Marco de Wit 7 tammikuun, 2023

 

 

Laiton Lehti on ainoana mediana jo vuosia kertonut, että perussuomalaiset on valeoppositio, jonka tehtävänä on ainoastaan taata tuki globalisteille ja kanavoida itseensä ns. kansallismielisten piirien kannatus. Ideana on tukahduttaa sellaiset voimat, jotka vastustavat ”läntistä integraatiota”. Persuissa on nykyään suuri synti kannattaa itsenäistä Suomea ja vastustaa kulttuurimarxismia, ruotsinkielisen valtaeliitin johtamaa pankkikartellia, NATO:a, euroa, EU:ta ja sotahulluutta.

 

Riikka Purra on alusta asti ollut Nato-operaatio. Niinpä yhtäkkiä puskista persuihin ilmestynyt pakkoruotsia fanaattisesti puolustanut vihreä feministinen kasvissyöjä Purra istutettiin väkisin puolueen johtoon 2021. Vastaehdokkaat vaiennettiin tai häväistiin ja valtamedia teki Riikka Purrasta kansikuvajuttuja, joissa juteltiin mukavia.

 

Purran voitto sitten vielä varmistettiin Matti ”CIA” Putkosen äänestyskoneilla.

 

Valtamediakin kysyy: Mihin katosi persujen pj-kisan 700 ääntä?

 

 

Valtamedia hautasi nopeasti kaiken keskustelun äänestyskoneista, koska Purra alkoi vauhdilla ”sivistää” (lue suvakoida) persuja. Purran työhön tyytyväinen valtamedia sitten kiitollisena vähätteli persujen aluevaalitappiota.

 

Miksei Riikka Purra eroa murskatappion jälkeen? Nato kieltää ja toimittaja Mika Koskinen puudeloi!

 

 

On vaikea kuvitella suvakimpaa johtoa persuille kuin Purran hovi. Ei siis ihme, että rivijäsenten keskuudessa Purran liberaalihovia inhotaan.

 

Valtamedia: Riikka Purra pelkää kotikuntansa Kirkkonummen persuja!

 

 

Laiton Lehti on jo pitkään kertonut kuinka persujen himonatottava puoluejohto terrorisoi kansallismielisiä ja konservatiivisia jäseniään Naton likaisten operaatioiden tuella. Niinpä Laiton Lehti kertoo nyt ensimmäisenä mediana, miten Purran liberaalihovin harjoittama terrori näkyy konkreettisesti persupiireissä.

 

Laittoman Lehden suureksi yllätykseksi tyytymättömyyttä Purran hoviin esiintyy myös liberaalissa Helsingin piirissä. Tilanne on myös siellä pahasti kriisiytynyt, koska rivijäsenet ovat pöyristyneet Purran hovin ”liian pitkälle” menneestä suvakoitumisesta ja sotahulluudesta.

 

Puoluejohto ei ole kuitenkaan perääntynyt. Päinvastoin. Riikka Purran käskyläisenä toiminut Helsingin piirin puheenjohtaja Laura Jokela nuiji ohjeiden mukaan eduskuntavaalien ehdokaslistan kokoon ENNEN seuraavan hallituksen kautta.

 

Mietipä sitä.

 

Ja sitä miten 2022 Purra ja Halla-aho kehtasivat järkätä tällaisen nuoren bimbon Helsingin persujen puheenjohtajaksi. Toisaalta persuissahan riittää, kunhan on natottaja ja sadomasokistisesti nuoleskelee puoluejohtoa.

 

Kuvassa linkki Jokelan kotisivulle.

 

 

Herrahissiin jo nuorella iällä päässyt Jokela kuuluu siis näihin Purran ja housuihinsa julkisesti ulostaneen homoaktivisti Sebastian Tynkkysen johdolla ”uusiutuneisiin” persunuoriin.

 

Persunuoret Soinin jalanjäljillä: Eivät myy persettään!

 

 

Käsky jyrätä Helsingin piirin jäsenet oli ilmeisesti tullut suoraan Purralta, joka huhujen mukaan puolestaan oli konsultoinut asiassa salamyhkäistä Hybridikeskusta. Vaikuttaa entistä enemmän siltä, että Purra on ihan täysiverinen Nato-agentti.

 

Purran, Jokelan ja muiden natottajien tyrannimaisiin otteisiin kyllästyneet Helsingin perussuomalaiset eivät kuitenkaan alistuneet. Päinvastoin. Joulukuussa 10.12.2022 kokouksessa jäsenet vaihtoivat koko Helsingin piirin johdon. Tämä sai Purran raivoihinsa.

 

Purra ja Ukrainan tiedusteluun SBU:hun tiiviit suhteet omaava puoluesihteeri Arto Luukkanen ovatkin viime viikkoina tehneet kaikkensa, ettei Nato- ja EU-vastaisia ehdokkaita nousisi eduskuntavaaleissa ehdokaslistoille. Siis HIUKANKAAN Natokriittiset. Eli nykyään et pääse enää ehdolle, jos et ole sotahullu kiilto silmissä oleva hurmoshenkinen himonatottaja.

 

 

RIIKKA PURRALLA SALAINEN HENKILÖREKISTERI?

 

Salamyhkäisesti tehdyt eduskuntavaalien ehdokasvalinnat ovat herättäneet Helsingin piirin jäsenistössä hämmennystä ja raivoa, sillä ne jaettiin Purra-mielisen eliitin kesken sulle mulle -periatteella. Jopa Laura Korpisen ja Mikko Paunion syrjäyttivät kansalaisille tuntemattomat nollaehdokkaat.

 

Tämänkin Laiton Lehti ennusti jo kuukausia sitten.

 

Valeopposition anatomia: Case Purrapersut

 

 

Laiton Lehti on nyt saanut paljon tietoa Helsingin persujen keskusteluista. Näky on karua.

 

Riikka Purran läheinen ruotsinkielinen henkilökohtainen eduskunta-avustaja Marika Sorja nimittäin herjaa Helsingin persujen uutta 2023 hallitusta valehtelijoiksi! Tässä ote keskustelusta, jossa Purran hovin Sorja ylistää Laura ”Peppu” Jokelan 2022 hallitusta ja herjaa jäsenistön valitsemaa uutta hallitusta.

 

Mietipä kuinka halveksivasti rivipersuja kohdellaan myös Helsingissä, jos Sorjalla on vallantunnossaan otsaa puhua näin röyhkeästi jäsenistön valitsemalla hallitukselle:

 

 

Sorja myös kertoo kuinka puoluesihteeri Arto Luukkanen on se, joka ”siunasi” vuoden 2020 Helsingin hallituksen viime hetkellä tekemät 30.12.2022 ehdokasvalinnat. Samalla hiukan yksinkertainen Sorja tulee paljastaneeksi, että tosiasiassa piirillä eli jäsenistöllä ei ole eduskuntavaalien ehdokasvalinnassa mitään valtaa.

