloksena on, että jokainen organismi, jokainen ihminen, jopa jokainen kehon solu on oma geneettinen universuminsa.

 5. LÄÄKETEOLLISUUS on RIKOLLISTA toimintaa EIKÄ mitään MUUTA!!! NYT vuonna 2 0 2 3 KAIIKI suomut silmiltä on PUDOTETTAVA tyystin. Sillä maanpäällä EI ole MITÄÄN P Y H Ä Ä , vaan VALHETTA, KAVALUUTTA, EKSYTYSTÄ, VALLANHIMOA, AHNEUTTA, JULMUUTTA ja NARSSISTISTA VALLANHIMOA. Jotka eivät TUNNUSTA mitään OIKEUTTA, TOTUUTTA, RAKKAUTTA, HYVYYTTÄ eikä KOHTUUTTA!!!

  KAIKKI mitä SINULLE valtaapitävät poliitikot, papit, lääkärit, opettajat, poliisit, armeija sekä KAIKKI ne tahot, joihin saattoi joskus LUOTTAA. Ovat kuin TEMPAISTUT pois tästä MAAILMASTA, mutta YHTÄ ei ole viety. Ja se on SINUN TERVE JÄRKESI ja kaikki ne AISTIT, jotka SINULLE on ANNETUT suojellaksesi ITSEÄSI ja LÄHIMMÄISIÄSI!!!

 6. Jos mennään..Ihan Syvimpään päätyyn…KAIKKI…On Pelkkää…Värähtelevää energiaa

  https://www.bitchute.com/video/fo8plUQ2KXbC/

  https://m.youtube.com/watch?v=516bBrCgv-k

  https://m.youtube.com/watch?v=eskZ3OORfYM

  https://christinathechannel.com/how-to-tune-into-the-frequency-of-truth/

  In order to fully tune into what is in the frequency of truth for you, get comfortable with trusting yourself and listening to your intuition (this is where a lot of people get stuck!). Many of us have been conditioned to rely on other people for the answers and to seek external validation when we do form an opinion of our own. When we allow ourselves to trust ourselves, our vision doesn’t get clouded by other people’s opinions – and we realize that we don’t need anything or anyone else to tell us what is true for us.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*