13 thoughts on “Päivän video: Kiva-ambulanssi

 1. Koska kaikki pääpuolueet ovat vasemmalla mekin haluamme tuota. Valkoiset eivät uskalla eivätkä pysty suojelemaan toisia emmekä elä laumoissa. Näkee kuinka eristäydymme ja kun valkoinen on esim. nisti ja menee talo ja kaikki, on hän sillan alla. Etelänmaalaiset taas enemmän auttavat toisiaan ja liian alas mennyt on toisten kämpillä toipumassa. Näkevät heikkoutemme ja saalistavat, me taas emme ylhäältä näe saalistajien olevan luikertelemassa sukupuuhumme.

 2. Olis Kiva Tietää mitä Saksan Ensiapu henkilökunta ajattelee…Omista Päättäjistään…Tuollaisen reissun jälkeen..
  En ihmettelis…Jos jättäisivät..Kuolemaan…Tilaisuuden tulless

  1. Niinkuin yhdessä kommenteista luki ”kunnes ne tarvitsevat heitä”.

   Saksa on tosiaan mennyt liian pitkälle. Jo 15 vuotta sitten Stutgartin alueella oli kaupungiosia minne ei ollut asiaa poliisillakaan edes päivällä. Siksi suomalais-saksalainen tuttavaperheeni muutti Suomeen ja sai asua 10 vuotta meidän Shangri-La:ssa. Mutta nyt ovat jutut alkaneet tummenemaan.

 3. Saksan PUNAVIHREÄ hallitus SOSSU-MINISTERI suunapäänä SYYTTÄÄ terrorismista ”ÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRIIIOIKEISTOA”!!!
  Saksassa todennäköisestii KIELLETÄÄN AfD eli ”VAIHTOEHTO SAKSALLE” -puolue, koska sen SUOSIO on noussut KOHISTEN. Mm. poliisi on tehnyt RATSIOITA puolueen tiloihinb ym. GLOBALISTI-KOMMARI paskaa TÄYSIN ihmismoiselle KUNNIALLISELLE puolueelle, jonka kannattajat ja jäsenistö ovat ”VEISTETYT SAMASTA PUUSTA”!!!

  SAASTAINEN viher-kommari hallitus AIKOO tuhota puolueen POIS, koska SE on ESTEENÄ Saksan valtion ja sen kansakunnan TUHOAMISESSA lattiasta KATTOON asti!!! Kansallismielisyys on ARVO kuin kristinuskokin yhteen köytettynä, sillä MOLEMMAT pohjaavat TERVEESEEN JÄRKEEN, LAKIIN ja JÄRJESTYKSEEN, korkeisiin arvoihin, LOJAALISUUTEEN omiaan KOHTAAN, TERVEISIIN perhearvoihin. ja RAJOIHIN, jotka merkitsevät VALTIORAJOJA ja samalla MORAALISÄÄNTÖJÄ. KAIKKI tämä EI merkitse VIHAA muita kansoja kohtaan vaan myös jopa MYÖTÄTUNTOA ja YMMÄRRYSTÄ siihen PISTEESEEN saakka kunnes toinen osapuoli ITSE luopuu noudattamasta samoja PERIAATTEITA!!!

  Ja näin uhkaa RIKOLLISELLA tavalla toisen OLEMASSAOLONOIKEUTTA, jolloin on PAKKO ja KOHTUUS luopua AURANSARVISTA ja tarttua ASEESEEN puolustaakseen ITSEÄÄN omista lätökohdistaan ITSENÄISESTI taistelua käyden. Eikä ULKOISTEN voimien matalamielisten juonittelujen VÄLIKAPPALEENA, jossa EI ole kysymys OMISTA eduista käyttämällä OMIA resurssejaan OMAAN tarkoitukseen VAIN niin kauan kuin se OMISTA lähtökohdista on VÄLTTÄMÄTÖNTÄ!!!

 4. Ei kannata unohtaa, että valkoiset ”herrat” ja lähes kaikki valkoiset naiset haluavat maan täyteen todella upeita ja todella älykkäitä neekereitä ja älykkäitä arabeja. Kaikki on juuri kuten he ovat halunneet. Suomessakin melkein kaikki naiset haluavat Suomen täyteen erittäin älykkäitä neekereitä ja erittäin älykkäitä arabeja. Mahdollisista ongelmista pitää syyttää rasistisia valkoisia naisia ja rasistisia suomalaisia naisia.

 5. Meidän pitää syyttää valkoisia naisia itseään ongelmista. He ovat käyttäytyneet tavalla joka on aiheuttanut kaikki ongelmat ja vika on valkoisten naisten.

 6. Tuossa taannoin oli mini väittely, en muista kuka. Mutta lähtökohta oli, että kehotin kanssa ihmisiä harkitsemaan, että tarttuisivat ******, (se päivä tulee haluatte tai ette) **** voi nykypäivänä olla melkein mikä vaan. Mutta multa tivattiin, että rupeanko sitten johtajaksi kun olen hoidellut noi maanpetturimaiset piripäät,läskit, lakimiehet, pankkiirit, ja laki-asiantuntiat. Kyllä voin ruveta johtamaan teitä, onhan mulla kuninkaan nimikin, enkä myisi lihaanne ja sieluanne siionisteille tai saatanalle

 7. Kuin suoraan...Talmudista... When an execution must go forward, the stoning is carried out in a way designed to minimize suffering. The condemned man is first given a drink of wine mixed with frankincense as a kind of anesthetic, sanoo:

  Eikös tuossakin pitäis seurata..Raamatun Oppeja..

  Syytön..Heittäköön ensimmäisen kiven..

  Sinä Ulkokullattu, ota ensin malka omasta silmästäsi, ja sitten sinä näet ottaa rikan veljesi silmästä…

 8. Kyllä täällä näitän tuomion jakajia ja vertausten viljelijöitä riittää, mutta kun ihan jo syystä pitäisi laittaa muutama patalappu grilliin niin jo alkaa ensimmäisen kiven heittely. Mää en edelleenkään ymmärrä miten noita juutalaisia hyvä signaloidaan ja hyssytellään sama pätee natoon ja jenkkeihin ja ryssiin, miten jumalauta teille ei riitä maailman kaunein pala maapalloa ja oma koti, me ei tarvita sotaa, meillä olisi kaikki tarvittava jos nuo vitun perseenreijät eivät olisi myyneet kaikkea mikä kuuluu suomalaisille… Sitten kyllä mussutetaan jostain talmudista ja vertaillaan raamattuun, vittu mitä helvetin käärmeitä

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*