 

Sorja ei näe tässä puoluejohdon tyranniassa mitään ongelmaa. Toisaalta eihän sitä voi rivipersuille valtaa antaa, kun ovat niin rauhanhaluisia ja homofobisiakin.

 

Riikka Purran vasen käsi Marika Sorja fanittaa dildoilevaa arvoliberalismia!

 

 

Lähinnä vain peppumainoksistaan tunnettu yksinkertainen Laura Jokela menee vallantunnossaan vielä pidemmälle. Jokela nimittäin sanoo suoraan, että kaikki ”rikolliset tai venäjämieliset” poistetaan ehdokaslistoilta. Samalla kaikki sotahulluutta vastustavat tietysti myös yritetään ajaa ulos koko puolueesta. Jokela oikein nautiskellen selittää, ettei jäsenistöllä ole mitään sanomista ehdokasasetteluun.

 

Tässä pieni ote siitä miten Jokelallakin on otsaa käskyttää jäsenistöä.

 

 

 

 

Jokelan mukaan olet ”venäjämielinen”, jos kannatat itsenäistä ja puolueetonta Suomea. Kaiken kukkuraksi Jokelalla ei ole mitään ongelmaa, jos olet Amerikka-, Israel- tai EU-mielinen. Suomenmielisyyttä ei siis persuissa edellytetä. Päinvastoin. Se siirtää sinut puolueen mustalle listalle rikollisten kanssa.

 

Itse asiassa persujen mustalle listalle pääsee nykyään myös, jos kehtaa vastustaa Naton lemmikkejä, kuten persujen Suomeen elätettäväksi kutsumia 50 000 ukrainalaista tai Afganistanin Pohjoisen Liiton pedoafgaaneja.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Mites muuten mahtaa olla niiden persuehdokkaiden rikosrekisterien kanssa? Eikö Jokela tiedä, että perinteisesti persuissa on ollut ylivoimaisesti eniten rikosrekisterin omaavia ehdokkaita? Nykyään Suomen rajojen, itsenäisyyden ja puolueettomuuden puolustaminen on kuitenkin persuissa taatusti paljon suurempi synti kuin rikosrekisteri.

 

Itse asiassa, jotta tämä aitokansallismielisten vainoaminen onnistuisi, TÄYTYY Riikka Purralla ja Arto Luukkasella olla siis jonkinlainen lista tai muu tarkka käsitys niistä persuista, jotka on luokiteltu ”venäjämielisiksi”. Huhujen mukaan listaa ovat laatimassa himonatottajat Samuli Voutila ja Juha Karjalainen.

 

Voutilakin on Laittoman Lehden lukijoiden vanha tuttu.

 

Persunuorten Samuli Voutila shokissa: Ossi Tiihonen voitti taas persujen pj-kisan Twitter-mielipidekyselyn

 

 

Takapiruna on häärännyt ”poliittinen suunnittelija” Mikael Lith, joka ei pelkää liata käsiään. Tietysti myös Lith on Laittoman Lehden lukijoiden vanha tuttu.

 

Sama vanha kiristykselle altis pieni piiri siis pyörii yhä viuhemmin Naton ja sionistien pillin mukaan.

 

Purran hoviin vahvistus: Pahoinpitelevä EU-fanaatikko Mikael Lith

 

 

Useampi Helsingin rivipersu on tietysti järkyttyneenä ihmetellyt, että miten persujohto nykyään määrittelee ”venäjämielisyyden”. Tällöin persujen frontissa eli Suomen Sisussa vaikuttava Elias Nummelin määritteli ”ryssäilyn”. Käytännössä kaikki Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta kannattavat eli Natoon kriittisesti suhtautuvat ovat Nummelinin mukaan ”ryssäilijöitä”.

 

Elias Nummelin. Kuvassa linkki Sisun sivuille

 

Nummelin oikein korostaa, ettei Natokriittisillä ole mitään oikeuksia ja tulevaisuutta persuissa. Tässä siis taas esimerkki persujen mainostamasta ”suorasta puoluedemokratiasta”. Naton ja Supon tuella on tietysti helppo ”väännellä rautalangasta” ja vainota jäsenistöä.

 

 

 

 

Tässä jäsenten vainoamisessa Nummelinia tietysti säesti Nuutti Hyttinen, joka on persujen helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu ja tarkastuslautakunnan puheenjohtaja. Jo vuosia sitten Laiton Lehti kertoi miten Hyttinen kuuluu persujen ”homonationalisteihin”, joka näkee Naton homojen ja transujen puolustajana.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Laiton Lehti on keskustellut aiemmin Helsingin piirissä toimineiden kanssa ja lopputulema on aina sama: Piiriä hallitsee pieni Riikka Purran ja Halla-ahon suojeluksessa ja käskytettävänä oleva sotahullu suvakkiporukka. Puoluetta taas hallitaan ulkopuolelta ja Riikka Purra saa ohjeensa osittain ulkomailta ja kokoomuksen takana luuraavilta ruotsinkielisiltä rappareilta.

 

Venäjäpelon nimissä pitää sitten hyväksyä Nato, euro, EU, sensuuri, pridetys ja jopa vihreä siirtymä!

 

Persut entistä voimakkaammin vaatimassa vihreää siirtymää! (Jussi Bergroth Naton ja Ukrainan agentti?)

 

 

Laittoman Lehden tietojen mukaan Ukraina Ensin Nato-agentiksi paljastunut Halla-aho-Bergroth oli kaiken kukkuraksi vihjannut ”vakaviin seurauksiin” 10.12.2022 järjestetyssä Helsingin piirin kokouksessa, jos vanha hallitus ei saisi jatkaa. Laittoman Lehden tietojen mukaan osa jäsenistä koki, että jopa heidän tai läheistensä fyysinen terveytensä voi olla uhattuna, jos he eivät alistu sotahullujen Halla-ahon ja Purran käskyihin.

 

Kuten Laiton Lehti on jo aiemminkin kertonut, sai se jälleen vahvistuksen: Persujen rivejä hallitaan pelottelulla ja käskyt tulevat Atlantin takaa!

 

 

 

 

 

65 thoughts on “Helsingin persuissa ”kaikki päin pers****”: Laura ”Peppu” Jokela eliminoi kaikki vähänkin Natokriittiset vaaleista!

 1. Viholliseni vihollinen on minun liittolainen ja siksi on mahdollista että sittenkin annan ääneni Persuille. Matut on se vihollinen. Nato on mitä on, mutta tarkein asia on saada se elättien virta hyytymään Suomeen ja luotan Riikka Purraan. Se on riski jos on mutta mikään juhakorhonen ei sellaista valtaa kumppaneineen pysty saamaan, että sillä on merkitystä muuttaa Suomen suuntaa.
  Otan haukut sitten vuoden kuluttua ilomielin vastaan, jos joudun pettymään Purran kykyyn viedä omiaan oikein. Toisessa tapauksessa tiedän jo etukäteen miten mölisijät eivät pysty myöntämään jos ovatkin olleet väärässä.
  Riikka Purra vetää naisia lisää kannattajiksi. Uskon kannatusta nostavan naiset, jotka tähän saakka ovat vain lampaina, siis naiiveina kansalaisina kuten LL aina hehkuttaa seuranneet punavihreää suvakkiämmien idiotismia, mutta muuttavat nyt hitaasti mieliään. Vaaleissa voi äänestää Persuja, jotta Ruotsin ym vastaavien maiden ikävät seuraukset saadaan torpattua.
  Omaa äänestyskäytöstä heidän ei tarvitse missään julki tuoda. Sakeimpien suvakkiämmienkin kanssa jatkossa tekemisissä ollessaan on helppo nostella olkiaan, että minkäs sille voi, kun ne Persut nyt vastustaa maahanmuuttoa. Minkäs tälle voi kun Persut ja Persut ja Persut aivan kuin LL vain tuijottaa Natoa kuten UMV suupieli pienessä vaahdossa sössöttää vain Persuja ja Venäjää, vaikka suurin uhka Suomelle juuri nyt on saada maahanmuuton mielettömyyteen täyskäännös ja sen Purran johdolla persut tekee. Nato tulee jos tulee ja epäilen vahvasti, että niin kauan kuin Ukrainan tilanne jatkuu, Suomi ja Ruotsi jää ratifioimatta.

   1. Eihän tuo ole petturipersu. Katsoppa kuvaa tarkemmin… Siinä on eri kuvakulmasta esitetty Baphomed. Tosin käsi taitettuna ettei se ole ylös asti ja toinen käsi on sylissä eikä alaviistoon. Helppo selittää ”kuvan rajauksella”. Mutta että istumassa, naisen rinnat jne…

    Vaikka onkin takaapäin nätti likka, niin kasvokuva paljastaa kivenkovat seemiläiset piirteet: ei poskipäitä, hiusraja korvasta korvaan, suhteettoman paksu ja iso nenä, ei nenänhankaa, ”päärynäpää”. korvat olisi ollut kiva nähdä mutta ne poikkeuksellisen ahkerasti peitetään. Se että onko korvannipukkaa, missä asennossa korva on ja missä paikassa se kallossa sijaitsee.

    Mutta ei, hän ei ole ”petturipersu”. Hän on ”tosipersu” joka ajaan puolueen agendaa täysillä. Ja jo seuraavissa vaaleissa saattaa ”yllätysäänillä” tulla valituksi.

    …mutta, voin olla ihan yhtä hyvin väärässäkin… Nätti likka silti, takaapäin…

  1. ”M-matut on se vihollinen!”

   Tyypillinen suomalainen idiootti tässä taas taistelee ”matuja” vastaan ja samalla sionistipaskat aloittavat uusia sotia ja kansanmurhia luodakseen lisää pakolaisia, joita sitten tuovat tänne elämään ilmaiseksi. Mutta suomalainen kusipää senkun vain vihastuu jollekin alepassa olevalle ”matulle”, jonka kotimaa on tuhottu.

   Kumpi on tuhonnut Suomen, se yksittäinen alepassa oleva muslimi, vai Merkel + Soros? Kuka päätti miljoonien matujen tuomisesta Eurooppaan: imaamit vai sinun rakkaat poliitikkosi?

   Ja kuvittelet vielä, että joku Purra tai ”naiset” lopettavat matuvyöryn? Purra saa rahaa suomen myymisestä. Naiset äänestävät mitä tahansa mitä telkkari sanoo. Yksikään Euroopan poliitikoista ei tuo tänne ”matuja” sen takia, että pitäisivät tai välittäisivät niistä, vaan sen takia että kun valkoiset on lakaistu pois tuolla matuvyöryllä, niin ne matut on sen jälkeen aivan naurettavan helppo orjuuttaa. Sionistit vihaavat kristittyjä enemmän kuin muslimeja vain sen takia, että kristityt (tällä hetkellä tosin vain Venäjä, Donbass, Valko-Venäjä ja Serbia) edes joskus taistelevat vastaan.

   1. Lainaus: ”sionistipaskat aloittavat uusia sotia ja kansanmurhia luodakseen lisää pakolaisia, joita sitten tuovat tänne elämään ilmaiseksi ”.

    Onko sinulla ratkaisu esittämääsi ongelmaan? Jos Ohisalon tapaiset saa jatkaa, niin he eivät edes lupaa muutosta.

    1. On toki. Lopetetaan Nato ja estetään Israelia ja sen golemia eli jenkkilää terrorisoimasta koko maailmaa. Mikään Somalia, Libya, Irak, Afganistan tai Syyria ei lähettäisi tänne miljoonittain pakolaisia, jos jenkkilä ja israel eivät olisi pistäneet niitä ensin paskaksi. Ei kukaan terve ihminen etelästä oikeasti Suomen pakkaseen tulisi, ellei sitten ole rakastunut tai löytänyt ainutlaatuista työpaikkaa.

     Jos Vanguard (sionistihirviön yksi lonkero) ei omistaisi Suomen mediaa, eikä Tieto Oy:n helvetinkone (ja voit olla täysin varma, että sama harmaa mössö omistaa senkin) olisi Suomen ainoa äänestäjä, niin mitään Ohisaloa tai jotain sössöttävää idioottia ei edes valittaisi ministeriksi, koska asioista voisi keskustella, poliitikkojen toiminnasta voisi julkaista kritiikkiä ja satiiria, ja ihmiset saisivat oikeasti äänestää.

     Joskus aikoja sitten oli telkkariohjelma nimeltä itsevaltiaat. En katsonut sitä, koska telkkari ei kiinnosta, mutta nykyään ei ole sellaista. Eikä edes voi olla, mitenkään. Satiirihan paljastaisi heti, että kaikki puolueet ovat samaa korruptoitunutta sontaa ja kaikki kansanedustajat ostettuja tai kiristettyjä imbesillejä. Miksi satiiri on kielletty? Koska nykyiset kaikenkattavat valheet ovat niin uskomattoman heiveröisiä, että pienintäkään totuuden tai arvostelun ääntä ei voi päästää esiin. ”Politiikka” on sionistijutskujen omistaman sota+lääke+media+ruoka+IT-teollisuuskompleksin viihdeosasto eikä mitään muuta. Puhuvat päät, kuten Ohisalo tai Purra&Persepää (tyyliin Beavis & Butthead), ovat vain halpoja esiintyjiä, joilla ihmisten huomio saadaan sidottua samalla kun kaikki päätetään ja toimitetaan muualla.

     Kun Naton pommit eivät ole enää uhkana, pian juuri kukaan ei enää usko jenkkilän naurettavia valheita eikä luota heihin. Ja sitten alkavat korruptiopoliitikkojen päät pudota. Ainakin muualla kuin Suomessa :D

    2. Kyllä. Irtisanoudutaan niiden yritysten tuotteista jotka tukeva sotia ja sionismia. Esim. coca-cola, nestle, if, Nordea, Skanka, Danske, Vatenfall, iPhone, Motorola, pepsodent, jaffa, mcdonalds, king burger jne jne jne…

     Kun niiltä katkaistaan rahavirrat, niin ne menettää kiinnostuksensa ko. maahan. Toki, murrosvaiheessa tulee suomeen jonkun verran lisää työtttömiä. Mutta he voivat sitten perustaa hyvin nopeasti liiketoimintoja kuolleiden tilalle. Kysyntää kuitenkin näyttää olevan.

     Ja samalla Suomen valtion velanotto vähenee tai kääntyy jopa voitolliseksi, kun verovaroja jää omaan maahan. Ja silloin kaikenmaailman Kataiset ja stupidot menettävät valtansa.

     1. Juu, itse en oikein mitään noista käytä. Vain Pepsiä nuoruudessa. Nyt oman kaivon vettä.
      Koko ajan myydään yrityksiä ulkomaisille ostajille, eli maailmantalouden himmeleistä ei äkkiä irti päästä. Jos tolkun naiivit suomalaiset naiset nyt näyttävät voimansa ja lähtevät Purran tueksi, niin siinä on hyvä alku.

  2. Kyllä tässä on vuosia katsottu persujen sekoilua. Kuinka paljon pitää vielä tuoda ilmi asioita jotta itsekusetukseen taipuvia lampaita saataisiin normaali lääkityksen piiriin.

   1. Mikä on se vaihtoehto persuille? Uskot ehkä VKK , Vapudenliitto/Ske , Sinimustat jytkyyn– kö? Sehän olisi hienoa, mutta paljonko tarvitaan äänivoimaa, jotta he voivat muodostaa terveen hallituksen Suomeen? Onko noin tapahtumassa? Sinimustat ja Tuukka Kuru ainakin taitavat olla niin järki päässä, että ymmärtävät olla tyytyväisiä yhdestäkin edustajasta. Hehän voivat menestyä paremminkin mikä olisikin todella hienoa!
    LL on täällä aina kertonut ja se on totta, että suomalaiset on naiiveja lampaita. Ei tänne mahdu kuin yksi totuus kerrallaan. Millä sinä korjaat tämän maan?
    Edm. pienet puolueet tarvitsee yli 40% kannatuksen jos aikovat jotain saada aikaan? Onko sellaista tulossa? Jos Vapaudenliitto/Ske saa 10% kannatuksen niin otetaanko se uuteen hallitukseen Orpolaisten kumileimasimeksi kuten Kepu on tässä nykyisessä? Minä epäilen, vaikka Vapaudenliitto ehkä on se parhaiten siedetty. Minä epäilen!
    VKK:sta en osaa sanoa mitään tällä hetkellä. Oikeinko homma pelaa kunhan Persut poljetaan maanrakoon nyt, kun unelmaväkeä’tukeneet lähes tolkun-naiset, siis ne Naiivit suomalaiset Naislampaat näyttäisivät nyt alkaneen muuttaa käsitystään pois punavihreästä valheesta? Haukutaan vaan kaikki niin hyvä tulee?

    1. Jos halutaan muutosta, luulen oikeasti, että KD on oikea vastaus. Vaikka menivät elvytyspaketin taakse eivätkä taistelleet piikityksiä vastaan, jopa puolsivat perustellen terveydellisillä syillä (mm. lääkäri Räsänen), niin ajan mittaan he voisivat alkaa tuoda omia ajatuksiaan enemmän esiin. Jos saavat tarpeeksi valtaa. He eivät huolineet VKK:ta mukaan viime välikysymykseensä (en muista edes mistä oli kyse), mistä Turtiainen oli närkästynyt eduskunnan kyselytunnilla ja Räsänen puristeli päätään, eli vaaliliitto heidän kesken tuskin toteutuu. Eikö näkemykset käy yksiin, vaikka Turtiainenkin sanoo olevansa kristitty? Venäjämielisyyskö KD:tä tökkii vai mikä? Ongelma on ehkä se, että KD:n täytyy olla äärimmäisen varovainen, jotta saa pitää kiinni siitä vähästä mitä heille on Jumalaan uskovana puolueena annettu. Jos kristillisdemokraatit toisivat enemmän kristillistä puolta vaaleissa esiin, moni mamma ja pappa äänestäisi varmasti heitä, ja ehkä KD:n kanta moneen asiaan muuttuisi. Muuttuihan se Räsäsellä jo sen suhteen, että hoitajiltaa ei olisi saanut vaatia pakkorokotuksia (tästä hänen twiittinsä injektiopiikki.com:ssa jokin aika sitten).

     Jos puolue saisi näkyvyyttä ja sinne saataisiin aitoja tyyppejä mukaan (varmaan heitä onkin siellä jo), jolloin puolueen suuntaa alettaisiin suunnata pois demokraattisesta yhteiskunnasta (mikä ei näemmä toimi) kohti yhteiskuntaa, missä asioita hoidetaan perustuen Jumalan viisauteen, missä Jumala on auktoriteetti. Viime vaaleissa Essayahin erinomainen puolueohjelman julistus haudattiin ip-lehdissä pimentoon, joten ehkä heidän on mahdotonta saada ääntään kuuluviin valtamedioissa, entä sitten vaihtoehtomedioissa kuten LL:ssä? Essayhia pidetään fiksuna naisena, joka ymmärtää numeroiden päälle, mutta koska meillä on nyt tämä paha maailmanvalta, ihmiset kaipaavat päättäjiltä muutakin. II MS:n aikana presidentti kehotti kansalaisia rukoilemaan, ja nytkin tarvittaisiin näitä voimakkaita johtajia, jotka antaisivat ihmisille toivoa. Löytyykö kristillisistä sellaisia?

     1. Kun Purra nyt on ilmoittanut, että ”haluamme valtaa”, niin siinä kuviossa vakiintuneella KD puolueella on hyvä paikka asia- ja arvopuolueena päästä samaan hallitukseen.
      KD:n välikysymys oli maatalouden tilanteesta, ja Turtiainen taisi tosiaan ihmetellä kun ei kelvannut mukaan.
      Olen usein pohtinut tuota Marinin valintaa pääministeriksi, ja kun mistään en oikein ole vastausta saanut, mutta Vanhasen uskon olleen taustalla. Kulmuni vain puolueen johtajana silloin kylmähkönä valintailtana tuli välillä ulos puoluetoimistosta kuin palvelustyttö kertomaan väliaikatietoja… siis ei mitään, mutta kunhan rimpsaili siinä välillä median mieliksi ulkona, kun pillunnuolija Vanhanen sisällä asiaa oli käsittelevinään. Mitä siellä sitten lopultakaan pohdittiin. Ehkä juotiin ja syötiin, kun mitäs valmiissa asiassa oli pohtimista.
      Suomen tuhooja yli-ikäinen teiniplikka pääsi pääministeriksi ja olikohan Kulmuninkin kohtalo jo lyöty lukkoon onnettoman itse edes ymmärtämättä mitä on keväällä tulossa.
      Vanhasella oli ilmeisesti vielä näennäisvaltaa olla kukkona tunkiolla. Nythän asian pitäisi muuttua, kun Vanhanen väistynee pois?

     2. KD on täynnä sionistisen ajatusmaailman omaavia ja nimen omaan puolueessa merkittävässä asemassa olevien keskuudessa.

      Päivi Räsänen ehkä ainoa valopilkku jota en tuollaiseksi laske, mutta hänkin liian kouluttautunut pystyäkseen ymmärtämään kuinka suuresta kusetuksesta on kyse.

    2. ”Mikä on se vaihtoehto persuille?”

     Nimimerkki ”Tapiola” on jo pitkään keikkunut siinä rajamailla ja tällaisten viestien perusteella alkaa paljastua vääjäämättä taustoiltaan joksikin muuksi, jota haluaa esittää olevansa.

     1. Tolkun ihmisille Persut ei ole vaihtoehto vaan yksi vaihtoehdoista ja sinne menee nyt vaalikarja kun kaikki on velaksi syöty. Sinä et tätä ymmärrä… eikä tarvitsekaan.

  3. Asia paljastuu sitten, kun käy ilmi, että Purra on WEF:n young global leader -koulutuksessa tai osallistuu Bilderberg-kokoukseen. On voinut osallistua jo, sillä joidenkin osallistujien osallistuminen näihin salataan tarvittaessa, ja paljastetaan sitten, kun aika on kypsä. Kyllä siellä varmaan muutama persu on jo aloittanut koulutuksensa, eihän puolueen suosio muuten olisi kasvanut näin paljoa sen jälkeen, kun Halla-aho jätti pj:n tehtävät.

 2. Jоs­kus lеi­kit­tе­lеn аjа­tuk­sеl­lа, mi­tä ky­syi­sin kаn­sа­nе­dus­tа­jа­еh­dоk­kааl­tа, jоs vаin yk­si ky­sy­mys sаl­li­tааn.
  –   Täl­lä hеt­kеl­lä ky­sy­myk­sе­ni оn: Lu­pааt­kо pа­lаut­tаа Kаr­jа­lаn tа­kаi­sin?
  –   Jоs vаs­tаus оn kiеl­tеi­nеn, еh­dо­kаs оn sеl­väs­ti nа­tо-vаs­tаi­nеn sil­lä оn­hаn nа­tоn vi­rаl­li­nеn tа­vоi­tе hа­jоt­tаа Vе­nä­jä jа jа­kаа hеrk­ku­pа­lаt vа­sаl­liеn kаut­tа hаl­lit­tа­vаk­si.

  1. Karjala on Pietarin turvavyöhyke. Sinne on viety jätteet ym kaikki jätetty rempalleen.

   EU maksaa siivouksen ja jälleenrakentamisen? Sinnekö sitten sijoitetaan matut asumaan ja jälleenrakentamaan? Entä sen nykyiset asukkaat? Venäläinen vähemmistö, pitäähän niille antaa samat vähemmistöoikeudet kuin suomenruotsalaisille ja Venäjästä virallinen kieli.

   Eli mihin Suomi tarvitsee Karjalaa? Ei mihinkään.

   1. Mitkä jätteet? Aina samanlaista epämääräistä huutelua että voi kamala kuinka se venäjä ei pidä karjalasta huolta.

  2. Minä kysyisin:

   -Kumpi on Suomelle tärkeämpi, EU vai Nato?

   Tuohon on periaatteessa neljä vastausvaihtoehtoa, joista kuitenkin vain yksi on oikein.

 3. Lisää pökköä pesään vaan, ja painetta. Avoin uhkailu ja korttien paljastaminen vain osoittaa, että nämä isänmaattomat kätyreineen on nyt saatu ajettua nurkkaan vailla liikkumavaraa, ja nyt niistä pitää niitata motti. Hanat päälle ja lisää savua ja häkää käärmeenpesään!
  Muistakaa, että tällä pedolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Se yrittää ihan samaa kusetusta suomalaisille kuin ukrainalaisille ja venäläisillekin. Se pitää savustaa päivän valoon niin, nähdään ketkä kaikki sillä ratsastaa. Yllätysnimiä on monta.

 4. Purra kilahtelee. Itsekin myöntää sen heikkouden. Tuostako haluatte valtiovarainministerin? Ukraina ensin puolue on persut. Sinne lähtee rahat ja miehet, jos äänestätte persuja. Kuten sanottu, poliitikot ovat mafioosoja.

 5. Zalenslilla kuulemma 1.5 miljardin omaisuus.

  Uskon että duomenkin johtajilla menee mukavasti

  1. Ennen wanhaan roistot hirtettiin lähimpään lyhtypylvääseen tai pantiin jalkapuihin torinkulmalle muiden syljeskeltäviksi!

 6. Tietääkö joku mikä ihmeen puhdistus persuilla on menossa kaupunginvaltuustoissa? Ainakin vaihtoehtomedian uutiskynnykset ovat ylittäneet Pauli Kossilan, Risto Huovisen ja Tatu Tynin erottamiset puolueesta. Kossilan rikos oli totuuden puhuminen k-piikeistä, Huovinen oli väärää mieltä NATOsta ja Tyni oli ilmeisesti ”menettelyllään vahingoittanut puoluetta”? Persujen nykymeiningin huomioiden oletan näiden tapausten olevan vain jäävuoren huippu tässä puhdistuksessa ja olisi mukava tietää kuinka paljon näitä valtuustoista ja/tai koko puolueesta irtisanottuja loppupeleissä oikein on ollut?

  Tässä kohtaa myönnän olleeni niin tyhmä että tulin äänestäneeksi persuja viime eduskuntavaaleissa ja se ensisijainen peruste millä lopulta tähän päädyin oli se että puolue vielä tuolloin VÄITTI puolustavansa sananvapautta ja nimellisesti konsertivet arvot ja maahanmuuton vastustaminen olivat mieluisia bonuksia. Jälkikäteen ajateltuna kenties olin naaivi tai muuten sokea totuudelle mutta ensimmäiset puolitoista vuotta persut näyttivät tekevän ihan hyvää työtä, puolustavan sananvapautta ja jopa tarjoavan vaihtoehtoa hallituksen politiikalle. 14.5.2021 persut aloittivat jarrutuskeskustelun EU:n ”kertaluontoisesta” tukipaketista ja vielä tässä kohtaa kaikki näyttikin hyvältä myös sen suhteen että persut vihdoinkin tekivät jotain konkreettista vastustaakseen aina vain syvenevää EU-integraatiota ja rahan syytämistä oman taloutensa paskoneihin maihin. 16.5.2021 tämä jarrutuskeskustelu kuitenkin loppui mystisesti kuin seinään. Miksi? Ostivatko globalistit persut hiljaiseksi tai sitten hieman isommalla summalla peräti ajamaan omaa agendaansa kaikkien muiden puolueiden tavoin? Toinen mahdollinen selitys jonka olen kuullut on se että Ville Taviolle olisi luvattu jarrutuskeskustelun keskeyttämistä palkkioksi oikeusministerin paikka tulevassa hallituksessa kokoomuksen kanssa. Vai tuliko lopetuskäsky sittenkin puolueen sisältä eräältä ”työmieheltä” jonka toimenkuvaa kukaan ei tunnu tietävän? Mikä tai kuka tuon jarrutuskeskustelun aikuisten oikeasti pysäytti ja mihin puolueen EU-integraation ja hallituksen poliittisen suuntauksen vastustaminen tuon jälkeen hävisi?

  Tässä kohtaa itselleni kuitenkin oli täysin selvää että jo 2019 päässäni ollut ajatuksen siemen siitä että persut saattaisivat olla hallittu oppositio vahvistui totuudeksi ja kaikki mitä puolue on 16.5.2021 jälkeen tehnyt ei jätä paljoa jossiteltavaa tai mahdollisuutta nähdä persuja positiivisessa valossa; farssimainen puoluekokous jossa puolueelle valittiin medialle ja/tai persujen isäntäpuolueelle kokoomukselle mieluisempi puheenjohtaja, sote-alan työntekijöiden pakkorokotusten puolesta äänestäminen perustuslakivaliokunnassa (ilmeisesti persut eivät halua sairaanhoitajien, siivoojien, talonmiesten ja monien muiden duunaritason työntekijöiden joita 48a § pykälä koski ääniä vaikka ovat ainakin yrittäneet profiloitua duunaritason työntekijöiden puolueeksi?), NATOkiimaisimman puolueen asemasta kilpailu kokoomuksen kanssa ja tämä viimeaikainen ”väärinajettelijoiden” savustaminen ulos puolueesta ei voi muuta sanoa kuin että sitä puoluetta jota luulin äänestäneeni ei ainakaan enää ole olemassa.

  Palataampa hetkeksi vielä persuihin, sananvapauteen ja persujen viralliseen arvomaailmaan joka löytyy täältä:
  https://www.perussuomalaiset.fi/arvomaailmamme/
  kun sieltä lukee tuon ”Suoraa puhetta ei saa pelätä” osion ja sitten rupeaa miettimään noita aiemmin mainitsemiani kaupunginvaltuustojen puhdistuksia ja sanavapauden tilaa puolueen SISÄLLÄ josta esim. Ossi Tiihosella, levelin pojilla, Seppo Hauta-Aholla, Niko Aleksanteri Kaukolla, Piia Kattelus-Kilpeläisellä ja monella muulla puolueen nykyisellä ja entisellä jäsenellä olisi varmasti PALJON kerrottavaa ei voi muuta todeta kuin että ”Sitä saat mitä tilaat.”

  1. Mukava lukea asiatekstiä mölinän sijaan. Sitten vielä olisi kysymys; mikä on sinun vaihtoehtosi pelastaa vaalit. Ottaako pienet uudet ryhmät jokainen pikkujytkyn jotta yhdessä on Isojytkyn verran äänivoimaa, vai mitä?

  2. Myös Simo Grönroos potkaistiin puoluesihteerin paikalta Arto Luukkasen tieltä, joka heti puoluevaalien jälkeen kertoi julkisesti tekevänsä Purrasta nyt ministerin. Kenelle hän lupasi ja silläkö sai puoluesihteerin paikan? Kilpailevien puolueiden kannattaisi nyt yrittää suostutella Grönroos joukkoonsa, sillä hänellä on varmaan paljon tietoa persuista, mistä voisi olla vaaleissa apua. Varmasti tulossa yhtä likaiset vaalit kuin viimeksikin :D. Mutta mikä mahtaa olla Grönroosin oma arvomaailma, onko aidosti kansallismielinen?

 7. ”Vaaleja” pelätään nyt tosissaan; eilen YLE puoli 9 ”uutisissa” aloitti SDP:n vaalikampanjan; ¨”YLE-gallupin taustatiedoista selviää, että”…. no miksei näitä ”taustatietoja” sitten näytetä kansalle ?

  Onko ”taustatieto” ”erään” puolueen johdon KÄSKY aloittaa VAALIMAINONTA nyt välittömästi ?

  Mutta YLE-johdolla on myös oma lehmä ojassa; jos kansallismieliset tulevat valtaan YLE-vero saattaa olla lakkautuslistalla ja kaikki toiminta YLE:ssä laitetaan suurennuslasin alle ; mistä käskyt tulivat; onko käskyjä YLE saanut maan rajojen ulkopuolelta ( laitonta ); onko puolueeton tiedonvälitys toteutunut !

  Kun totuus selviää YLE-lihasopasta jää vain luut jäljelle.

  Entä YLE-valeorganisaation perustaminen sitten ? Jäljelle on jäänyt RIKOKSEEN viittaavia asiakirjaoja: Mm. 2005 hallituksen tilaama; verovaroin kustannettu ”tutkimus”: ”Media ja demokratia / Kriittinen näkökulma”.

  Tuossa tutkimuksessa todetaan, että demokratiassa Suomessa ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” YLE siis laitettiin verovaroin suoltamaan pa… ja poistamaan demokratia Suomesta salaamalla tärkeitä valtiohallinnon JULKISIA asiakirjoja; mm. vähäinen MAANPETOS 2011; perustuslakimuutos valta Suomen ulkopuolelle WHO:lle ja kansa ihmisoikeudettomaksi: PL 118 § 3 momentti …Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Perustuslain 2011 muutokset nimenomaan DEMOKRATIAN tappajina pitäisi käsitellä Valtakunnanoikeudessa ja kaikki julkistaa YLE:n useissa ohjelmissa !

  YLE on RIKOLLINEN: Rikoslaki: ”Mikäli joku tietää vakavan rikoksen, ja jättää sen ilmoittamatta syyllistyy itse rikokseen .”

  YLE nimenomaan saa tällaiset käskyt hallitukselta YLE-lain tasapuolisen tiedonvälityksen vastaisesti; siis kuuluu RIKOLLISORGANISAATIOON, joka hyväksyy PL 2011 valtio- ja maanpetokset sekä rikollisuuden hallituksessa: Iltalehti 19.2. 2013 ”MIljoonien rahavirrat puolueille.”; Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus.” ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata”.

  YLE siis oli hiljaa lailla 444/2012 suoritetusta miljardivarkaudesta; siis ITSE RIKOLLINEN !

  Muu ”lehdistö” OSTETTIIN mukaan rikollisorganisaatioon: ”Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.”

  YLE puoli yhdeksän uutiset eilen TODISTI ”persu” suosittelullaan, että persut on HYVÄKSYTTY mukaan Arkadianmäen RIKOLLISORGANOSAATIOON.

  Syy on seuraava; ns. vanhat puolueet eivät edes usko saavana ehdotonta enemmistöä Arkadianmäelle, joten RIKOLLISORGANISAATIO tarvitsee uusia kasvoja kansan harhauttamiseksi . ( YLE siis tämän eilen paljasti ”uutisissaan” ).

  Puolueita, jotka ovat aitokansallismielisiä EI todellakaan edes mainita YLE kanavilla; mikä todistaa tiedotuksen RIKOLLISUUDEN verrattuna YLE-lakiin !

 8. Tuli VIRHE tuhon kommenttiin; aitokansallismielisiä mainitaan VAIN rikosten; tai Suomen ”oikeusjärjestelmän” heitä vastaan keksimien ”rikosten” kohdalla YLE-”uutisissa” ! ( eräitä EI saa mainita edes silloin; ettei tulee lisää lukijoita )

 9. Vain bidenisti voi olla kunnon persu!

  Seksikäs ja naisellinen Piia Kattelus lensi persuista ulos vaikka oli jo valittu eduskuntavaaliehdokkaaksi. Tämä kertoo jotain pyllyttäjä-persuista!

  Elias Nummelinin geenitesti olisi kiva nähdä. kasvoista päätellen hän voi hyvin todennäköisesti olla niitä Mustanmeren merirosvoja!

 10. Mikä mahtaa olla persujen lopullinen suunnitelma Suomessa asuville kymmenille tuhansille venäläisille ja tullaanko rankaisemaan suomalaisia, jotka ovat pariutuneet venäläisten kanssa ja perustaneet perheen?

  Meillä on lähipiirissä ja yhteistyökumppanina venäläinen nainen, jolla on suomalainen mies ja heillä on kaksi valkoista ja asiallista lasta. Tämä venäläinen nainen fanittaa tsaari Nikolaita ja halveksii kommunismia. Onko tämä kyseinen venäläinen nainen ”paha ryssä”?!!

  Miksei persuilla ei ole lopullista suunnitelmaa kurdien varalle? Milloin persut tuomitsee julkisesti kurdit, jotka ovat nato-veljemme Turkin vihollisia ja terroristeja!

  Mielestäni Suomen pitäisi lähettää sotajoukkoja Turkin armeijan tueksi, jotta kurditerroristit saadaan eliminoitua!

  Pelkääkö suomalaiset kurdeja?!!

  1. Ei kurdeja saa tuomita ja varsinkin ne joita Turkki haluaa paluumuuttajiksi. Emme halua natoon, emmehän?

  2. Jopa kurditerroristit ja Pohjoisen Liiton pedo-afgaanit ovat Persujen mukaan tervetulleita! Samoin naisten paljaat perseet ja tissit, ääri-ääri-juutalaiset, Ukrainan natsit jne! Kaikki menee. Tänne vaan kaikki ja suomalaisten kirotuilla rahoilla elämään ja mädättämään, pyörittämään Naton pedo ja huume, sekä terroririnkejä!

   Suomalaiset eivät ymmärrä, että kaikki amerikkalaiset ja kaikki britit, sekä kaikki ruotsalaiset ovat kaikkein pahimpia vihollisiamme ja valkoisen rodun, sekä kansojen vihollisia! Koettakaa ymmärtää, että satanistiset ja loisivat amerikkalaiset ja britit eivät ole valkoisia, vaan sekarotuinen sekakansa!

   1. Ihan turhaan uliset. Kyllä niiden lennätysten takana oli vihreät Haavisto ja Ohisalo.
    Vaikka tuolla ”pedo-afgaani” linkin takana jutussa Purra sanoo kaikkien taustojen olevan tiedossa, niin oikeasti Purra ei ole sellaista sanonut. Purran kasvot läntätty toisen kuvan päälle.

    Oletko sinä noin hölmö? Kyllä sinä olet! Naurattaa

    1. Onko siellä itse PS puoluetoimisto vai peräti Hybridikeskus nimimerkin takana touhuamassa???

 11. Ensi kerralla kun persuvakit kiljuu ”slava ukraini!” niin kannattaa muistaa, että tälläkin hetkellä Bakmutissa taistelee Ukrainan armeijan riveissä länsimaisilla aseilla hyvin pahamaineisia isis-muslimeja! Tällä kanavalla on yhdestä terroristista video: https://t.me/s/CurrentConflicts

  Toisaalta jo keväällä tuli ilmi, että Ukrainan valenatseilla oli täysin samanlaisia toimintatapoja(kidutuskammiot, päiden leikkaukset, siviilit ihmiskilpinä jne…) kuin isis-terroristeilla, joten heillä on ollut todennäköisesti samat kouluttajat!

  1. Tarkoitatko, että kevään vaalikampanjoista pitäisi tulla Ukrainan kidutuskammiot sitä ja tätä teemaa kantavat?

 12. Oli peppu miten hyvän näköinen niin natoa pitää kullä osata VASTUSTAA! Siinä mitään hyvää näe kuin valhemedia ja siihen sokeasti uskovat lampaat,

 13. https://www.rudpedersen.com/fi/uutiset

  Kuinkahan paljon tällä viestintätoimistolla on oikeasti valtaa Suomen päätöksentekoon? Oli ainakin Antti Rinteen aikana lobbaamassa hallituksen muodostamisessa. Sieltä on lähtöisin myös Matias Mäkynen, joka nousi Marinin varapuheenjohtajaksi ja sitä reittiä myöten pääsi kansanedustajaksi. Vuonna 2020 kyseistä viestintätoimistoa käytti ainakin RKP. Kokoomuksen viestintätoimiston sanotaan olevan Milton, mutta mikä on persujen viestintätoimisto, ja miten se näkyy puolueen toiminnassa, ja johdetaanko sitä ulkopuolelta?

  Vuoden 2020 alussa puhuttiin paljon siitä, kuinka viestintätoimistoilla ja ministerien viestintähenkilöillä on valtaa jopa ministereitä enemmän.

  Jälkeenpäin kun miettinyt jälkikäteen niitä kuvioita, joiden seurauksena Marin pääsi valtaan, niin oliko se keskustan Katri Kulmuni, kun paljasti Rinteen ”postisuhmuroinnit” ja Paateron samalla? Tämän seurauksena Rinne erosi ja Marin valittiin ”sattumalta” pääministeriksi. Paatero on siellä nyt hallituksessa ja Rinnekin väläytteli jossain vaiheessa haluavansa työministeriksi. Ja sitten Kulmuni erosi jonkun mitättömän summan takia valtiovarainministerin paikalta, jotta WEF-Saarikko pääsi tilalle. Ei ole kukaan ihmettellyt jälkeenpäin tutuissakaan. Kulmunia jopa säälittiin.

  1. Ei näillä itse toimistoilla ja vapaamuurareilla ole sitä viimeisintä valtaa. Seuraa rahaa, ketkä ovat näiden takana ja käyttävät näitä vain työkaluinaan pysyäkseen piilossa ja manipuloidessaan hallintoa jne. Hyvin yksinkertaista.

   Mieti mikä olisi se ryhmä josta ei saa puhua, jolla on aina ollut valtavasti rahaa, mutta jonka on pitänyt käyttää frontteja ja välikäsiä jo keskiajalla, koska he eivät voineet toimia avoimen julkisesti.

  1. Ollaanpa nyt rehellisiä kuitenkin, sillä totuus on että Luukkanen ei huuda ja Kattelus-Kilpeläinen käy vaalikampanjaa oman mediansa avulla.

 14. Kuvahan on kuin SUOMI-FILMI tuotantoa paitsi, että PITÄISI olla mustavalkoisena kuten PERSUTKIN maailman nykyisin NÄKEVÄT. Persut ovat varsinainen LASKIÄMPÄRI ja ”niin kuin maansa myynyt”! Tämähän merkitsee VAIN sitä, ettei ”IRTAILUJEN” määrästä ja lopusta ole TIETOA!!!

  Kaikki tuo osoittaa KARULLA tavalla henkisen ALAMÄEN, jossa ei POHJAA näy!!! Ja mikä PAHINTA! Yhä on olemassa yksinkertaisia ”PERUSKANNATTAJIA”, jotka ÄÄNESTÄVÄT puoluetta siinä missä MYRKKYPIIKKI LAHKOLAISET tormaavat ”hippulat vinkuen” TEURAALLE kuin vinkuvat porsaat!!!

 15. Luulin, että tämä juttu Laura ”peppu” Jokelasta oli vain joku vitsi, mutta tämähän on täysin totta kun katsoo hänen omaa someaan. What the fuck is this?!

 16. Ei Ihme että Piia Kattelus-Kilpeläistä…Pelätään..Näyttää vetävän Miehensä kanssa..Laatulehteä..

  Asiat kerrotaan…Eikä Pimitetä

  https://www.seinajokinen.fi/ruotsalaistutkimus-koronasta-piikitettavien-koronarokotteiden-sivuvaikutuksina-aiheutuu-mahdollisia-haittoja-immuniteettiin/

  Eikä ViherKommunismin…Tekopyhyydestä Vaieta

  https://www.seinajokinen.fi/turveyrittajat-halytettiin-apuun-kalajoen-metsapaloalueelle-ei-ole-elokapinaa-tai-vihreita-nakynyt/

 17. En missään nimessä tarkoita nyt Jokelaa, vaan tarkoitan muita naisia, kun Persuissa jotkut muut naiset kuin Jokela varmasti käyttävät seksiä apuvälineenään saadakseen valtaa ja näin miehiä saadaan usein kiristyksen alle muiden naisten toimesta.

  Muita naisia voidaan usein käyttää erilaisissa erikoisoperaatioissa Persujenkin sisällä. Monet muut naiset kuin Jokela ovat varmasti tätä tehneet Persuissa ja kansallismielisissä piireissä ja medioissa.

 18. Tyyppiesimerkki Suo…Loisten…Vähäälyisyydestä..

  Ensin pystytetään Maakuntaan..Ulkomaaloisten Tappomyllyjä…Joka Romahduttaa Kiinteistöarvot…Ja Ajaa..Terveydestään välittävät pois alueelta..

  Sen jälkeen Korvataan…Lähtijät…Muukaloisilla…

  Jotka Juurettomina…Käyvät kääntymässä..Kun huomaavat Meluhelvetin..

 19. Milloinkahan YLE on muistanut näin usein tuoda esiin, opposition äänenä toimivan henkilön kokemaa vääryyttä? Piia kun ei ole sen paremmin eduskunta- eikä EU-edustaja, niin onnea saamme kiittää hyvästä mainonnasta! Upeasta naisesta on saatu vielä varsin edustavat kuvatkin juttuihin!

  Onneksi Piaa tuetaan ja hänen kokemansa vääryys saadaan laajan yleisön tietoisuuteen!

  https://yle.fi/a/3-11733548
  https://yle.fi/a/3-12508075
  https://yle.fi/a/3-12531697
  https://yle.fi/a/3-12591701
  https://yle.fi/a/74-20004557

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*